Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
saglikli olsunlarda gec hiss edelim ama hiss edince insan rahatliyor biliyorsun ki saglikli her sey yolunda

canım plasentanın konumu falan da çok etkiliyormuş anladığım kadarıyla.benimki yukardaymış baya

canım plasentanın konumu falan da çok etkiliyormuş anladığım kadarıyla.benimki yukardaymış baya
evet bende arastirdim bende ondeydi en son 12 haftada. 2 ,3 saat once karnimda pit pit gibi biseyler oldu sanki ama anlayamadim bagirsak hareketimi bebekmi uzanip sakince dinlemek istedim oglum sagolsun rahat durmadi ki zipladi kostu sarki soyledi yanimda bende bisey anlamadim bebis simdiden abi terorune maruz kaliyor

yaaa kıyamaaam ikinciler hep ilk çocuğun kurbanı oluyor

ya ben içerdeki bütün olaylara gazdır bu diyorum ayırt edemiyorum chjxjdhd ama pıt pıt baloncuk ilk kez oldu oğluşumdur büyük ihtimalle döndüğünü nasıl anlıyosun çilekim
aşkım gazla bebek hareketi çooook çok farklı. gaz guruldama şeklinde oluyor rahatsızlık veriyor. bebek hareketi senin kontrolün dışında gerçekleşiyor, elini koyup durdurmaya calışıyorsun elini depikliyor
bazen mesela karnımın sağ bölgesinde toplanmış oluyor şişiyor orası, sırt üstü yaatıyorum bi süre sonra kayıp düzeliyor o kadar tatlı bi his ki içinde incecik bişey geziyor

bende tepikleme değil de gezinme gibi bir his vardı cumartesi günü özellikle net hissettim ama o günden beri bir şey yok her gün olmuyor dimi sende de şu an

bende tepikleme değil de gezinme gibi bir his vardı cumartesi günü özellikle net hissettim ama o günden beri bir şey yok her gün olmuyor dimi sende de şu an
Geçen hafta çok nadirdi, oturup dinlemem gerekiyordu ama bu hafta belirli saatlerde hep hissediyorum. sabah uyandığımda, dondurma yediğimde, bide sırtüstü uzanırken konuştuğumda akşamları mutlaka kendini bi şekilde belli ediyor

Yaaa büyük şans hepimize en kısa zamanda nasip olsun

Kızlar selaaam burda hep gebeliğin fiziksel değişimlerinden bahsediyoruz ama bende başka değişimler de olmaya başladı, duygusallık-ağlama falan tabiki onlarda var. Ama bunun dışında ben daha önceleri hiç olmadığım kadar tutumlu olmaya başladım. Önceleri çok rahat yaptığım harcamalarda şuan aşırı düşünüyorum. Karı - koca dışarıya elimiz açığız diyebilirim. Ama şuan başkasına yaptığımız herşeyi sanki çocuğumuza yapmalıyım diye düşüncelere girdim ve mesela kendimi bunları düşünürken buluyorum. Rahatsız da hissediyorum ama elimde değil. Sizde de benzer ruh halleri gidip geliyor mu?

Kızlar merhaba herkese bugün özeldeki doktoruma gittim kanama alanı filan yok dedi damla şeklindeki leke rahim içinden kaynaklıdır progestona gerek yok dedi eğer yine olursa bana yaz başlatırım dedi sıkıntı yok yasak yok rahat ol dedi bebeğim de gayet iyiydi ve cinsiyetini öğrendik OĞLUM olacak cinsiyeti hiç fark etmezdi ama netliğe kavuştuğu için seviniyorum ve çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı kanama için

Benim bebeğim de kendini göstermedi sizce cinsiyeti nedir tahminleri alayım hanımlar

Eklentiler

• IMG_7043.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlarrr zarfı açtık kutlamamızı yaptık. Bebeğimin cinsiyeti kızz

Hayırlı olsun kızlar bebislerinizin cinsiyetleri maşallah sağlıkla gelsinler büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…