- 3 Nisan 2023
- 2.748
- 2.702
- 63
- 38
tebrik ederimmmm sağlıkla gelsinKızlarrr zarfı açtık kutlamamızı yaptık. Bebeğimin cinsiyeti kızz
saglikli olsunlarda gec hiss edelim ama hiss edince insan rahatliyor biliyorsun ki saglikli her sey yolundaKederdaşım ya benimkinin plasenta da ön duvardaBen hiç daha karnımın ortasında hissetmedim bişey hep sağda yada solda vurmasını hissediyorum hafiften. Doktor bana dedi ki bir hastam 28.haftasında hissetmeye başladı ilk çocuğu olmamasına rağmen. Şuan hissetmesen bile edişelenme dedi yani her hamilelik farklı oluyor
canım plasentanın konumu falan da çok etkiliyormuş anladığım kadarıyla.benimki yukardaymış bayayaaa cok guzel tebriklerbende oglumu ilk bebek olmasina ragmen 16 17 haftalarda hiss etmisdim.baya net hiss ediyordu simde ama 18 +3 daha hiss etmedim ya da qazla bebek hareketini ayiramiyorum plasenta da on duvarda simdi vuruslari gec belli olurmus saglikli olsunda
yatış pozisyonundan kız gibi hissettim
evet bende arastirdim bende ondeydi en son 12 haftada. 2 ,3 saat once karnimda pit pit gibi biseyler oldu sanki ama anlayamadim bagirsak hareketimi bebekmi uzanip sakince dinlemek istedim oglum sagolsun rahat durmadi ki zipladi kostu sarki soyledi yanimda bende bisey anlamadim bebis simdiden abi terorune maruz kaliyorcanım plasentanın konumu falan da çok etkiliyormuş anladığım kadarıyla.benimki yukardaymış baya
yaaa kıyamaaam ikinciler hep ilk çocuğun kurbanı oluyorevet bende arastirdim bende ondeydi en son 12 haftada. 2 ,3 saat once karnimda pit pit gibi biseyler oldu sanki ama anlayamadim bagirsak hareketimi bebekmi uzanip sakince dinlemek istedim oglum sagolsun rahat durmadi ki zipladi kostu sarki soyledi yanimda bende bisey anlamadim bebis simdiden abi terorune maruz kaliyor
aşkım gazla bebek hareketi çooook çok farklı. gaz guruldama şeklinde oluyor rahatsızlık veriyor. bebek hareketi senin kontrolün dışında gerçekleşiyor, elini koyup durdurmaya calışıyorsun elini depikliyorya ben içerdeki bütün olaylara gazdır bu diyorum ayırt edemiyorum chjxjdhdama pıt pıt baloncuk ilk kez oldu oğluşumdur büyük ihtimalle döndüğünü nasıl anlıyosun çilekim
BEn erkege benzettim ya
Ay çok komikti hiç böyle düşünmemiştim eşimi de diktim ayağa bağrışımlaYaaaa senin yazdıklarını okurken ben korktum kendimde olunca düşünemiyorum hiç
Çileeeeek başladın mı gerçekten bebişi hissetmeyeeee
bende tepikleme değil de gezinme gibi bir his vardı cumartesi günü özellikle net hissettim ama o günden beri bir şey yokaşkım gazla bebek hareketi çooook çok farklı. gaz guruldama şeklinde oluyor rahatsızlık veriyor. bebek hareketi senin kontrolün dışında gerçekleşiyor, elini koyup durdurmaya calışıyorsun elini depikliyor
bazen mesela karnımın sağ bölgesinde toplanmış oluyor şişiyor orası, sırt üstü yaatıyorum bi süre sonra kayıp düzeliyor o kadar tatlı bi his ki içinde incecik bişey geziyor
Geçen hafta çok nadirdi, oturup dinlemem gerekiyordu ama bu hafta belirli saatlerde hep hissediyorum. sabah uyandığımda, dondurma yediğimde, bide sırtüstü uzanırken konuştuğumda akşamlarıbende tepikleme değil de gezinme gibi bir his vardı cumartesi günü özellikle net hissettim ama o günden beri bir şey yokher gün olmuyor dimi sende de şu an
Yaaa büyük şansGeçen hafta çok nadirdi, oturup dinlemem gerekiyordu ama bu hafta belirli saatlerde hep hissediyorum. sabah uyandığımda, dondurma yediğimde, bide sırtüstü uzanırken konuştuğumda akşamlarımutlaka kendini bi şekilde belli ediyor
hafta ilerledikçe daha büyük hareketler hissedicezYaaa büyük şanshepimize en kısa zamanda nasip olsun
ay maşallahyarın 20.haftaya giriyorum hala kilo almadımbebek de 10 gün önde gidiyor
Nedense gördüğüm an erkek hissettim.Benim bebeğim de kendini göstermedi sizce cinsiyeti nedir tahminleri alayım hanımlar
Kızlarrr zarfı açtık kutlamamızı yaptık. Bebeğimin cinsiyeti kızz
Hayırlı olsun kızlar bebislerinizin cinsiyetleri maşallah sağlıkla gelsinler büyüsünlerKızlar merhaba herkese bugün özeldeki doktoruma gittim kanama alanı filan yok dedi damla şeklindeki leke rahim içinden kaynaklıdır progestona gerek yok dedi eğer yine olursa bana yaz başlatırım dedi sıkıntı yok yasak yok rahat ol dedi bebeğim de gayet iyiydi ve cinsiyetini öğrendik OĞLUM olacakcinsiyeti hiç fark etmezdi ama netliğe kavuştuğu için seviniyorum ve çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı kanama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?