Bugün benim de öyle ya bi de şehir dışındayız yolculuktan oldu diye korkmuştumKızlar bisey sorucam size. 18 hafta civarında kasık bölgesinde, göbek deliği çevresinde sürekli bi sızı neyin nesi? Gaz yok, akıntı yok, idrarda yanma veya koku yok. Ama bikaç gündür kasıklarımda gezinen bi sızlama var, hatta şıan biraz yoğun. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Maaşallah bayram sürprizi olmuş sizekizlar doktordan geldim her sey yolunda kan idrar tahlillerimi verdim onlar daha cikmadi. amma baska surpriz var bebisimizin cinsiyyeti deyismis12 haftada kizdi 18+5 haftayim erkek dedi doktor kesin. oglum oluyor 2 ci kez benim icin hic fark etmiyordu zaten 2 dusuk kan pihtilasmasi iyneleri falan bu kadar cekdiklerimden sonra saglikli olsun yeter 2 oglusum olacak bir birlerine desdek olurlar
nub ne oluyordu bilmiyorum ki. 12 +1 di kiz demisti 80 90 faiz ile. amma 7 yasindan oglum var onunla simdi ki hamilelik surecim cok farkli o zamanlar cok kusuyordum kasik agrilarim cok oluyordu fazla bas donmelerim oluyordu hatirladiklarimdan simdi ki sabah bulantisi hic yok aksamlar bulaniyor o da Kusmuyorum oyurme gibi. sirt agrim var kasik yok uyku hali baska hamilelik belirtilerini cikarsak genel olarak iyiyim o yuzden bende kiz olduguna inanmistim iyi ki alis veris yapmamisimMaaşallah bayram sürprizi olmuş sizepeki Nub teorisi bakıldı mı sizde o tutmuş muydu ? Herkese iyi bayramlar Kızlar genel olarak 12. Haftadan itibaren Nub ün tersi çıkan var mı ?
Geçmiyorsa doktorunla iletişime geç istersen canım magnezyumla alakalı da olabilirCanım dün temizlik yaptım ama bu ağrı öncesinde de vardı. Uyudum uyandım hala var bak
Yaaaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin oglusun nasibin de iki oğlan annesi olmak varmışkizlar doktordan geldim her sey yolunda kan idrar tahlillerimi verdim onlar daha cikmadi. amma baska surpriz var bebisimizin cinsiyyeti deyismis12 haftada kizdi 18+5 haftayim erkek dedi doktor kesin. oglum oluyor 2 ci kez benim icin hic fark etmiyordu zaten 2 dusuk kan pihtilasmasi iyneleri falan bu kadar cekdiklerimden sonra saglikli olsun yeter 2 oglusum olacak bir birlerine desdek olurlar
Benim nub kıza benziyordu hatta o haftalarda doktorum da kız dedi 16. Hafta da erkeğe donduMaaşallah bayram sürprizi olmuş sizepeki Nub teorisi bakıldı mı sizde o tutmuş muydu ? Herkese iyi bayramlar Kızlar genel olarak 12. Haftadan itibaren Nub ün tersi çıkan var mı ?
Var mı görüntün paylaşmak istersen görmek isterim canım merak ettim ben kendi kendime evde cinsiyet koydumGeçmiyorsa doktorunla iletişime geç istersen canım magnezyumla alakalı da olabilir
Yaaaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin oglusun nasibin de iki oğlan annesi olmak varmış
Benim nub kıza benziyordu hatta o haftalarda doktorum da kız dedi 16. Hafta da erkeğe dondu
Acaba geçti mi benimde 2 gün önce oldu baya yoğun işe gidemedim , sonra geçti kendiliğinden bugün yine başladı . Bunu yazmak için girecektim siz yazmışsınız . Baya baskı yapıyor sanki kasıklarımaKızlar bisey sorucam size. 18 hafta civarında kasık bölgesinde, göbek deliği çevresinde sürekli bi sızı neyin nesi? Gaz yok, akıntı yok, idrarda yanma veya koku yok. Ama bikaç gündür kasıklarımda gezinen bi sızlama var, hatta şıan biraz yoğun. Böyle bi durum yaşayan var mı?
bizim erkekler sakaciGeçmiyorsa doktorunla iletişime geç istersen canım magnezyumla alakalı da olabilir
Yaaaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin oglusun nasibin de iki oğlan annesi olmak varmış
Benim nub kıza benziyordu hatta o haftalarda doktorum da kız dedi 16. Hafta da erkeğe dondu
Geçmedi maalesef bugün doktora gitmek zorunda kaldım. İdrarda yassı epitel denen bi bakteri yüksek cıkmıs. Monurol şase ve 6 saatte 1 parol verdi doktor. Biraz da üşütmüşsündür sıcak havlu koy ve istirahat et dediAcaba geçti mi benimde 2 gün önce oldu baya yoğun işe gidemedim , sonra geçti kendiliğinden bugün yine başladı . Bunu yazmak için girecektim siz yazmışsınız . Baya baskı yapıyor sanki kasıklarıma
Detaylı ultrason icin 300 gr olmasi yeterli oluyormuş. 18. Haftada detaylı bakildi bi kalp ile ilgili detaylarin net gözükmesi icin 300gr mi geçmeli dedi doktorum. 20. Haftada tekrar gidicez Sizin icin de sorun olmaz bencekızlar ben şu an 17+3 üm detaylıyı 20+2 ye aldım. 21.ci haftaya mı alsaydım acaba. eşimin izin gününe denk getirmeye çalıştım aslında. siz kaçıncı haftanıza aldınız randevuları
Benim bugün çok şiddetlendi doktora gittim. Bol bol su iç istirahat et artmasın ağrıBugün benim de öyle ya bi de şehir dışındayız yolculuktan oldu diye korkmuştum
Eneeee seninde mi değişti cinsiyetkizlar doktordan geldim her sey yolunda kan idrar tahlillerimi verdim onlar daha cikmadi. amma baska surpriz var bebisimizin cinsiyyeti deyismis12 haftada kizdi 18+5 haftayim erkek dedi doktor kesin. oglum oluyor 2 ci kez benim icin hic fark etmiyordu zaten 2 dusuk kan pihtilasmasi iyneleri falan bu kadar cekdiklerimden sonra saglikli olsun yeter 2 oglusum olacak bir birlerine desdek olurlar
Naz sana soracaktım ya doktor için sen nerede yaşıyorsun canım? Hayırlı olsun bu arada oğluşunkizlar doktordan geldim her sey yolunda kan idrar tahlillerimi verdim onlar daha cikmadi. amma baska surpriz var bebisimizin cinsiyyeti deyismis12 haftada kizdi 18+5 haftayim erkek dedi doktor kesin. oglum oluyor 2 ci kez benim icin hic fark etmiyordu zaten 2 dusuk kan pihtilasmasi iyneleri falan bu kadar cekdiklerimden sonra saglikli olsun yeter 2 oglusum olacak bir birlerine desdek olurlar
Var mı görüntün paylaşmak istersen görmek isterim canım merak ettim ben kendi kendime evde cinsiyet koydumnet gibi Nub ama erkek gibi eğer kesinse bu Nub olayı
Burda resim ekli canim bak bakalım sen ne hissedeceksinGeldimmmmmmmm önce tahminleri alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?