Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim de çok açık jdjdjd kendimi frenlemeye çalışıyorum canım aşırı tatlı istiyordu salatalık soyup yedim
Meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum ama kısa süreli bi tokluk oluyor yarım saat bir saate yine çok acıkmış oluyorum cok kilo da almak istemiyorum ama midemi bir şeyler tirmaliyor sanki

Meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum ama kısa süreli bi tokluk oluyor yarım saat bir saate yine çok acıkmış oluyorum cok kilo da almak istemiyorum ama midemi bir şeyler tirmaliyor sanki
Benim kızım da iştahımı çok artırdı özellikle tatlı şeylere özeniyorum. Yiyene kadar da rahat etmiyorum çok kötü bi his

Ya kızlar geceleri nasılsınız? Asla uyuyamıyorum vücudum ateş atıyor sanki öyle olunca kramplar da artıyor. Magnezyum da içiyorum ama etkilemedi hiç

bende 4 luk olandan gunde iki defa kullaniyorum ustunde birde kan sulandirici ilac. bununlada kan sulanmazsa deliricem
İlaç hangisini verdi dozunu nasıl yüksek verdi kaç haftalık bebekler. Doz ayarlaması nasıl oluyor. Ben bilmediğim için soruyorum pıhtılaşma seviyeniz genetik sonucına göre mi

Ya kızlar geceleri nasılsınız? Asla uyuyamıyorum vücudum ateş atıyor sanki öyle olunca kramplar da artıyor. Magnezyum da içiyorum ama etkilemedi hiç
Ben de pek uyuyamıyorum maalesef. 15+2’deyim. İlk günden itibaren kaliteli uykuya veda ettim. Uykusuzluk beden yorgunluğu, baş ağrısı, sinir olarak geri dönüyor.

Günaydın hanımlar. Dün kızımı görmeye gittim. 16+1 olduk ama ultrasonda önden gitmeye devam ediyor. 17 haftalık görünüyor. Doktorum yaş, kilo ve sağlık sorunlarımı göz önünde bulundurarak 1 kasımı görelim yeter diyor. Ecopirine ara vermiştik ama yeniden başladık. Artık 36. Haftaya kadar kullanıcam. Kum dökmeye devam ediyorum maalesef. Herhalde hayatımda dökmediğim kadar kumu bu 16 haftada döktüm. Tansiyonumdaki dengesizlikler sebebiyle kardiyoloji kontrollerimde olacak ama ben genel olarak iyiyim. Kızım 15 cm 169 gr olmuş ve çok hareketliydi. Parmaklarını bile sayacak kadar net gördük. Taklalar attı. Doktorumuzun rahatça kontrol edebileceği her açıdan poz verdi. Bende temmuzun ilk haftası perinatolojiye gideceğim. Şimdilik haberler böyle.

İlaç hangisini verdi dozunu nasıl yüksek verdi kaç haftalık bebekler. Doz ayarlaması nasıl oluyor. Ben bilmediğim için soruyorum pıhtılaşma seviyeniz genetik sonucına göre mi
bebeyim su an 18 hafta 5 haftadan kullaniyorum 2 dusuk yasadim genetik testlerde kan pihtilasmasi cikmisti sabah aksam yazmisti doktor iyneyi son 1 aydirda iyneyle birlikte ilaci kullanma sebebim iyneye ragmen yine kan pihtilasmasi cikti iyneyle birlikte ilacada baslatdi enopar iynenin adi

Selam kızlar bu ara depresif bir halde hissediyorum kendimi gereksiz bir yorgunluk üzerimde. Bugün doktor kontrolüm vardi. 18+4 olduk 265gr olmuş küçük adamım her şey yolundaydı cok şükür. Korkudan doktora hala erkek dimi diye soruverdim:) detaylı ultrason icin herhangi bir istegi olmadi doktorun 2 hafta sonra tekrar gidicez kendisi kontrol edicek. Gözümüze bir sey çarparsa 2.bir görüş almayı düşünürüz ama şimdilik bir aksilik yok dedi. Bizde gidişat böyle.

kızlar ben şu an 17+3 üm detaylıyı 20+2 ye aldım. 21.ci haftaya mı alsaydım acaba. eşimin izin gününe denk getirmeye çalıştım aslında. siz kaçıncı haftanıza aldınız randevuları

kızlar ben şu an 17+3 üm detaylıyı 20+2 ye aldım. 21.ci haftaya mı alsaydım acaba. eşimin izin gününe denk getirmeye çalıştım aslında. siz kaçıncı haftanıza aldınız randevuları
Merhaba. Benim 22. haftama denk gelecek şekilde verdiler randevuyu. Belki de sistemde öyle çıkmıştır. Onu tam bilmiyorum. Zaten Google’da genelde 18-23. haftalar arasında yapıldığı yazıyor. Sorun olmaz bence

Kızlar bisey sorucam size. 18 hafta civarında kasık bölgesinde, göbek deliği çevresinde sürekli bi sızı neyin nesi? Gaz yok, akıntı yok, idrarda yanma veya koku yok. Ama bikaç gündür kasıklarımda gezinen bi sızlama var, hatta şıan biraz yoğun. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Bana gitmek istedigim perinatologun asistani detayli usg icin 21.haftayi doldurmanizi oneriyoruz diyerek 21+1 e vermişti randevumu. Ama cok sanmiyorum ki fark olsun, bence garantiye almak icin boyle soyluyorlar. Kendi doktorum 20 den sonra gitmen yeterli demisti cunku :)

İyi akşamlar kızlar ben de bugün bebişimi gördüm 17+2 yiz ama biraz önden gidiyor hala. Fetal test sonucundan sonra ilk kez usg girdik cinsiyeti bide gözümüzle gördük çok net erkekti Ahahha test yanılmıyormuş Bayram öncesi muayene iyi oldu çok şükür iyi olduğunu görmek bayram hediyesi gibi. Rabbim hepimize sağlıklı mutlu bayramlar geçirmeyi bir sonraki bayram bebişlerimizle olmayı nasip etsin inşallah

Bende 20. Haftaua aldım sorun olacağını düşünmüyorum zaten detaylı bakamazlarsa 10 gün sonra kontrolde çağırıyorlar
Canım geçmiş olsun o bende yürürken oluyor genelde kendini yoracak bisey mi yaptın acaba

Canım dün temizlik yaptım ama bu ağrı öncesinde de vardı. Uyudum uyandım hala var bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…