Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar bugün doktor bana bebek aşağı yerleşmiş. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi. Böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan var mı?
Bana da bugün doktor bebeğin eşi aşağıda dedi yukarı çıkar zamanla dedi progestan kullan dedi rahim ağzı da 36 çıktı kısa, takip edeceğiz dedi ben anlamadım hiçbir şey

Ahhhh poncigimmm erkek olduğu için asla üzülmedim sadece bir ay boyunca kızım diyerek gezip hevesim
Kursağım da kaldığı için biraz buruğum ama ona da alıştım zaten erkek fikrine sağlıkla kucaklayalım gerisi hiç önemli değil
Merhaba canım 2022 den bahsediyorum kadın doğum doktoru yeşil alan açıyordu Perinatoloji bölümünden randevu alıp gidebiliyorduk yarım saat detaylı şekilde bakılıyordu araştırma hastanelerinde. Şimdi tekrar gene sordum doktorum yeşil alan açtı ama randevu alırken detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor bu yeni olan bir şey sanırım ben de riske atmak istemedim o yüzden özelden randevu aldım

Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim
Canım benim
Çok üzgünüm ne desek acın dinmez biliyorum Rabbim diğer evlatlarına hayırlı uzun ömürler nasip etsin sebep neymiş

Canım gittin mi doktora

Bende bu gün gittim. Zayıf olduğum için bebek ve rahim büyüdükçe daha çok hissedersin dedi doktorum. Yinede önlem amaçlı bir süre progestan kullanacağım. Umarım doktorunuz da size olumlu şeyler söylemiştir.

Canım gittin mi doktora
Merhaba evet gittim :)) çok mutluyum her şey çok yolunda, çok uzun süre sonra ilk defa gördüm :)) bebişimiz kız olacakmış , bir masallahınızı alırım kızlar insan gerçekten ultrasonda öyle hareket ettiğini görünce içinde kelebekler uçuyor

Benim doktorum vücudunu çok dinleyen biriysen ondan dolayı sürekli her şey gözüne sıkıntı gibi gelir dedi,hepsi normal dedi.İdrarda yanma,koku yoksa sıkıntı olmaz dedi.Ben de zayıfım 54 kiloyum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…