Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
@poncikobella

Tetanoz aşısı konusunda benim kafam baya karıştı. Doktoruma sorduğumda çok önemli bir şey değil eskiden kadınlar tarlalarda evde vs. doğum yapıyordu o nedenle önemliydi dedi. Aynı şekilde kuzenimin doktoru da eskiden önemliydi şimdi gerek yok demiş. Benim doktorum, yan etki olarak kramplar kasılmaları falan artırabilir gerek yok diyo. Ben kan sulandırıcı enox iğne kullanıyorum bunu söyledi. Zaten dedi enox vs. veriyoruz bi de aşıyı yüklemeyelim durduk yere risk almayalım dedi. Kimisinde de erken doğum arası kramplar başlatıyo dedi. Kafam çok karıştı. Ama ağustosta doğum yapacak olan doktor bir arkadaş var ona sordum o gerekli tabi dedi kendisi olmuş. Çok arada kaldım olmaktan da olmamaktan da çok korkuyorum. Sizin olma ya olamama konusunda gerekçeleriniz neler doktorunuz ne söyledi ?
Bu sene aşıların içine boğmaca da eklendi tetanoz difteri ve aselüler boğmaca olarak üç hastalığa karşı bağışıklama yapılıyor
Doğumdan sonra aşılanana ve aşı bağışıklığı sağlanana kadar bebeği koruması için ben yaptıracağım

kızlar sizinde akıntınız oluyor mu ? son günlerde benimki biraz arttı bazen seffaf bazen beyaz renkte oluyor

Kızlar bugün doktor bana bebek aşağı yerleşmiş. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi. Böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan var mı?

Bugün bir prenses de senden geldi. Ya çok mutluyum hemen kız için düşünüp haya kurmaya odaklanmak istiyorum. Ama değişir mi bilemiyorum :d
Canım senin adına da çoooksevindim, kendi mesajımı yazdıktan sonra mesajları okumaya başlamıştım. Piremseslerrr 😍 Bence artık değişmez, yani ben ona artık kendimi inandırdım 😄😄 Ben hemen pembelere daldım, kaç haftadır beyazlara baka baka sıkılmıştım 🤣

Selam kızlar 🌸 Ben de güzel bir haberle geldim. Oğlum olacak 🩵 Memleketteyim. Sabah randevu aldım kendimi kötü hissedince. Doktora biraz tedirgin gittim ama çok şükür her şey yolundaymış. İlk defa vajinal ultrasonla rahim ağzım ölçüldü. Uzunluk çok iyi dedi doktor. Progestan fitile devam edecekmişim. O da tuzu, biberi olsun artık. Hiç takılmıyorum. Bende haberler böyle 😇

selam kızlar,

çatlak yağı kullanmaya başladınız mı? Evde Weleda'nın var. başlasam mı bilemedim.

detaylıyı da 20+3 e aldım. erken mi oldu acaba? 20+0 ile 23+0 arası demişti doktor.
Mutlaka başla, doktorum bugün bana ihmal etme dedi, ben de aynı yağı kullanıyorum. Çok beğendim

Selam kızlar 🌸 Ben de güzel bir haberle geldim. Oğlum olacak 🩵 Memleketteyim. Sabah randevu aldım kendimi kötü hissedince. Doktora biraz tedirgin gittim ama çok şükür her şey yolundaymış. İlk defa vajinal ultrasonla rahim ağzım ölçüldü. Uzunluk çok iyi dedi doktor. Progestan fitile devam edecekmişim. O da tuzu, biberi olsun artık. Hiç takılmıyorum. Bende haberler böyle 😇

Ben de yarın öğreneceğim cinsiyeti inşallah,bugün küçük bir pastasını yaptırdım.Eşimle hatıra kalsın diye 🥰 Çok şükür sağlıklı bebeklerimiz.Rahim ağzımı doktorum hiç ölçmedi bugüne kadar soracaktım,dedi ki aksi bir durum olmadığı sürece biz herhangi bir şey söylemeyiz dedi.Plesanta yerleşimi de güzel dedi.3 hafta sonra gidecem artık.

Selam kızlar,

doktordan geliyorum veeeeee bir KIZIM olacak 💗💗💗💗

TÜM hurafelere kafa atan bir bebek daha

Buraya S simlumina için demiştim ki “senin kesin kızın olacak, yani senin oğlun olursa benim de kızım olur” aklıma o geldi 🤣🤣🤣
Ahahahah ya hatirliyorum hatirlamaz miyim😍 seninki de benimki gibi sakaci ve geleneklere kafa tutan bir bebis cikti🤣 gozun aydin annesi 😍💕💕

Ben de yarın öğreneceğim cinsiyeti inşallah,bugün küçük bir pastasını yaptırdım.Eşimle hatıra kalsın diye 🥰 Çok şükür sağlıklı bebeklerimiz.Rahim ağzımı doktorum hiç ölçmedi bugüne kadar soracaktım,dedi ki aksi bir durum olmadığı sürece biz herhangi bir şey söylemeyiz dedi.Plesanta yerleşimi de güzel dedi.3 hafta sonra gidecem artık.
Gönlünüzden geçen olur inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Benim Ankara’da muayene olduğum doktorlar da rahim ağzını hiç ölçmediler. Bu doktor normal ultrasonla bakınca kısalık gördü. Vajinal olarak ölçmekte fayda var dedi. Sonrasında çok iyi olduğunu söyledi neyse ki 😌

Gönlünüzden geçen olur inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Benim Ankara’da muayene olduğum doktorlar da rahim ağzını hiç ölçmediler. Bu doktor normal ultrasonla bakınca kısalık gördü. Vajinal olarak ölçmekte fayda var dedi. Sonrasında çok iyi olduğunu söyledi neyse ki 😌

Benimki kısalık mı görmedi acaba ondan mı ölçmedi adamı darlamak da istemedim,olumsuz bir şey olsa söylerim diyor hep .

Back
X