Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Canım neden böyle oldu,Allah rahmet eylesin inşallah.Çok çok üzüldüm,Allah acısını hafifletsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Çok üzgünüm canım acını paylaşmamız mümkün değil ama inan çok üzgünümKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Ne diyeceğimi bilmiyorumKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Bana da bugün doktor bebeğin eşi aşağıda dedi yukarı çıkar zamanla dedi progestan kullan dedi rahim ağzı da 36 çıktı kısa, takip edeceğiz dedi ben anlamadım hiçbir şeyKızlar bugün doktor bana bebek aşağı yerleşmiş. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi. Böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan var mı?
Çok üzgünüm canım ne desek boş acını paylaşıyoruz..Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Bana Progestan falan da demedi. Ben bişey anlamadımBana da bugün doktor bebeğin eşi aşağıda dedi yukarı çıkar zamanla dedi progestan kullan dedi rahim ağzı da 36 çıktı kısa, takip edeceğiz dedi ben anlamadım hiçbir şey![]()
Allah sabır versin, yüreğine ferahlık versin. Ne denir ki bilmiyorum acını hissettim içimde.Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Çok üzüldüm, başınız sagolsun.Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Link atabilir misinDestek yastığı aldım ben çok rahat ediyorum yatarken![]()
Ahhhh poncigimmm erkek olduğu için asla üzülmedimMavişşşşş sonunda kesinleşti demek hayırlı olsun canım ekibin yeni hürrem sultanı oldunşaka bir yana sağlıkla gelsin oğluşun canım evladın kızı erkeği olmaz tabii her türlü missler miss
o şişmeler bende de var maalesef bugün 19+0 oldum ayaklarımı mümkün olduğu kadar uzatarak oturuyorum 3 lt de su içiyorum , gebelikten öncesinde de yaz aylarında çok ödem olurdum , yine havalar ısınınca başladı artık gebelikten midir bilemedim
merhaba, ben hamileliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum kasılma önleme açısından çok etkili bir ilaç ve doğal hormon veriyor doktor yazdıysa kullanmak gerekir, neden kullanmak istemediniz onu anlamadım. birçok kişi kullanıyor burda endişe etmeyin bence
günaydınn ben 22+1 için 4 temmuza randevu aldım bekliyorum. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağı istediğin zaman yaparız dedi ama ben doktorumla konuşup öyle gelirim dedim, 24 haftaya kadar vakit var istediğin zaman gel yaparız dediler
Merhaba canım 2022 den bahsediyorum kadın doğum doktoru yeşil alan açıyordu Perinatoloji bölümünden randevu alıp gidebiliyorduk yarım saat detaylı şekilde bakılıyordu araştırma hastanelerinde. Şimdi tekrar gene sordum doktorum yeşil alan açtı ama randevu alırken detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor bu yeni olan bir şey sanırım ben de riske atmak istemedim o yüzden özelden randevu aldımKızlar selam bugün sorulmuş ama bende aynı seyi sormak istiyorum kontrollerime özelde gidiyorum ama detaylı ultrason için doktorum herhangi bir yerde yaptırabilirsin sonucu getirmen yeterli dedi bikac tane hastaneye sordum fiyatlar aşırı yüksek bu arada İstanbul anadolu yakasindayim
Bugün ilk kez devlete gittim ordan sanırım yonlendiriliyormus eltim öyle yapmış ama doktor boşuna gelmişsin geçen hafta gelseydin yer bulurdun belki şuanda yer yok bulsanda haftan geçer dedi takipli hasta diye kayıt açtı 182yi ara bulursan dedi
Aradım ama yok bu konuda da birsuru şikayet var devlette randevu bulunmuyor diye
Yani bize yine özel hastane yolları göründü mecbur.. Anadolu yakasında yaptıranlar nerden randevu aldınız fiyat olarak beni bı aydınlatırsanız çok sevinirim veya devletten randevu alanlar nasıl aldınız?
Canım benimKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Canım gittin mi doktoraAaaa hayırlısı olsunmasallah
ben en son 13. Haftada ultrasona girdiğim için bir doktor kız gibi dedi, başka bir doktora göstermek istemiştim o da erkek olabilir dedi:) ondan sonra ilk defa yarın detaylı ultrasona gireceğim 18. haftam :) sanırım yarın öğrenebilirimçok heyecanlıyım uyku tutmuyor
![]()
Bende bu gün gittim. Zayıf olduğum için bebek ve rahim büyüdükçe daha çok hissedersin dedi doktorum. Yinede önlem amaçlı bir süre progestan kullanacağım. Umarım doktorunuz da size olumlu şeyler söylemiştir.Bende bazen hissediyorum sanki yerini biliyorum gibi toplanma oluyor,bazen batma yapıyor.Bazen arabadan indiğimde ya da aniden kalktığımda bildiğin batıyor.Sol ve sağ kasığımda ufak ufak sancılar var,bunlar kasılma mı onu pek anlamıyorum.Yarın doktoruma randevum var gidince soracağım hepsini.
Çok üzüldüm canım. Başın sağ olsun. Rabbim sabır versinKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Merhaba evet gittim :)) çok mutluyum her şey çok yolunda, çok uzun süre sonra ilk defa gördüm :)) bebişimiz kız olacakmış , bir masallahınızı alırım kızlarCanım gittin mi doktora
Canım Allah sabırlar versin …Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Bende bu gün gittim. Zayıf olduğum için bebek ve rahim büyüdükçe daha çok hissedersin dedi doktorum. Yinede önlem amaçlı bir süre progestan kullanacağım. Umarım doktorunuz da size olumlu şeyler söylemiştir.
Ne diyeceğimi inan bilmiyorumKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Yaaa cok uzuldum canim, nasil oldu var miydi bir problem ? Allah sabir versin canimKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()