- 14 Mart 2013
- 8.021
- 4.035
- 448
Bu sene aşıların içine boğmaca da eklendi tetanoz difteri ve aselüler boğmaca olarak üç hastalığa karşı bağışıklama yapılıyor@poncikobella
Tetanoz aşısı konusunda benim kafam baya karıştı. Doktoruma sorduğumda çok önemli bir şey değil eskiden kadınlar tarlalarda evde vs. doğum yapıyordu o nedenle önemliydi dedi. Aynı şekilde kuzenimin doktoru da eskiden önemliydi şimdi gerek yok demiş. Benim doktorum, yan etki olarak kramplar kasılmaları falan artırabilir gerek yok diyo. Ben kan sulandırıcı enox iğne kullanıyorum bunu söyledi. Zaten dedi enox vs. veriyoruz bi de aşıyı yüklemeyelim durduk yere risk almayalım dedi. Kimisinde de erken doğum arası kramplar başlatıyo dedi. Kafam çok karıştı. Ama ağustosta doğum yapacak olan doktor bir arkadaş var ona sordum o gerekli tabi dedi kendisi olmuş. Çok arada kaldım olmaktan da olmamaktan da çok korkuyorum. Sizin olma ya olamama konusunda gerekçeleriniz neler doktorunuz ne söyledi ?
Evet oluyor daha sık olmaya başladı . Günlük sürekli değiştiriyorumkızlar sizinde akıntınız oluyor mu ? son günlerde benimki biraz arttı bazen seffaf bazen beyaz renkte oluyor
Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben yoksa kaşınıyorum çokselam kızlar,
çatlak yağı kullanmaya başladınız mı? Evde Weleda'nın var. başlasam mı bilemedim.
detaylıyı da 20+3 e aldım. erken mi oldu acaba? 20+0 ile 23+0 arası demişti doktor.
Evet son bir aydır filan öyle galibakızlar sizinde akıntınız oluyor mu ? son günlerde benimki biraz arttı bazen seffaf bazen beyaz renkte oluyor
demekki normal insan herşeyden tedirgin oluyorEvet oluyor daha sık olmaya başladı . Günlük sürekli değiştiriyorum
benim 1 ay değil ama 10 gündür arttıEvet son bir aydır filan öyle galiba
Kokusu yoksa sıkıntılı değildir demişti bana ilk gebeliğimde doktor ben de hiç önemsemedim o yüzdenbenim 1 ay değil ama 10 gündür arttı
Ben biodermanınkini kullanıyorum 13. Haftadan beriselam kızlar,
çatlak yağı kullanmaya başladınız mı? Evde Weleda'nın var. başlasam mı bilemedim.
detaylıyı da 20+3 e aldım. erken mi oldu acaba? 20+0 ile 23+0 arası demişti doktor.
18. Haftadayım :)) inşallah senin de yarın belli olurYa maşallahsağlıkla kucagina al inşallah darısı yarın bana .öğrenirim inşallah kaçıncı haftanizdi
Canım senin adına da çoooksevindim, kendi mesajımı yazdıktan sonra mesajları okumaya başlamıştım. PiremseslerrrBugün bir prenses de senden geldi. Ya çok mutluyum hemen kız için düşünüp haya kurmaya odaklanmak istiyorum. Ama değişir mi bilemiyorum :d
Mutlaka başla, doktorum bugün bana ihmal etme dedi, ben de aynı yağı kullanıyorum. Çok beğendimselam kızlar,
Selam kızlarBen de güzel bir haberle geldim. Oğlum olacak Memleketteyim. Sabah randevu aldım kendimi kötü hissedince. Doktora biraz tedirgin gittim ama çok şükür her şey yolundaymış. İlk defa vajinal ultrasonla rahim ağzım ölçüldü. Uzunluk çok iyi dedi doktor. Progestan fitile devam edecekmişim. O da tuzu, biberi olsun artık. Hiç takılmıyorum. Bende haberler böyle
Ahahahah ya hatirliyorum hatirlamaz miyim
Gönlünüzden geçen olur inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen de yarın öğreneceğim cinsiyeti inşallah,bugün küçük bir pastasını yaptırdım.Eşimle hatıra kalsın diyeÇok şükür sağlıklı bebeklerimiz.Rahim ağzımı doktorum hiç ölçmedi bugüne kadar soracaktım,dedi ki aksi bir durum olmadığı sürece biz herhangi bir şey söylemeyiz dedi.Plesanta yerleşimi de güzel dedi.3 hafta sonra gidecem artık.
Ahh… Ne diyeceğimi bilemiyorum, sadece acını kalbimde hissettiğimi bilKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim
Gönlünüzden geçen olur inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenim Ankara’da muayene olduğum doktorlar da rahim ağzını hiç ölçmediler. Bu doktor normal ultrasonla bakınca kısalık gördü. Vajinal olarak ölçmekte fayda var dedi. Sonrasında çok iyi olduğunu söyledi neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?