- 3 Kasım 2007
- 877
- 308
- 648
- 35
Canım çok üzüldüm en son iki hafta geriden geliyor demiştin.. ne diyeceğimi bilmiyorum inan..Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzüldüm en son iki hafta geriden geliyor demiştin.. ne diyeceğimi bilmiyorum inan..Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Allah sabır versin en kısa zamanda atlatmanı acının hafiflemesini dilerim çok üzgünüm ne desem boşKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Canım benim başın sağ olsun. Acını hafifletecekse lütfen anlat hislerini ve yaşadıklarını. Allah sabır versin. Meleğinle cennette kavuşursunuz inşallahKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Çok üzgünüm. Başın sağolsun. Allahım yardımcın olsun canımKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Allah kolaylaştırsın canım inş korktuğun gibi olmaz hafifçe atlatırsın. Bunda da bir hayır vardır. Çok zordur Allah sabır ve sağlık versin. Kendine geldiğinde bizi de haberdar et dualarımız seninleMsj yazan herkesten Allah razı olsun
Sabah hastaneye yatisim olacak ilaçla düşük yaptırılacak dua edin kızlar çok korkuyorum
Neden öldüğü ile ilgili birşey söylemedi arefe günü gitmiştim %80 kız gibi demişti bende kontrol muayenesine gittim bu gün net söylesin diye maalesef acı haberle karşılaştım kafası ödem toplamışçok ağladım çok üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği elden birşey gelmiyor
Allahım kolaylık versin. Rabbim içine ferahlık versin. Umarım hızlı ve kolay atlatırsın bu süreciMsj yazan herkesten Allah razı olsun
Sabah hastaneye yatisim olacak ilaçla düşük yaptırılacak dua edin kızlar çok korkuyorum
Neden öldüğü ile ilgili birşey söylemedi arefe günü gitmiştim %80 kız gibi demişti bende kontrol muayenesine gittim bu gün net söylesin diye maalesef acı haberle karşılaştım kafası ödem toplamışçok ağladım çok üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği elden birşey gelmiyor
Başın sağolsun meleğin hep seninle olacak çok üzgünümKızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim![]()
Canımm çok üzüldüm ne denir bilemedim başın sağolsun Allah yardımcın olsunMsj yazan herkesten Allah razı olsun
Canım, o kadar üzüldüm kiMsj yazan herkesten Allah razı olsun
Kuzum şöyle biz doktorumuzla konuştuk. Tartışmaya ve farklı fikirlere çok açık olmadığını söyledi. Bariz bir yan etki söz konusu değil. Eşi de ve ebeside yakın zaman da doğum yapacaklar onlar da olacaklar. Sağlık ocağındaki ebe de vajinal doğum da olsa sezeryanda en nihayetinde bunlar ameliyat ufak da olsa tetanoz riski barındırıyor niye riske atasın dedi. Risksiz bir gebelik yaşadığım için de belki de kuzum o yüzden doktor riski arttıracak bir durum olmadığını düşünmüş olup bunu önermiş olabilir. Velhasıl ben olacağım. Okullar kapanıncaP poncikobella
Tetanoz aşısı konusunda benim kafam baya karıştı. Doktoruma sorduğumda çok önemli bir şey değil eskiden kadınlar tarlalarda evde vs. doğum yapıyordu o nedenle önemliydi dedi. Aynı şekilde kuzenimin doktoru da eskiden önemliydi şimdi gerek yok demiş. Benim doktorum, yan etki olarak kramplar kasılmaları falan artırabilir gerek yok diyo. Ben kan sulandırıcı enox iğne kullanıyorum bunu söyledi. Zaten dedi enox vs. veriyoruz bi de aşıyı yüklemeyelim durduk yere risk almayalım dedi. Kimisinde de erken doğum arası kramplar başlatıyo dedi. Kafam çok karıştı. Ama ağustosta doğum yapacak olan doktor bir arkadaş var ona sordum o gerekli tabi dedi kendisi olmuş. Çok arada kaldım olmaktan da olmamaktan da çok korkuyorum. Sizin olma ya olamama konusunda gerekçeleriniz neler doktorunuz ne söyledi ?
Aynısı bende de oluyor kuzum doktor kasların uzaması ile ilgili dedi be hep olacak dediKızlar günaydın 15.haftanın sonlarında batma ve doluluk hissi olmaya başladı,ayağa kalktığımda ,oturduğumda sağ kasıkta batma yapıyor.Sanki bebek içinde sallanır gibi.Bu normal mi ?
Ben de öyleyim valla kuzum yatakta bir dönüyorum eşim de uyanıyorBen hiçbir şey de yapmadım. Hatta gece sağdan sola soldan sağa dönerken de karnımda baskı hissediyorum. Belki de yaşadıklarımız normal ama korktum işte..
Evet canım benim doktorum da olmam gerektiğini söyledi bende olacağım ama biraz 20.haftadan ilerlemek istedim daha çok erkenKuzum şöyle biz doktorumuzla konuştuk. Tartışmaya ve farklı fikirlere çok açık olmadığını söyledi. Bariz bir yan etki söz konusu değil. Eşi de ve ebeside yakın zaman da doğum yapacaklar onlar da olacaklar. Sağlık ocağındaki ebe de vajinal doğum da olsa sezeryanda en nihayetinde bunlar ameliyat ufak da olsa tetanoz riski barındırıyor niye riske atasın dedi. Risksiz bir gebelik yaşadığım için de belki de kuzum o yüzden doktor riski arttıracak bir durum olmadığını düşünmüş olup bunu önermiş olabilir. Velhasıl ben olacağım. Okullar kapanınca![]()
evet ben de aynı şekilde kullanıyordum ama hem özeldeki hem de devletteki doktor günlük 1000 mcg geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz dediği için değiştirmemiştim. şu an yine kafam çok karıştı..Kızlar ben demir ilacı Gyno Ferro Sanol kullanıyordum. Geçen fark ettim içinde folik asit varmış. Ayrıca multi vitaminin içinde de folik asit var. Fazla folik asit zaten kullanmayı doğru bulmuyorum. O yüzden demir ilacımı değiştirdim. Burda kullanan bir kaç kişi de vardı. Haberleri yoksa diye söylemek istedim. Fertamir diye bir demir ilacına geçtim