Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Msj yazan herkesten Allah razı olsun
Sabah hastaneye yatisim olacak ilaçla düşük yaptırılacak dua edin kızlar çok korkuyorum 😔
Neden öldüğü ile ilgili birşey söylemedi arefe günü gitmiştim %80 kız gibi demişti bende kontrol muayenesine gittim bu gün net söylesin diye maalesef acı haberle karşılaştım kafası ödem toplamış 😭 çok ağladım çok üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği elden birşey gelmiyor

Sabah hastaneye yatisim olacak ilaçla düşük yaptırılacak dua edin kızlar çok korkuyorum 😔
Neden öldüğü ile ilgili birşey söylemedi arefe günü gitmiştim %80 kız gibi demişti bende kontrol muayenesine gittim bu gün net söylesin diye maalesef acı haberle karşılaştım kafası ödem toplamış 😭 çok ağladım çok üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği elden birşey gelmiyor
Allah kolaylaştırsın canım inş korktuğun gibi olmaz hafifçe atlatırsın. Bunda da bir hayır vardır. Çok zordur Allah sabır ve sağlık versin. Kendine geldiğinde bizi de haberdar et dualarımız seninle🙏🏼

Allahım kolaylık versin. Rabbim içine ferahlık versin. Umarım hızlı ve kolay atlatırsın bu süreci :(

Canımm çok üzüldüm ne denir bilemedim başın sağolsun Allah yardımcın olsun😢

Canım, o kadar üzüldüm ki :( demek ki sağlıksızmış rabbim imtihanın beterinden saklasın 🤲🏼 Sağlıksız gebelikleri vücut erken haftalarda otomatik sonlandırıyor aslında ama senin gebelik süren ilerlemişti, bu zorlaştırıyor işte bazı şeyleri. Rabbim sabrını artırsın diye gece gündüz duamda olacaksın🤲🏼♥️

P poncikobella

Tetanoz aşısı konusunda benim kafam baya karıştı. Doktoruma sorduğumda çok önemli bir şey değil eskiden kadınlar tarlalarda evde vs. doğum yapıyordu o nedenle önemliydi dedi. Aynı şekilde kuzenimin doktoru da eskiden önemliydi şimdi gerek yok demiş. Benim doktorum, yan etki olarak kramplar kasılmaları falan artırabilir gerek yok diyo. Ben kan sulandırıcı enox iğne kullanıyorum bunu söyledi. Zaten dedi enox vs. veriyoruz bi de aşıyı yüklemeyelim durduk yere risk almayalım dedi. Kimisinde de erken doğum arası kramplar başlatıyo dedi. Kafam çok karıştı. Ama ağustosta doğum yapacak olan doktor bir arkadaş var ona sordum o gerekli tabi dedi kendisi olmuş. Çok arada kaldım olmaktan da olmamaktan da çok korkuyorum. Sizin olma ya olamama konusunda gerekçeleriniz neler doktorunuz ne söyledi ?
Kuzum şöyle biz doktorumuzla konuştuk. Tartışmaya ve farklı fikirlere çok açık olmadığını söyledi. Bariz bir yan etki söz konusu değil. Eşi de ve ebeside yakın zaman da doğum yapacaklar onlar da olacaklar. Sağlık ocağındaki ebe de vajinal doğum da olsa sezeryanda en nihayetinde bunlar ameliyat ufak da olsa tetanoz riski barındırıyor niye riske atasın dedi. Risksiz bir gebelik yaşadığım için de belki de kuzum o yüzden doktor riski arttıracak bir durum olmadığını düşünmüş olup bunu önermiş olabilir. Velhasıl ben olacağım. Okullar kapanınca 💕

Kızlar günaydın 15.haftanın sonlarında batma ve doluluk hissi olmaya başladı,ayağa kalktığımda ,oturduğumda sağ kasıkta batma yapıyor.Sanki bebek içinde sallanır gibi.Bu normal mi ?
Aynısı bende de oluyor kuzum doktor kasların uzaması ile ilgili dedi be hep olacak dedi 😂🥰

Kızlar ben demir ilacı Gyno Ferro Sanol kullanıyordum. Geçen fark ettim içinde folik asit varmış. Ayrıca multi vitaminin içinde de folik asit var. Fazla folik asit zaten kullanmayı doğru bulmuyorum. O yüzden demir ilacımı değiştirdim. Burda kullanan bir kaç kişi de vardı. Haberleri yoksa diye söylemek istedim. Fertamir diye bir demir ilacına geçtim

Kuzum şöyle biz doktorumuzla konuştuk. Tartışmaya ve farklı fikirlere çok açık olmadığını söyledi. Bariz bir yan etki söz konusu değil. Eşi de ve ebeside yakın zaman da doğum yapacaklar onlar da olacaklar. Sağlık ocağındaki ebe de vajinal doğum da olsa sezeryanda en nihayetinde bunlar ameliyat ufak da olsa tetanoz riski barındırıyor niye riske atasın dedi. Risksiz bir gebelik yaşadığım için de belki de kuzum o yüzden doktor riski arttıracak bir durum olmadığını düşünmüş olup bunu önermiş olabilir. Velhasıl ben olacağım. Okullar kapanınca 💕
Evet canım benim doktorum da olmam gerektiğini söyledi bende olacağım ama biraz 20.haftadan ilerlemek istedim daha çok erken

Kızlar ben demir ilacı Gyno Ferro Sanol kullanıyordum. Geçen fark ettim içinde folik asit varmış. Ayrıca multi vitaminin içinde de folik asit var. Fazla folik asit zaten kullanmayı doğru bulmuyorum. O yüzden demir ilacımı değiştirdim. Burda kullanan bir kaç kişi de vardı. Haberleri yoksa diye söylemek istedim. Fertamir diye bir demir ilacına geçtim
evet ben de aynı şekilde kullanıyordum ama hem özeldeki hem de devletteki doktor günlük 1000 mcg geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz dediği için değiştirmemiştim. şu an yine kafam çok karıştı..

Selam kızlar ben drdan geldim biraz canım sıkıldı buna da şükür diyorum erken doğum riskin var 1 ekimi görsek yeterli dedi 19. Haftadayim yani 7 ay dolsun iyi ki serklaj erken yapmışız dedi vardır her şeyde bir hayır ne diyeyim hiçbir şey alasim gelmiyor artık sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum.Aşiya gelince adacel toplu aşı yaptıracağım hiçbir ön koşulu yokmuş 26. Haftada yapılıyor merak eden varsa bir de 27 hazirana 21. Hafta oluyor detaylı ultrason için randevu aldım öyle istedi drum bende durumlar böyle Allah hepimize güç kuvvet versin 💕

Ben özele gidiyorum 18+1 deyim doğum fiyatları bizce aşırı olduğu için(113 bin duyduk en son) araştırma hastanesine geçmeye karar verdim. Hiç devlete gitmediğim için bana bilgi verebilecek olan var mı ya? mesela muayehaneye eşim de girebiliyor mu? bazı yerlerde sokmuyorlarmış diye duydum. Bu hastaneden hastaneye değişiyor mudur? Bir de doğuma da kesinlikle giremiyorlar mı?

Back
X