Çok üzücü bir durum, ne yorum yapsak faydası yok. İnşallah bir an önce toparlanırsınız, Allah kalbinize ferahlık versinMsj yazan herkesten Allah razı olsun
Sabah hastaneye yatisim olacak ilaçla düşük yaptırılacak dua edin kızlar çok korkuyorum
Neden öldüğü ile ilgili birşey söylemedi arefe günü gitmiştim %80 kız gibi demişti bende kontrol muayenesine gittim bu gün net söylesin diye maalesef acı haberle karşılaştım kafası ödem toplamışçok ağladım çok üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği elden birşey gelmiyor
Merhaba, zayıflıktan kasıt ne mesela. Ben 160 53 kiloyum. Erken mi hissederim yoksa normal vaktinde mi hissederim. İlk gebeliğimAh bide hareketleri hissetmeye başla bak delireceksinişte o zaman tam bir anne gibi hissediyor insan. Ben zayıf olduğum için hareketleri tekmeleri herseyi çoook net hissediyorum çok şükür (doktor öyle diyor yani zayıf olunca cok hissedilirmiş) sabah kahvaltı yaparken baktım durmuyor bıraktım herseyi koltuğa uzandım onunla konustum kıpır kıpır oynaşıyordu yavrum benim
Benim de ağrılarım azaldı çok şükür magnezyum takviyesi toparladı sanırım biraz
Trollenenler kulubune hosgeldin canim bizim kızlar şakacı kendini erkege dönüştürüyorKızlar benim bebek erkekmiş,bugün şok oldum.Doktor iki hafta önce %70 kız demişti öyle olunca kesin kız gibi düşünmüşüm istemsiz.Bugün azıcık şaşkınım
Trollenenler kulubune hosgeldin canim bizim kızlar şakacı kendini erkege dönüştürüyorgrubumuz da çok kişi var cinsiyet kızdan erkeğe dönen
Ben de eskisehirdeyim şehir Hastanesinde gözümün önünde doktor 9 aylık hamile bir kadini bağır çağır azarladı kadin ağlayarak gitti bunu gördükten sonra sigorta yaptırdım özele gidiyorumben eskişehirdeyim iki kere şehir hastanesine gittim bırakın doğumu muayeneye bile eşimi sokmadılar kimseyi almıyolar, ultrason kağıdı bile vermediler 2.ci gidişimde zorla istedim babası merak ediyo diye birde özele takipliydim özelde vermiyolar mı bir sürü para veriyosunuz diyip laf sokarak zorla verdi bir tane kapkara hiçbir şey gözükmüyo, son davranıştan sonra dahada gitmedim özele devam ediyorum
Yaaaa oyle oluyor maalesef benim de erkek fikrine alışmam bir ayi buldu bide benim iki erkekten sonra kız demişlerdi oyuncagkmYokuş aşağı yuvarlandım resmen,pasta yaptırmıştık eşimle o kadar emin daldırdım ki pastaya pembe diye ,o kadar eminim ki aman nasıl olsa anı kalsın diye yapılıyor kız işte diyeşimdi çok tuhaf hissediyorum
Anası gibi terazi olacak inşallah hayatında olacak insanlara sabır diliyorumCanım benim hiç üzme güzel canını. Bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın Allahın izniyle. Hiç belli olmaz doktor 1 ekim der, bi bakmıssın 15 ekim olmuşAllahın hazinesi boldur biz dua edelim her zaman
Seninki kesin terazi olacak o zaman ehehehehhe
Yaaaa oyle oluyor maalesef benim de erkek fikrine alışmam bir ayi buldu bide benim iki erkekten sonra kız demişlerdi oyuncagkm
Elimden alınmış gibi oldu
Canım benim teşekkür ederim Allah sana da yardım etsin hepimizeCanım zor olsada stres yapmamaya çalış lütfen.
Gebelikte çoğu rahatsızlığın sebebini araştırınca hep stres çıkıyor karşıma. Sağlıklı olsun ekimdi ekimin sonuydu derken yeterli zamana gelecektir inşburda hep beraber bekleyeceğiz inş o vakitleri
Evet canım çünkü buyuk haftasiCanim böyle bir durumda normal doğum gibi mi yaptırıyorlar
Merhaba ben de eskişehirde doğum yapmayı planlıyorum, hangi hastane ve doktor takiplisiniz acaba? Ben acıbadem de meliha hocayla görüştüm. Çok memnun kaldım. Normalde gizem hocayı planlıyordum ama o gün hastanede yoktu.ben eskişehirdeyim iki kere şehir hastanesine gittim bırakın doğumu muayeneye bile eşimi sokmadılar kimseyi almıyolar, ultrason kağıdı bile vermediler 2.ci gidişimde zorla istedim babası merak ediyo diye birde özele takipliydim özelde vermiyolar mı bir sürü para veriyosunuz diyip laf sokarak zorla verdi bir tane kapkara hiçbir şey gözükmüyo, son davranıştan sonra dahada gitmedim özele devam ediyorum
Merhaba ben de eskişehirde doğum yapmayı planlıyorum. Hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba?Ben de eskisehirdeyim şehir Hastanesinde gözümün önünde doktor 9 aylık hamile bir kadini bağır çağır azarladı kadin ağlayarak gitti bunu gördükten sonra sigorta yaptırdım özele gidiyorum
Devlette muayenelerde esin giremiyor malesef, doguma da almiyorlar diye biliyorum. Hangi sehirdesinizBen özele gidiyorum 18+1 deyim doğum fiyatları bizce aşırı olduğu için(113 bin duyduk en son) araştırma hastanesine geçmeye karar verdim. Hiç devlete gitmediğim için bana bilgi verebilecek olan var mı ya? mesela muayehaneye eşim de girebiliyor mu? bazı yerlerde sokmuyorlarmış diye duydum. Bu hastaneden hastaneye değişiyor mudur? Bir de doğuma da kesinlikle giremiyorlar mı?
Bugün Bende tekrar kontrole gittim. Sizin bebelerin şakaları yüzünden 'kesin kız mı?' diye doktora sorup durdum. Bir de nipt testi yaptırdım yaniTrollenenler kulubune hosgeldin canim bizim kızlar şakacı kendini erkege dönüştürüyorgrubumuz da çok kişi var cinsiyet kızdan erkeğe dönen
Bence günlük 400mcg ihtiyacımızı karşılıyor.evet ben de aynı şekilde kullanıyordum ama hem özeldeki hem de devletteki doktor günlük 1000 mcg geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz dediği için değiştirmemiştim. şu an yine kafam çok karıştı..
Ozelde yaptiramiyorsaniz perinatolog bolumu olan bir devlet hastanesinde de yaptirabilirsiniz. Beni doktorum o sekilde yonlendirecek oyle yapacagim.Kızlar detaylı ultrason vakti geliyor, yaptırmalı mıyım diye düşünüyorum gerçekten pahalı. Siz ne düşünüyorsunuz
Merhaba, bana 4 hafta önce plasenta aşağıda demişti doktor geçen hafta kontorle gittiğimde yukarıya çıkmış dedi. 24. Haftaya kadar yukarıya çıkma ihtimali oluyormuşKızlar bugün doktor bana bebek aşağı yerleşmiş. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi. Böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan var mı?
Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim
Canım çok üzüldüm, ne söylesek boş Allahım sabır versinMsj yazan herkesten Allah razı olsun
Sabah hastaneye yatisim olacak ilaçla düşük yaptırılacak dua edin kızlar çok korkuyorum
Neden öldüğü ile ilgili birşey söylemedi arefe günü gitmiştim %80 kız gibi demişti bende kontrol muayenesine gittim bu gün net söylesin diye maalesef acı haberle karşılaştım kafası ödem toplamışçok ağladım çok üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği elden birşey gelmiyor
Peki devletteki makineler detaylı ultrason için yeterli midirOzelde yaptiramiyorsaniz perinatolog bolumu olan bir devlet hastanesinde de yaptirabilirsiniz. Beni doktorum o sekilde yonlendirecek oyle yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?