Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok üzücü bir durum, ne yorum yapsak faydası yok. İnşallah bir an önce toparlanırsınız, Allah kalbinize ferahlık versin

Merhaba, zayıflıktan kasıt ne mesela. Ben 160 53 kiloyum. Erken mi hissederim yoksa normal vaktinde mi hissederim. İlk gebeliğim

Kızlar benim bebek erkekmiş,bugün şok oldum.Doktor iki hafta önce %70 kız demişti öyle olunca kesin kız gibi düşünmüşüm istemsiz.Bugün azıcık şaşkınım
Trollenenler kulubune hosgeldin canim bizim kızlar şakacı kendini erkege dönüştürüyor grubumuz da çok kişi var cinsiyet kızdan erkeğe dönen

Trollenenler kulubune hosgeldin canim bizim kızlar şakacı kendini erkege dönüştürüyor grubumuz da çok kişi var cinsiyet kızdan erkeğe dönen

Yokuş aşağı yuvarlandım resmen,pasta yaptırmıştık eşimle o kadar emin daldırdım ki pastaya pembe diye ,o kadar eminim ki aman nasıl olsa anı kalsın diye yapılıyor kız işte diye şimdi çok tuhaf hissediyorum

Ben de eskisehirdeyim şehir Hastanesinde gözümün önünde doktor 9 aylık hamile bir kadini bağır çağır azarladı kadin ağlayarak gitti bunu gördükten sonra sigorta yaptırdım özele gidiyorum

Yaaaa oyle oluyor maalesef benim de erkek fikrine alışmam bir ayi buldu bide benim iki erkekten sonra kız demişlerdi oyuncagkm
Elimden alınmış gibi oldu

Anası gibi terazi olacak inşallah hayatında olacak insanlara sabır diliyorum öyle dayandığı kadar bakalım düşük için iğne de olacağım 7. ayda sanırım elimden geleni yapıyorum

Yaaaa oyle oluyor maalesef benim de erkek fikrine alışmam bir ayi buldu bide benim iki erkekten sonra kız demişlerdi oyuncagkm
Elimden alınmış gibi oldu

Ay canım sana daha bir alışmak zor olmuştur gerçekten,bizde 3 kızız bir de yeğenim 3 yaşında o da kız .Bu bize çok farklı geldi Erkek bebek hiç Görmedim

Canım benim teşekkür ederim Allah sana da yardım etsin hepimize taktır holter hem kafan rahat olur inşallah bir şey de çıkmaz

Merhaba ben de eskişehirde doğum yapmayı planlıyorum, hangi hastane ve doktor takiplisiniz acaba? Ben acıbadem de meliha hocayla görüştüm. Çok memnun kaldım. Normalde gizem hocayı planlıyordum ama o gün hastanede yoktu.

Kızlar detaylı ultrason vakti geliyor, yaptırmalı mıyım diye düşünüyorum gerçekten pahalı. Siz ne düşünüyorsunuz

Devlette muayenelerde esin giremiyor malesef, doguma da almiyorlar diye biliyorum. Hangi sehirdesiniz

Bugün Bende tekrar kontrole gittim. Sizin bebelerin şakaları yüzünden 'kesin kız mı?' diye doktora sorup durdum. Bir de nipt testi yaptırdım yani Sata göre 17+4 ama 18+1 uyumlu. 19 cm 234 gr olmuş miniğim. Epey büyüdü. Çok şükür risk yok dedi doktor. Artık 3 hafta sonra ki detaylı ultrasona kadar bekleyeceğim.

Bence günlük 400mcg ihtiyacımızı karşılıyor.

Kızlar detaylı ultrason vakti geliyor, yaptırmalı mıyım diye düşünüyorum gerçekten pahalı. Siz ne düşünüyorsunuz
Ozelde yaptiramiyorsaniz perinatolog bolumu olan bir devlet hastanesinde de yaptirabilirsiniz. Beni doktorum o sekilde yonlendirecek oyle yapacagim.

Kızlar bugün doktor bana bebek aşağı yerleşmiş. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi. Böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan var mı?
Merhaba, bana 4 hafta önce plasenta aşağıda demişti doktor geçen hafta kontorle gittiğimde yukarıya çıkmış dedi. 24. Haftaya kadar yukarıya çıkma ihtimali oluyormuş

Kızlar acımı paylasacak kimsem yok sizler iyiki varsınız maalesef bebeğimi kayıp ettim

Canım çok üzüldüm, ne söylesek boş Allahım sabır versin

Kızlar bu arada bebito erkekmiş ve 16+0 da kontrolde 183 gr çıktı. Tosuncuk falan dedi doktor. 2 hafta sonranın gramıymış. Sizde durumlar nasıl? Fazla olması sorun olmaz heralde değil mi? Çünkü ben aşırı şiş ve sıkışmış hissediyorım şimdiden. Bugün 4. Ay bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…