Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ben özele gidiyorum 18+1 deyim doğum fiyatları bizce aşırı olduğu için(113 bin duyduk en son) araştırma hastanesine geçmeye karar verdim. Hiç devlete gitmediğim için bana bilgi verebilecek olan var mı ya? mesela muayehaneye eşim de girebiliyor mu? bazı yerlerde sokmuyorlarmış diye duydum. Bu hastaneden hastaneye değişiyor mudur? Bir de doğuma da kesinlikle giremiyorlar mı?
devlette eşler asla muayeneye giremiyor.Doğuma da giremiyor .Gelinimiz doğum yaptı 3 ay önce devlette kardeşim bebeği ziyaret saatinde gördü. Kurallar çok net ve sert

yaa buna üzüldüm şimdi :( ilden ile değişmiyor o zaman. Yok mu aksini yaşayan duyan :)
hamile kaldığımdan beri hep devlete şehir hastanesine gidiyorum. Eşim daha bebekleri hiç göremedi. Video çekmeme bile izin verilmiyor.

Benim doktorum vücudunu çok dinleyen biriysen ondan dolayı sürekli her şey gözüne sıkıntı gibi gelir dedi,hepsi normal dedi.İdrarda yanma,koku yoksa sıkıntı olmaz dedi.Ben de zayıfım 54 kiloyum hala
Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. İlk gebelik olduğu için gerçekten çok dinliyoruz kendimizi. İstemsiz stres yaratıyoruz 🥲☺️

Kızlar bende bugün doktora gittim 16. Haftamdayım. Büyümüş yüz hatları belli oluyor çok tatlı. Rabbim hepimizin kucağına versin sağlıkla bebeklerimizi. O kadar özlüyorum ki her hafta gitmeme rağmen. Kanama alanı artık bitmiş gibi ama şimdide bebeği besleyen damarlarda çentiklenme var. Buda doğuma yakın bebeğin kilosunun düşük olmasına sebep oluyormuş. Tansiyonu tetikliyor yada tansiyon onu tam bilmiyorum.
Kardiyoloji de gittim son zamanlar çok çarpıntım oluyor, nabzım da hep 100 lerde. Pazartesi tekrar holter takılacak ona göre ilaç dozu ayarlanacak sanırım.

Ben özele gidiyorum 18+1 deyim doğum fiyatları bizce aşırı olduğu için(113 bin duyduk en son) araştırma hastanesine geçmeye karar verdim. Hiç devlete gitmediğim için bana bilgi verebilecek olan var mı ya? mesela muayehaneye eşim de girebiliyor mu? bazı yerlerde sokmuyorlarmış diye duydum. Bu hastaneden hastaneye değişiyor mudur? Bir de doğuma da kesinlikle giremiyorlar mı?
ben eskişehirdeyim iki kere şehir hastanesine gittim bırakın doğumu muayeneye bile eşimi sokmadılar kimseyi almıyolar, ultrason kağıdı bile vermediler 2.ci gidişimde zorla istedim babası merak ediyo diye birde özele takipliydim özelde vermiyolar mı bir sürü para veriyosunuz diyip laf sokarak zorla verdi bir tane kapkara hiçbir şey gözükmüyo, son davranıştan sonra dahada gitmedim özele devam ediyorum

Msj yazan herkesten Allah razı olsun
Sabah hastaneye yatisim olacak ilaçla düşük yaptırılacak dua edin kızlar çok korkuyorum 😔
Neden öldüğü ile ilgili birşey söylemedi arefe günü gitmiştim %80 kız gibi demişti bende kontrol muayenesine gittim bu gün net söylesin diye maalesef acı haberle karşılaştım kafası ödem toplamış 😭 çok ağladım çok üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği elden birşey gelmiyor
Çok üzüldüm. Rabbim sana sabır ve gönlüne ferahlık versin 😞

Canım hastanedeyim açılma sancı olsun diye dil altından hap veriyorlar sancılar sıklaşmaya başladı... Son durum bu inşaallah en kısa vakitte doğar 🤲🏻
Canim böyle bir durumda normal doğum gibi mi yaptırıyorlar

Canım hastanedeyim açılma sancı olsun diye dil altından hap veriyorlar sancılar sıklaşmaya başladı... Son durum bu inşaallah en kısa vakitte doğar 🤲🏻
Yaa doğum yapıyor gibi mi olacak bu işlem 😞 Senin için dua ediyorum. Rabbım yardımcın olsun.

Selam kızlar ben drdan geldim biraz canım sıkıldı buna da şükür diyorum erken doğum riskin var 1 ekimi görsek yeterli dedi 19. Haftadayim yani 7 ay dolsun iyi ki serklaj erken yapmışız dedi vardır her şeyde bir hayır ne diyeyim hiçbir şey alasim gelmiyor artık sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum.Aşiya gelince adacel toplu aşı yaptıracağım hiçbir ön koşulu yokmuş 26. Haftada yapılıyor merak eden varsa bir de 27 hazirana 21. Hafta oluyor detaylı ultrason için randevu aldım öyle istedi drum bende durumlar böyle Allah hepimize güç kuvvet versin 💕
Canım benim hiç üzme güzel canını. Bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın Allahın izniyle. Hiç belli olmaz doktor 1 ekim der, bi bakmıssın 15 ekim olmuş 😍🧿 Allahın hazinesi boldur biz dua edelim her zaman🤲🏼
Seninki kesin terazi olacak o zaman ehehehehhe

Kızlar bende bugün doktora gittim 16. Haftamdayım. Büyümüş yüz hatları belli oluyor çok tatlı. Rabbim hepimizin kucağına versin sağlıkla bebeklerimizi. O kadar özlüyorum ki her hafta gitmeme rağmen. Kanama alanı artık bitmiş gibi ama şimdide bebeği besleyen damarlarda çentiklenme var. Buda doğuma yakın bebeğin kilosunun düşük olmasına sebep oluyormuş. Tansiyonu tetikliyor yada tansiyon onu tam bilmiyorum.
Kardiyoloji de gittim son zamanlar çok çarpıntım oluyor, nabzım da hep 100 lerde. Pazartesi tekrar holter takılacak ona göre ilaç dozu ayarlanacak sanırım.
Canım çok şükür kanama alanın bitmiş çok sevindim 🧿♥️ Tansiyonu muhakkak kontrol altına alırlar hiç korkma, dayımın kızı 17-18 tansiyonlarla 39 haftaya geldi sağlıkla da doğurdu

Selam kızlar ben drdan geldim biraz canım sıkıldı buna da şükür diyorum erken doğum riskin var 1 ekimi görsek yeterli dedi 19. Haftadayim yani 7 ay dolsun iyi ki serklaj erken yapmışız dedi vardır her şeyde bir hayır ne diyeyim hiçbir şey alasim gelmiyor artık sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum.Aşiya gelince adacel toplu aşı yaptıracağım hiçbir ön koşulu yokmuş 26. Haftada yapılıyor merak eden varsa bir de 27 hazirana 21. Hafta oluyor detaylı ultrason için randevu aldım öyle istedi drum bende durumlar böyle Allah hepimize güç kuvvet versin 💕

Canım zor olsada stres yapmamaya çalış lütfen.
Gebelikte çoğu rahatsızlığın sebebini araştırınca hep stres çıkıyor karşıma. Sağlıklı olsun ekimdi ekimin sonuydu derken yeterli zamana gelecektir inş 💕🌸 burda hep beraber bekleyeceğiz inş o vakitleri

Canım çok şükür kanama alanın bitmiş çok sevindim 🧿♥️ Tansiyonu muhakkak kontrol altına alırlar hiç korkma, dayımın kızı 17-18 tansiyonlarla 39 haftaya geldi sağlıkla da doğurdu

İnş çilekçiiim yaaa inş. Bugün böyle kaşı gözü belli oluyordu daha da bağlanıyorum Kasım gelsin öpüp koklayayım istiyorum 💕💖🌸
Doktora bugün sürekli çentiklenmeyi soruyorum, kafana takıcak yeni bşy buldun yine dedi 😂 ay ne zormuş analık.
Sen nasıl oldun, hareketleri hissediyor musun her gün

İnş çilekçiiim yaaa inş. Bugün böyle kaşı gözü belli oluyordu daha da bağlanıyorum Kasım gelsin öpüp koklayayım istiyorum 💕💖🌸
Doktora bugün sürekli çentiklenmeyi soruyorum, kafana takıcak yeni bşy buldun yine dedi 😂 ay ne zormuş analık.
Sen nasıl oldun, hareketleri hissediyor musun her gün
Ah bide hareketleri hissetmeye başla bak delireceksin 😍 işte o zaman tam bir anne gibi hissediyor insan. Ben zayıf olduğum için hareketleri tekmeleri herseyi çoook net hissediyorum çok şükür (doktor öyle diyor yani zayıf olunca cok hissedilirmiş)😍🧿 sabah kahvaltı yaparken baktım durmuyor bıraktım herseyi koltuğa uzandım onunla konustum kıpır kıpır oynaşıyordu yavrum benim 🥰
Benim de ağrılarım azaldı çok şükür magnezyum takviyesi toparladı sanırım biraz

Back
X