- 15 Kasım 2024
- 141
- 86
- 13
- 28
Ne kadar fiyat verdi acaba? Ay her şeyin fiyatını soruyorum ama kusura bakmayın lütfendetaylı için nereye gideceksiniz? ben Alper yurdasipere aldım randevumu
Ya çıkıp cicili şeyler alma istiyorum, kendimi kız fikrine çok alıştırdım, değişir mi ki yaTrollenenler kulubune hosgeldin canim bizim kızlar şakacı kendini erkege dönüştürüyorgrubumuz da çok kişi var cinsiyet kızdan erkeğe dönen
bizim ki gibi olmus1 aydir kiz diye seviyorduk simdi bazen karistiriyorum alismisim kiz demeye canim kizim yok yok oglumdu diyorum kendi kendime
Ya çıkıp cicili şeyler alma istiyorum, kendimi kız fikrine çok alıştırdım, değişir mi ki ya
Ya çıkıp cicili şeyler alma istiyorum, kendimi kız fikrine çok alıştırdım, değişir mi ki ya
Kızlar 16+2 de bir ped dolduracak kadar akıntı normal mi ya. Yanma ve kaşınma kesinlikle yok. Ama kıvamlı ve sarı renk akıntım oldu aşırı fazla. Chat gpt de korkuttu beni. Pazartesiye randevu aldım hemen. Korkuyorum şu an
Ya zaten hep oluyordu ama bugün çoook fazla gelince çok korktum. Bebek de aşağıya yerleştiği için bişey mi oldu acaba diye çok korktum. Bebekle alakası yoktur dimi en kötü enfeksiyondur? Gerçi kaşınma yanma koku falan da yok ama..Canım korkma bence burda herkeste çok akıntı oldu bazı günler bendede öyle. Hatta bende sordum ChatGPT ye . Kontrol et diyordu. Sende öyle yap baktın çok gelmeye devam ediyor durmuyor gidersin
Amniyon sıvısı olmasından mı tedirgin oldunYa zaten hep oluyordu ama bugün çoook fazla gelince çok korktum. Bebek de aşağıya yerleştiği için bişey mi oldu acaba diye çok korktum. Bebekle alakası yoktur dimi en kötü enfeksiyondur? Gerçi kaşınma yanma koku falan da yok ama..
Hayır chat gptye yazdım servikal yetmezlik falan bir şeyler dedi ondan korktumAmniyon sıvısı olmasından mı tedirgin oldun
Günaydın kızlar. Benimle yaşadıklarını paylaşabilecek kimse yok mu acaba?İyi akşamlar kızlar. Progestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. 6. haftadan beri Progestan kullanıyorum. Şu an 16+4’teyiz. Bazen 1-2 damla da olsa kahverengi lekelenmem oluyor. Doktorlar normal olduğunu söylüyor ama yaşadığım korkulardan dolayı kendime söz geçiremiyorum. Hâlâ hamileliğin tadına varamadım. Cinsiyet belli olunca annem kıyafet alma işini hızlandırdı. Ama ben o kıyafetlere korkuyla bakıyorum bebeğim giyebilecek mi diye. Benimle aynı durumda olan var mı acaba?
14 haftayken tahmin olarak kız dedi. 15 haftada kağıda yazdı kız diyeCanım kaçıncı haftada söylediğine bağlı 12-13 de kız demiş bir daha gitmemişsen doktora sürprizle karşılaşabilirsin. Ama 15-16 da net görülüyor sanırım.
Bana ilk 12 haftada %90 kız demişti. 13 de gittim erkeğe benziyor dedi. 15 ve 16. Da kesin erkek bebek olarak yazdırıyor bilgisayarına :))))
Yaa evet ben bayılırdım sabah uyanınca 10 sayfa okumaya. Canlansın şuralar artık yaaa.Günaydın kızlar ikinci trimester ıydı bayramıydı derken ihmal ettik çok sayfayı. Bir canlandıralım artık ilk zamanlar ne güzeldi bir uyanırdım sayfalarca konuşma olmuş
Ben de 6. haftadan 12. hafta sonuna kadar kullandım. Şuan 15+5 im aktif ir akıntım yok. Doktor kontrolünde doktor kese etrafında yuvarlak birkaç alan gösterdi. Bunlar bebek tutunurken kanama olduğunu gösteriyor şeklinde açıkladı. Şuan için aktif bir tehlike veya şüphe olmadığını belirtti. Bence bu konuda doktor size ne söyledi o önemli.Günaydın kızlar. Benimle yaşadıklarını paylaşabilecek kimse yok mu acaba?
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederimBen de 6. haftadan 12. hafta sonuna kadar kullandım. Şuan 15+5 im aktif ir akıntım yok. Doktor kontrolünde doktor kese etrafında yuvarlak birkaç alan gösterdi. Bunlar bebek tutunurken kanama olduğunu gösteriyor şeklinde açıkladı. Şuan için aktif bir tehlike veya şüphe olmadığını belirtti. Bence bu konuda doktor size ne söyledi o önemli.
Günaydın. Bende de ara ara adet ağrısına benzeyen ağrılar oluyor. Dediğiniz gibi bacaklarıma, ayaklarıma kadar vuruyor. Vücudumuz yeni düzene alışmaya çalışıyor galibaKızlarrrr günaydınnnn,
Benim gibi adet ağrısı yaşayan bacaklarına vuran var mı acaba? Alt karnım da sertleşmeye başladı bakalım yakında belirginleşicek sanırım
Canım benim de en son 14 haftada oldu lekelenmem sonrasında iki defa muayene oldum hiçbir problem yok. Sebep de yok. Progestan zaten kullanıyordum dr magnezyum da vermişti onu sorabilirsin. Dün de doktorum takma artık kafana kullandığın kan sulandırıcıdan bile olmuş olabilir riskli bir durumun yok dedi. Benim daha önce kaybım oldu ve 3 hafta boyunca anlamamıştık muayenede fark edilmişti. O yüzden endişeni çok iyi anlıyorum sürekli yüreğinde bir korku oluyor şuan iyi mi diye. Hatta geçen eşimin annesi örgü yapacakmış isim işlemek falan istedi kendimi kötü hissettim ben daha alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum diye. Kendimi sakinleştirmeye ve keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Bak bu haftalara kadar geldik en riskli zamanlar geride kaldı. Şuan stresin ne bize ne bebeğimize faydası yok. Biraz daha dayanırsak zaten hareketleri hissedeceğiz. Endişen yoğunlaştığında elini karnına koyup bebeğinle konuş ona duygularını anlat emin ol iyi gelir.Günaydın kızlar. Benimle yaşadıklarını paylaşabilecek kimse yok mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?