Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya çıkıp cicili şeyler alma istiyorum, kendimi kız fikrine çok alıştırdım, değişir mi ki ya
Yaa evet ben bayılırdım sabah uyanınca 10 sayfa okumaya. Canlansın şuralar artık yaaa.
15. Haftada söylemiş canım değişmez artik
Bence benim 16. Da değişti ama doktora o hafta gittiğim için belki de bilemiyorum
Bu arada benim de en severek yaptığım şeydi sayfaları geriden okumak şimdi birikmiyor bile

Cevabın için teşekkür ederim canım Allah böyle şeyleri kimseye yaşatmasın tabii ama insan böyle şeyler duydukça yalnız olmadığını hissediyor ve biraz daha rahatlıyor. Dediğin gibi benim gittiğim bütün doktorlar da risk olmadığını söylüyor. Sanırım iş tamamen bizim kafamızda bitiyor. Rabbim hepimizin sürecini kolaylaştırsın, kalbimize ferahlık versin

Bana bile % 70 kız demesine rağmen 13.haftada ben kesin kız gibi düşünüp öyle bir hayal kurmuşum,dün erkek olduğunu duyduğumdan beri hala kendimde değilim nasıl yani oğluşum diye mi sevecem diyorum.Sana %90 kız deyip deyiştiyse senin şoku düşünemiyorum

Günaydın iyi haftasonları olsun. Bulantı ilacının bıraktım bu sefer de uykularından oldum. Sersem gibi geziyorum :) kucuk hamile destek yastığı kullanan memnun kalan var mı aramızda. 2. Gebelik oldugu için karnim çabuk büyüdü.
Ay birde temu dan bebek alışverişi yapan oldu mu? Karşıma çıkıyor harika şeyler cesaret edemedim.

Kızlar 18+4 teyim hala hareketlerini hissetmiyorum. Boyum 1.65 kilom 67 falan. Sizlerde durumlar nasıl.
Cnm 1.70 kilom 70 ben de hissetmiyorum. Daha doğrusu bir şeyler dönüyor orada anlıyorum ama bu bebeğimin hareketi diyecek bir tanı koyamıyorum
Ben aldım canım rahat ettiriyor memnunum ben uzun yolda da sırtıma koydum hatta ama ben büyüklerini de merak ediyorum sırf bacağımı yana uzatma isteğim yüzünden ikisinden de kullanan biri olsa keşke

Devlette muayenelerde esin giremiyor malesef, doguma da almiyorlar diye biliyorum. Hangi sehirdesiniz

Ben Bilkent Şehir Hastanesine gitmiştim (Ankara), Gebe Okulu diye bir şey var, oraya eşinle gidince eşin doğuma girebiliyor. Muayenelere eşi almıyorlar ama. Mesela suda doğum falan da var. Orada doğum yapanlar çok memnundu. İyice sormak lazım aslında devlette de iyi imkanlar var :)

Bulantı ilacını bırakınca benim de 10 saatlik uykularım son buldu seviyordum kesintisiz uyumayı yastığı bugün sipariş verdim bende yorumlarda keşke karnım büyümeden alsaydım ağrı çekmezdim diyenler vardı gaza geldim. Zaten geldi yıkandı derken de bir hafta geçecek. Temuya hiç güvenmiyorum eşim ıvır zıvır almayı seviyordu ona da artık alma dedim. Mouse pad almıştı mesela kokusu çıksın diye 1 hafta balkonda bekledi hala çıkmadı makineye attırdım. Kullanılan malzeme, boya kalitesi, taşıma koşullarını bilmiyoruz. Sertifikalı ve kökeni araştırılabilir ürünler tercih etmek mantıklı gibi.

Ben aldım ondan ama kullanmasını beceremiyorum galiba, çok rahatsız ediyor beni, yarı uykuda yere atıyorum herkes çok memnun, çok seviyor. Belkide benim için henüz erkendir. Doktorum da kullanmaya başla dedi ama yok yani biraz şüşkolaşınca denerim artık

Benim gebelik takibi uygulamamda bu haftadan itibaren akıntın daha da artacak yazıyordu. Aynı haftadayız seninle.
Benim hamilelik boyunca çok akıntım oldu hala da öyle. Daha ne kadar artabilir onu da bilmiyorum ama çok da endişelendirmemişti beni. Ama bi doktora görünmekte fayda var tabi

Ben yataşınkini aldım. Yeni geldi memnunum fiyatı da uygundu

Kızlar 18+4 teyim hala hareketlerini hissetmiyorum. Boyum 1.65 kilom 67 falan. Sizlerde durumlar nasıl.
19+2 de ilk kez hissettim 165/58 göbeğim hala çıkmadı doğru düzgün. ama şu anda 20+2 deyiz elimi koymasam bile hissediyorum güm güm vuruyor 1 hafta sonra net hissedersin bence

Peki rengi beyaz mı olmak zorunda illa benimki öyle değil. Yine de bir enfeksiyon testi vereceğim

Bence boşuna stress olup kendini üzme. Rahim büyüyor belki ondan kaynaklı olabilir. Rahim ağzı kapalı olması önemli ve güzel bi şey canını sıkma lütfen

Bende de akıntı vardı ama sizinki kadar yoğun değildi. Kültür alındı bakteriyel bir enfeksiyonmuş, antibiyotik kullandım ama tedirgin olmayın doktorum bir şey olmaz gebelikte görüyoruz bunları dedi. Kültürde çıkan bakteriye göre antibiyotik seçiliyor. Mantar akıntısı da olabilir. Ben de chatgptye sorup korkmuştum ama o kadar sıradışı bir şey değil, korkmayın:))

Kizlar enfeksiyondan kurtuldum derken yeniden oldum sanirim, akintim ilk kez sarimsi geldi bugun ama idrarda renk degisimi aci veya akintida koku kasinti vs yok anlamadim hic

Çok teşekkür ederim ya. Maalesef her şeye ister istemez panik yapıyoruz. İnternetten araştırmak da daha kötü oluyor. İçim biraz da olsa rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…