Ya çıkıp cicili şeyler alma istiyorum, kendimi kız fikrine çok alıştırdım, değişir mi ki ya
15. Haftada söylemiş canım değişmez artikYaa evet ben bayılırdım sabah uyanınca 10 sayfa okumaya. Canlansın şuralar artık yaaa.
Cevabın için teşekkür ederim canımCanım benim de en son 14 haftada oldu lekelenmem sonrasında iki defa muayene oldum hiçbir problem yok. Sebep de yok. Progestan zaten kullanıyordum dr magnezyum da vermişti onu sorabilirsin. Dün de doktorum takma artık kafana kullandığın kan sulandırıcıdan bile olmuş olabilir riskli bir durumun yok dedi. Benim daha önce kaybım oldu ve 3 hafta boyunca anlamamıştık muayenede fark edilmişti. O yüzden endişeni çok iyi anlıyorum sürekli yüreğinde bir korku oluyor şuan iyi mi diye. Hatta geçen eşimin annesi örgü yapacakmış isim işlemek falan istedi kendimi kötü hissettim ben daha alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum diye. Kendimi sakinleştirmeye ve keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Bak bu haftalara kadar geldik en riskli zamanlar geride kaldı. Şuan stresin ne bize ne bebeğimize faydası yok. Biraz daha dayanırsak zaten hareketleri hissedeceğiz. Endişen yoğunlaştığında elini karnına koyup bebeğinle konuş ona duygularını anlat emin ol iyi gelir.
Canım kaçıncı haftada söylediğine bağlı 12-13 de kız demiş bir daha gitmemişsen doktora sürprizle karşılaşabilirsin. Ama 15-16 da net görülüyor sanırım.
Bana ilk 12 haftada %90 kız demişti. 13 de gittim erkeğe benziyor dedi. 15 ve 16. Da kesin erkek bebek olarak yazdırıyor bilgisayarına :))))
Cnm 1.70 kilom 70 ben de hissetmiyorum. Daha doğrusu bir şeyler dönüyor orada anlıyorum ama bu bebeğimin hareketi diyecek bir tanı koyamıyorumKızlar 18+4 teyim hala hareketlerini hissetmiyorum. Boyum 1.65 kilom 67 falan. Sizlerde durumlar nasıl.
Ben aldım canım rahat ettiriyor memnunum ben uzun yolda da sırtıma koydum hatta ama ben büyüklerini de merak ediyorum sırf bacağımı yana uzatma isteğim yüzünden ikisinden de kullanan biri olsa keşkeGünaydın iyi haftasonları olsun. Bulantı ilacının bıraktım bu sefer de uykularından oldum. Sersem gibi geziyorum :) kucuk hamile destek yastığı kullanan memnun kalan var mı aramızda. 2. Gebelik oldugu için karnim çabuk büyüdü.
Ay birde temu dan bebek alışverişi yapan oldu mu? Karşıma çıkıyor harika şeyler cesaret edemedim.
Ben özele gidiyorum 18+1 deyim doğum fiyatları bizce aşırı olduğu için(113 bin duyduk en son) araştırma hastanesine geçmeye karar verdim. Hiç devlete gitmediğim için bana bilgi verebilecek olan var mı ya? mesela muayehaneye eşim de girebiliyor mu? bazı yerlerde sokmuyorlarmış diye duydum. Bu hastaneden hastaneye değişiyor mudur? Bir de doğuma da kesinlikle giremiyorlar mı?
Devlette muayenelerde esin giremiyor malesef, doguma da almiyorlar diye biliyorum. Hangi sehirdesiniz
Bulantı ilacını bırakınca benim de 10 saatlik uykularım son buldu seviyordum kesintisiz uyumayıGünaydın iyi haftasonları olsun. Bulantı ilacının bıraktım bu sefer de uykularından oldum. Sersem gibi geziyorum :) kucuk hamile destek yastığı kullanan memnun kalan var mı aramızda. 2. Gebelik oldugu için karnim çabuk büyüdü.
Ay birde temu dan bebek alışverişi yapan oldu mu? Karşıma çıkıyor harika şeyler cesaret edemedim.
Ben aldım ondan ama kullanmasını beceremiyorum galiba, çok rahatsız ediyor beni, yarı uykuda yere atıyorumGünaydın iyi haftasonları olsun. Bulantı ilacının bıraktım bu sefer de uykularından oldum. Sersem gibi geziyorum :) kucuk hamile destek yastığı kullanan memnun kalan var mı aramızda. 2. Gebelik oldugu için karnim çabuk büyüdü.
Benim gebelik takibi uygulamamda bu haftadan itibaren akıntın daha da artacak yazıyordu. Aynı haftadayız seninle.Ya zaten hep oluyordu ama bugün çoook fazla gelince çok korktum. Bebek de aşağıya yerleştiği için bişey mi oldu acaba diye çok korktum. Bebekle alakası yoktur dimi en kötü enfeksiyondur? Gerçi kaşınma yanma koku falan da yok ama..
Ben 17+2 deyim. Ama biraz tombikim. Oyüzden henüz çok fazla hissim olmadı. Seyirme tarzı birkaç kez oldu sadeceKızlar 18+4 teyim hala hareketlerini hissetmiyorum. Boyum 1.65 kilom 67 falan. Sizlerde durumlar nasıl.
Ben yataşınkini aldım. Yeni geldi memnunum fiyatı da uygunduBulantı ilacını bırakınca benim de 10 saatlik uykularım son buldu seviyordum kesintisiz uyumayıyastığı bugün sipariş verdim bende yorumlarda keşke karnım büyümeden alsaydım ağrı çekmezdim diyenler vardı gaza geldim. Zaten geldi yıkandı derken de bir hafta geçecek. Temuya hiç güvenmiyorum eşim ıvır zıvır almayı seviyordu ona da artık alma dedim. Mouse pad almıştı mesela kokusu çıksın diye 1 hafta balkonda bekledi hala çıkmadı makineye attırdım. Kullanılan malzeme, boya kalitesi, taşıma koşullarını bilmiyoruz. Sertifikalı ve kökeni araştırılabilir ürünler tercih etmek mantıklı gibi.
19+2 de ilk kez hissettim 165/58 göbeğim hala çıkmadı doğru düzgün. ama şu anda 20+2 deyiz elimi koymasam bile hissediyorum güm güm vuruyor 1 hafta sonra net hissedersin benceKızlar 18+4 teyim hala hareketlerini hissetmiyorum. Boyum 1.65 kilom 67 falan. Sizlerde durumlar nasıl.
Peki rengi beyaz mı olmak zorunda illa benimki öyle değil. Yine de bir enfeksiyon testi vereceğimBenim gebelik takibi uygulamamda bu haftadan itibaren akıntın daha da artacak yazıyordu. Aynı haftadayız seninle.
Benim hamilelik boyunca çok akıntım oldu hala da öyle. Daha ne kadar artabilir onu da bilmiyorum ama çok da endişelendirmemişti beni. Ama bi doktora görünmekte fayda var tabi
Bence boşuna stress olup kendini üzme. Rahim büyüyor belki ondan kaynaklı olabilir. Rahim ağzı kapalı olması önemli ve güzel bi şey canını sıkma lütfenÖncelikle cevabınız için teşekkür ederimDoktor bir sorun olmadığını söylüyor. Kanama alanım yok. Düşük riskim yok. Rahim ağzım kapalı. Fakat bu ara ara gelen kahverengi lekeler kafamda hep soru işareti bırakıyor. Elimde olmadan stres yapıyorum.
Bende de akıntı vardı ama sizinki kadar yoğun değildi. Kültür alındı bakteriyel bir enfeksiyonmuş, antibiyotik kullandım ama tedirgin olmayın doktorum bir şey olmaz gebelikte görüyoruz bunları dedi. Kültürde çıkan bakteriye göre antibiyotik seçiliyor. Mantar akıntısı da olabilir. Ben de chatgptye sorup korkmuştum ama o kadar sıradışı bir şey değil, korkmayın:))Kızlar 16+2 de bir ped dolduracak kadar akıntı normal mi ya. Yanma ve kaşınma kesinlikle yok. Ama kıvamlı ve sarı renk akıntım oldu aşırı fazla. Chat gpt de korkuttu beni. Pazartesiye randevu aldım hemen. Korkuyorum şu an
Beyaz, krem veya şeffaf benimki. Ne renk olmalı onu bilemiyorum amaPeki rengi beyaz mı olmak zorunda illa benimki öyle değil. Yine de bir enfeksiyon testi vereceğim
Çok teşekkür ederim ya. Maalesef her şeye ister istemez panik yapıyoruz. İnternetten araştırmak da daha kötü oluyor. İçim biraz da olsa rahatladı :)Bende de akıntı vardı ama sizinki kadar yoğun değildi. Kültür alındı bakteriyel bir enfeksiyonmuş, antibiyotik kullandım ama tedirgin olmayın doktorum bir şey olmaz gebelikte görüyoruz bunları dedi. Kültürde çıkan bakteriye göre antibiyotik seçiliyor. Mantar akıntısı da olabilir. Ben de chatgptye sorup korkmuştum ama o kadar sıradışı bir şey değil, korkmayın:))
muayene için 1400, doğum 39900 şu an ki fiyat temmuzdaki zamla fiyatlar artabilirFiyatlar nasıl anadoluda? Ben muayene ücreti 2500 veriyorum. Doğum için de 55, sezeryan olursa 60 suda olursa 72 dediler. Tabi unvanı artarsa fiyat da artıyor. Bi de temmuzdan sonra da fiyat artcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?