Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ErabiaE canim allah acini hafifletsin,evlatlarinin acisini gostermesin insallah hicbir zaman sabir diliyorum dualarim seninle

Kizlar bugun hamile taştığı ile ilgili cvplariniz için teşekkür ederim. Şimdi yastıktan sesleniyorum :) göbeğim icin henuz erken olabilir ama sırtıma iyi geldi gbi. E bebekten aldım. Birde hamile şortu aldım kendime onu da çok sevdim ve fiyati baya uygundu internette de varmis tavsiye ederim.

Kızlar bugün biraz ağrım oldu stresli bir gün geçirdim. Doktora gittim bebeğimi görmezsem rahat edemezdim. Çok şükür herşey yolundaydı 19+1 çıktı oğluşum. Arife günü görmüştüm en son. 8-9 gün olmuş ama baya fark etmişti. Temmuzun 9 unda benimde detaylı ultrason randevum var onu bekleyeceğim artık.

benim göbüşe de çok iyi geliyor galiba senin o kadar büyümedi daha

benim göbüşe de çok iyi geliyor galiba senin o kadar büyümedi daha
Büyüdüğünü düşünmüştüm ama belimin daha cok ihtiyaci varmis sanırm. Sol a yatmaya alışmak benim icin cok zor oldu. Hala tam adapte olamıyorum. Belki bu sayede cok sag sol dönmem

Büyüdüğünü düşünmüştüm ama belimin daha cok ihtiyaci varmis sanırm. Sol a yatmaya alışmak benim icin cok zor oldu. Hala tam adapte olamıyorum. Belki bu sayede cok sag sol dönmem
Kıvırcık saçlı bi meşhur Dr var ya insta ve YouTube’da. O bi videosunda kendinizi sola yatacağım diye zorlamayın siz sağa yatsanız da bebek sola yatar içinizde falan demişti. Ben de çok zor alışıyorum şimdi sağdaymışım sen deyince fark ettim:)) ama öyle rahatım ki napcam bu mevzuyu bilmiyorum o hocaya sığınıcam sanırım

2. Kez anne olanlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? ilk gebeliğimde 18 yada 19. Hafta hissetmiştim. Bu sefer 16. Hafta da bir kaç kez derinden bir dokunma gibi hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba erken mi daha

kızlar ya 1 kilo almama rağmen 19. haftada nefes nefese kalmaya başladım sıcak basıyo sürekli oflayıp pufluyorum çok erken değil mi daha bunlar için göbeğim de birden büyüdü füze gibi bişi oldu derin nefes alma ihtiyacım oluyo sık sık acaba geçer mi bu ya

Bende öyleyim çok kilo almadim ama nefesim kesiliyor. İsim sürekli telefonla konuşmak anlatırken yarıda kesip nefes alıyorum çok dikkat çekerse kusura bkmayin hamileyim nefes darlığı yaşıyorum diyorum niyeki ya 16 3um

Bence ilerleyen haftalarda daha çok nefesimiz daralacak. Bebek büyüdükçe ciğerlere de baskı yapar

Ben de dün onu fark ettim, iki kilo aldım ama göbek ve çevresi asla öyle durmuyor. Ve sanki iki üç günde oldu şimdi aynada bakınca “kız olduğu belliymiş” diyorum, tam bir yağlanma yaşıyorum, ama henüz tartıya yansımıyor. Çok ilginç.

Benim de erken başladı ıkış ıkış hissediyorum şimdiden. Devamında nasıl olacak bakalım

Kızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim

Kızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim
Ben aynı gün kendi doktoruma da randevu aldım canım. Ona da göstereceğim sonucları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…