İnşallah bi an önce bende hissederim19+2 de ilk kez hissettim 165/58 göbeğim hala çıkmadı doğru düzgün. ama şu anda 20+2 deyiz elimi koymasam bile hissediyorum güm güm vuruyor 1 hafta sonra net hissedersin bence
benim göbüşe de çok iyi geliyor galiba senin o kadar büyümedi dahaKizlar bugun hamile taştığı ile ilgili cvplariniz için teşekkür ederim. Şimdi yastıktan sesleniyorum :) göbeğim icin henuz erken olabilir ama sırtıma iyi geldi gbi. E bebekten aldım. Birde hamile şortu aldım kendime onu da çok sevdim ve fiyati baya uygundu internette de varmis tavsiye ederim.
baby mom Beli Bağcıklı Hamile Şort - ebebek
baby mom Beli Bağcıklı Hamile Şort uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Büyüdüğünü düşünmüştüm ama belimin daha cok ihtiyaci varmis sanırm. Sol a yatmaya alışmak benim icin cok zor oldu. Hala tam adapte olamıyorum. Belki bu sayede cok sag sol dönmembenim göbüşe de çok iyi geliyor galiba senin o kadar büyümedi daha
Kıvırcık saçlı bi meşhur Dr var ya insta ve YouTube’da. O bi videosunda kendinizi sola yatacağım diye zorlamayın siz sağa yatsanız da bebek sola yatar içinizde falan demişti. Ben de çok zor alışıyorum şimdi sağdaymışım sen deyince fark ettim:)) ama öyle rahatım ki napcam bu mevzuyu bilmiyorum o hocaya sığınıcam sanırımBüyüdüğünü düşünmüştüm ama belimin daha cok ihtiyaci varmis sanırm. Sol a yatmaya alışmak benim icin cok zor oldu. Hala tam adapte olamıyorum. Belki bu sayede cok sag sol dönmem
Bende öyleyim çok kilo almadim ama nefesim kesiliyor. İsim sürekli telefonla konuşmak anlatırken yarıda kesip nefes alıyorum çok dikkat çekerse kusura bkmayin hamileyim nefes darlığı yaşıyorum diyorumkızlar ya 1 kilo almama rağmen 19. haftada nefes nefese kalmaya başladım sıcak basıyo sürekli oflayıp pufluyorum çok erken değil mi daha bunlar içingöbeğim de birden büyüdü füze gibi bişi oldu derin nefes alma ihtiyacım oluyo sık sık acaba geçer mi bu ya
Bence ilerleyen haftalarda daha çok nefesimiz daralacak. Bebek büyüdükçe ciğerlere de baskı yaparkızlar ya 1 kilo almama rağmen 19. haftada nefes nefese kalmaya başladım sıcak basıyo sürekli oflayıp pufluyorum çok erken değil mi daha bunlar içingöbeğim de birden büyüdü füze gibi bişi oldu derin nefes alma ihtiyacım oluyo sık sık acaba geçer mi bu ya
İleriyi düşünemiyorum bile ya . Bu nefesle . neden acaba doktora sorayım . Kilodan diyeceğim ama o kdrda almadım bir yada iki kilo aldimBence ilerleyen haftalarda daha çok nefesimiz daralacak. Bebek büyüdükçe ciğerlere de baskı yapar
Bebek büyüyor ve onun da oksijen ihtiyacı oluyor. Bunu da bizim ciğerler üstleniyor kapasitesini arttırıp bebeğe de oksijen sağlıyorİleriyi düşünemiyorum bile ya . Bu nefesle . neden acaba doktora sorayım . Kilodan diyeceğim ama o kdrda almadım bir yada iki kilo aldim
Ben de dün onu fark ettim, iki kilo aldım ama göbek ve çevresi asla öyle durmuyor. Ve sanki iki üç günde oldukızlar ya 1 kilo almama rağmen 19. haftada nefes nefese kalmaya başladım sıcak basıyo sürekli oflayıp pufluyorum çok erken değil mi daha bunlar içingöbeğim de birden büyüdü füze gibi bişi oldu derin nefes alma ihtiyacım oluyo sık sık acaba geçer mi bu ya
2. Gebelikte daha erken hissediliyormuş2. Kez anne olanlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ?ilk gebeliğimde 18 yada 19. Hafta hissetmiştim. Bu sefer 16. Hafta da bir kaç kez derinden bir dokunma gibi hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba erken mi daha
Benim de erken başladı ıkış ıkış hissediyorum şimdiden. Devamında nasıl olacak bakalımkızlar ya 1 kilo almama rağmen 19. haftada nefes nefese kalmaya başladım sıcak basıyo sürekli oflayıp pufluyorum çok erken değil mi daha bunlar içingöbeğim de birden büyüdü füze gibi bişi oldu derin nefes alma ihtiyacım oluyo sık sık acaba geçer mi bu ya
Ya benim üçüncü olacak ama bariz hissetmiyorum 16 3um . Belirgin belirtileri yok arada gelip gidiyor bence iç karınla plasante ve kiloyla ilgili2. Gebelikte daha erken hissediliyormuş
Ben aynı gün kendi doktoruma da randevu aldım canım. Ona da göstereceğim sonuclarıKızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?