Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
hangi şehirde olursa olsun bir doktorun son gelişmelerden haberdar olmaması kabul edilemez, yapmasın bu işi daha iyi, iyi yapmışsınız
4ayim bitecek net ilk defa ultrason aldım resmen ağzı burnu belli diğer yerde makine de asla iyi değil üç ay zaten vajina ultrasnda da zor duydu kalp atışını

Kızlar şehir hastanesini aradım sordum. Detaylı ultrason için Önce kadın doğuma randevu almak gerekiyor ardından seni ultrason a gönderiyorlar ordan tarih veriyorlar . Baya uğraştırıcı. Direk özele gıtcem bende o yüzden özelde bir doktor 2800 dedi Haziran'da zam geliyormuş ama ne kadar olur bilmiyorum

M mrv2309 Naptın canım? Randevun nasıl geçti
Kızlarr ben geldimm çok güzel geçti 15 dk pızisyon molası verdik toplam 1 saat 10 dk sürdü miniğim yine kıpır kıpırdı herşeyini ölçtüm şükür günü gününe gidiyor. Bi sorun yok dedi. Erkek olduğunu da teyit ettirdim. Genelde organlara falan bakıldığı için yakın pozisyonda çok bişey anlamıyorsunuz görüntüden bilginiz olsun kalpte ufak bir parlaklık gördü 1 ay sonra yine gidicem. Ama genelde 1 ayda kayboluyormuş testler de temiz olduğu için endişelenecek birşey yok dedi parlaklıkların %90 ı sağlıklı bebeklerde görünüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…