O da hazir gibi evet su an icin en cok bir isimde takili kaldikkiz hazirdi oglanda da en cok icimize sinen iki uc isim vardi
Bizim de erkek hazırdı kıza isim bulamiyoruzBenim de kız pat diye hazırdı ama erkek olunca isim konusunda kaldık böyle,düşünüyoruz düşünüyoruz hiçbiri kıza düşündüğümüz isim kadar içimize sinmiyor
Çok güzel canım. Darısı bizim başımıza inşallah. Peki yüzünü renkli gördünüz mü fotoğraf ını veriyorlar onu çok merak ediyorumKızlarr ben geldimmçok güzel geçti 15 dk pızisyon molası verdik toplam 1 saat 10 dk sürdü miniğim yine kıpır kıpırdı herşeyini ölçtüm şükür günü gününe gidiyor. Bi sorun yok dedi. Erkek olduğunu da teyit ettirdim. Genelde organlara falan bakıldığı için yakın pozisyonda çok bişey anlamıyorsunuz görüntüden bilginiz olsun kalpte ufak bir parlaklık gördü 1 ay sonra yine gidicem. Ama genelde 1 ayda kayboluyormuş testler de temiz olduğu için endişelenecek birşey yok dedi parlaklıkların %90 ı sağlıklı bebeklerde görünüyormuş.
Umay güzel, Gökçe,asel güzel isimler var ama bunlarda çok arttı ya artacakta dahaBizim de erkek hazırdı kıza isim bulamiyoruz
Valla bizde karasızlık içindeyizO da hazir gibi evet su an icin en cok bir isimde takili kaldikkiz hazirdi oglanda da en cok icimize sinen iki uc isim vardi
Ben bu biberonu almıştım. Burdaki anneler de önerdi pp biberon diye geçiyor plastik değil. Cam da kolay kırılıyormuş kullanışsızmışArtık alışverişlere başlamak lazım gittikçe ağırlık çöküyorbugün bu emziği aldım oğluma
Bu serinin yenidoğan biberonları hakkında fikriniz var mı? Lansinoh var bide ikisi arasında kaldım?
Evet bunlar çok övülüyor sadece yavaş akışlı olduğundan bebek içerken yoruluyormuş. Bende sanırım alacağım denemek lazım ancak iyisini böyle anlamış oluruzBen bu biberonu almıştım. Burdaki anneler de önerdi pp biberon diye geçiyor plastik değil. Cam da kolay kırılıyormuş kullanışsızmış
Ben bu biberonu almıştım. Burdaki anneler de önerdi pp biberon diye geçiyor plastik değil. Cam da kolay kırılıyormuş kullanışsızmış
Ben de avent biberon aldım ama cam aldımEvet bunlar çok övülüyor sadece yavaş akışlı olduğundan bebek içerken yoruluyormuş. Bende sanırım alacağım denemek lazım ancak iyisini böyle anlamış oluruz
Bizim de erkek hazırdı kıza isim bulamiyoruz
evet kızlar nasılsınız bakalım alışverişler hız kazandı mı? Artık alışveriş konuşma günlerine gelmiş olmamız lazım dimi 4.ayı deviriyoruz
Bir haftaya 5 bitiyor kiz ne 4 uvalla her sey hazir gibi en azindan alindi cogu seyi odasi dahil, ama zaman gecmiyor ve onumuzdeki koca bir yaz var daha poncigimmmmm
Alışverişlere çok erken başladım ama şuan ara verdim, arada ıvır zıvır alıyorum. Benim derdim başka şimdi, zorunlu olarak ağustosta taşınıyoruz, üstelik şehir değiştireceğiz. Yeni belli oldu. Bakalım bu yaz benim için nasıl geçecek, nasıl geçeceğine dair bir tahminim var ama…ponçiğim selaaaam göbüş büyütmeye devammişin en büyüğü olan oda takımından başladık biz alışverişe insanların en sona sakladığını en başta almış olduk vallahi
ıvır zıvırlar için liste yapıp liste üzerinden işaretleye işaretleye kontrollü gitmem lazım. detaylı usgden sonra o işleri de toparlamayı düşünüyorum çünkü vücut ağırlaştıkça zor gelir bu işler. sende durumlar ne?
Yavaş akışlı olduğunu bilmiyordum ama güzel o zaman anne göğüsü de yavaş akışlı bebeği yoruyor benzer o zamanEvet bunlar çok övülüyor sadece yavaş akışlı olduğundan bebek içerken yoruluyormuş. Bende sanırım alacağım denemek lazım ancak iyisini böyle anlamış oluruz
Bende bir kız annesi olacam inşallah. Tam tersi erkeğe çok güzel isimler var kıza bulamıyorumKıza çok güzel isimler var ya,erkeğe sanki güzel isim yok.Popüler isimleri çok sevmiyorum zaten
Bende bir kız annesi olacam inşallah. Tam tersi erkeğe çok güzel isimler var kıza bulamıyorum
İyiyim çiçeğimmmm tızımla uyumuşuz iş sonrasıÇileeeeek naber
Amaninnnnn sil baştanAlışverişlere çok erken başladım ama şuan ara verdim, arada ıvır zıvır alıyorum. Benim derdim başka şimdi, zorunlu olarak ağustosta taşınıyoruz, üstelik şehir değiştireceğiz. Yeni belli oldu. Bakalım bu yaz benim için nasıl geçecek, nasıl geçeceğine dair bir tahminim var ama…şuan günü yaşıyorum, doktor değişecek , hastane bulunacak, bebeğin odası, benim düzenim … düşündükçe bi kriz geliyor aslında ama neyse bebem stres olmasın şimdi
Altay-ÇağatayBebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettimBen ikizlere hala isim bulamadım .Aslan-Demir ,Bulut-Aras,Aras-Uras ,Aslan-Yiğit ,Poyraz-Rüzgar şuan alternatif isimler bunlar bende
Ooo gercek challenge diye buna derimAlışverişlere çok erken başladım ama şuan ara verdim, arada ıvır zıvır alıyorum. Benim derdim başka şimdi, zorunlu olarak ağustosta taşınıyoruz, üstelik şehir değiştireceğiz. Yeni belli oldu. Bakalım bu yaz benim için nasıl geçecek, nasıl geçeceğine dair bir tahminim var ama…şuan günü yaşıyorum, doktor değişecek , hastane bulunacak, bebeğin odası, benim düzenim … düşündükçe bi kriz geliyor aslında ama neyse bebem stres olmasın şimdi
Evt gördüm bi tane yakalayabildik mail olarak yollayacaklarÇok güzel canım. Darısı bizim başımıza inşallah. Peki yüzünü renkli gördünüz mü fotoğraf ını veriyorlar onu çok merak ediyorum
Canm bnm bi arkadaşma bütün tek tek görüntülerinin resmini göndermişlerdi öyle bişey oldumu sizdedeEvt gördüm bi tane yakalayabildik mail olarak yollayacaklariyice netleşmiş artık yük hatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?