Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Artık alışverişlere başlamak lazım gittikçe ağırlık çöküyor bugün bu emziği aldım oğluma
Bu serinin yenidoğan biberonları hakkında fikriniz var mı? Lansinoh var bide ikisi arasında kaldım?

Eklentiler

• D3B1A31C-961A-412B-9022-5B028C7AA608.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 84
Çok güzel canım. Darısı bizim başımıza inşallah. Peki yüzünü renkli gördünüz mü fotoğraf ını veriyorlar onu çok merak ediyorum

O da hazir gibi evet su an icin en cok bir isimde takili kaldik kiz hazirdi oglanda da en cok icimize sinen iki uc isim vardi
Valla bizde karasızlık içindeyiz eşime sorsak ismi hazır ama o da benim içime sinmiyor
Çınar,Berat,Umut can,Aybars,Poyraz…. Biz zor seçeriz böyle gidersee

Ben bu biberonu almıştım. Burdaki anneler de önerdi pp biberon diye geçiyor plastik değil. Cam da kolay kırılıyormuş kullanışsızmış

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-16-19-04-36-528_com.miui.gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 83
Ben bu biberonu almıştım. Burdaki anneler de önerdi pp biberon diye geçiyor plastik değil. Cam da kolay kırılıyormuş kullanışsızmış
Evet bunlar çok övülüyor sadece yavaş akışlı olduğundan bebek içerken yoruluyormuş. Bende sanırım alacağım denemek lazım ancak iyisini böyle anlamış oluruz

Evet bunlar çok övülüyor sadece yavaş akışlı olduğundan bebek içerken yoruluyormuş. Bende sanırım alacağım denemek lazım ancak iyisini böyle anlamış oluruz
Ben de avent biberon aldım ama cam aldım

evet kızlar nasılsınız bakalım alışverişler hız kazandı mı? Artık alışveriş konuşma günlerine gelmiş olmamız lazım dimi 4.ayı deviriyoruz

Bir haftaya 5 bitiyor kiz ne 4 u valla her sey hazir gibi en azindan alindi cogu seyi odasi dahil, ama zaman gecmiyor ve onumuzdeki koca bir yaz var daha poncigimmmmm

Alışverişlere çok erken başladım ama şuan ara verdim, arada ıvır zıvır alıyorum. Benim derdim başka şimdi, zorunlu olarak ağustosta taşınıyoruz, üstelik şehir değiştireceğiz. Yeni belli oldu. Bakalım bu yaz benim için nasıl geçecek, nasıl geçeceğine dair bir tahminim var ama… şuan günü yaşıyorum, doktor değişecek , hastane bulunacak, bebeğin odası, benim düzenim … düşündükçe bi kriz geliyor aslında ama neyse bebem stres olmasın şimdi

Yavaş akışlı olduğunu bilmiyordum ama güzel o zaman anne göğüsü de yavaş akışlı bebeği yoruyor benzer o zaman

Amaninnnnn sil baştan

Ooo gercek challenge diye buna derim kolay gelsin simdiden, yepyeni bir baslangic olucak bebise de ama guzel tarafindan dusunelim stres olsan da tasinacaksin olmasan da, olmamaya calisman en hayirlisi ikiniz icin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…