Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettim Ben ikizlere hala isim bulamadım .Aslan-Demir ,Bulut-Aras,Aras-Uras ,Aslan-Yiğit ,Poyraz-Rüzgar şuan alternatif isimler bunlar ben
aras uras hariç hepsini beğendim. İkisi çok yakın ya karşıabilir ya söylerken yani ondan.
Benimki de erkek atahan düşünüyoruz şuan

Bebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettim Ben ikizlere hala isim bulamadım .Aslan-Demir ,Bulut-Aras,Aras-Uras ,Aslan-Yiğit ,Poyraz-Rüzgar şuan alternatif isimler bunlar bende
Aras Uras çok uyumlu olurmuş

Ay valla ben bugünü zor getirdim ertelense napardım bilmiyorum şimdi de saatler geçmiyor neyse ki kıpır kıpır da içim biraz daha rahat gidicem ilk defa
Benim gundem bayagi yoğun o yüzden çabuk geçer diye dusunuyorum

Yok canım kadin doğumdan randevu bulunuyor periodontoloji bölümünden bulunmuyor yani ben bulamadım bilmiyorum sende bı bak bakalım iyi şanslar :)
Yeşil alan açması lazım Kadim doğum doktorunun ozaman peritonolojiye sıra bulunuyor

merhaba ben de hamileliğimin başından beri kullanıyorum benim lekelenmem 9.haftamda olup 10 gün sürmüştü o dönemde doktorum belki tahriş ediyorsundur atarken fitili diye oral yoldan kullanmamı istemişti bir süre sonra lekelenmeler bitince yaklaşık 2-3 hafta sonra vajinala geri döndüm. Kanama alanı falan yoksa belki bu yöntemi sorabilirsin doktoruna.

Ben aradım gebzeyi de radyoloji uzmanı yapıyor dedi periodontoloji doktoru yapmıyor dediler bilmiyorum ama Medical Park Maltepe de varmış orası da 6500 dedi bana
hastane şöyle bilgi vermişti, normalde detaylı usg lere perinatolog bakar ancak perinatolog riskli birşey gördüğünde tekrar kontrol için bakılması gerektiğinde bu durumu radyolojiye sevk eder ve radyolog bakar demişti. o yüzden radyoloji olması çok daha iyi bence

Günaydın kızlar ikinci trimester ıydı bayramıydı derken ihmal ettik çok sayfayı. Bir canlandıralım artık ilk zamanlar ne güzeldi bir uyanırdım sayfalarca konuşma olmuş
evet canım haklısın ben de epeydir aktif olamıyorum işlerim çok yoğun hazırlıklar falan derken kendime döndüm iyice koptum burdan okuyorum ama yazılanları hep :)

Yaaa öyle mi ben de iki yerde fiyat sordum perinatolog daha uygun fiyat verince şaşırdım sebebi bu demek ki

Evet ama doktorum benden detaylı ultrason sonuclarimi getirmemi istedi rapor şeklinde
Radyoloji rapor olarak vermiyormuş öyle soylediler telefonda görüştüğümde Gebze Medical o yüzden almadım randevu doğrudur sizin dediğiniz

canım çok geçmişler olsun , çok üzgünüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum, rabbim ferah günlere ulaştırsın seni tez zamanda, dualarım seninle

Kızlar selam detaylı ultrason randevularınızı nerden aldiniz İstanbul anadolu yakasindayim hâlâ doğru düzgün birini bulamadım malesef fiyatlar da aşırı yüksek
ben Recep Has'dan randevu aldım canım nişantaşında. İşinde en iyilerden olduğu için özellikle onu tercih ettim. 4 Temmuzda 22+1 olacağım o tarihte gideceğim.

Merhaba annişler yoğunluktan unutmuşum burayı iyice bana da 22. Haftamda radyolojiden randevu almamı söyledi doktor ama aradığım hiçbir yer fiyat vermiyor napayım gidip mi sorayım saçma geldi ama daha randevumu alamadım hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlarla sevincimiz katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…