- 1 Kasım 2015
- 287
- 197
- 103
Ben aradım gebzeyi de radyoloji uzmanı yapıyor dedi periodontoloji doktoru yapmıyor dediler bilmiyorum ama Medical Park Maltepe de varmış orası da 6500 dedi banaben gebze vm medicalparkta kontrollerime gidiyorum. detaylı için 5500 tlye anlaştık
aras uras hariç hepsini beğendim. İkisi çok yakın ya karşıabilir ya söylerken yani ondan.Bebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettimBen ikizlere hala isim bulamadım .Aslan-Demir ,Bulut-Aras,Aras-Uras ,Aslan-Yiğit ,Poyraz-Rüzgar şuan alternatif isimler bunlar ben
Aras Uras çok uyumlu olurmuşBebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettimBen ikizlere hala isim bulamadım .Aslan-Demir ,Bulut-Aras,Aras-Uras ,Aslan-Yiğit ,Poyraz-Rüzgar şuan alternatif isimler bunlar bende
Benim gundem bayagi yoğun o yüzden çabuk geçer diye dusunuyorumAy valla ben bugünü zor getirdim ertelense napardım bilmiyorumşimdi de saatler geçmiyor neyse ki kıpır kıpır da içim biraz daha rahat gidicem ilk defa
İsimler yakın bebekler birebir aynı karışır mi acaba bilemiyorumAras Uras çok uyumlu olurmuş
Yeşil alan açması lazım Kadim doğum doktorunun ozaman peritonolojiye sıra bulunuyorYok canım kadin doğumdan randevu bulunuyor periodontoloji bölümünden bulunmuyor yani ben bulamadım bilmiyorum sende bı bak bakalım iyi şanslar :)
Ayyy evet onun ayırt etmek de var tekİsimler yakın bebekler birebir aynı karışır mi acaba bilemiyorum
Çok yakın Aras Uras karışabilirİsimler yakın bebekler birebir aynı karışır mi acaba bilemiyorum
Açtı zaten canım randevu yok olanlarda detaylı ultrason yapılmamaktadır diye not düşülmüşYeşil alan açması lazım Kadim doğum doktorunun ozaman peritonolojiye sıra bulunuyor
Bunun gibi yaniYeşil alan açması lazım Kadim doğum doktorunun ozaman peritonolojiye sıra bulunuyor
merhaba ben de hamileliğimin başından beri kullanıyorum benim lekelenmem 9.haftamda olup 10 gün sürmüştü o dönemde doktorum belki tahriş ediyorsundur atarken fitili diye oral yoldan kullanmamı istemişti bir süre sonra lekelenmeler bitince yaklaşık 2-3 hafta sonra vajinala geri döndüm. Kanama alanı falan yoksa belki bu yöntemi sorabilirsin doktoruna.İyi akşamlar kızlar. Progestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. 6. haftadan beri Progestan kullanıyorum. Şu an 16+4’teyiz. Bazen 1-2 damla da olsa kahverengi lekelenmem oluyor. Doktorlar normal olduğunu söylüyor ama yaşadığım korkulardan dolayı kendime söz geçiremiyorum. Hâlâ hamileliğin tadına varamadım. Cinsiyet belli olunca annem kıyafet alma işini hızlandırdı. Ama ben o kıyafetlere korkuyla bakıyorum bebeğim giyebilecek mi diye. Benimle aynı durumda olan var mı acaba?
hastane şöyle bilgi vermişti, normalde detaylı usg lere perinatolog bakar ancak perinatolog riskli birşey gördüğünde tekrar kontrol için bakılması gerektiğinde bu durumu radyolojiye sevk eder ve radyolog bakar demişti. o yüzden radyoloji olması çok daha iyi benceBen aradım gebzeyi de radyoloji uzmanı yapıyor dedi periodontoloji doktoru yapmıyor dediler bilmiyorum ama Medical Park Maltepe de varmış orası da 6500 dedi bana
evet canım haklısın ben de epeydir aktif olamıyorum işlerim çok yoğun hazırlıklar falan derken kendime döndüm iyice koptum burdan okuyorum ama yazılanları hep :)Günaydın kızlar ikinci trimester ıydı bayramıydı derken ihmal ettik çok sayfayı. Bir canlandıralım artık ilk zamanlar ne güzeldi bir uyanırdım sayfalarca konuşma olmuş
Yaaa öyle mi ben de iki yerde fiyat sordum perinatolog daha uygun fiyat verince şaşırdım sebebi bu demek kihastane şöyle bilgi vermişti, normalde detaylı usg lere perinatolog bakar ancak perinatolog riskli birşey gördüğünde tekrar kontrol için bakılması gerektiğinde bu durumu radyolojiye sevk eder ve radyolog bakar demişti. o yüzden radyoloji olması çok daha iyi bence
Evet ama doktorum benden detaylı ultrason sonuclarimi getirmemi istedi rapor şeklindehastane şöyle bilgi vermişti, normalde detaylı usg lere perinatolog bakar ancak perinatolog riskli birşey gördüğünde tekrar kontrol için bakılması gerektiğinde bu durumu radyolojiye sevk eder ve radyolog bakar demişti. o yüzden radyoloji olması çok daha iyi bence
canım çok geçmişler olsun , çok üzgünüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum, rabbim ferah günlere ulaştırsın seni tez zamanda, dualarım seninleArkadaşlar ilk gunden beri buradayım sizlerden destek aldım kimi zaman yazdım kimi zaman sadece takip ettim sizleri haklarınızı helal edin
inşaAllah hepiniz hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız su gibi doğularınız olsun
Puxhu canım listeden silersin artık beni
hamilesin ya hani ister istemez çıkacak sanki amaL
Ben de karnım çıksın hiç istemiyorumm çıktı ama
ben Recep Has'dan randevu aldım canım nişantaşında. İşinde en iyilerden olduğu için özellikle onu tercih ettim. 4 Temmuzda 22+1 olacağım o tarihte gideceğim.Kızlar selam detaylı ultrason randevularınızı nerden aldiniz İstanbul anadolu yakasindayim hâlâ doğru düzgün birini bulamadım maleseffiyatlar da aşırı yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?