Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
evet kızlar nasılsınız bakalım alışverişler hız kazandı mı? Artık alışveriş konuşma günlerine gelmiş olmamız lazım dimi 4.ayı deviriyoruz
Alsiveris moduna gecemedim henüz . Cinsiyetimiz belli değil geçende gittim şehir değiştirdim başka doktora bu sfeerde ayakları yukardaydi bekledik indirmedi 16 5im

evet kızlar nasılsınız bakalım alışverişler hız kazandı mı? Artık alışveriş konuşma günlerine gelmiş olmamız lazım dimi 4.ayı deviriyoruz
Bir haftaya 5 bitiyor kiz ne 4 u valla her sey hazir gibi en azindan alindi cogu seyi odasi dahil, ama zaman gecmiyor ve onumuzdeki koca bir yaz var daha poncigimmmmm

ponçiğim selaaaam göbüş büyütmeye devamm işin en büyüğü olan oda takımından başladık biz alışverişe insanların en sona sakladığını en başta almış olduk vallahi
ıvır zıvırlar için liste yapıp liste üzerinden işaretleye işaretleye kontrollü gitmem lazım. detaylı usgden sonra o işleri de toparlamayı düşünüyorum çünkü vücut ağırlaştıkça zor gelir bu işler. sende durumlar ne?

Bir haftaya 5 bitiyor kiz ne 4 u valla her sey hazir gibi en azindan alindi cogu seyi odasi dahil, ama zaman gecmiyor ve onumuzdeki koca bir yaz var daha poncigimmmmm
evet evet bizim için 5 bitecek doğru söylüyorsun az kaldı bizde başladık artık odaydı bebek arabasıydı, kamera, ateş düşürücü falan kıyafetlere yeni başladık yaz nasıl geçer bakıcaaazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…