Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
evet kızlar nasılsınız bakalım alışverişler hız kazandı mı? Artık alışveriş konuşma günlerine gelmiş olmamız lazım dimi 4.ayı deviriyoruz 😊😊

Ben ilk kez cumartesi günü birşeyler aldım canım. Ama o kadar duygulandık ki mağazada eşimle. O küçücük kıyafetleri aldıkça onun giyecek olduğunu düşünmek çok farklı bir hismiş.
Ben şuan 4-5 takım aldım yenidoğan.bir kaç zıbın. Diğer büyükleri daha araştıramadım

evet kızlar nasılsınız bakalım alışverişler hız kazandı mı? Artık alışveriş konuşma günlerine gelmiş olmamız lazım dimi 4.ayı deviriyoruz 😊😊
Ben geçen ay çok coştum bebek arabası otokoltuk kıyafet falan derken 1 aydır hiçbir şey almıyorum. 24ten sonra dizmeye başlayacağım sanırım kıyafetlerin falan kalanını 😀

Evt gördüm bi tane yakalayabildik mail olarak yollayacaklar 🥰 iyice netleşmiş artık yük hatları 😍
Ay harika yaaa. İnşallah benim gittiğim de verir.
Bu arada her hangi bir şehirde acıbademe gittiyseniz acıbadem online diye bir uygulama var ordan ultrason fotoğraflarının dosya hali de var ben bugün keşfettim de 🤓

Ay harika yaaa. İnşallah benim gittiğim de verir.
Bu arada her hangi bir şehirde acıbademe gittiyseniz acıbadem online diye bir uygulama var ordan ultrason fotoğraflarının dosya hali de var ben bugün keşfettim de 🤓
Evet bi a4 kağıda basılı verdi, mailime de tamamını yollayacaklar 🥰

Kızlarr ben geldimm 🤍 çok güzel geçti 15 dk pızisyon molası verdik toplam 1 saat 10 dk sürdü 🤗 miniğim yine kıpır kıpırdı herşeyini ölçtüm şükür günü gününe gidiyor. Bi sorun yok dedi. Erkek olduğunu da teyit ettirdim. Genelde organlara falan bakıldığı için yakın pozisyonda çok bişey anlamıyorsunuz görüntüden bilginiz olsun 😂 kalpte ufak bir parlaklık gördü 1 ay sonra yine gidicem. Ama genelde 1 ayda kayboluyormuş testler de temiz olduğu için endişelenecek birşey yok dedi🤗 parlaklıkların %90 ı sağlıklı bebeklerde görünüyormuş. 🥰
Canımm tebrik ederim ♥️🧿
Arkadasımda da bağırsakta parlaklık gördü ama sana söylediğinin aynısını söylemiş, kendiliğinden kayboluyor hiç önemi yok demiş. Hadi bakalım geçmiş olsunnn bunu da atlattın 🥰

Kızlarr ben geldimm 🤍 çok güzel geçti 15 dk pızisyon molası verdik toplam 1 saat 10 dk sürdü 🤗 miniğim yine kıpır kıpırdı herşeyini ölçtüm şükür günü gününe gidiyor. Bi sorun yok dedi. Erkek olduğunu da teyit ettirdim. Genelde organlara falan bakıldığı için yakın pozisyonda çok bişey anlamıyorsunuz görüntüden bilginiz olsun 😂 kalpte ufak bir parlaklık gördü 1 ay sonra yine gidicem. Ama genelde 1 ayda kayboluyormuş testler de temiz olduğu için endişelenecek birşey yok dedi🤗 parlaklıkların %90 ı sağlıklı bebeklerde görünüyormuş. 🥰
Hadi gözün aydın 🌸🌸🥰🥰🥰

Ooo gercek challenge diye buna derim🤣 kolay gelsin simdiden, yepyeni bir baslangic olucak bebise de ama guzel tarafindan dusunelim🩷 stres olsan da tasinacaksin olmasan da, olmamaya calisman en hayirlisi ikiniz icin de 😆
Ben de öyle diyorum, olacak olan oluyor şuan kendimi üzmemin bir anlamı yok. 😅 Damardan papatya çayı almış gibi davranmaya devam 😅😅😅

Artık alışverişlere başlamak lazım gittikçe ağırlık çöküyor 😅bugün bu emziği aldım oğluma🩵
Bu serinin yenidoğan biberonları hakkında fikriniz var mı? Lansinoh var bide ikisi arasında kaldım?
Doğum önceai avent almıştım. Ancak meme ucu yara olunca yenidoğan hemşiresi ya da doktor hatırlamıyorum tam olarak lansinoh önermişti. meme reddine sebep olmaması için en benzer buymuş. Genelde lansinoh kullandım aventin ucunu bebek daha zor kavrıyor ve daha yapay farkı anlamıştım.

Kızlar bu arada detaylı ultrasonda bir sorun çıkmazsa o ay kendi doktoruma gitmicem sanırım ya. Gerek yokmuş gibi geliyor muayene ücreti de az değil yani. Yine de randevumu iptal etmedim 🤓
Bu konuda bende senin gibi düşünüyorum sonuçta detayla bakıldığı için tekrardan kendi doktoruna gerek yok detaylı usg den 1 ay sonra gelirsin dedi bana da

Gozunaydin canim
Şeninde mi kızdan erkeğe donmustu cinsiyet bu arada 2. Çocuğum da aynı şeyleri söylemişti doktor çok önemli bisey değil kendiliğinden ksyboliuor parlaklık

Doğum önceai avent almıştım. Ancak meme ucu yara olunca yenidoğan hemşiresi ya da doktor hatırlamıyorum tam olarak lansinoh önermişti. meme reddine sebep olmaması için en benzer buymuş. Genelde lansinoh kullandım aventin ucunu bebek daha zor kavrıyor ve daha yapay farkı anlamıştım.
Ben avent aldım ya çok araştırdım çoğu anne en son yine avente geçmiş gibi yorumladım.

Kızlar izmirde detaylı ultrason fiyat alan var mı? Arkadasim önermişti Prof. Sefa Kelekci nakit 8500. Çok geldi fiyat kararsızım.

günaydın kızlar .Geceleri uykular zor olmaya başladı bende. Göbek büyüdü şağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor :)
Tam ben dün diyecektim ki şu destek yastığını aldığıma bin şükür. Dün gece sanırım daha da büyüdüğü için kıymetini anladım çok iyi gerçekten tavsiye ederim

beyazipek beyazipek canım merhaba nasılsın, haberler nasıl?
Merhaba canım, 7 gün önce Medicana'da amniyosentez yapıldı. Çok şükür sorunsuz, acısız ve kısa bir işlemdi. Sonrasında enfeksiyon olmaması için antibiyotik kullandım ve bol bol dinlendim. Hijyene çok dikkat ettim. Hamdolsun sonrasında da bir sızıntı, kanama ya da kramp yaşamadım. Medicana'dan aldığım sıvıyı öneri üzerine İntergen firmasına teslim ettim sonuçlar 25 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyim, dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Ara ara burayı da okuyorum, yazamasam da inşallah tertemiz sonuçlarla güzel haberlerle dönmeyi umut ediyorum.

Merhaba canım, 7 gün önce Medicana'da amniyosentez yapıldı. Çok şükür sorunsuz, acısız ve kısa bir işlemdi. Sonrasında enfeksiyon olmaması için antibiyotik kullandım ve bol bol dinlendim. Hijyene çok dikkat ettim. Hamdolsun sonrasında da bir sızıntı, kanama ya da kramp yaşamadım. Medicana'dan aldığım sıvıyı öneri üzerine İntergen firmasına teslim ettim sonuçlar 25 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyim, dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Ara ara burayı da okuyorum, yazamasam da inşallah tertemiz sonuçlarla güzel haberlerle dönmeyi umut ediyorum.
Umarım tertemiz bir sonuç alırsın. Dualarımdasın

Back
X