- 22 Kasım 2022
- 3.484
- 3.812
- 63
Canımm çok sevindim sorunsuz atlatmana. İnan ki dualarım her zaman seninle, aklıma geldikçe allahım ferah haberlerle sevindirsin diyorum.Merhaba canım, 7 gün önce Medicana'da amniyosentez yapıldı. Çok şükür sorunsuz, acısız ve kısa bir işlemdi. Sonrasında enfeksiyon olmaması için antibiyotik kullandım ve bol bol dinlendim. Hijyene çok dikkat ettim. Hamdolsun sonrasında da bir sızıntı, kanama ya da kramp yaşamadım. Medicana'dan aldığım sıvıyı öneri üzerine İntergen firmasına teslim ettim sonuçlar 25 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyim, dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Ara ara burayı da okuyorum, yazamasam da inşallah tertemiz sonuçlarla güzel haberlerle dönmeyi umut ediyorum.
Canımm Allah razı olsun, manevi desteğiniz o kadar kıymetli ki... Gerçekten zor bir süreç, karar vermek, her yönden düşünmek insanı öyle yoruyor ki. Elimden geleni yapmaya çalıştım artık tevekkül ediyorum. İnşallah Rabbim merhamet eder. Amniyosentez sonrası bir hafta izin almıştım. Çalışıyorum şimdi. İş, ev derken hayat devam ediyor bir yandan. Bugünümüze şükür diyelim.Canımm çok sevindim sorunsuz atlatmana. İnan ki dualarım her zaman seninle, aklıma geldikçe allahım ferah haberlerle sevindirsin diyorum.
Sonucun çıktığı zaman mutlaka buradan yaz. Düşünmemek zor ama mümkün olduğunca başka şeylere odaklanmaya çalış bu süreçte. Hiç yıpratma kendini, gönlün ferah olsun Allah büyüktür hazinesi boldur bol bol dua edicez
Çalışıyor musun, evde misin neler yapıyorsun?
Güzel sonuçlar gelsin inşallahhCanımm Allah razı olsun, manevi desteğiniz o kadar kıymetli ki... Gerçekten zor bir süreç, karar vermek, her yönden düşünmek insanı öyle yoruyor ki. Elimden geleni yapmaya çalıştım artık tevekkül ediyorum. İnşallah Rabbim merhamet eder. Amniyosentez sonrası bir hafta izin almıştım. Çalışıyorum şimdi. İş, ev derken hayat devam ediyor bir yandan. Bugünümüze şükür diyelim.
Çalışıyor olman daha iyi aslında. İnsan kafası doluyken bir anlık da olsa unutuyor bazı şeyleri çalışırken. Sen çok güçlü bi kadınsın bak gerçekten, bu tevekkülünün karşılığı güzel haberle gelecek. o zaman da bu tarama testlerine sövücezCanımm Allah razı olsun, manevi desteğiniz o kadar kıymetli ki... Gerçekten zor bir süreç, karar vermek, her yönden düşünmek insanı öyle yoruyor ki. Elimden geleni yapmaya çalıştım artık tevekkül ediyorum. İnşallah Rabbim merhamet eder. Amniyosentez sonrası bir hafta izin almıştım. Çalışıyorum şimdi. İş, ev derken hayat devam ediyor bir yandan. Bugünümüze şükür diyelim.
bende hemen alayım yoksa uykuya hasret son 4 ay geçmezTam ben dün diyecektim ki şu destek yastığını aldığıma bin şükür. Dün gece sanırım daha da büyüdüğü için kıymetini anladım çok iyi gerçekten tavsiye ederim
Hayırlısı olsun canim yeni şehriniz eviniz size güzellikler getirsin. Nedense taşınma şehir değiştirme beni çok mutlu eder yeni bir heyecan gibi. Fırsatım olsa da bende taşınsam:) evde yapilacak bir çok tadilat var bana kalsa tadilat yapana kadar tasinirdim:)Alışverişlere çok erken başladım ama şuan ara verdim, arada ıvır zıvır alıyorum. Benim derdim başka şimdi, zorunlu olarak ağustosta taşınıyoruz, üstelik şehir değiştireceğiz. Yeni belli oldu. Bakalım bu yaz benim için nasıl geçecek, nasıl geçeceğine dair bir tahminim var ama…şuan günü yaşıyorum, doktor değişecek , hastane bulunacak, bebeğin odası, benim düzenim … düşündükçe bi kriz geliyor aslında ama neyse bebem stres olmasın şimdi
Canım inşallah detaylı ultrason etabını da sorunsuz bir şekilde atlatırsın. Allah hiç kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Gerçekten bu testler yüzünden stresle geçiyor en güzel günler. Allah beterinden korusun.Çalışıyor olman daha iyi aslında. İnsan kafası doluyken bir anlık da olsa unutuyor bazı şeyleri çalışırken. Sen çok güçlü bi kadınsın bak gerçekten, bu tevekkülünün karşılığı güzel haberle gelecek. o zaman da bu tarama testlerine sövücezbirini atlatıyoruz diğeri çıkıyor başımıza. şimde ben de detaylı usg stresine girdim onu bekliyorum dört gözle. köyde olsak hamile kalıp doğuracaktık dünyadan haberimiz olmucaktı en güzeli
Ay link paylaşır mısınız bnde araştırma içerisindeym bulamadım yazışmalrfa canmmTam ben dün diyecektim ki şu destek yastığını aldığıma bin şükür. Dün gece sanırım daha da büyüdüğü için kıymetini anladım çok iyi gerçekten tavsiye ederim
Allah'ım kolaylık versin inşallah. Ve en güzel haberleri alCanım inşallah detaylı ultrason etabını da sorunsuz bir şekilde atlatırsın. Allah hiç kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Gerçekten bu testler yüzünden stresle geçiyor en güzel günler. Allah beterinden korusun.
Kızlarr ben geldimmçok güzel geçti 15 dk pızisyon molası verdik toplam 1 saat 10 dk sürdü miniğim yine kıpır kıpırdı herşeyini ölçtüm şükür günü gününe gidiyor. Bi sorun yok dedi. Erkek olduğunu da teyit ettirdim. Genelde organlara falan bakıldığı için yakın pozisyonda çok bişey anlamıyorsunuz görüntüden bilginiz olsun kalpte ufak bir parlaklık gördü 1 ay sonra yine gidicem. Ama genelde 1 ayda kayboluyormuş testler de temiz olduğu için endişelenecek birşey yok dedi parlaklıkların %90 ı sağlıklı bebeklerde görünüyormuş.
Aynen öyle kuzum valla hayırlısı ile atlatalım tüm testleri inşallah. sen hangi şehirdeydinCanım inşallah detaylı ultrason etabını da sorunsuz bir şekilde atlatırsın. Allah hiç kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Gerçekten bu testler yüzünden stresle geçiyor en güzel günler. Allah beterinden korusun.
Hala 2 haftada bir gidiyorum, doktorum istersen gel her gun de bakarim diyorKızlar selam 2 haftada bir kontrole gidenler vardı hala o şekilde mi gidiyorsunuz? Bende öyle gidiyorum ama çevremden çocuğa bunu yapma yazık ayda bir gitsen yeterli şeklinde yorum yapanlar oldu dert edindim kendimehatta bazen bir şikayetim olduğunda 3 hafta üst üste gittiğim bile oldu internette zararlı olmadığıyla ilgili çok yazı var doktorum da zararlı üst üst ultrasona girme falan demedi ama yine de bir kurt düştü içime
benim ikiz gebelik olduğu için perinatoloji takipliyim . 2 Haftada bir gidiyorum zamanla 10 güne hatta haftada 1 e bile düşecekKızlar selam 2 haftada bir kontrole gidenler vardı hala o şekilde mi gidiyorsunuz? Bende öyle gidiyorum ama çevremden çocuğa bunu yapma yazık ayda bir gitsen yeterli şeklinde yorum yapanlar oldu dert edindim kendimehatta bazen bir şikayetim olduğunda 3 hafta üst üste gittiğim bile oldu internette zararlı olmadığıyla ilgili çok yazı var doktorum da zararlı üst üst ultrasona girme falan demedi ama yine de bir kurt düştü içime
Kesinlikle katılıyorum. Ben de öğretmenim, çağan poyraz kuzey mert eymen gibi asla koymayacağım isimler var. Etrafımda gördüğüm sakin erkek çocuk isimlerine yoğunlaştımMerhaba kızlar isim konuştuğunuz için naçizane fikrimi söylemek istedim :) 12 yıldır okulda çalışıyorum ben ve çoğu meslektaşım da benimle aynı fikirde. İsmin anlamı kesinlikle çocuğa sirayet ediyor. Özellikle erkeklerde adı ateş rüzgar poyraz bora (aklıma gelenler şimdilik bunlar) ismi gibi oluyorlar :) genelde aşırı hareketlilik çok görüyoruz. Bilimsel değil tabi sizin içinize nasıl sindiği sadece anlamının ve enerjine bakın derim ben. Chatgbt var artık düşündüğünüz isimlerin anlamı ve enerjisini sorduğunuzda size söylüyor.
Çok zor ya isim konusuKesinlikle katılıyorum. Ben de öğretmenim, çağan poyraz kuzey mert eymen gibi asla koymayacağım isimler var. Etrafımda gördüğüm sakin erkek çocuk isimlerine yoğunlaştımbi de yeni isimli çocuklar da zor olabiliyor. Biz de Atahan düşünüyoruz ama ne olur belli değil
canım ben güzel sonuç geleceğine inanıyorum ve dualarım seninle. Senden haber aldığımıza sevindimMerhaba canım, 7 gün önce Medicana'da amniyosentez yapıldı. Çok şükür sorunsuz, acısız ve kısa bir işlemdi. Sonrasında enfeksiyon olmaması için antibiyotik kullandım ve bol bol dinlendim. Hijyene çok dikkat ettim. Hamdolsun sonrasında da bir sızıntı, kanama ya da kramp yaşamadım. Medicana'dan aldığım sıvıyı öneri üzerine İntergen firmasına teslim ettim sonuçlar 25 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyim, dua ediyorum. Sizlerden de dua bekliyorum. Ara ara burayı da okuyorum, yazamasam da inşallah tertemiz sonuçlarla güzel haberlerle dönmeyi umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?