Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canımm çok sevindim sorunsuz atlatmana. İnan ki dualarım her zaman seninle, aklıma geldikçe allahım ferah haberlerle sevindirsin diyorum.
Sonucun çıktığı zaman mutlaka buradan yaz. Düşünmemek zor ama mümkün olduğunca başka şeylere odaklanmaya çalış bu süreçte. Hiç yıpratma kendini, gönlün ferah olsun Allah büyüktür hazinesi boldur bol bol dua edicez
Çalışıyor musun, evde misin neler yapıyorsun?

Canımm Allah razı olsun, manevi desteğiniz o kadar kıymetli ki... Gerçekten zor bir süreç, karar vermek, her yönden düşünmek insanı öyle yoruyor ki. Elimden geleni yapmaya çalıştım artık tevekkül ediyorum. İnşallah Rabbim merhamet eder. Amniyosentez sonrası bir hafta izin almıştım. Çalışıyorum şimdi. İş, ev derken hayat devam ediyor bir yandan. Bugünümüze şükür diyelim.

Güzel sonuçlar gelsin inşallahh bizede haber verirsin

Çalışıyor olman daha iyi aslında. İnsan kafası doluyken bir anlık da olsa unutuyor bazı şeyleri çalışırken. Sen çok güçlü bi kadınsın bak gerçekten, bu tevekkülünün karşılığı güzel haberle gelecek. o zaman da bu tarama testlerine sövücez birini atlatıyoruz diğeri çıkıyor başımıza. şimde ben de detaylı usg stresine girdim onu bekliyorum dört gözle. köyde olsak hamile kalıp doğuracaktık dünyadan haberimiz olmucaktı en güzeli

Tam ben dün diyecektim ki şu destek yastığını aldığıma bin şükür. Dün gece sanırım daha da büyüdüğü için kıymetini anladım çok iyi gerçekten tavsiye ederim
bende hemen alayım yoksa uykuya hasret son 4 ay geçmez

beyazipek canim dualarim seninle, insallah tez vakitte guzel ve hayirli haberlere kavusursun allah cok buyuk gun dogmadan neler dogar insallah senin icin de en guzeli olur diyelim

Hayırlısı olsun canim yeni şehriniz eviniz size güzellikler getirsin. Nedense taşınma şehir değiştirme beni çok mutlu eder yeni bir heyecan gibi. Fırsatım olsa da bende taşınsam:) evde yapilacak bir çok tadilat var bana kalsa tadilat yapana kadar tasinirdim:)

Canım inşallah detaylı ultrason etabını da sorunsuz bir şekilde atlatırsın. Allah hiç kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Gerçekten bu testler yüzünden stresle geçiyor en güzel günler. Allah beterinden korusun.

Allah'ım kolaylık versin inşallah. Ve en güzel haberleri al duam seninle olacak . Ve güzel olacak öyle düşün . Sağlıkla alacaksın kucağına . Hepimiz alalım inşallah sağlıkla

Selamm kızlar çoook uzun zamandır okuyorum. 20 haftalık olduk biz oğlumla aşırı zayıflayıp hastane de yattığım için diyetisyen kontrolünde ilerliyorum kilo almaya çalışıyorum ve çoook zor geliyor. Neyse ki bebeğin kilosu boyu gayet yerinde. Dün aşımızı da olduk. Şeker yüklemesine gerek duymadı doktorumuz çünkü beyfendi ağzıma bir lokma tatlı bir şey sokturmadı o yüzden şekerim düşük çıktı. Doktorunuz öneriyorsa aşıdan korkmayın hepinize sağlıklı kolay hamilelikler diliyorum. Harika anneler olacaksınız

Çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aynen öyle kuzum valla hayırlısı ile atlatalım tüm testleri inşallah. sen hangi şehirdeydin

Merhaba kızlar isim konuştuğunuz için naçizane fikrimi söylemek istedim :) 12 yıldır okulda çalışıyorum ben ve çoğu meslektaşım da benimle aynı fikirde. İsmin anlamı kesinlikle çocuğa sirayet ediyor. Özellikle erkeklerde adı ateş rüzgar poyraz bora (aklıma gelenler şimdilik bunlar) ismi gibi oluyorlar :) genelde aşırı hareketlilik çok görüyoruz. Bilimsel değil tabi sizin içinize nasıl sindiği sadece anlamının ve enerjine bakın derim ben. Chatgbt var artık düşündüğünüz isimlerin anlamı ve enerjisini sorduğunuzda size söylüyor.

Kızlar selam 2 haftada bir kontrole gidenler vardı hala o şekilde mi gidiyorsunuz? Bende öyle gidiyorum ama çevremden çocuğa bunu yapma yazık ayda bir gitsen yeterli şeklinde yorum yapanlar oldu dert edindim kendime hatta bazen bir şikayetim olduğunda 3 hafta üst üste gittiğim bile oldu internette zararlı olmadığıyla ilgili çok yazı var doktorum da zararlı üst üst ultrasona girme falan demedi ama yine de bir kurt düştü içime

Hala 2 haftada bir gidiyorum, doktorum istersen gel her gun de bakarim diyor hicbir zarari yok anlaminda yani.. iciniz rahat olsun ben bir ay bekleyemiyorum malesef, 10 gunden sonra suyum isiniyor 14-15 e zor variyorum

benim ikiz gebelik olduğu için perinatoloji takipliyim . 2 Haftada bir gidiyorum zamanla 10 güne hatta haftada 1 e bile düşecek

Kesinlikle katılıyorum. Ben de öğretmenim, çağan poyraz kuzey mert eymen gibi asla koymayacağım isimler var. Etrafımda gördüğüm sakin erkek çocuk isimlerine yoğunlaştım bi de yeni isimli çocuklar da zor olabiliyor. Biz de Atahan düşünüyoruz ama ne olur belli değil

Çok zor ya isim konusu sakın isimler nedir

canım ben güzel sonuç geleceğine inanıyorum ve dualarım seninle. Senden haber aldığımıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…