- 6 Mayıs 2024
- 518
- 315
- 23
- 26
Ben de ilk ona gidecektim ama doktorum halil korkut dağları önerdi. Masum kayapınar ne kadar acaba?Canım bende mersin'de yaşıyorum. Doktorum Masum Kayapınar ı önerdi. Sen hangisine gideceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk ona gidecektim ama doktorum halil korkut dağları önerdi. Masum kayapınar ne kadar acaba?Canım bende mersin'de yaşıyorum. Doktorum Masum Kayapınar ı önerdi. Sen hangisine gideceksin
Ama soyle dusun tekmenin ne oldugunu biliyorsun meselamerak her hamilelikte varbenim ki de yeni hamilelik sayilir canim
7 yildan fazla oldu
unutdum her seyi
Booonnnnnnbosss bisi degil mi ya haahahah atliyorsun ve eeeeee hani ajdjdjfjSırıkla atlama ne güzel bisey ya uçarcasına![]()
Evet canim insallahYaaa ne gazel büyümüş ama annesi maşallahdetaylıya da çok az kalmış orda bol bol foti alırsın artık güzel haberlerini bekliyorızz
![]()
Off evet eşim öyle biraz. Neyse iptal iptal diyoruz. Bu arada oturarak çalışıyorum demiştin uyarmak istedim çok uzun süre sabit kalma. En fazla 2 saatte bir kalkıp yürüyüş yap mutlaka. Uzun yola çıkmadan önce doktora danışmıştık 2 saatte bir yürüyüş yap mutlaka diye uyarmıştı.Biraz dikbaşlı oluyolar diye duyduydum ya offf iptal iptalbizimki kuzu gibi olsun allahım amin
Cok sagol cilegimOyyyyy Allah nazardan esirgesin minik tosuncuğu yaaa
Hadi bakalımmmm kıpır kıpır bir oğluş geliyor simluminacımmm doğumdan sonra bol bol saklambaç oynarsınızzzz![]()
Mayısta aramıştım 2800 demişlerdi. 19 . Haftada ara randevu oluşturalım dediler.ama Haziran'da zam olacakmış ne kadar oldu tam bilmiyorum haftaya arıcam Temmuz'un ilk haftasına randevu alcam.Ben de ilk ona gidecektim ama doktorum halil korkut dağları önerdi. Masum kayapınar ne kadar acaba?
Olay tam da bu zaten bacım boooomboş saçma sapan şekilde uçabiliyorsunBooonnnnnnbosss bisi degil mi ya haahahah atliyorsun ve eeeeee hani ajdjdjfj
Sende çok emek vermişsin bizde bir sürü şey yaşadık yazsam hikaye gibi. İnşallah bundan sonrası güzel olacak. 24.Hafta yaşam sınırı sayılıyor az kaldı 24 e. Tabi biz elimizden geleni yapıp tutacağız sonuna kadarBen çift rahimliydim diğeri alındı 2 tüp 2 normal olumsuz gebelik rahim küçük olduğu için 2 histeroskopi ile genişletildi bu 3. tüp ilk defa bu kadar ilerleyebildik üstüne şimdi bir de serklaj yaptık her yerden tutuyoruz bakalım![]()
Ay zaten 2 saat oturduktan sonra bile kalkınca gıcırdıyo bedenimOff evet eşim öyle biraz. Neyse iptal iptal diyoruz. Bu arada oturarak çalışıyorum demiştin uyarmak istedim çok uzun süre sabit kalma. En fazla 2 saatte bir kalkıp yürüyüş yap mutlaka. Uzun yola çıkmadan önce doktora danışmıştık 2 saatte bir yürüyüş yap mutlaka diye uyarmıştı.
Ahahahahahahah senin hayaller yicemOlay tam da bu zaten bacım boooomboş saçma sapan şekilde uçabiliyorsunben küçükken 1 kere uçabilmek için canımı vermeye hazırdım sldjdkddjhdjdjdhdhdhd
Benim erkek kardeşimin 1.5 yaş oğlu var tam bir canavar, o kadar zor hamile kalmama rağmen beni çocuk sahibi olmaktan korkutuyorCok sagol cilegimah bir de bilsem erkek cocukla nasil oynanir ajdjdjdj. Ogrenicem hepsini pasamla insallah
senin ne zaman kontrolun
![]()
Bende bayram sonu 4 gün izin kullandım onda da çok gezdim daha pert döndüm işeAy zaten 2 saat oturduktan sonra bile kalkınca gıcırdıyo bedenimyani oturmaktan nefret ettim ya hamileliğimi evde prensesler gibi uzanarak geçirmek isterdim hiçbşseye tahammülüm yok. Geçen hafta izin kullandım 4 gün kan geldi yüzüme gözüme resmen
Sen gece nöbeti falan yapıyor musun ya
Ahahahahah ya ogluslar cok kuduruk cokBenim erkek kardeşimin 1.5 yaş oğlu var tam bir canavar, o kadar zor hamile kalmama rağmen beni çocuk sahibi olmaktan korkutuyor
Bacım senin hamilelikte kilo alıyorum falan diye derdin falan da olmasın istediğin kadar kilonu al oğlanın peşinde koşmaktan eski kilonun da altına düşeceksin hazırlıklı ol bunlara
Oyun olarak da top ve balonla çok oynayacaksınız, elektrikli kumandalı araba![]()
![]()
bence sen cok iyi bir anne olacaksin nedense seni eylenceli hareketli biri olarak dusunuyorum cocuklarda bayilir hele erkek cocuklara tez canli hareketli bir anne mukemmel olurAma soyle dusun tekmenin ne oldugunu biliyorsun meselaben sifir sjfjfjfjfj. Bazen diyorum insallah iyi bir anne olurum korku kapliyor icimi filan
cok sabirsiz tezcanli biriyimdir, ay diyorum herseyi sifirdan bir canliya ogreticem nasil olcak bu djdjfj
Süper olmuş cünkü insan en azından gündüz çalısıp gece uyuyup dinlenince kendine geliyor. Diğer türlü vardiyalı çalışsak perperişan olurduk ben sana söyliyimBende bayram sonu 4 gün izin kullandım onda da çok gezdim daha pert döndüm işe
Normalde 24.haftaya kadar nöbet tutuluyor canım ama ben nöbet muafiyet raporu aldım o yüzden tutumuyorum. Zaten bir kanama geçmişim ve miyomum olduğu için doktorum raporu verdi hemen isteyince.
Şakası bir yana her bebeğin huyu aynı değil canım dediğin gibi sakin, uyumlu hele öyle tatlı dilli oğlanlar varki anneyle aşk yaşıyorlar. Bizim gelinle oğluda öyleler o kadar yaramazlığa en ufak birşey olsun anne kucağında hemen. Bazen annesi ilgilensin öpsün diye yalandan öksürür, kendini yere atar düşmüş gibi numaracı. Annesi odadan çıksın hemen farkedip peşinden koşar. Çok güzel hisler bunlar o günleri de görelim inşallahAhahahahah ya ogluslar cok kuduruk cokartik bi hal caresi bulucaz napalim, azicik fazla zorlaniriz en kotu prenseslere gore
valla hamile kaldigim kg nun altina dusmek anca hosuma gider malum tup bebek kilolari sjjffjdj. Ya bizim arkadasin bir oglu var hep ona bakiyorum oglan oldugunu ofrendigimden beri, oyle guzel huylu oyuncu ki
bir gun oyun oynadik hep, mutfakta asci mi olmadi, firinda simitler mi pisirmedi bana eridim eridim
en son kucagimda gobegimi sevip uyuyo mu bu diyodu skdjkffk. Lego oynadik tum gun insallah oglum da lego sever biz kari koca cok severiz legodur puzzledir
![]()
zaten canim erkek cocuklarinin adi cikti kotuyeAhahahahah ya ogluslar cok kuduruk cokartik bi hal caresi bulucaz napalim, azicik fazla zorlaniriz en kotu prenseslere gore
valla hamile kaldigim kg nun altina dusmek anca hosuma gider malum tup bebek kilolari sjjffjdj. Ya bizim arkadasin bir oglu var hep ona bakiyorum oglan oldugunu ofrendigimden beri, oyle guzel huylu oyuncu ki
bir gun oyun oynadik hep, mutfakta asci mi olmadi, firinda simitler mi pisirmedi bana eridim eridim
en son kucagimda gobegimi sevip uyuyo mu bu diyodu skdjkffk. Lego oynadik tum gun insallah oglum da lego sever biz kari koca cok severiz legodur puzzledir
![]()
Sorma ya bide biz 24 nöbetleri tutuyoruz. Hamileliğin ilk haftaları tuttum nasıl dayandıysam ama şuan düşünemiyorum yani nasıl çalışırdım.Süper olmuş cünkü insan en azından gündüz çalısıp gece uyuyup dinlenince kendine geliyor. Diğer türlü vardiyalı çalışsak perperişan olurduk ben sana söyliyim
Ay yok anacım şu saatten sonra bünyemi zorlayacak hiçbir olayda ben yokumSorma ya bide biz 24 nöbetleri tutuyoruz. Hamileliğin ilk haftaları tuttum nasıl dayandıysam ama şuan düşünemiyorum yani nasıl çalışırdım.