Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
merak her hamilelikte var 😁 benim ki de yeni hamilelik sayilir canim 😁 7 yildan fazla oldu 🤣🤣 unutdum her seyi
Ama soyle dusun tekmenin ne oldugunu biliyorsun mesela🩷🫠 ben sifir sjfjfjfjfj. Bazen diyorum insallah iyi bir anne olurum korku kapliyor icimi filan🤭 cok sabirsiz tezcanli biriyimdir, ay diyorum herseyi sifirdan bir canliya ogreticem nasil olcak bu djdjfj

Yaaa ne gazel büyümüş ama annesi maşallah 🧿 detaylıya da çok az kalmış orda bol bol foti alırsın artık güzel haberlerini bekliyorızz😍😍
Evet canim insallah 🩵🧿 detaylilarimiz geldi cok sukur poncigim bugunleri gorduk ✨🙏🏼 hepimizin guzel hayirli haberlerini almak nasip olsun insallah 🙏🏼

Biraz dikbaşlı oluyolar diye duyduydum ya offf iptal iptal 😂😂 bizimki kuzu gibi olsun allahım amin
Off evet eşim öyle biraz. Neyse iptal iptal diyoruz. Bu arada oturarak çalışıyorum demiştin uyarmak istedim çok uzun süre sabit kalma. En fazla 2 saatte bir kalkıp yürüyüş yap mutlaka. Uzun yola çıkmadan önce doktora danışmıştık 2 saatte bir yürüyüş yap mutlaka diye uyarmıştı.

Oyyyyy Allah nazardan esirgesin minik tosuncuğu yaaa 😍😍🧿🧿
Hadi bakalımmmm kıpır kıpır bir oğluş geliyor simluminacımmm doğumdan sonra bol bol saklambaç oynarsınızzzz😍😍😁😁🧿🧿
Cok sagol cilegim🩷🩷🩷 ah bir de bilsem erkek cocukla nasil oynanir ajdjdjdj. Ogrenicem hepsini pasamla insallah🌎💙 senin ne zaman kontrolun 🧸

Ben de ilk ona gidecektim ama doktorum halil korkut dağları önerdi. Masum kayapınar ne kadar acaba?
Mayısta aramıştım 2800 demişlerdi. 19 . Haftada ara randevu oluşturalım dediler.ama Haziran'da zam olacakmış ne kadar oldu tam bilmiyorum haftaya arıcam Temmuz'un ilk haftasına randevu alcam.

Ben çift rahimliydim diğeri alındı 2 tüp 2 normal olumsuz gebelik rahim küçük olduğu için 2 histeroskopi ile genişletildi bu 3. tüp ilk defa bu kadar ilerleyebildik üstüne şimdi bir de serklaj yaptık her yerden tutuyoruz bakalım 🙏🏻🧿💕
Sende çok emek vermişsin bizde bir sürü şey yaşadık yazsam hikaye gibi. İnşallah bundan sonrası güzel olacak. 24.Hafta yaşam sınırı sayılıyor az kaldı 24 e. Tabi biz elimizden geleni yapıp tutacağız sonuna kadar 😍

Off evet eşim öyle biraz. Neyse iptal iptal diyoruz. Bu arada oturarak çalışıyorum demiştin uyarmak istedim çok uzun süre sabit kalma. En fazla 2 saatte bir kalkıp yürüyüş yap mutlaka. Uzun yola çıkmadan önce doktora danışmıştık 2 saatte bir yürüyüş yap mutlaka diye uyarmıştı.
Ay zaten 2 saat oturduktan sonra bile kalkınca gıcırdıyo bedenim 😁 yani oturmaktan nefret ettim ya hamileliğimi evde prensesler gibi uzanarak geçirmek isterdim hiçbşseye tahammülüm yok. Geçen hafta izin kullandım 4 gün kan geldi yüzüme gözüme resmen
Sen gece nöbeti falan yapıyor musun ya

Cok sagol cilegim🩷🩷🩷 ah bir de bilsem erkek cocukla nasil oynanir ajdjdjdj. Ogrenicem hepsini pasamla insallah🌎💙 senin ne zaman kontrolun 🧸
Benim erkek kardeşimin 1.5 yaş oğlu var tam bir canavar, o kadar zor hamile kalmama rağmen beni çocuk sahibi olmaktan korkutuyor🤣
Bacım senin hamilelikte kilo alıyorum falan diye derdin falan da olmasın istediğin kadar kilonu al oğlanın peşinde koşmaktan eski kilonun da altına düşeceksin hazırlıklı ol bunlara 🤣
Oyun olarak da top ve balonla çok oynayacaksınız, elektrikli kumandalı araba 🚗 😍

Ay zaten 2 saat oturduktan sonra bile kalkınca gıcırdıyo bedenim 😁 yani oturmaktan nefret ettim ya hamileliğimi evde prensesler gibi uzanarak geçirmek isterdim hiçbşseye tahammülüm yok. Geçen hafta izin kullandım 4 gün kan geldi yüzüme gözüme resmen
Sen gece nöbeti falan yapıyor musun ya
Bende bayram sonu 4 gün izin kullandım onda da çok gezdim daha pert döndüm işe 🤣
Normalde 24.haftaya kadar nöbet tutuluyor canım ama ben nöbet muafiyet raporu aldım o yüzden tutumuyorum. Zaten bir kanama geçmişim ve miyomum olduğu için doktorum raporu verdi hemen isteyince.

Benim erkek kardeşimin 1.5 yaş oğlu var tam bir canavar, o kadar zor hamile kalmama rağmen beni çocuk sahibi olmaktan korkutuyor🤣
Bacım senin hamilelikte kilo alıyorum falan diye derdin falan da olmasın istediğin kadar kilonu al oğlanın peşinde koşmaktan eski kilonun da altına düşeceksin hazırlıklı ol bunlara 🤣
Oyun olarak da top ve balonla çok oynayacaksınız, elektrikli kumandalı araba 🚗 😍
Ahahahahah ya ogluslar cok kuduruk cok 🤣artik bi hal caresi bulucaz napalim, azicik fazla zorlaniriz en kotu prenseslere gore 😝 valla hamile kaldigim kg nun altina dusmek anca hosuma gider malum tup bebek kilolari sjjffjdj. Ya bizim arkadasin bir oglu var hep ona bakiyorum oglan oldugunu ofrendigimden beri, oyle guzel huylu oyuncu ki 😍 bir gun oyun oynadik hep, mutfakta asci mi olmadi, firinda simitler mi pisirmedi bana eridim eridim🥹 en son kucagimda gobegimi sevip uyuyo mu bu diyodu skdjkffk. Lego oynadik tum gun insallah oglum da lego sever biz kari koca cok severiz legodur puzzledir 🤣🤣

Ama soyle dusun tekmenin ne oldugunu biliyorsun mesela🩷🫠 ben sifir sjfjfjfjfj. Bazen diyorum insallah iyi bir anne olurum korku kapliyor icimi filan🤭 cok sabirsiz tezcanli biriyimdir, ay diyorum herseyi sifirdan bir canliya ogreticem nasil olcak bu djdjfj
bence sen cok iyi bir anne olacaksin nedense seni eylenceli hareketli biri olarak dusunuyorum cocuklarda bayilir hele erkek cocuklara tez canli hareketli bir anne mukemmel olur 😍 birazda onlar bizi deyisiyor birlikte ogreniyoruz buyuyoruz bende bakalim 2 oglusla ne yapacagim 😁

Bende bayram sonu 4 gün izin kullandım onda da çok gezdim daha pert döndüm işe 🤣
Normalde 24.haftaya kadar nöbet tutuluyor canım ama ben nöbet muafiyet raporu aldım o yüzden tutumuyorum. Zaten bir kanama geçmişim ve miyomum olduğu için doktorum raporu verdi hemen isteyince.
Süper olmuş cünkü insan en azından gündüz çalısıp gece uyuyup dinlenince kendine geliyor. Diğer türlü vardiyalı çalışsak perperişan olurduk ben sana söyliyim

Ahahahahah ya ogluslar cok kuduruk cok 🤣artik bi hal caresi bulucaz napalim, azicik fazla zorlaniriz en kotu prenseslere gore 😝 valla hamile kaldigim kg nun altina dusmek anca hosuma gider malum tup bebek kilolari sjjffjdj. Ya bizim arkadasin bir oglu var hep ona bakiyorum oglan oldugunu ofrendigimden beri, oyle guzel huylu oyuncu ki 😍 bir gun oyun oynadik hep, mutfakta asci mi olmadi, firinda simitler mi pisirmedi bana eridim eridim🥹 en son kucagimda gobegimi sevip uyuyo mu bu diyodu skdjkffk. Lego oynadik tum gun insallah oglum da lego sever biz kari koca cok severiz legodur puzzledir 🤣🤣
Şakası bir yana her bebeğin huyu aynı değil canım dediğin gibi sakin, uyumlu hele öyle tatlı dilli oğlanlar varki anneyle aşk yaşıyorlar. Bizim gelinle oğluda öyleler o kadar yaramazlığa en ufak birşey olsun anne kucağında hemen. Bazen annesi ilgilensin öpsün diye yalandan öksürür, kendini yere atar düşmüş gibi numaracı. Annesi odadan çıksın hemen farkedip peşinden koşar. Çok güzel hisler bunlar o günleri de görelim inşallah 😂

zaten canim erkek cocuklarinin adi cikti kotuye 😄😄 onlarlada cok iyi oyunlar oynananir bizde oglumla legolar puzzle ascilik doktorculuk berber aklina ne gelirse hepsini oynuyoruz kucukken oyuncaklara yatakta yapip yatiriyordu oyuncaklara dogum gunude yapmisligimiz var 😄 sadece biraz cok meraklilar o yuzden hareket cok oluyor

Süper olmuş cünkü insan en azından gündüz çalısıp gece uyuyup dinlenince kendine geliyor. Diğer türlü vardiyalı çalışsak perperişan olurduk ben sana söyliyim
Sorma ya bide biz 24 nöbetleri tutuyoruz. Hamileliğin ilk haftaları tuttum nasıl dayandıysam ama şuan düşünemiyorum yani nasıl çalışırdım.

Sorma ya bide biz 24 nöbetleri tutuyoruz. Hamileliğin ilk haftaları tuttum nasıl dayandıysam ama şuan düşünemiyorum yani nasıl çalışırdım.
Ay yok anacım şu saatten sonra bünyemi zorlayacak hiçbir olayda ben yokum😂 tam gebe modundayım totomu zor topluyorum dkdjdjjd
ilk zamanlar hamileliği gizledik ettik bide millet anlamasın diye at gibi tepiniyodum ajhsjshsj

Back
X