Canim benim tesekkur ederimÇok güzel olmuşsunAllah nazardan saklasın bana da 28.hafta yapalım demişti aşıyı
Eveet haberler güzel çok şükür sağlığımız yerinde haftamız 21+1 kilomuz 360 gr ve boyumuz da 23 cm gelişimimiz güzelay hadi çok az kalmış harika haberlerle dön
Ayy maşallahh canımm Allahım sağsalim kucağına almayo nasip etsinn inşallahhEveet haberler güzel çok şükür sağlığımız yerinde haftamız 21+1 kilomuz 360 gr ve boyumuz da 23 cm gelişimimiz güzelama nazlandık bu sefer yüzümüzü göremedik arkamızı dönmüşüz ama cinsiyetimizi ilk defa bu kadar net gördük geçen görüş günümüzde bebeğin eşiği rahim ağzına bitişik denilmişti şuan gayet yukarda bu durumu yaşayanlar lütfen endişelenmesin doktoruma karın gerilmem olduğunu söyledim bir yağ önerisinde bulundu. Bol bol kullanıcam çünkü iştahımızın en açık olduğu dönemmiş 4 hafta sonra da şeker yüklemesi için testlerimiz yapılacakmış. Tahmini doğum tarihi ise 30 ekim gözüküyorr şimdilik bende bunlar var darısı sizlere hanımlar
ben aldim tarifi. denerim paylastigin icin tesekkurlerKızlar bu arada aranızda kabızlık yaşayan varsa doktor bana bu tarifi verdi. İlaç yerine bunu ye çok iyi geliyor dedi. Sizle de paylaşmak istedim. Hem de bebişlere besleyici bir tarif.
Teşekkür ederim canımAyy maşallahh canımm Allahım sağsalim kucağına almayo nasip etsinn inşallahhne kdar sürdü cnm detaylı yüzü için tekrar çağırdımııj
Sanırım heryerde farklı eyaletler arası bile bende Almanya dayım aşı hiç yapılmıyorAşı konuşulmuş.
Benim doktor da 2 gün önceki kontrolde en erken 28. Hafta dedi. Bebek kendi aşısını olana kadar bu aşı ona koruma sağlıyor ve kalıcılığı için 3. Trimesterda yapılıyormuş.
Ama burada (Almanya) tek doz kombi bir aşı şeklinde yapılıyor (boğmaca+tetanoz+difteri)
TR den neden farklı anlamadım
Bir de influenza aşısını önerdi. O da sonbaharda olacak.
Canikom benim de ağrılar yok denecek kadar az ya aman dur dilini ısır biraz da keyfini sürelim şu işinGünaydın şekerimenerji yüksek olunca çok mutlu geçiyor o gün senin de çok güzel geçsin benim sol kasiktaki ağrı komple gitti şimdi ona taktım niye durdu diye inşallah yukarı çıktığı içindir benim şafak haftaya bugün
Ay harika haberler canım benim vallahi allah nazarlardan saklasınnnn maşallah minik kuzuyaEveet haberler güzel çok şükür sağlığımız yerinde haftamız 21+1 kilomuz 360 gr ve boyumuz da 23 cm gelişimimiz güzelama nazlandık bu sefer yüzümüzü göremedik arkamızı dönmüşüz ama cinsiyetimizi ilk defa bu kadar net gördük geçen görüş günümüzde bebeğin eşiği rahim ağzına bitişik denilmişti şuan gayet yukarda bu durumu yaşayanlar lütfen endişelenmesin doktoruma karın gerilmem olduğunu söyledim bir yağ önerisinde bulundu. Bol bol kullanıcam çünkü iştahımızın en açık olduğu dönemmiş 4 hafta sonra da şeker yüklemesi için testlerimiz yapılacakmış. Tahmini doğum tarihi ise 30 ekim gözüküyorr şimdilik bende bunlar var darısı sizlere hanımlar
Değişen annelerimiz çok genel de kızdan erkeğe donuyor çok nadir duydumBen sürekli erkek hissediyorum nedenini bilmiyorum birde öncede başıma geldiği için ama oda kesin konuşmadı diğer randevumda 18 haftalık oluyor o zaman net konuşur herhalde beklycm artık
Hahahaha atarimmMavisim tesekkur ederiz ben ve oglum ahahhssiz de atin kiz arada gozumuz senlensin
Erkekten dönen çok nadir duydum ama nasip belli olmaz benim erkeğe dondu detaylıya kadar netleşmeyecek kafam daBana da 16da erkek gibi dedi ama cok da net konusmadi. Kizdan erkege donen aramizda baya var ama erkekten kiza donen var mi merak ettim ?
Dün bir arkadaşın ki erkekti kan sonucu kız gelmişDeğişen annelerimiz çok genel de kızdan erkeğe donuyor çok nadir duydum
Erkekten kıza dondugunu sonraki randevunda kesin belli olur canim
Hahahaha atarimm
Ama benim
Gobus malum kocaman
Erkek dediler ama kızmı hissediyorsun canmm kaç haftalıj:)Dün bir arkadaşın ki erkekti kan sonucu kız gelmişeger ben böyle hissediyorsam var bunda bir iş belli olunca burayada yazarım
Kız dediler canım ama kesin degil dedi 13+5 ti 3 gün önde gidiyor 13+2 normalde ben erkek hissediyorum netleşmedi ve 5 haftam var kafamı kurcalayan bebiş ayakları kapalı pozisyonda birde bu doktorum daha önceki çocuğum dada yanıldı ama çok iyi.bşr doktor orasına bşşey diyemiyorum çünkü bende çareyi buradaki anişlerin tecrübesini deneyliyorumErkek dediler ama kızmı hissediyorsun canmm kaç haftalıj:)
Benimde oyle, detayliya kadar kesin bise diyemiycem cok net konusmadi cunkuErkekten dönen çok nadir duydum ama nasip belli olmaz benim erkeğe dondu detaylıya kadar netleşmeyecek kafam da
Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaEveet haberler güzel çok şükür sağlığımız yerinde haftamız 21+1 kilomuz 360 gr ve boyumuz da 23 cm gelişimimiz güzelama nazlandık bu sefer yüzümüzü göremedik arkamızı dönmüşüz ama cinsiyetimizi ilk defa bu kadar net gördük geçen görüş günümüzde bebeğin eşiği rahim ağzına bitişik denilmişti şuan gayet yukarda bu durumu yaşayanlar lütfen endişelenmesin doktoruma karın gerilmem olduğunu söyledim bir yağ önerisinde bulundu. Bol bol kullanıcam çünkü iştahımızın en açık olduğu dönemmiş 4 hafta sonra da şeker yüklemesi için testlerimiz yapılacakmış. Tahmini doğum tarihi ise 30 ekim gözüküyorr şimdilik bende bunlar var darısı sizlere hanımlar
Ayy bende de öyle. Seğirme gibi geliyor pıt pıt ediyor. Doktor ilk gebeliğim olduğu için henüz erken dedi ama bana bebiş gibi geliyorAy kızlar bir kaç gündür karnımda seğirme gibi damar atması gibi pıt pıt bir şey oluyor bir iki defa olup geçiyor bebeğimin hareketleri midir acaba :) doktor plasenta önde dediği için henüz hissetmem diye düşünüyordum :)
Bende değilse bile bebeğim olarak düşünmek istiyorum beni mutlu ediyorAyy bende de öyle. Seğirme gibi geliyor pıt pıt ediyor. Doktor ilk gebeliğim olduğu için henüz erken dedi ama bana bebiş gibi geliyorya da öyle umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?