Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok güzel olmuşsun Allah nazardan saklasın bana da 28.hafta yapalım demişti aşıyı
Canim benim tesekkur ederim amin hepimizi sakinsin insallah sagsalim tamamlayalim sureclerimizi evet ya 28 den once olmak istemiyorum ben de su an sizlerden de duydukca iyice ikna oldum erteleme konusunda

ay hadi çok az kalmış harika haberlerle dön
Eveet haberler güzel çok şükür sağlığımız yerinde haftamız 21+1 kilomuz 360 gr ve boyumuz da 23 cm gelişimimiz güzel ama nazlandık bu sefer yüzümüzü göremedik arkamızı dönmüşüz ama cinsiyetimizi ilk defa bu kadar net gördük geçen görüş günümüzde bebeğin eşiği rahim ağzına bitişik denilmişti şuan gayet yukarda bu durumu yaşayanlar lütfen endişelenmesindoktoruma karın gerilmem olduğunu söyledim bir yağ önerisinde bulundu. Bol bol kullanıcam çünkü iştahımızın en açık olduğu dönemmiş4 hafta sonra da şeker yüklemesi için testlerimiz yapılacakmış. Tahmini doğum tarihi ise 30 ekim gözüküyorr şimdilik bende bunlar var darısı sizlere hanımlar

Ayy maşallahh canımm Allahım sağsalim kucağına almayo nasip etsinn inşallahh ne kdar sürdü cnm detaylı yüzü için tekrar çağırdımııj

Ayy maşallahh canımm Allahım sağsalim kucağına almayo nasip etsinn inşallahh ne kdar sürdü cnm detaylı yüzü için tekrar çağırdımııj
Teşekkür ederim canım Çok sürmedi aslında doktorum her gittiğimde renkli ultrason yapıyor o yüzden tekrar çağırma olmadı yarık damak durumu çıkmadı zaten 20 dk sürdü diyebilirim.

Sanırım heryerde farklı eyaletler arası bile bende Almanya dayım aşı hiç yapılmıyor

Canikom benim de ağrılar yok denecek kadar az ya aman dur dilini ısır biraz da keyfini sürelim şu işin vücudumuz alışıyo artık ondandır

Ay harika haberler canım benim vallahi allah nazarlardan saklasınnnn maşallah minik kuzuya
30 Ekim de güzel tarih sağlıkla gelsin inşallahh

Ben sürekli erkek hissediyorum nedenini bilmiyorum birde öncede başıma geldiği için ama oda kesin konuşmadı diğer randevumda 18 haftalık oluyor o zaman net konuşur herhalde beklycm artık
Değişen annelerimiz çok genel de kızdan erkeğe donuyor çok nadir duydum
Erkekten kıza dondugunu sonraki randevunda kesin belli olur canim
Mavisim tesekkur ederiz ben ve oglum ahahhs siz de atin kiz arada gozumuz senlensin
Hahahaha atarimm
Ama benim
Gobus malum kocaman

Bana da 16da erkek gibi dedi ama cok da net konusmadi. Kizdan erkege donen aramizda baya var ama erkekten kiza donen var mi merak ettim ?
Erkekten dönen çok nadir duydum ama nasip belli olmaz benim erkeğe dondu detaylıya kadar netleşmeyecek kafam da

Değişen annelerimiz çok genel de kızdan erkeğe donuyor çok nadir duydum
Erkekten kıza dondugunu sonraki randevunda kesin belli olur canim

Hahahaha atarimm
Ama benim
Gobus malum kocaman
Dün bir arkadaşın ki erkekti kan sonucu kız gelmiş eger ben böyle hissediyorsam var bunda bir iş belli olunca burayada yazarım

Erkek dediler ama kızmı hissediyorsun canmm kaç haftalıj:)
Kız dediler canım ama kesin degil dedi 13+5 ti 3 gün önde gidiyor 13+2 normalde ben erkek hissediyorum netleşmedi ve 5 haftam var kafamı kurcalayan bebiş ayakları kapalı pozisyonda birde bu doktorum daha önceki çocuğum dada yanıldı ama çok iyi.bşr doktor orasına bşşey diyemiyorum çünkü bende çareyi buradaki anişlerin tecrübesini deneyliyorum

Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Ayy bende de öyle. Seğirme gibi geliyor pıt pıt ediyor. Doktor ilk gebeliğim olduğu için henüz erken dedi ama bana bebiş gibi geliyor ya da öyle umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…