Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benimki hep büyüktü ya üçüncü olduğu için sanırım baya hamile gibiyim daha çokmuş gibi ay olarak. Ama çok tatlısınız sizde çok yakışmış maşallah
Evet 12-13 den beri herkes anladi gobegimi goren cok cabuk cikti karnim, doktorum da onden gidiyor korkma bu boyle sipsivri olacak one dogru diyor. Bayramda goren herkes 6-7sandi utancimdan bes dedim halbuki bes bitmemisti henuz ic karnim hic yokmus meger ogrenmis oldum bu vesileyle cok tesekkur ederim

Sanırım benimkide aynı 16haftadayim ama 6 ,7 ay gibi ilk zmanlar yakinlarim bile ikiz olabilir mi diyordu hayırlısı artık

Aynı şekilde ben de aradayim hatta soğuk bakıyorum bile denilebilir

canım benim de alerjik astımım var ilaçları almadığım için günde en az 30 kere hapşırıyorum çok yoruldum artık

canım benim de alerjik astımım var ilaçları almadığım için günde en az 30 kere hapşırıyorum çok yoruldum artık
Ay ben deee. Aynı. Okyanus suyuyla burnumu yıkıyorum da o da fayda etmiyor artık. Burnum, damaklarım, gözlerim. Mahvoldum bugün ya tam da dönem sonu yarın protokol gelcek karne vercez bi tutarsa hapşırık krizi yandım valla. 🫩

Aşı konuşulmuş.

Benim doktor da 2 gün önceki kontrolde en erken 28. Hafta dedi. Bebek kendi aşısını olana kadar bu aşı ona koruma sağlıyor ve kalıcılığı için 3. Trimesterda yapılıyormuş.

Ama burada (Almanya) tek doz kombi bir aşı şeklinde yapılıyor (boğmaca+tetanoz+difteri)
TR den neden farklı anlamadım

Bir de influenza aşısını önerdi. O da sonbaharda olacak.

Detaylı ultrasonum 11 Temmuzda.
Şeker testi 5 Ağustos.

Hepsi ayrı bir sınav yahu hergün zaman çabuk geçse de kavuşsak diyorum.

Ultrason görüntülerine notlar düserek anı defteri tutmayı düşünüyorum. Var mı benzer şeyler yapanlar?

Kızlar bugün kontrole gittim bende. Bebişimi çok göremedim ama doktor genelde ölçümlerini yaptı kafatasını falan. Yakından çektiği için tam göremedim. Makat gelişli dedi. Sonradan döner mi acaba? Birde plesanta benim de ön duvardaymış. Sanırım o yüzden hala hareketlerini hissedemedim.

ay kızlar bu kene olayları çok tedirgin etmeye başladı beni, çok korkuyorum. Acaba bu kene koruyucu spreyler falan oluyor ya onları kullanabilir miyiz bilen var mı

Benimde plasenta onde cok sık hissetmiyorum o yuzden arada pit pit yapiyor biraz daha buyusunler o zaman baya hissedecegiz

Kizlar asi konusunda bende fikrinizi alayim, tek doz olacagim asm bana 1 temmuzda asi icin gun verdi 19 haftalik olacagim. Sizce erken mi bazilarimiza doktoru 20lerden sonra demis, ertelesem mi acaba? Doktoruma da sormadim tarihle ilgili bir sey.

Benimde plasenta onde cok sık hissetmiyorum o yuzden arada pit pit yapiyor biraz daha buyusunler o zaman baya hissedecegiz
İnşallah ya çok istiyorum artık hissetmek. Sanki hareketini hissettikçe içim daha çok rahat edecek gibi. Böyle hep acaba iyi mi diye düşünüyorum

Merhaba ben de Cenk beye gideceğim pazartesi günü randevum

İnşallah ya çok istiyorum artık hissetmek. Sanki hareketini hissettikçe içim daha çok rahat edecek gibi. Böyle hep acaba iyi mi diye düşünüyorum
Aynen ya bende hissetmiyorum henüz anlık birşeyler oluyor ama anlamadım plasentemi soracağım. 16dan sonra hissedilir diyor uygulama önceki gebeliklerimi unttum ya

Çok güzel olmuşsun Allah nazardan saklasın bana da 28.hafta yapalım demişti aşıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…