Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kız dediler canım ama kesin degil dedi 13+5 ti 3 gün önde gidiyor 13+2 normalde ben erkek hissediyorum netleşmedi ve 5 haftam var kafamı kurcalayan bebiş ayakları kapalı pozisyonda birde bu doktorum daha önceki çocuğum dada yanıldı ama çok iyi.bşr doktor orasına bşşey diyemiyorum çünkü bende çareyi buradaki anişlerin tecrübesini deneyliyorum :anneadayı:
Küçük haftada sölemiş canım erkeğe dönme ihtimali var o haftalarda banada kız demişti😀

Dün bir arkadaşın ki erkekti kan sonucu kız gelmiş 😀 eger ben böyle hissediyorsam var bunda bir iş belli olunca burayada yazarım:emir_bebek:
Ayyyy İnsallah benim de öyle bir supriz olur 😂😂
Benimde oyle, detayliya kadar kesin bise diyemiycem cok net konusmadi cunku 😄 ona da bir ay var isin yoksa sabret 🥹
Benim de 5 temmuza çektiler detaylı randevusunu 😂 heyecanla bekliyormmm

Aşı konuşulmuş.

Benim doktor da 2 gün önceki kontrolde en erken 28. Hafta dedi. Bebek kendi aşısını olana kadar bu aşı ona koruma sağlıyor ve kalıcılığı için 3. Trimesterda yapılıyormuş.

Ama burada (Almanya) tek doz kombi bir aşı şeklinde yapılıyor (boğmaca+tetanoz+difteri)
TR den neden farklı anlamadım 🤷🏻‍♀️

Bir de influenza aşısını önerdi. O da sonbaharda olacak.
Bu yıl bizde de hepsi birlikte yapılmaya başlandı.

Kızlar detaylı ultrason randevusunu 21.haftamın içindeyken aldım,hafta olarak sizce nasıl? 20 ile 24 te bakıyormuş .

Ben hafta olayını hala karıştırıyorum mesela 20+3 olduğumuzda 21. Haftanın içinde mi oluyoruz yoksa 21+3te mi 21. Haftanın içinde oluyoruz

21+4e detaylı ultrason randevusu alacaktım ama o hafta doktorum izinliymiş ya 20+5te ya da 22+4te gitmeliyim hangisi daha iyi olur bilemedim

21+4e detaylı ultrason randevusu alacaktım ama o hafta doktorum izinliymiş ya 20+5te ya da 22+4te gitmeliyim hangisi daha iyi olur bilemedim
Ben randevu alirken doktorun asistani israrla doktor beyin gebelerde 21 haftayi doldurmasini istedigini soyledi detayli usg icin, oyle olunca ben de 21+1 e aldim :)

Kızlar detaylı ultrason randevusunu 21.haftamın içindeyken aldım,hafta olarak sizce nasıl? 20 ile 24 te bakıyormuş .
Bana da doktorum 21 hafta da bakalım demişti. Aldım randevu ama doktorum izne çıkıyormuş o hafta başka doktora aldım bende

evet benim de tek çarem okyanus suyuydu ama o da pek işe yaramamaya başladı🥹 çok özledim alerji ilaçlarımı 🥲
Off ben de. Bi de kaçırıyorum bazen hapşırırken şimdiden. 🥺
Ağaç Poleni baya azaldı aslında ama Çimen poleni devam ediyor sonbahara kadar da sürüyormuş belki doğurduğumuz dönem geçecek inşallah. Ben de ağır alerji hastasıyım hem gıda hem polen hem kimyasal kokular zaten bu sıkıntımla çok yoğun uğraştığım tedaviler denediğim bir dönemde hamile kaldım. Hamilelik biraz azalttı diyebilirim özellikle gıda alerjimi. Ama polen alerjim baya devam ediyor. Çok yoğun ve dayanılmaz dönemlerde hamilelikte içilebilecek alerji ilacı yazdırmıştım doktora onu içiyorum bi tane. Dediğim gibi dayanılmaz olan kaşıntılar ve nefes problemleri oluyor bilirsiniz. Evde de hava temizleyiciyle idare ediyorum zaten o da olmasa mahvolmuştum. 7/24 açık resmen. Allah kolaylık versin hepimize. Yaşayan bilir günlük hayatı nasıl etkilediğini. Rabbim hepimize şifa versin 🙏🏻🌸
Offf gerçekten de çok zor. Bu ay ben de alerji ilacı istiyeyim valla yıldım artık gözlerimi oycam kaşımaktan. Fayda eddcek hiçbir şey de yok

Ay kızlaaar bugün biraz bebiş mağazaları gezdim. Benim bebito erkek de, o kız bebiş kıyafetleri ne öyle çıldırcam. Allah bilip de gönderiyor kız olsa ben kendimi alışveriş konusunda zapt edemezmişim ya. Erkek bebişlere de hiç kıyafet yok neyse 🙂↕️

Back
X