Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ay ben deee. Aynı. Okyanus suyuyla burnumu yıkıyorum da o da fayda etmiyor artık. Burnum, damaklarım, gözlerim. Mahvoldum bugün ya tam da dönem sonu yarın protokol gelcek karne vercez bi tutarsa hapşırık krizi yandım valla. 🫩
evet benim de tek çarem okyanus suyuydu ama o da pek işe yaramamaya başladı🥹 çok özledim alerji ilaçlarımı 🥲

Cok sakın bir bebeklik geçirmişim annem böyle olacaksa ben 5tane yapar buyuturum bebek demis kardeşimde patlamış yaramazlık. Gel gor ki lisede sırıkla yüksek atlama yapiyordum. Yapmadığım spor kalmamış olabilir. Yaramaz kardeşim satranç oynuyordu :)

Aa adana da kime gidiyorsunuz ki 7500 dedi?
Fiyatı duyduğum için gitmiyorum ona 😁 ebru tarım ismi

Kızlar güüünaydınnn. Bugün çok enerjik uyandımmm, yarın kızımı görmeye gidiyoruzz çok özlemiştim :anne::KK200:
HErkes iyi mi bakalım bu sabahhhh
Günaydın canım 💗💗 enerjik olmana sevindim, ben bugün tam tersiyim. beni bir kaç haftadır yoklayan bir sırt ağrım vardı, bugün zirveyi gördük, kendim kalkamadım sabah. Şimdi fizyoterapist araştırıyorum:confused:

Günaydın canım 💗💗 enerjik olmana sevindim, ben bugün tam tersiyim. beni bir kaç haftadır yoklayan bir sırt ağrım vardı, bugün zirveyi gördük, kendim kalkamadım sabah. Şimdi fizyoterapist araştırıyorum:confused:
Eyvah eyvah o kadar şiddetli mi ya. Magnezyum alıyor musun sen? gebelik ağrılarını epey rahatlatıyor

Kızlar güüünaydınnn. Bugün çok enerjik uyandımmm, yarın kızımı görmeye gidiyoruzz çok özlemiştim :anne::KK200:
Günaydınn🩵 bugün çok güzel bir gün yoldayım kuşumuzu görmeye gidiyoruz hemde detaylı ultrason yapılacak bakalım ne alemdee 🙏🏻

Eyvah eyvah o kadar şiddetli mi ya. Magnezyum alıyor musun sen? gebelik ağrılarını epey rahatlatıyor
Evet kullanıyorum canım, ama muhtemelen bir şey sıkıştı, yani öyle bir his. Kitliyor beni. Onu da çok hapşırmaya yoruyorum, sürekli hapşırınca kasılmıştır bir şeyler. Kendiliğinden geçmiyor, daha da arttı. Fizyoterapist şart artık :)) kötürüm olacağım 🤣

Çileeeek 💕🌸 oh yaaa artık hep iyi olalım.
Bende süperim kız 🧿🧿 ikinci trimesterdan mı lekelenmeler bitti diyemi bilmem evde duramıyorum artık 😂😂
Birde göbüşüm belli olsa biraz da hareketlerini duysam böyle giderim 4-5 ay daha rahat 🙃

Çileeeek 💕🌸 oh yaaa artık hep iyi olalım.
Bende süperim kız 🧿🧿 ikinci trimesterdan mı lekelenmeler bitti diyemi bilmem evde duramıyorum artık 😂😂
Birde göbüşüm belli olsa biraz da hareketlerini duysam böyle giderim 4-5 ay daha rahat 🙃
Ay vallahi çiçeğim bence hakettik artık bizde ikinci trimesterin prensesi olmayı :D
Benim göbüşte 18 haftaya girmemle bi şişlik oluştu. normalde alt karnım şişikti sadece ama mideye doğru bi bombe oldu. artık biz de gebe gibi görüncezzz az kaldı :D:KK200::nazar:
Maşallah maşallah allah nazardan saklasın huzurla tamamlayalım artık hamişliğimizi

Günaydın canım enerjin hep olsun💛 ben de dün oğluşumu görmeye gittim iyiydi amuda kalkmıştı bildiğin başının üstündeydi yavrum şükür sağlıklıydı iyiydi bi ay sonra detaylıya git dedi sonra yine gelirsin dedi dün yazamadım regl ağrısı gibi karnım ağrıyordu o da enfeksiyondan kaynaklıymış öyle dedi doktorumuz böyle benim durumlar🥰🥰

İnşallah ya çok istiyorum artık hissetmek. Sanki hareketini hissettikçe içim daha çok rahat edecek gibi. Böyle hep acaba iyi mi diye düşünüyorum
Evet hareketlerini hissedince için rahat ediyor ben doktor muayenesine gun sayiyordum endişeli oluyordum hareketlerini hissedince bişey kalmıyor :))

Günaydın canım enerjin hep olsun💛 ben de dün oğluşumu görmeye gittim iyiydi amuda kalkmıştı bildiğin başının üstündeydi yavrum şükür sağlıklıydı iyiydi bi ay sonra detaylıya git dedi sonra yine gelirsin dedi dün yazamadım regl ağrısı gibi karnım ağrıyordu o da enfeksiyondan kaynaklıymış öyle dedi doktorumuz böyle benim durumlar🥰🥰
Ayy o karın ağrılarını geçen haftalarda ne çektim ne çektim ya ortada bi sorun yok ama insanı huzursuz ediyor bayramı hastanede geçirdik resmen
ağrılarımız hep olacak maalesef gebeliğin doğasında bu var, karnının içine resmen hava basılıyor şişiyor :D
Oh oğluşun da sağlıklı ve mutluymuş, darısı detaylı usglerimizin başına :nazar: :anne:

Ayy o karın ağrılarını geçen haftalarda ne çektim ne çektim ya ortada bi sorun yok ama insanı huzursuz ediyor bayramı hastanede geçirdik resmen
ağrılarımız hep olacak maalesef gebeliğin doğasında bu var, karnının içine resmen hava basılıyor şişiyor :D
Oh oğluşun da sağlıklı ve mutluymuş, darısı detaylı usglerimizin başına :nazar: :anne:
Amin canım sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💛💛

Kızlar ya, bu polen alerjisi ne zaman bitcek? Bu sezon alerji ilacı alamadığımdan mı nedir çok uzun sürdü. Ve artık hapşırmaktan yoruldum gerçekten. Az az burnum kanıyor bunun yüzünden. Bebitoya bir şey olmaz biliyorum ama yine de bu kadar hapşırmak rahatsız edici insan ister istemez bebişe bir şey olur mu diyor. 😑
Ağaç Poleni baya azaldı aslında ama Çimen poleni devam ediyor sonbahara kadar da sürüyormuş belki doğurduğumuz dönem geçecek inşallah. Ben de ağır alerji hastasıyım hem gıda hem polen hem kimyasal kokular zaten bu sıkıntımla çok yoğun uğraştığım tedaviler denediğim bir dönemde hamile kaldım. Hamilelik biraz azalttı diyebilirim özellikle gıda alerjimi. Ama polen alerjim baya devam ediyor. Çok yoğun ve dayanılmaz dönemlerde hamilelikte içilebilecek alerji ilacı yazdırmıştım doktora onu içiyorum bi tane. Dediğim gibi dayanılmaz olan kaşıntılar ve nefes problemleri oluyor bilirsiniz. Evde de hava temizleyiciyle idare ediyorum zaten o da olmasa mahvolmuştum. 7/24 açık resmen. Allah kolaylık versin hepimize. Yaşayan bilir günlük hayatı nasıl etkilediğini. Rabbim hepimize şifa versin 🙏🏻🌸

Yaz canım benim otuzuna randavum geçen haftalarda enfeksiyon var demişti kasik ağrısı deyince idrar testi istedi . Cinsiyet belli mi sizin . Önceki gebeliklerimde hatırlamıyorum böyle birsey
Bugün gittim magnezyum verdi. Magnezyum azalınca kemik ağrısı olurmuş. Bizim cinsiyet belli. Kız. Sizinki belli mi?

Günaydın şekerim 🥰 enerji yüksek olunca çok mutlu geçiyor o gün senin de çok güzel geçsin 😍benim sol kasiktaki ağrı komple gitti şimdi ona taktım niye durdu diye 😂 inşallah yukarı çıktığı içindir benim şafak haftaya bugün 🙃🙏🏻

Back
X