Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
İndirim haberi paylaşmak yasak mı emin olamadım ama M&S bebek reyonunda güzel indirimler var. Çok almayayım dedikçe insan kendini kaptırıyor 😍

İndirim haberi paylaşmak yasak mı emin olamadım ama M&S bebek reyonunda güzel indirimler var. Çok almayayım dedikçe insan kendini kaptırıyor 😍
Evettt ben cok guzel bir hirka aldim hatta oglusa kapsonlu🩶🩶 dun daha magazayi gezdim her sey cok cok uygundu marks&spencer e göre

Ay kızlaaar bugün biraz bebiş mağazaları gezdim. Benim bebito erkek de, o kız bebiş kıyafetleri ne öyle çıldırcam. Allah bilip de gönderiyor kız olsa ben kendimi alışveriş konusunda zapt edemezmişim ya. Erkek bebişlere de hiç kıyafet yok neyse 🙂↕️
Yaaa nasil yok 😬 ben cok guzel seyler aliyorum oglusuma cinsiyeti ogrendigimden beri 🫠🩵 carters,atelier babbi,gap,marks&spencer,mango kids,zara favorilerim 💙

Ay kızlaaar bugün biraz bebiş mağazaları gezdim. Benim bebito erkek de, o kız bebiş kıyafetleri ne öyle çıldırcam. Allah bilip de gönderiyor kız olsa ben kendimi alışveriş konusunda zapt edemezmişim ya. Erkek bebişlere de hiç kıyafet yok neyse 🙂↕️
Gerçekten öyle valla 🤣 ben de cinsiyeti bilmeden erkeklerde neler var diye bakmıştım da hiçbir şey yok

Kaşlarını neyle açtın peki aynı boyayla mıı
Yok canim onu hep kullandigim urunle actim 5 dk beklettigim icin zararini dusunmedim artik 🤣 urun de bu cok memnunum senelerdir bunu alirim oneririm 😍
IMG_4606.webp

Aramiza hosgeldin canım iki oğlu olup da kendini kız bebek reyonundan alamayan ben 😂😂

12 haftada izin cikti bana canim🙏🏼 cok oldu izin cikali ama iki hafta once anca boyattim saclarimi, kaslarimi evde kendim açtım izin cikar cikmaz 😬
Kuzum organikle mi boyattın markası neydi kendin mi temin ettin ben kuaföre sordum da hepsinin içeriği aynı dogumu bekle dedi ya kaldı öyle bide benim saçların uçları boyalı tek renk boyatsam ne kadar kapatır bilmiyorum

Kuzum organikle mi boyattın markası neydi kendin mi temin ettin ben kuaföre sordum da hepsinin içeriği aynı dogumu bekle dedi ya kaldı öyle bide benim saçların uçları boyalı tek renk boyatsam ne kadar kapatır bilmiyorum
Canim doktorun kuaforlerden daha iyi bilecegini dusunuyorum ben acikcasi 😊 sonucta icerik okumayi bilen kimyayi bilen onlar. İcerikleri ayni degil asla bu arada, benim aldigim bitki koklerinden elde edilen pigmentlerle amonyaksiz bir boya seklinde kokusu bile yok. Kaldi ki doktorum ozellikle organik boya demedi 12 hafta bitince bir zarar gormuyorum istedigin boyayla boya demisti. Bu hafta gittigimde iyi yapmissin saclarin cok yakismis soyle eskisi gibi bakimli gordum seni dedi hosuna gitti 🤣🙏🏼

Canim doktorun kuaforlerden daha iyi bilecegini dusunuyorum ben acikcasi 😊 sonucta icerik okumayi bilen kimyayi bilen onlar. İcerikleri ayni degil asla bu arada, benim aldigim bitki koklerinden elde edilen pigmentlerle amonyaksiz bir boya seklinde kokusu bile yok. Kaldi ki doktorum ozellikle organik boya demedi 12 hafta bitince bir zarar gormuyorum istedigin boyayla boya demisti. Bu hafta gittigimde iyi yapmissin saclarin cok yakismis soyle eskisi gibi bakimli gordum seni dedi hosuna gitti 🤣🙏🏼
Bana direk organikle boya dedi canım kutu resmini özelden atar mısın bakayım 😀
Valla başında beri hep erkek dedim erkek çıktı da bu kıyafetlerde bu kadar aklımın kalacağını düşünemedim. Neyse bi dahakine kız olur belki 🤭
Aminnn insallah öyle olur canım ikisinden de mahrum kalmamış olursun ❤️

Back
X