Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 haftada izin cikti bana canimKaşlarını boyuyor musun doktoruna soracaktın sanki canım boyanıyor mu
Evettt ben cok guzel bir hirka aldim hatta oglusa kapsonluİndirim haberi paylaşmak yasak mı emin olamadım ama M&S bebek reyonunda güzel indirimler var. Çok almayayım dedikçe insan kendini kaptırıyor![]()
Yaaa nasil yokAy kızlaaar bugün biraz bebiş mağazaları gezdim. Benim bebito erkek de, o kız bebiş kıyafetleri ne öyle çıldırcam. Allah bilip de gönderiyor kız olsa ben kendimi alışveriş konusunda zapt edemezmişim ya. Erkek bebişlere de hiç kıyafet yok neyse
![]()
Neyle boyuyorsun acil öneri12 haftada izin cikti bana canimcok oldu izin cikali ama iki hafta once anca boyattim saclarimi, kaslarimi evde kendim açtım izin cikar cikmaz
![]()
Phyto organik boyayla boyadim canim saclarimiNeyle boyuyorsun acil öneri![]()
Kaşlarını neyle açtın peki aynı boyayla mııPhyto organik boyayla boyadim canim saclarimicok da memnun kaldim cok guzel orttu beyazlarimi, dogumdan sonra da bunla devam ederim cok sevdim. Sifir koku filan cok konforluydu
Gerçekten öyle vallaAy kızlaaar bugün biraz bebiş mağazaları gezdim. Benim bebito erkek de, o kız bebiş kıyafetleri ne öyle çıldırcam. Allah bilip de gönderiyor kız olsa ben kendimi alışveriş konusunda zapt edemezmişim ya. Erkek bebişlere de hiç kıyafet yok neyse
![]()
Yok canim onu hep kullandigim urunle actim 5 dk beklettigim icin zararini dusunmedim artikKaşlarını neyle açtın peki aynı boyayla mıı
Aramiza hosgeldin canım iki oğlu olup da kendini kız bebek reyonundan alamayan benAy kızlaaar bugün biraz bebiş mağazaları gezdim. Benim bebito erkek de, o kız bebiş kıyafetleri ne öyle çıldırcam. Allah bilip de gönderiyor kız olsa ben kendimi alışveriş konusunda zapt edemezmişim ya. Erkek bebişlere de hiç kıyafet yok neyse
![]()
Kuzum organikle mi boyattın markası neydi kendin mi temin ettin ben kuaföre sordum da hepsinin içeriği aynı dogumu bekle dedi ya kaldı öyle bide benim saçların uçları boyalı tek renk boyatsam ne kadar kapatır bilmiyorum12 haftada izin cikti bana canimcok oldu izin cikali ama iki hafta once anca boyattim saclarimi, kaslarimi evde kendim açtım izin cikar cikmaz
![]()
20+.. 21. Hafta demekBen hafta olayını hala karıştırıyorum mesela 20+3 olduğumuzda 21. Haftanın içinde mi oluyoruz yoksa 21+3te mi 21. Haftanın içinde oluyoruz
Heheh kesin aynı hırkayı aldık oğluşlara seçenek azEvettt ben cok guzel bir hirka aldim hatta oglusa kapsonludun daha magazayi gezdim her sey cok cok uygundu marks&spencer e göre
Canim doktorun kuaforlerden daha iyi bilecegini dusunuyorum ben acikcasiKuzum organikle mi boyattın markası neydi kendin mi temin ettin ben kuaföre sordum da hepsinin içeriği aynı dogumu bekle dedi ya kaldı öyle bide benim saçların uçları boyalı tek renk boyatsam ne kadar kapatır bilmiyorum
Benimki gri olani, lacivert yesil beyaz hepsi baska yerlerden almistimHeheh kesin aynı hırkayı aldık oğluşlara seçenek azben lacivert olanı aldım ama henüz gelmedi kargosu
Resim atamıyor musunuz fikir olurduay inşallah kız reyonunda bakarımBenimki gri olani, lacivert yesil beyaz hepsi baska yerlerden almistimcok guzel yumusacik cok begenirsin bence
Cok sey aldim hepsini atmam mumkun degil ama hirkayi eklerim tabiki linki duruyorsaResim atamıyor musunuz fikir olurduay inşallah kız reyonunda bakarımiki oğuldan sonra .hayırlısı tabiki
Ya kızlarınki gibi değil ama yaYaaa nasil yokben cok guzel seyler aliyorum oglusuma cinsiyeti ogrendigimden beri
carters,atelier babbi,gap,marks&spencer,mango kids,zara favorilerim
![]()
Valla başında beri hep erkek dedim erkek çıktı da bu kıyafetlerde bu kadar aklımın kalacağını düşünemedim. Neyse bi dahakine kız olur belkiAramiza hosgeldin canım iki oğlu olup da kendini kız bebek reyonundan alamayan ben![]()
Bana direk organikle boya dedi canım kutu resmini özelden atar mısın bakayımCanim doktorun kuaforlerden daha iyi bilecegini dusunuyorum ben acikcasisonucta icerik okumayi bilen kimyayi bilen onlar. İcerikleri ayni degil asla bu arada, benim aldigim bitki koklerinden elde edilen pigmentlerle amonyaksiz bir boya seklinde kokusu bile yok. Kaldi ki doktorum ozellikle organik boya demedi 12 hafta bitince bir zarar gormuyorum istedigin boyayla boya demisti. Bu hafta gittigimde iyi yapmissin saclarin cok yakismis soyle eskisi gibi bakimli gordum seni dedi hosuna gitti
![]()
Aminnn insallah öyle olur canım ikisinden de mahrum kalmamış olursunValla başında beri hep erkek dedim erkek çıktı da bu kıyafetlerde bu kadar aklımın kalacağını düşünemedim. Neyse bi dahakine kız olur belki![]()