Canim kizlarinkiyle kiyaslayacaksak kiz dogurmamiz lazimdiYa kızlarınki gibi değil ama yaben de almaya başladım da
Ayrıca karnım sertleşti bayaKizlar günaydın bugün sabahtan beri bebek çok hareketli ve karnımın içinde hafiften bir ağrı -aci oluyor karnıma elimle destek verince hafifliyor sanki oraya sığmıyor gibi hissediyorum
İkisini de aldım canım belki benim aldığım yumuşaktı bilemedim soldakini kullanamadim içinde boğuyor gibi geldi sağa sola dönerken eziliyor sert değil bacağını attığında,sağdaki daha iyi gibi küçük olan hem bel hem karın güzel destekliyor mesafeyi de ayarlayabilirsiniz. Ama en güzeli en rahatı normal uyku için olan biraz sert bir yastığı alıp bacağının arasına uyumakKızlar bugün ebebeğe alışverişe çıkacağım. Alıp deneyimleyen varsa hangi yastık daha iyi ve kullanışlı acaba?
Teşekkür ederim o zaman sağdakini alıp bacak arasına yastık koymaya devamİkisini de aldım canım belki benim aldığım yumuşaktı bilemedim soldakini kullanamadim içinde boğuyor gibi geldi sağa sola dönerken eziliyor sert değil bacağını attığında,sağdaki daha iyi gibi küçük olan hem bel hem karın güzel destekliyor mesafeyi de ayarlayabilirsiniz. Ama en güzeli en rahatı normal uyku için olan biraz sert bir yastığı alıp bacağının arasına uyumak
Sanırım kız kıyafetlerini gördükçe hayıflanmaya devam etcem bi süre dahaCanim kizlarinkiyle kiyaslayacaksak kiz dogurmamiz lazimdio tren kalkti artik ah vah zamani degil oglanlari da tarz ve cool giydirme zamanidir ajdjdjdjdj
Canım ben geçen ay aldım pilatesbypinar instagram hesabı. Asla memnun kalmadım. Hamileliğimi öğrendiğimde bırakmıştım pilatesi. Yani spor geçmişim olduğu halde memnun kalmadım. Detaylarını özelden anlatabilirim, kimseyi burdan kötülemek istemiyorum. Ama tekrar online pilates alana kadar youtubedaki videoları yapayım diye düşündüm.Kızlar aranızda online hamile pilatesi yapan var mı? Benim burada gittiğim reformer stüdyosu var ama şimdi taşınma işi vs çıktı online daha pratik olur benim için şu aralar
ben yeni bir hocaya geçtim 10 gün oldu memnunum şu anlıkKızlar aranızda online hamile pilatesi yapan var mı? Benim burada gittiğim reformer stüdyosu var ama şimdi taşınma işi vs çıktı online daha pratik olur benim için şu aralar
Çok şükür canım adına sevindim . Darısı bize olsun .Kızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda eliyle okey hareketi bile yaptı burnu ağzı minnacık çok güzel bir hismiş o şekilde görmek
İlk girdiğimde sırtı dönük olduğu için göremedik ama sonra gidip bir çikolata yedim merdiven çıktım biraz zıpladım girdim çok şükür yüzünü döndü her şeyine bakabildi doktor da her şeyi normal çıktı çok şükür
Çok sevindim canım her şey yolunda şükür ne güzelKızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda eliyle okey hareketi bile yaptı burnu ağzı minnacık çok güzel bir hismiş o şekilde görmek
İlk girdiğimde sırtı dönük olduğu için göremedik ama sonra gidip bir çikolata yedim merdiven çıktım biraz zıpladım girdim çok şükür yüzünü döndü her şeyine bakabildi doktor da her şeyi normal çıktı çok şükür
Yaa çileğiim çok mutlu oldum normal kontrole giderken bi anda detaylı usg şokuuKızlar selamm
Benim bugün 20. Hafta kontrolüm vardı şükür hersey yolunda. Doktorum hazır çıkmışken detaylı usgye gönderdi, şansımıza randevu da varmış. Atladık gittik alsancağa Sabahattin Altunyurt hocaya
Çok şükür hersey yolunda, hiçbir problem görülmedi. Yüzünü net gördük tatlı kızım benimm çok mutluyum bugünAşırı hareketli yalnız hiç sabit durmuyordu aç olmama rağmen
Darısı detaylı usg bekleyen herkesin başına
Vallahi bi anda şu stresten kurtulmak o kadar iyi geldi ki kuş gibi hafifledim resmenÇok sevindim canım her şey yolunda şükür ne güzel
Yaa çileğiim çok mutlu oldum normal kontrole giderken bi anda detaylı usg şokuuah nasıl için rahatlamıştır, senin pıtırcık da benim gibi kapı gıcırtısına oynayanlardan heralde kıpır kıpırlar Pazartesi bende inşallah güzel haberlerle gelirim
haha masallahVallahi bi anda şu stresten kurtulmak o kadar iyi geldi ki kuş gibi hafifledim resmenHer detayı her organı incelendi çok ilginç bi histi.
Darısı başına sende böyle ferah ferah haberlerle gel inşallah
Keyifli kısmına odaklan, yüzünü net göreceksin harika bisey. Bizimki şıp demiş babasının burnundan düşmüş
Ah sağlıkla doğum haberleri paylaştığımız günleri de görelim çok güzel duygularmış bunlarhaha masallahgeçen hafta aynı şekildeydim ve mutluydum , ultrasonda suratını bana benzetti gören herkes ama ben daha tam benzetemiyorum sanki bilemedim ayrıca kız isimleri düşünmeye başladım şimdiden .. çok heyecanlı:)
Yaaa harikaymış , benim de listemde Alya ama karar veremedim henüz çünkü yurtdışında yaşıyorum biraz buranın kültürüne de uyumlu olsun, çocuk anaokulundan itibaren isim farklılığıyla ayrılmasın dedim, o yüzden Alya çok güzel isimlerden biriAh sağlıkla doğum haberleri paylaştığımız günleri de görelim çok güzel duygularmış bunlar
Vallahi bizim kızın yüzü o kadar net seçildi ki ağzı burnu tamamen baba. Neyse ki babasını cok severim istediği kadar benzeyebilir
Bizim isim kesin Alya artık
Oyyy Masallh güzel kızımiza peki kime benziyor anlayabildiniz miKızlar selamm
Benim bugün 20. Hafta kontrolüm vardı şükür hersey yolunda. Doktorum hazır çıkmışken detaylı usgye gönderdi, şansımıza randevu da varmış. Atladık gittik alsancağa Sabahattin Altunyurt hocaya
Çok şükür hersey yolunda, hiçbir problem görülmedi. Yüzünü net gördük tatlı kızım benimm çok mutluyum bugünAşırı hareketli yalnız hiç sabit durmuyordu aç olmama rağmen
Darısı detaylı usg bekleyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?