Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aa tabi o zaman yaşadığın yerin kültürüne uyumlu olması önemli, okulda vs arkadaşları kolay telaffuz edebilmeli. İki isim de düşünülebilir. İşin en keyifli kısımlarından biri

Cok sukur bizde dun detaylidaydik herhangi bir sorun gozukmedi rahatladik aynı abisine benziyor benim kızım
Minnos ayaklarinda kaldim ben tek tek saydik bezelye parmaklarini Allahim hepimizi saglicakla alalim kucaklarimiza, ayni abisinin yanaklarina burnuna benziyor cimcimem
24. Haftada seker yuklemesine gidecegim kizmetse bakalim, oglumdada yaptirmistim su an cok fazla kafa karisikligi var , tetonozuda pzt. Gunu oldum zaten oglumda 10 sene koruyuculuk saglamisti, tamamlamistim asilarimi bu da yarim doz hatirlatma yapildi, tetenoz ve dizanteri vs gibi bebis dogdutan sonra salgina karsi koruyuculuguda varmis,
Sonrasinda kan uyusmazligi var benim 28. Haftada malum negatif bir anneyim, oglum pozitif iyiki yaptirmisim,
Bu arada plesantam previa marjinalmis 3-4 cm daha aciklik saglarsa normal
dogurabilecegim insallah

Bu arada oglumda hic catlagim olmadi ben cokta ozenmedim acikcasi bol su icmistim, sadece bebe yagi ve elime gecen el nemlendiricilerini surmustum bacak kalca, gobek, gogus kisimlarima yine basladim aklima estikce suruyorum

Sadece gobek deligi hizam gerildi hissediyorum, icine kacik gobek deligim hafif disari meyillendi, birde 2 gundur etrafinda agri oluyor degince doktor rahim yukari cikiyor gobek hizasindaki damarlar geriliyor dedi

kızlar bebeği veya bebeğinin göbeği 2 hafta önden giden var mı
Benim oglumda oyleydi kilosu falan 2 hafta ondeydi hep 39+4te dogmustu, beni mutlu ediyordu acikcasi iyi bakiyorum diye
Ama soyle bir durum var erken dollenme yasamisim doktorum oyle demisti regliden hemen sonra birliktelikten hamile kalmistim normal kosullarda en verimli donem adet sonrasi 10 ila 14. Gunler ya yumurtlamam erken olmustu.
Mesela simdide kizim tam regl tarihi ile uyumlu yani reglin 14. Gununde yumurtlamisim o zaman hamile kalmisim tam ilerliyor
Ama kisiden kisiye bebekten bebege degisiyor, kotu bir durum degil bence

Anlamaz mıyız maviş teyzesi yaaa şıp demiş babasının burnundan düşmüş çok net bi sekilde ağzı burnu çenesi eşime benziyor. Benden bi esinti göremedim hiç kızçemde
Yaaaa masallah zaten kız çocuklar aynı baba gibi doğuyorlar ama sonra çok değişiyorlar sima olarak ayyy darısı bize bakalım 5 Temmuz da

Allah nazardan saklasın canım sağlıkla büyüsün yavruşun

Aaaaa çok şanslısın canım ne güzel atlattin çok şükür Allah nazardan saklasın senin de kizceni haftaya cumaya ben tekim o zaman

Senin de gözün aydın arkadaşım sağlıkla devam etsin her şeyin

Selam kızlar. Son 1 aydır saçlarım çok dökülüyor. Önerebileceğiniz içeriği temiz şampuan ve bakım ürünleri var mı? Biberiye suyu kullanmayı düşünüyorum. Bir zararı olur mu acaba?

Aaa verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, benim de spor geçmişim var ve dediğin hesap bana sürekli öneriliyordu :)) ya işte en güzeli stüdyoya gitmek ama şuan ona vaktim olmayacak. Ben de youtubedan başlayayım madem, buluruz umarım birini
ben yeni bir hocaya geçtim 10 gün oldu memnunum şu anlık
instagram hesabını söyleyebilir misin, ya da özelden gönderebilir misin?

Teşekkür ederim o zaman sağdakini alıp bacak arasına yastık koymaya devam
Canım ben de sağdakini aldım. Bacak arası için gebelikten önce bacak arası yastığı almıştım. Beauty pillow - ortopedik diz ve bacak arası yastığı diye geçiyor. O biraz pahalı ama kaliteli ve sadece hamilelik süreci için değil, memnunum ikisiden de

Vallahi benim bebek 1 hafta önden gidiyor .. sanırım göbeğin önden gitme sebebi de o :))
benim de erkek doktorum sorun yok dedi ama göbüşü daha büyük diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…