- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.839
- 63
Aa tabi o zaman yaşadığın yerin kültürüne uyumlu olması önemli, okulda vs arkadaşları kolay telaffuz edebilmeli. İki isim de düşünülebilir. İşin en keyifli kısımlarından biriYaaa harikaymış , benim de listemde Alya ama karar veremedim henüz çünkü yurtdışında yaşıyorum biraz buranın kültürüne de uyumlu olsun, çocuk anaokulundan itibaren isim farklılığıyla ayrılmasın dedim, o yüzden Alya çok güzel isimlerden biri
Anlamaz mıyız maviş teyzesi yaaa şıp demiş babasının burnundan düşmüşOyyy Masallh güzel kızımiza peki kime benziyor anlayabildiniz mi
Benim oglumda oyleydi kilosu falan 2 hafta ondeydi hep 39+4te dogmustu, beni mutlu ediyordu acikcasi iyi bakiyorum diyekızlar bebeği veya bebeğinin göbeği 2 hafta önden giden var mı
Vallahi benim bebek 1 hafta önden gidiyor .. sanırım göbeğin önden gitme sebebi de o :))kızlar bebeği veya bebeğinin göbeği 2 hafta önden giden var mı
Yaaaa masallah zaten kız çocuklar aynı baba gibi doğuyorlar ama sonra çok değişiyorlar sima olarakAnlamaz mıyız maviş teyzesi yaaa şıp demiş babasının burnundan düşmüşçok net bi sekilde ağzı burnu çenesi eşime benziyor. Benden bi esinti göremedim hiç kızçemde
Allah nazardan saklasın canım sağlıkla büyüsün yavruşunKızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda eliyle okey hareketi bile yaptı burnu ağzı minnacık çok güzel bir hismiş o şekilde görmek
İlk girdiğimde sırtı dönük olduğu için göremedik ama sonra gidip bir çikolata yedim merdiven çıktım biraz zıpladım girdim çok şükür yüzünü döndü her şeyine bakabildi doktor da her şeyi normal çıktı çok şükür
Aaaaa çok şanslısın canım ne güzel atlattin çok şükür Allah nazardan saklasın senin de kizceniKızlar selamm
Benim bugün 20. Hafta kontrolüm vardı şükür hersey yolunda. Doktorum hazır çıkmışken detaylı usgye gönderdi, şansımıza randevu da varmış. Atladık gittik alsancağa Sabahattin Altunyurt hocaya
Çok şükür hersey yolunda, hiçbir problem görülmedi. Yüzünü net gördük tatlı kızım benimm çok mutluyum bugünAşırı hareketli yalnız hiç sabit durmuyordu aç olmama rağmen
Darısı detaylı usg bekleyen herkesin başına
Senin de gözün aydın arkadaşımCok sukur bizde dun detaylidaydik herhangi bir sorun gozukmedi rahatladik aynı abisine benziyor benim kızım
Minnos ayaklarinda kaldim ben tek tek saydik bezelye parmaklarini Allahim hepimizi saglicakla alalim kucaklarimiza, ayni abisinin yanaklarina burnuna benziyor cimcimem
24. Haftada seker yuklemesine gidecegim kizmetse bakalim, oglumdada yaptirmistim su an cok fazla kafa karisikligi var , tetonozuda pzt. Gunu oldum zaten oglumda 10 sene koruyuculuk saglamisti, tamamlamistim asilarimi bu da yarim doz hatirlatma yapildi, tetenoz ve dizanteri vs gibi bebis dogdutan sonra salgina karsi koruyuculuguda varmis,
Sonrasinda kan uyusmazligi var benim 28. Haftada malum negatif bir anneyim, oglum pozitif iyiki yaptirmisim,
Bu arada plesantam previa marjinalmis 3-4 cm daha aciklik saglarsa normal
dogurabilecegim insallah
Az kalmış çiçeğim hadi bakalım hepinizden bekliyorum güzel haberlerYaaaa masallah zaten kız çocuklar aynı baba gibi doğuyorlar ama sonra çok değişiyorlar sima olarakayyy darısı bize bakalım 5 Temmuz da
Evet ya benim ani bi kararla oldu ama çok memnunum bu durumdan, bi eşiği daha atlattım kendimceAaaaa çok şanslısın canım ne güzel atlattin çok şükür Allah nazardan saklasın senin de kizcenihaftaya cumaya ben tekim o zaman
Aaa verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, benim de spor geçmişim var ve dediğin hesap bana sürekli öneriliyordu :)) ya işte en güzeli stüdyoya gitmek ama şuan ona vaktim olmayacak. Ben de youtubedan başlayayım madem, buluruz umarım biriniCanım ben geçen ay aldım pilatesbypinar instagram hesabı. Asla memnun kalmadım. Hamileliğimi öğrendiğimde bırakmıştım pilatesi. Yani spor geçmişim olduğu halde memnun kalmadım. Detaylarını özelden anlatabilirim, kimseyi burdan kötülemek istemiyorum. Ama tekrar online pilates alana kadar youtubedaki videoları yapayım diye düşündüm.
Bana sorarsan da online pilateste deneme dersi seçeneği sunanlar var. Onların deneme dersine girip memnun kalırsan satın al derim. Ben aptallık ettim çünkübir aylık 12 derse 2600 tl vererek.
instagram hesabını söyleyebilir misin, ya da özelden gönderebilir misin?ben yeni bir hocaya geçtim 10 gün oldu memnunum şu anlık
Canım ben de sağdakini aldım. Bacak arası için gebelikten önce bacak arası yastığı almıştım. Beauty pillow - ortopedik diz ve bacak arası yastığı diye geçiyor. O biraz pahalı ama kaliteli ve sadece hamilelik süreci için değil, memnunum ikisiden deTeşekkür ederim o zaman sağdakini alıp bacak arasına yastık koymaya devam
Vallahi benim bebek 1 hafta önden gidiyor .. sanırım göbeğin önden gitme sebebi de o :))
benim de erkekBenim oglumda oyleydi kilosu falan 2 hafta ondeydi hep 39+4te dogmustu, beni mutlu ediyordu acikcasi iyi bakiyorum diye
Ama soyle bir durum var erken dollenme yasamisim doktorum oyle demisti regliden hemen sonra birliktelikten hamile kalmistim normal kosullarda en verimli donem adet sonrasi 10 ila 14. Gunler ya yumurtlamam erken olmustu.
Mesela simdide kizim tam regl tarihi ile uyumlu yani reglin 14. Gununde yumurtlamisim o zaman hamile kalmisim tam ilerliyor
Ama kisiden kisiye bebekten bebege degisiyor, kotu bir durum degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?