Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Selam kızlar cuma günü bende detaylı ultrasona gittim. Karne ve ateşlenen bir abi olunca yazamadım. Bizimde her sey yolunda çok şükür kilomuz biraz önde çıktı sorun etmedi doktorumuz. Rüyamda da tontiş bi bebek görmüştüm:)) b12 dusuk çıktı benim ona takviye başladık.

Bu arada ben güneş kremi için bade natural aldım ama yanlışlıkla çocuk icin olanı almışım ondan mi bilmiyorum bembeyaz yapiyo ve gözümde yanma da yapıyor belli süre sonra. Sizler hangi markaları tercih ettiniz?

ben kimyasal filtre içermediği için Bioderma Photoderm SPF 50+ Mineral Fluide kullanıyorum. Cilt çok kuruyken sürmesi biraz zor oluyor ama nemlendirme + 5-10 dk bekleyince beyazlık geçiyor. Göz yanması yaşamadım.

Ben goodal kullanıyorum mineral filtreli,memnun kaldım.Beyazlık mineral filtreli kremlerin hemen hemen hepsinde oluyor.Bunda da var ama çabuk emildiği için memnun kaldım,bazen de axıs y var onu kullanıyorum.Onu da bir doktor tavsiye etmişti güvenilir diye aldım ama biraz beyaz yapıyor çok sürüyorum bir de ben .

Kızlar size kasık ağrısını soracağım.Benim bu haftalarda baya hissettiren kasık ağrılarım var.Sağa dönünce sola dönünce,tuvalette,ayağa kalkınca çok fazla ağrı hissediyorum.Cuma kontrole gittim bebek iyi çok şükür .Yalnız doktorum kasıklarıma bastırıp ağrıyınca idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip antibiyotik yazdı.Hiç test yapmadı,önemli değil senin şikayetin önemli dedi.Antibiyotik wincef.Hiç başına böyle bir şey gelen var mı,normal mi acaba?

Gözün aydın canım solante pregna kullanıyorum ben de o da vampir gibi bembeyaz yapıyor ama memnunum göz hassasiyeti bende de var ama hiç yapmadi çok şükür

Benim de oluyordu geçen haftalarda rahim yukarı çıktığı için oluyor demişti drum hatta sol ayağımı basarken bile çok ağrı giriyordu bu hafta rahatladım yukarı çıktığı için siz bilirsiniz ama test yaptırmadan antibiyotik kullanmazdim ben enfeksiyon varsa tabii ki kullanın çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…