Bizim gobek cevresi tam bir hafta onde canim ama doktor onemli olmadigini sadece iri bir bebek oldugunu soyledi pozitif bir sey olarak degerlendirdi yanikızlar bebeği veya bebeğinin göbeği 2 hafta önden giden var mı
Persembe de ben varim kiz askolsun seni yalniz koymamAaaaa çok şanslısın canım ne güzel atlattin çok şükür Allah nazardan saklasın senin de kizcenihaftaya cumaya ben tekim o zaman
31 yastan bildiriyorum hala baba kopyasiyimYaaaa masallah zaten kız çocuklar aynı baba gibi doğuyorlar ama sonra çok değişiyorlar sima olarakayyy darısı bize bakalım 5 Temmuz da
Yaaaa öyle mi benim ogluslari da bana benzetiyorlar ama buyuyunce değişir mi bilmem tabi ki31 yastan bildiriyorum hala baba kopyasiyim
Kalir benceYaaaa öyle mi benim ogluslari da bana benzetiyorlar ama buyuyunce değişir mi bilmem tabi ki
Soldakini bilmiyorum ama ben sağdakinden memnunum bel ağrılarıma çok iyi geldiKızlar bugün ebebeğe alışverişe çıkacağım. Alıp deneyimleyen varsa hangi yastık daha iyi ve kullanışlı acaba?
Ahaaannndaa süper inşallah çok güzel geçecek canikosuPersembe de ben varim kiz askolsun seni yalniz koymam
ben kimyasal filtre içermediği için Bioderma Photoderm SPF 50+ Mineral Fluide kullanıyorum. Cilt çok kuruyken sürmesi biraz zor oluyor ama nemlendirme + 5-10 dk bekleyince beyazlık geçiyor. Göz yanması yaşamadım.Selam kızlar cuma günü bende detaylı ultrasona gittim. Karne ve ateşlenen bir abi olunca yazamadım. Bizimde her sey yolunda çok şükür kilomuz biraz önde çıktı sorun etmedi doktorumuz. Rüyamda da tontiş bi bebek görmüştüm:)) b12 dusuk çıktı benim ona takviye başladık.
Bu arada ben güneş kremi için bade natural aldım ama yanlışlıkla çocuk icin olanı almışım ondan mi bilmiyorum bembeyaz yapiyo ve gözümde yanma da yapıyor belli süre sonra. Sizler hangi markaları tercih ettiniz?
Ya kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
Selam kızlar cuma günü bende detaylı ultrasona gittim. Karne ve ateşlenen bir abi olunca yazamadım. Bizimde her sey yolunda çok şükür kilomuz biraz önde çıktı sorun etmedi doktorumuz. Rüyamda da tontiş bi bebek görmüştüm:)) b12 dusuk çıktı benim ona takviye başladık.
Bu arada ben güneş kremi için bade natural aldım ama yanlışlıkla çocuk icin olanı almışım ondan mi bilmiyorum bembeyaz yapiyo ve gözümde yanma da yapıyor belli süre sonra. Sizler hangi markaları tercih ettiniz?
Bende hissettim mi hissetmedim mi emin değilim sadece geçtiğimiz hafta iki kere seğirme gibi bir şey oldu kızımdır diye düşünmek güzel geldiği için öyle düşünüyorumYa kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
18+2 bende hissetmiyorum halaYa kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
Ben de varım manyak gibi sürekli kontrol ediyorumYa kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
Gözün aydın canımSelam kızlar cuma günü bende detaylı ultrasona gittim. Karne ve ateşlenen bir abi olunca yazamadım. Bizimde her sey yolunda çok şükür kilomuz biraz önde çıktı sorun etmedi doktorumuz. Rüyamda da tontiş bi bebek görmüştüm:)) b12 dusuk çıktı benim ona takviye başladık.
Benim de oluyordu geçen haftalarda rahim yukarı çıktığı için oluyor demişti drum hatta sol ayağımı basarken bile çok ağrı giriyordu bu hafta rahatladım yukarı çıktığı için siz bilirsiniz ama test yaptırmadan antibiyotik kullanmazdim ben enfeksiyon varsa tabii ki kullanın çok geçmiş olsunKızlar size kasık ağrısını soracağım.Benim bu haftalarda baya hissettiren kasık ağrılarım var.Sağa dönünce sola dönünce,tuvalette,ayağa kalkınca çok fazla ağrı hissediyorum.Cuma kontrole gittim bebek iyi çok şükür .Yalnız doktorum kasıklarıma bastırıp ağrıyınca idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip antibiyotik yazdı.Hiç test yapmadı,önemli değil senin şikayetin önemli dedi.Antibiyotik wincef.Hiç başına böyle bir şey gelen var mı,normal mi acaba?
Olduk 3 kişiBen de varım manyak gibi sürekli kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?