Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Ağrılar beni çok korkutuyor,normalde bu kadar olmuyordu ama 17.haftandayım büyüyor diye düşünmek istiyorum.Kasıklarıma elimle masaj yapınca da ağrıyor.İdrar yaparken de ağrıyor.Aman aman dayanılmaz bir ağrı değil ama sancı var böyle hep.Kullanmadım ben de,antibiyotiği araştırdım çok kullanan olmuş ama enfeksiyon yoksa hadi boşuna kullanmış olurum gibi geldi.Bir yandan da hadi enfeksiyon ilerliyorsa dedim .Ay çok karıştım

Yalnız olmadığıma sevindim, tecrübeli anneler bana uzaylı muamelesi yaptı bundan ötürü. Dün nerdeyse doktora gidip bakacaktım her şey yolunda mı diye
Bakma sen onlara benim ikinci gebelik bide hala bekliyorum her bünye farklı yavaştan başlarlar artık hissettiemeye inşallah

Enfeksiyon belirtelerine de benziyor
Antibiyotik kullanan çok hamilelik te neden korkuyorsunuz kullanın zaten doktor vermiş
Yada gidin bi idrar verin tekrar baktırın enfeksiyon sa ilerlemesin oda tehlikeli gebelikte

Enfeksiyon belirtelerine de benziyor
Antibiyotik kullanan çok hamilelik te neden korkuyorsunuz kullanın zaten doktor vermiş
Yada gidin bi idrar verin tekrar baktırın enfeksiyon sa ilerlemesin oda tehlikeli gebelikte

Her belirti idrarda çıkmaz dedi,antibiyotik başlayalım dedi.Herhalde zararlı değildir tabi de diyorum şimdi boşuna mı kullanıyorum.Olmazsa kullanacağım doktora gitmeme 15 gün var daha.

Yalnız olmadığıma sevindim, tecrübeli anneler bana uzaylı muamelesi yaptı bundan ötürü. Dün nerdeyse doktora gidip bakacaktım her şey yolunda mı diye
Bir de çevremdekiler sormaya başladı hissediyor musun diye normali sorgulamaya başladım gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki

Kadın doğum acile gidip bi idrar tahlili kültür ver istersen kafan rahat olsun bı kaç saatte çıkar hemen ona göre ilacını da alırsın

Bir de çevremdekiler sormaya başladı hissediyor musun diye normali sorgulamaya başladım gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki
Benim de dün kayınvalidem bir şey hissetmediğimi söylediğimde tövbe estağfurullahları söyleyip durdu, gerçekten ne yapabilirim hissetmiyorum ben de isterim hissetmek, en azından biraz rahatlamış olurum. Neyse en kısa zamanda hissederiz umarım :)))

Ya kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa

Benim doktor düz uzanıp karnına biraz bastirirsan kimildar hissedersin dedi. Ben tabi zarar veririm endişesi ile asla yapmıyorum doktora bunu da dedim. O şekilde zarar vermeniz çok çok zor dedi.
Hafif hafif deneyin isterseniz

Geçen gün mesela karnıma farkında olmadan masanın ucu baskı uygulamış bir baktım karşı tekme geldi. Sanirim kendi alanını koruyan karakterli bir kızım olacak.

Benim de doktorum test yapmadan fitil verdi aynı sebeple. Daha kullanmadım ama kullanıcam. Bi bildiği vardır diye düşünüyorum

Ahahah ben bastırıp sallıyorum bile o da tekmeyle karşılık veriyor öyle anlaşıyoruz

Ben 7.haftamda wincef kullanmıştım ama bende yoğun bakteri çıkmıştı testte antibiyotik için de doktorum ben zararlı antibiyotik yazmam zaten dedi rahat bir şekilde kullandım.

Ben 7.haftamda wincef kullanmıştım ama bende yoğun bakteri çıkmıştı testte antibiyotik için de doktorum ben zararlı antibiyotik yazmam zaten dedi rahat bir şekilde kullandım.
Ben de öyle düşünüyorum sadece antibiyotik olduğu için çekindim,bir de test istemedi ona şaşırdım

Benim de doktorum test yapmadan fitil verdi aynı sebeple. Daha kullanmadım ama kullanıcam. Bi bildiği vardır diye düşünüyorum

İşte test yapmadan verince kullanmaktan çekiniyorsun ama bana da gerek yok şikayetin daha önemli çıkmayabilir testte dedi.Bir şeyim yoksa bile kullanacağım artık

Ya kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
17+3 oldum ve 2. gebeliğim. 13. haftalarda hissetmeye başlamıştım hafif hafif yanılmıyorsam. Ancak şu aralar hissetmiyorum çok arada bir iki hissettiğin oluyor. Doktor plesanta önde olduğundandır dedi. Kocaman oldu bebek tık yok insan endişeleniyor tabi bi hissetsek düzenli çok güzel olur

Kız korkular biter mi doğunca da bitmeyecek koca eşek olduklarında da bitmeyecek iyi düşünüyoruz iyi oluyor ben de korkuyorum
carsamba gunu en son doktora dogru soyluyosunuz di mi rutin oldugu icin gidiyorum perinatologa filan diyordum benim ikna olmayis psikopati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…