İnsallah canim valla beni bir gerdi bu detayli usg muhabbetiAhaaannndaa süper inşallah çok güzel geçecek canikosu
Ben de varım manyak gibi sürekli kontrol ediyorum
Yalnız olmadığıma sevindim, tecrübeli anneler bana uzaylı muamelesi yaptı bundan ötürü. Dün nerdeyse doktora gidip bakacaktım her şey yolunda mı diyeOlduk 3 kişi
Bende dondurma yedim bekliyorum mesela şuanda
Benim de oluyordu geçen haftalarda rahim yukarı çıktığı için oluyor demişti drum hatta sol ayağımı basarken bile çok ağrı giriyordu bu hafta rahatladım yukarı çıktığı için siz bilirsiniz ama test yaptırmadan antibiyotik kullanmazdim ben enfeksiyon varsa tabii ki kullanın çok geçmiş olsun
Bakma sen onlara benim ikinci gebelik bide hala bekliyorum her bünye farklı yavaştan başlarlar artık hissettiemeye inşallahYalnız olmadığıma sevindim, tecrübeli anneler bana uzaylı muamelesi yaptı bundan ötürü. Dün nerdeyse doktora gidip bakacaktım her şey yolunda mı diye
Enfeksiyon belirtelerine de benziyorAğrılar beni çok korkutuyor,normalde bu kadar olmuyordu ama 17.haftandayım büyüyor diye düşünmek istiyorum.Kasıklarıma elimle masaj yapınca da ağrıyor.İdrar yaparken de ağrıyor.Aman aman dayanılmaz bir ağrı değil ama sancı var böyle hep.Kullanmadım ben de,antibiyotiği araştırdım çok kullanan olmuş ama enfeksiyon yoksa hadi boşuna kullanmış olurum gibi geldi.Bir yandan da hadi enfeksiyon ilerliyorsa dedim .Ay çok karıştım
Enfeksiyon belirtelerine de benziyor
Antibiyotik kullanan çok hamilelik te neden korkuyorsunuz kullanın zaten doktor vermiş
Yada gidin bi idrar verin tekrar baktırın enfeksiyon sa ilerlemesin oda tehlikeli gebelikte
Kız korkular biter miİnsallah canim valla beni bir gerdi bu detayli usg muhabbetikorkuyorum sanirim ya
Bir de çevremdekiler sormaya başladı hissediyor musun diye normali sorgulamaya başladım gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum kiYalnız olmadığıma sevindim, tecrübeli anneler bana uzaylı muamelesi yaptı bundan ötürü. Dün nerdeyse doktora gidip bakacaktım her şey yolunda mı diye
Kadın doğum acile gidip bi idrar tahlili kültür ver istersen kafan rahat olsun bı kaç saatte çıkar hemen ona göre ilacını da alırsınAğrılar beni çok korkutuyor,normalde bu kadar olmuyordu ama 17.haftandayım büyüyor diye düşünmek istiyorum.Kasıklarıma elimle masaj yapınca da ağrıyor.İdrar yaparken de ağrıyor.Aman aman dayanılmaz bir ağrı değil ama sancı var böyle hep.Kullanmadım ben de,antibiyotiği araştırdım çok kullanan olmuş ama enfeksiyon yoksa hadi boşuna kullanmış olurum gibi geldi.Bir yandan da hadi enfeksiyon ilerliyorsa dedim .Ay çok karıştım
Benim de dün kayınvalidem bir şey hissetmediğimi söylediğimde tövbe estağfurullahları söyleyip durdu, gerçekten ne yapabilirim hissetmiyorumBir de çevremdekiler sormaya başladı hissediyor musun diye normali sorgulamaya başladım gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki
Ya kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
Benim de doktorum test yapmadan fitil verdi aynı sebeple. Daha kullanmadım ama kullanıcam. Bi bildiği vardır diye düşünüyorumKızlar size kasık ağrısını soracağım.Benim bu haftalarda baya hissettiren kasık ağrılarım var.Sağa dönünce sola dönünce,tuvalette,ayağa kalkınca çok fazla ağrı hissediyorum.Cuma kontrole gittim bebek iyi çok şükür .Yalnız doktorum kasıklarıma bastırıp ağrıyınca idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip antibiyotik yazdı.Hiç test yapmadı,önemli değil senin şikayetin önemli dedi.Antibiyotik wincef.Hiç başına böyle bir şey gelen var mı,normal mi acaba?
Canım karın dokun yağlıysa gecikir ilk bebekse heleYa kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
Ahahah ben bastırıp sallıyorum bile o da tekmeyle karşılık veriyor öyle anlaşıyoruzBenim doktor düz uzanıp karnına biraz bastirirsan kimildar hissedersin dedi. Ben tabi zarar veririm endişesi ile asla yapmıyorumdoktora bunu da dedim. O şekilde zarar vermeniz çok çok zor dedi.
Hafif hafif deneyin isterseniz
Geçen gün mesela karnıma farkında olmadan masanın ucu baskı uygulamış bir baktım karşı tekme geldi. Sanirim kendi alanını koruyan karakterli bir kızım olacak.
Ben de hissetmiyorum daha. Erkendir belki ama bilmiyorumOlduk 3 kişi
Bende dondurma yedim bekliyorum mesela şuanda
Ben 7.haftamda wincef kullanmıştım ama bende yoğun bakteri çıkmıştı testte antibiyotik için de doktorum ben zararlı antibiyotik yazmam zaten dedi rahat bir şekilde kullandım.Kızlar size kasık ağrısını soracağım.Benim bu haftalarda baya hissettiren kasık ağrılarım var.Sağa dönünce sola dönünce,tuvalette,ayağa kalkınca çok fazla ağrı hissediyorum.Cuma kontrole gittim bebek iyi çok şükür .Yalnız doktorum kasıklarıma bastırıp ağrıyınca idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip antibiyotik yazdı.Hiç test yapmadı,önemli değil senin şikayetin önemli dedi.Antibiyotik wincef.Hiç başına böyle bir şey gelen var mı,normal mi acaba?
Ben de öyle düşünüyorum sadece antibiyotik olduğu için çekindim,bir de test istemedi ona şaşırdımBen 7.haftamda wincef kullanmıştım ama bende yoğun bakteri çıkmıştı testte antibiyotik için de doktorum ben zararlı antibiyotik yazmam zaten dedi rahat bir şekilde kullandım.
Benim de doktorum test yapmadan fitil verdi aynı sebeple. Daha kullanmadım ama kullanıcam. Bi bildiği vardır diye düşünüyorum
17+3 oldum ve 2. gebeliğim. 13. haftalarda hissetmeye başlamıştım hafif hafif yanılmıyorsam. Ancak şu aralar hissetmiyorum çok arada bir iki hissettiğin oluyor. Doktor plesanta önde olduğundandır dedi. Kocaman oldu bebek tık yok insan endişeleniyor tabi bi hissetsek düzenli çok güzel olurYa kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa
carsamba gunu en son doktora dogru soyluyosunuz di mi rutin oldugu icin gidiyorum perinatologa filan diyordumKız korkular biter midoğunca da bitmeyecek koca eşek olduklarında da bitmeyecek iyi düşünüyoruz iyi oluyor ben de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?