Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ya kızlar, aramızda hareketleri hissetmeyen bir ben mi kaldım yaa 🥲🥲
Hareket hissediyorum hem de uzun suredir ama net TEKME yok, plasentam önde cıktı 🫠 balon patlama segirme icten bir kayma giciklanma gibi hisler var sadece bir duzeni de yok asla bunlarin, sadece sıklaştılar her gun bir sekilde burdayim diyor 🤣🩵 o gün doktor diyor ki su an ekranda goruyosun nasil hirsla tekmeliyor bak, yoooo hissi yok sifir diyorum 🤣

Kızlar selam, yarın 20. Haftama gireceğim ve iki üç gündür karnımda inanılmaz bir ağrı var böyle gaz ağrısı mı gibi mi diyeyim değişik. Sizin de 20. Haftanız da böyle bir ağrı oldu mu ?

image.webp
14 haftalık cinsiyet tahmini yapan var mı

Kızlar bana doktor magnezyum hiç vermedi ama ben kendim alıp kullanabilir miyim sizce,demir ve sadece omage takviyesi kullanıyorum

Kızlar bana doktor magnezyum hiç vermedi ama ben kendim alıp kullanabilir miyim sizce,demir ve sadece omage takviyesi kullanıyorum
Her doktor veriyor diye biliyorum ama bence doktorunu ara sor. Bana magnezyum sitrat önerdi birkaç aydır kullanıyorum. 20 haftalıgım suan.

Kızlar size kasık ağrısını soracağım.Benim bu haftalarda baya hissettiren kasık ağrılarım var.Sağa dönünce sola dönünce,tuvalette,ayağa kalkınca çok fazla ağrı hissediyorum.Cuma kontrole gittim bebek iyi çok şükür .Yalnız doktorum kasıklarıma bastırıp ağrıyınca idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip antibiyotik yazdı.Hiç test yapmadı,önemli değil senin şikayetin önemli dedi.Antibiyotik wincef.Hiç başına böyle bir şey gelen var mı,normal mi acaba?
Bende de oluyor malesef, hatta dün kalkarken sol kasigima bi agri girdi bicak saplanir gibi cok korktum dinlendim biraz gecti, idrar enfeksiyonumda vardi doktorum erken diyip inatla ilac vermiyor baska doktora gidicem bu gidisle.

Bende de oluyor malesef, hatta dün kalkarken sol kasigima bi agri girdi bicak saplanir gibi cok korktum dinlendim biraz gecti, idrar enfeksiyonumda vardi doktorum erken diyip inatla ilac vermiyor baska doktora gidicem bu gidisle.

Neden ilaç vermiyor ki canım ben 8.haftada bile kullanmıştım,enfeksiyon daha çok zarar veriyor dediler hep

Kızlar ya ne dicem size, bu göbekteki hamilelik çizgi taaa aşağı kadar iniyormuş. Ben bunu şimdi daha yeni farkettim ve aşırı çirkin buldum kendimi.
Öyle işte paylaşmak istedim bir miktar üzgünüm 🥺🥺

Bir de çevremdekiler sormaya başladı hissediyor musun diye normali sorgulamaya başladım gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki😂
Ben de hissetmediğimi düşünüyordum yani bağırsak mı bebek mi anlamıyorum diyordum. Şimdi çok net hissedince onların da bebis olduğunu anladım.
Benim de dün kayınvalidem bir şey hissetmediğimi söylediğimde tövbe estağfurullahları söyleyip durdu, gerçekten ne yapabilirim hissetmiyorum 😅😅😅 ben de isterim hissetmek, en azından biraz rahatlamış olurum. Neyse en kısa zamanda hissederiz umarım :)))
Ay bu yaşlıların tepkileri insanı sinir eder tövbe çekecek ne var bunda Allah kolaylık versin sana. Bence hissedip konduramıyor da olabilirsin ben de öyleydim çünkü 17-18’de falan. Şimdi anladım onlar da hissetmeymiş.

Kızlar ya ne dicem size, bu göbekteki hamilelik çizgi taaa aşağı kadar iniyormuş. Ben bunu şimdi daha yeni farkettim ve aşırı çirkin buldum kendimi.
Şu kitabı alıp okumalısın bence hatta tüm hamileler okumalı kafaya taktigimiz şeylerin ne kadar normal olduklarını göreceksiniz 💕🥰

Kızlar selam, yarın 20. Haftama gireceğim ve iki üç gündür karnımda inanılmaz bir ağrı var böyle gaz ağrısı mı gibi mi diyeyim değişik. Sizin de 20. Haftanız da böyle bir ağrı oldu mu ?
Ben geçen gece fena ağrı çektim ve sertti baya. Gazmış, kocamın elini sıcak su torbası gibi kullanarak geçirdim.

Şu kitabı alıp okumalısın bence hatta tüm hamileler okumalı kafaya taktigimiz şeylerin ne kadar normal olduklarını göreceksiniz 💕🥰
Ya okuduğum bir kitap var aslında bunun normal olduğunu da biliyorum ama bikini bölgesine kadar indiğini görünce şok oldum sadece 😔

Canım geçecek zaten kendine yüklenme. Bende de var ilk fark ettiğim günlerden sonra unutmuşum😂şimdi eşime baktırdım hala var mı diye

Back
X