Çok geçmiş olsun canım endişelenme herşey güzel ilerleyecek inşallah sen stres yapma sakin kalmaya çalış ki tansiyonun da yükselmesin ilaçlarla kontrol altına almışlar en azındanEvet alfemet alıyordum canım 160 ları görmeye başladim dozu iki katına alıp bi ilaç daha eklediler. Bi kere daha doz arttırma imkanımız var o nereye götürürse dediler
Devlette eş diye bişi yok canım .asla içeri alinmiyorKızlar merhaba herkese detaylıya girenler gözünüz aydın bebişlerimiz hep iyi olsun ben de size detaylı usg ile ilgili soru sormak istiyorum
Ben devlete gittim en son yeşil alan açtık bir ay sonrasına perinatoloji randevu al dediler devlette yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl oluyor eşleri alıyorlar mı içeri ?
Maşallh canım çok şükür detaylıyamı girmiştin bugün
Merhaba kızlar doktordan geldik şükür kızımın her şeyi güzel çıktı vitamin verdi doktor
Ankara bilkentte yakın arkadaşım doğum yaptı. Doğum anına kadar doğum hanede eşinin yanındaymış. Doğum başlamak üzereyken çıkarmışlar. Sancıyı eşiyle çekmiş. Hastaneden hastaneye hatta çalışma ekibine göre bile belki değişiyordur.Kızlar merhaba herkese detaylıya girenler gözünüz aydın bebişlerimiz hep iyi olsun ben de size detaylı usg ile ilgili soru sormak istiyorum
Ben devlete gittim en son yeşil alan açtık bir ay sonrasına perinatoloji randevu al dediler devlette yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl oluyor eşleri alıyorlar mı içeri ?
Bir kaçını ben de aldım veya alacağım. Bazılarının muadil ürününü aldım. Ben hepsini birden alırsam zorlanacağımı düşündüğüm için her ay bir şeyler almaya karar verdim ama şuan için baya bir şey de aldım ya. Liste yapabilirsem ben de atayım burayaSepetimi seninle paylaşmak istiyorum! Göz at!
https://ty.gl/zsdp8612htz48
kızlar bunları sepete attım 16bin küsür tutuyor. Bunlardan hariç sadece oda takımı alcaz. Bunlarda eksilecekler de olur mutlaka.
Eşim huyumu bildiğinden sakın bir anda alma bak 5 ayımız var daha diyor hehehe. Aşırı sabırsızlanıyorum hepsini alsam da bi an önce gelse diyom
Sizin önereceğiniz alternatif ürün ve markalara açığım.
Ben de ay ay alcam. Kredi kartıyla hepsini tek seferde alasım var ancak kendimi tutcamBir kaçını ben de aldım veya alacağım. Bazılarının muadil ürününü aldım. Ben hepsini birden alırsam zorlanacağımı düşündüğüm için her ay bir şeyler almaya karar verdim ama şuan için baya bir şey de aldım ya. Liste yapabilirsem ben de atayım buraya
Hayır normal ultrason . Detaylı için gün verdiMaşallh canım çok şükür detaylıyamı girmiştin bugün
Ay çokmuş yaa Bu arada kızlar merak edeniniz varsa bugün yıllardır gittiğim pilates stüdyosuyla görüştüm, işin içine bebek girince herkes ayrı bir fiyatlandırmaya gidiyor malumunuz. Gebeş pilatesi tek ders 1250 TL, 8 ders yani bir aylık paket 10.000 TLzaten Ağustos’ta taşınacağım için bir ay gideceğim, ne yapalım en azından profesyonel bir yer diye kendimi avutuyorum
Şehir değişeceğim için çok bir fikrim yok açıkcası, online devam etmek zorunda kalırım gibime geliyor. Ağrılarıma iyi gelir umuduyla reformerla açılışı yapayım daGittiğin yerde stüdyo bulabilcen mi online mı devam edersin
Yine de çok zorlama ya. Tam tersi arttırmasın da. Bazı hareketler hamişler için gereksiz zor geldi banaŞehir değişeceğim için çok bir fikrim yok açıkcası, online devam etmek zorunda kalırım gibime geliyor. Ağrılarıma iyi gelir umuduyla reformerla açılışı yapayım daama pahalı gerçekten
Beni de zorlayacak, yani bu halimle zaten çok yoruluyorum ama bi cesaret geldi bana yazdım bugün hocayaYine de çok zorlama ya. Tam tersi arttırmasın da. Bazı hareketler hamişler için gereksiz zor geldi bana3. Trimesterda başlıcam ben de bu gidişle. Totişi kaldıramıyorum bir türlü hep uykum var
Yaaa ben yazdım amaaaa online tecrübem resmen berbattı.Beni de zorlayacak, yani bu halimle zaten çok yoruluyorum ama bi cesaret geldi bana yazdım bugün hocayapozitif düşünüyorum, iyi gelir ya. 10.000 lira veriyorum mecbur iyi gelecek, gelmezse bile gelip buraya yazmam bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?