- 8 Aralık 2024
- 213
- 115
- 18
siyah olan puset hastaneden çıkardıgımızda kullanacağımız aynı zamanda arabayada uyumlu oluyor arabada da kullanabiliyorsunuz ve bebek arabası için de kullanabilirsiniz, gri olan ana kucağı evde kullanabilirsinizçok teşekkür ederimbu puset dediğiniz ana kucağı mı oluyor? elzem bir şey mi almak gerekiyor mu?
Bende randevu bakiyorum arada ama bulabilcegimi sanmiyorum, olanlarda detayli usg yapmiyor galiba ozele gidecegim. Esler alinmiyor devlette. Erkek sinek bile giremiyorKızlar merhaba herkese detaylıya girenler gözünüz aydın bebişlerimiz hep iyi olsun ben de size detaylı usg ile ilgili soru sormak istiyorum
Ben devlete gittim en son yeşil alan açtık bir ay sonrasına perinatoloji randevu al dediler devlette yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl oluyor eşleri alıyorlar mı içeri ?
Çok çok maşallahKızlar çıktım benn Allaha şükürler olsun her şey tertemiz hiçbir sıkıntı yokbenim bıdık sürekli hareket etti ama assla yüzünü göstermedi. Yine giricem yüzü için ama hepsi mükemmel istediğimiz seviyede dedi doktor, 396 gram çıktı hala 5 gün kadar öndeyiz. Plasentam da arka duvardaymış gayet iyi dedi hareketlerini çok net hissetmen lazım dedi zaten pıtır pıtır içim sürekli Aşırı içim rahatladı ya inanılmaz bir yük kalktı üzerimden darısı bekleyenlerin başına inşallah
Hay allah ya öncesinde tansiyon sorunun var mıydı? Bende tansiyon hastayım ama henüz ilaca başlamadım gebelikte düşük gidiyorEvet alfemet alıyordum canım 160 ları görmeye başladim dozu iki katına alıp bi ilaç daha eklediler. Bi kere daha doz arttırma imkanımız var o nereye götürürse dediler
Çok az kalmış sen de güzel haberlerle geleceksinn uzun uzun izleyeceksin bebişini çok keyifliÇok çok maşallahcuma olsa ben de gitsem
Geçmiş olsun canım daha önce böyle. Bir durum var mıydı yoksa bugün aniden mi geliştiSelamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
Yoktu canım böyle bi durum sağolasın. Doktorum öncesinde ölçtü mü bilemiyorum ama benim ağrısız sancısız oldu kısalması ultrasonla bakmasalar anlamazlardı. Benim rahimimden kaynaklı olabileceğini söyledi doktorumGeçmiş olsun canım daha önce böyle. Bir durum var mıydı yoksa bugün aniden mi gelişti
Cok gecmis olsun , mutlaka normal muayenelerinizde olculuyordur rahim uzunluğu, birden kisalanlarda olabiliyor.Yoktu canım böyle bi durum sağolasın. Doktorum öncesinde ölçtü mü bilemiyorum ama benim ağrısız sancısız oldu kısalması ultrasonla bakmasalar anlamazlardı. Benim rahimimden kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum
Evet önemli olan saptamak dedi doktor, çözümü var dedi. İnsallah istediğiniz düzeye gelmiştir geçmiş olsun size deCok gecmis olsun , mutlaka normal muayenelerinizde olculuyordur rahim uzunluğu, birden kisalanlarda olabiliyor.
Benim de onlem amaçli 14. haftada servikal serklaj yapıldı , 13. haftada rahim agzi uzunluğum 22 mm çıktı, serklaj sonrasi 26 mm çıktı, daha önce 19 haftalık kaybim vardı bu sebeple de erkenden yapmak daha sağlıklı olur dedi doktorum.
Benim de bu cuma günü detaylim var Bakalim uzunluk ne asamada seyredecek.
Serklaj olması açıkçası benim içimi rahatlattı kendi açımdan
Ay canim cok gecmis olsun, iyi ki tespit edilmis ama hemen mudahale edilmis iyi ki deSelamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
Sağol canımçok şükürAy canim cok gecmis olsun, iyi ki tespit edilmis ama hemen mudahale edilmis iyi ki debebisinin iyi olmasi en guzel haber
Buna sukur canim bebek de sen de iyisiniz ya en onemlisiSağol canımçok şükürbu saatten sonra full yatışım sanırım evde…
Merhaba, doktorunuz kim acaba?Detaylı ultrason fiyatlarini duyunca şok oldum. Kendimi şanslı hissettim.Doktorumda detaylı ultrason mevcut her gittigimde inceliyoruz. Bu seferki kontrolumde kalp detaylı incelenecek sadece 300gr üzerine çıkmasını bekledik detaylar için. Muayene ücreti 2200 ozel klinik. Adanada olanlara tavsiye ederim
Öyle yavrum öyle zor yollardan geçtik ki gerçekten her bir levelde ayrı şeyler yaşıyoruz. İyi olalım da gerisi unutulacak zamanlaBuna sukur canim bebek de sen de iyisiniz ya en onemlisibizler zaten bu bebisleri elde etmek icin de ekstra efor sarfedip fedakarlik yapmis kadinlariz, bunun da ustesinden gelirsin sen moralini hic bozma. Zaten yolun yarisini gectik sukurler olsun
Bulunduğum yerde devlette muayeneye gittiğimde eşim de giriyor odaya ama perinatoloji doğum hastanesinde olduğu için orada alırlar mı sanmıyorum ben de hiç teşekkür ederim cevaplarınız içinAnkara bilkentte yakın arkadaşım doğum yaptı. Doğum anına kadar doğum hanede eşinin yanındaymış. Doğum başlamak üzereyken çıkarmışlar. Sancıyı eşiyle çekmiş. Hastaneden hastaneye hatta çalışma ekibine göre bile belki değişiyordur.
Muayenelerde de eş kabul ediyor doktorların bazıları.
Çok geçmiş olsun canım erkenden önlemini alması iyi olmuş bebeğin ve senin içinSelamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
Çok geçmiş olsunSelamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?