Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
çok teşekkür ederim bu puset dediğiniz ana kucağı mı oluyor? elzem bir şey mi almak gerekiyor mu?
siyah olan puset hastaneden çıkardıgımızda kullanacağımız aynı zamanda arabayada uyumlu oluyor arabada da kullanabiliyorsunuz ve bebek arabası için de kullanabilirsiniz, gri olan ana kucağı evde kullanabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_1835.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1834.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
Bende randevu bakiyorum arada ama bulabilcegimi sanmiyorum, olanlarda detayli usg yapmiyor galiba ozele gidecegim. Esler alinmiyor devlette. Erkek sinek bile giremiyor

Çok çok maşallah cuma olsa ben de gitsem

Selam kızlar benn oğluşumun odasını henüz kendisi daha susam bile değilken almıştım. Instagram sayfası atmak yasak değilse atabilirim sizede fikir olur. Mağazası da İstanbul'da . Dışarda ki fiyatlara göre bana daha uygun geldi şimdi baktım bence hala daha uygun isterseniz yatak gibi isterseniz beşik gibi de alabilirsiniz. Veya ister takım ister ayrı ayrı da

Evet alfemet alıyordum canım 160 ları görmeye başladim dozu iki katına alıp bi ilaç daha eklediler. Bi kere daha doz arttırma imkanımız var o nereye götürürse dediler
Hay allah ya öncesinde tansiyon sorunun var mıydı? Bende tansiyon hastayım ama henüz ilaca başlamadım gebelikte düşük gidiyor

Geçmiş olsun canım daha önce böyle. Bir durum var mıydı yoksa bugün aniden mi gelişti

Geçmiş olsun canım daha önce böyle. Bir durum var mıydı yoksa bugün aniden mi gelişti
Yoktu canım böyle bi durum sağolasın. Doktorum öncesinde ölçtü mü bilemiyorum ama benim ağrısız sancısız oldu kısalması ultrasonla bakmasalar anlamazlardı. Benim rahimimden kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum

Cok gecmis olsun , mutlaka normal muayenelerinizde olculuyordur rahim uzunluğu, birden kisalanlarda olabiliyor.
Benim de onlem amaçli 14. haftada servikal serklaj yapıldı , 13. haftada rahim agzi uzunluğum 22 mm çıktı, serklaj sonrasi 26 mm çıktı, daha önce 19 haftalık kaybim vardı bu sebeple de erkenden yapmak daha sağlıklı olur dedi doktorum.
Benim de bu cuma günü detaylim var Bakalim uzunluk ne asamada seyredecek.

Serklaj olması açıkçası benim içimi rahatlattı kendi açımdan

Evet önemli olan saptamak dedi doktor, çözümü var dedi. İnsallah istediğiniz düzeye gelmiştir geçmiş olsun size de

Ay canim cok gecmis olsun, iyi ki tespit edilmis ama hemen mudahale edilmis iyi ki de bebisinin iyi olmasi en guzel haber

Sağol canımçok şükür bu saatten sonra full yatışım sanırım evde…
Buna sukur canim bebek de sen de iyisiniz ya en onemlisibizler zaten bu bebisleri elde etmek icin de ekstra efor sarfedip fedakarlik yapmis kadinlariz, bunun da ustesinden gelirsin sen moralini hic bozma. Zaten yolun yarisini gectik sukurler olsun

Merhaba, doktorunuz kim acaba?

Buna sukur canim bebek de sen de iyisiniz ya en onemlisibizler zaten bu bebisleri elde etmek icin de ekstra efor sarfedip fedakarlik yapmis kadinlariz, bunun da ustesinden gelirsin sen moralini hic bozma. Zaten yolun yarisini gectik sukurler olsun
Öyle yavrum öyle zor yollardan geçtik ki gerçekten her bir levelde ayrı şeyler yaşıyoruz. İyi olalım da gerisi unutulacak zamanla

Bulunduğum yerde devlette muayeneye gittiğimde eşim de giriyor odaya ama perinatoloji doğum hastanesinde olduğu için orada alırlar mı sanmıyorum ben de hiç teşekkür ederim cevaplarınız için memurhanim M minikkminik

Çok geçmiş olsun canım erkenden önlemini alması iyi olmuş bebeğin ve senin için

Çok geçmiş olsun önlem her zaman iyidir inşallah son güne kadar dayanır bebişin ben de yaptırdım ertesi gün eve döndüm hiç enfeksiyon vs olmadı inşallah senin de kolaylıkla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…