Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sağa yatılıyor mu ya o zaman çok iyi.Sırt üstü çok iyi yatamıyorum zaten.Yüz üstü çok severim de onu da yatamıyorum artık .
Çoğu doktor da diyor ki tercihen sol. Ama genel olarak nasıl rahat ediyorsanız öyle. Bebito zaten rahatsız olursa sıkıştırıyor hissettiriyor kendini. O yüzden ben de anlık hangi yönde rahatsam öyle yatıyorum

selam kizlar erkekler one gecmis bir haftada. herkes cok guzel isimler bulmus. bende dun ilk tekmesini hissettim plesantam onde olmasina ragmen, 21 haftada. cok garipti gercekten. bizim de ismimiz belli, Ela :) yurtdisinda oldugum icin ve esim yabanci oldugu icin ikinci ismimiz yabanci. yani isim Ela Olivia olacak. tek falsosu burdakiler ela yi ella diye uzatiyor ama yapacak birsey yok biz cok sevdik. kisa kimseyi zorlayan tatli bir isim. baska isimleri belli olan var mi?? yazin kizlar farkli isimler duymak guzel oluyor :))

Kızlar merhaba, bugün doktorumun çağırmasıyla hastaneye gittim. Tansiyonum 3 gündür çok yüksekti çünkü. Çok şükür bebek iyi ama bundan sonra ssıkıntılı bir süreç olacak senin için dedi. Kardiyoloji yle görüştüm ortak anlaşarak ilaçlarımı değiştirdiler. 30 a kadar hazırlıklarını bitir dedi, bekleyelim 30 dan sonra her an doğum olabilir dedi. Erken doğma ihtimali biraz beni gerdi. Bundan sonra 2 haftada bir kontrollerimiz olacakmış.

Kızlar çıktım benn Allaha şükürler olsun her şey tertemiz hiçbir sıkıntı yok benim bıdık sürekli hareket etti ama assla yüzünü göstermedi. Yine giricem yüzü için ama hepsi mükemmel istediğimiz seviyede dedi doktor, 396 gram çıktı hala 5 gün kadar öndeyiz. Plasentam da arka duvardaymış gayet iyi dedi hareketlerini çok net hissetmen lazım dedi zaten pıtır pıtır içim sürekli Aşırı içim rahatladı ya inanılmaz bir yük kalktı üzerimden darısı bekleyenlerin başına inşallah

Oh canim benim cok sevindim gozun aydin, keske nazli prensesin yuzunu de gitmisken gosterseydi annesine nasil ferahlamissindir di mi ah, darisi bizlerin basina insallah

Çok geçmiş olsun. Stres yapmamaya çalış, korktuğundan çok daha güzel geçecek inşallah her şey. Sağlıcakla gelcek bebito

Kızlar yaa böyle internetten hamilelikle ilgili yaptığımız alışverişleri gönderebilsek keşke birbirimize. Hem hamile giyim hem bebek malzemeleri vs.

Oh canim benim cok sevindim gozun aydin, keske nazli prensesin yuzunu de gitmisken gosterseydi annesine nasil ferahlamissindir di mi ah, darisi bizlerin basina insallah
Amin canıım çok keyifli çok rahat geçti hepiniz güzel sonuçlarla gelin inşallah mükemmel bir his uzun uzun izleyip bakmak

kizlar bu arada civil de cok uygun ve guzel kalite de duz beyaz zibinlar aldim. uzun kol kisa kol muhakkak bakin. en cok lazim olacak olan o sanirim ilk basta. siyah beyaz kitapta buldum aldim yeni dogan icin vardi civil de. bir de bi tane cakma adidas samba aldim, saglikli degildir kesin ama cok tatliydi tutamadim kendimi yeni dondum istanbuldan her yeri talan ettim. emin onunde cok cok uygun fiyatli emzirme sutyenleri aldim. ic camasirlar cok uygundu ve o kadar bostu ki cok yardimci oldular indirim olsun kalite de fikir vermek olsun.

Bizim de ismimiz Cemre olacak nasipse

Canım çok geçmiş olsun. Çok yüksek dediğin ne kadar yüksek mesela? Alfamet içiyorsun değil mi. 30 demelerinin sebebi yüksek tansiyon mu

Harika haberler canımm tebrik ederim, keyifli günler başlıyor artık desene

Canım çok geçmiş olsun. Çok yüksek dediğin ne kadar yüksek mesela? Alfamet içiyorsun değil mi. 30 demelerinin sebebi yüksek tansiyon mu
Evet alfemet alıyordum canım 160 ları görmeye başladim dozu iki katına alıp bi ilaç daha eklediler. Bi kere daha doz arttırma imkanımız var o nereye götürürse dediler

Yüksek tansiyon bebeğe giden besini önleyip gelişimi durdurabiliyormuş. O nedenle sürekli takip 30 a kadar kesin götürür sonrasında bebeği takip edicez dediler. Şu an iki haftaya indi. 30dan sonra haftada 1 olacak kontroller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…