- 3 Nisan 2023
- 2.745
- 2.701
- 63
- 38
Çoğu doktor da diyor ki tercihen sol. Ama genel olarak nasıl rahat ediyorsanız öyle. Bebito zaten rahatsız olursa sıkıştırıyor hissettiriyor kendini. O yüzden ben de anlık hangi yönde rahatsam öyle yatıyorumSağa yatılıyor mu ya o zaman çok iyi.Sırt üstü çok iyi yatamıyorum zaten.Yüz üstü çok severim de onu da yatamıyorum artık .
Kullan canım enfeksiyon önemli çok geçmiş olsunBu arada canım başka şehirde alanında iyi bir doktora sordum,önceden de muayene olmuştum,antibiyotik için güvenle kullanabilirsin dedi.Tetkik olmasa da olur dedi.
İnşallah canım senden de güzel sonuclar alırız insÇok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınasağlıkla zamanında gelirler kuzucukların merak etme ay benimde bugün detaylım var inşallah güzel geçer stresliyim
İnşallah canım saglikli ve vakti zamanında dogarlar inşallah.hepimizin bebisleriGözün aydın canım inşallah hep böyle güzel geçecek
Oh canim benim cok sevindim gozun aydin, keske nazli prensesin yuzunu de gitmisken gosterseydi annesineKızlar çıktım benn Allaha şükürler olsun her şey tertemiz hiçbir sıkıntı yokbenim bıdık sürekli hareket etti ama assla yüzünü göstermedi. Yine giricem yüzü için ama hepsi mükemmel istediğimiz seviyede dedi doktor, 396 gram çıktı hala 5 gün kadar öndeyiz. Plasentam da arka duvardaymış gayet iyi dedi hareketlerini çok net hissetmen lazım dedi zaten pıtır pıtır içim sürekli Aşırı içim rahatladı ya inanılmaz bir yük kalktı üzerimden darısı bekleyenlerin başına inşallah
Çok geçmiş olsun. Stres yapmamaya çalış, korktuğundan çok daha güzel geçecek inşallah her şey. Sağlıcakla gelcek bebitoKızlar merhaba, bugün doktorumun çağırmasıyla hastaneye gittim. Tansiyonum 3 gündür çok yüksekti çünkü. Çok şükür bebek iyi ama bundan sonra ssıkıntılı bir süreç olacak senin için dedi. Kardiyoloji yle görüştüm ortak anlaşarak ilaçlarımı değiştirdiler. 30 a kadar hazırlıklarını bitir dedi, bekleyelim 30 dan sonra her an doğum olabilir dedi. Erken doğma ihtimali biraz beni gerdi. Bundan sonra 2 haftada bir kontrollerimiz olacakmış.
Amin canıım çok keyifli çok rahat geçti hepiniz güzel sonuçlarla gelin inşallah mükemmel bir his uzun uzun izleyip bakmakOh canim benim cok sevindim gozun aydin, keske nazli prensesin yuzunu de gitmisken gosterseydi annesinenasil ferahlamissindir di mi ah, darisi bizlerin basina insallah
Bizim de ismimiz Cemre olacak nasipseselam kizlar erkekler one gecmis bir haftada. herkes cok guzel isimler bulmus. bende dun ilk tekmesini hissettim plesantam onde olmasina ragmen, 21 haftada. cok garipti gercekten. bizim de ismimiz belli, Ela :) yurtdisinda oldugum icin ve esim yabanci oldugu icin ikinci ismimiz yabanci. yani isim Ela Olivia olacak. tek falsosu burdakiler ela yi ella diye uzatiyor ama yapacak birsey yok biz cok sevdik. kisa kimseyi zorlayan tatli bir isim. baska isimleri belli olan var mi?? yazin kizlar farkli isimler duymak guzel oluyor :))
ne guzel isim, tanidigim butun cemreler cok albenili guzel oluyor saglikla gelsin prenses :)Bizim de ismimiz Cemre olacak nasipse
Canım çok geçmiş olsun. Çok yüksek dediğin ne kadar yüksek mesela? Alfamet içiyorsun değil mi. 30 demelerinin sebebi yüksek tansiyon muKızlar merhaba, bugün doktorumun çağırmasıyla hastaneye gittim. Tansiyonum 3 gündür çok yüksekti çünkü. Çok şükür bebek iyi ama bundan sonra ssıkıntılı bir süreç olacak senin için dedi. Kardiyoloji yle görüştüm ortak anlaşarak ilaçlarımı değiştirdiler. 30 a kadar hazırlıklarını bitir dedi, bekleyelim 30 dan sonra her an doğum olabilir dedi. Erken doğma ihtimali biraz beni gerdi. Bundan sonra 2 haftada bir kontrollerimiz olacakmış.
Harika haberler canımm tebrik ederim, keyifli günler başlıyor artık deseneKızlar çıktım benn Allaha şükürler olsun her şey tertemiz hiçbir sıkıntı yokbenim bıdık sürekli hareket etti ama assla yüzünü göstermedi. Yine giricem yüzü için ama hepsi mükemmel istediğimiz seviyede dedi doktor, 396 gram çıktı hala 5 gün kadar öndeyiz. Plasentam da arka duvardaymış gayet iyi dedi hareketlerini çok net hissetmen lazım dedi zaten pıtır pıtır içim sürekli Aşırı içim rahatladı ya inanılmaz bir yük kalktı üzerimden darısı bekleyenlerin başına inşallah
Çokk teşekkür ederim çileğim evet artık bi süre rahatım bu durum beni bayağı bir idare ederHarika haberler canımm tebrik ederim, keyifli günler başlıyor artık desene
Evet alfemet alıyordum canım 160 ları görmeye başladim dozu iki katına alıp bi ilaç daha eklediler. Bi kere daha doz arttırma imkanımız var o nereye götürürse dedilerCanım çok geçmiş olsun. Çok yüksek dediğin ne kadar yüksek mesela? Alfamet içiyorsun değil mi. 30 demelerinin sebebi yüksek tansiyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?