Bebeğe birşey olduğundan endişeleniyorsan git ama bence hiç gerek yok kendini boşuna strese sokma hiiç. Bisim gibi kaaaç hamile gidiyor diş için. Enfeksiyon bebeğe daha zararlı öyle düşünnn. Hiçbişi olmazz ama için raat olmayacak stres olacaksan doktora git. Asm deki aletler xan sıkıcı bence bide orda gerilme hiiçÇok teşekkürler canım benim yorumun için acaba sağlık ocağına gitsem dopplerle duyarlar mi kalbi
Ya hala tam öyle hissedemiyorum. Ama çok yakında artık hissederim diye vazgeçtim almaktan Kalp atışı duyulan alet dimi ?
Bence gereksiz zaten hareketlerini hissediyorsundur veya da çok yakında hissedersin biraz çikolataya ya da kahveye bakar hareket ettirirsin için rahat ederbu zamana kadar dayanmissin şimdiden sonra hiç alma bence
Rahim yukarı çıktıkça bele makata vuruyor ağrısı canım gobus çıktı mıDoktoruma danışmaya da utanıyorum artık ya iki gün önce kontrolde adam ısrarla sordu
dinlenince uzanınca rahatlıyor benimki de aşko ondan şimdilik cok üstünde durmuyorum ama bi yandan huzursuzum. makat ağrısı da oluyor mu o ne mana onu anlamadım
Ecosummm iyi misin nerelerdesinBebeğe birşey olduğundan endişeleniyorsan git ama bence hiç gerek yok kendini boşuna strese sokma hiiç. Bisim gibi kaaaç hamile gidiyor diş için. Enfeksiyon bebeğe daha zararlı öyle düşünnn. Hiçbişi olmazz ama için raat olmayacak stres olacaksan doktora git. Asm deki aletler xan sıkıcı bence bide orda gerilme hiiç
Kesinlikle ya sürekli anksiyeteAhh ah bu gebişlik yolculuğu hep sürprizlerle dolu. Sağlıkla bi doğuraydık
Güzel dediyse bir sorun görmemiştir canım dert etme. Gerekli görünce de vajinal bakarlarİnşallah tecrübelidiryakın zamanda farklı iki doktora muayene aldım rahim ağzı güzel dedi sadece .Haftaya cuma tekrar randevum var.Bu konuda hiç bilgilendirilmemem tuhafıma gitti
Güzel dediyse bir sorun görmemiştir canım dert etme. Gerekli görünce de vajinal bakarlar
BenKızlar günaydın.
Bende iki gündür belden kalça ve makata vuran şiddetli bir ağrı var. dün evde süpürge tuttum akşam ve sonrasında tamamen tutuldu tüm gece lavaboya desteksiz kalkamadım.
20 hafta dolaylarında bunu yaşayan var mı ? şimdi işe geldim hala ağrıyor mesela sabah nineler gibi inleyerek indim arabadan
Erdal Candan a gidiyorum.Merhaba, doktorunuz kim acaba?
Ben aldım ama bu seferde bebeğe zararı olabilir mi acaba diye korktum duruyor bi köşedeYa hala tam öyle hissedemiyorum. Ama çok yakında artık hissederim diye vazgeçtim almaktan
O agrı bende de var tabikii :) gecen ultrason sırasında ayağa kalkarken vurdu birden hormonel bi durummus bu da. Vucudumuz da üretilen bi hormon kas ve kemikleri doğuma hazırlık icin gevsetiyormus o gevseme ile de bu ağrılar olabilir kemikleri birbirine bile carpabilir agri normal dedi. Şekilde şekile girdik yahu :)Bengeçmedi de, ama alıştım galiba artık. Belimden kalçaya vuran ağrı ben
Aaaa maviş onun basıncı bu demek kiRahim yukarı çıktıkça bele makata vuruyor ağrısı canım gobus çıktı mı
Zamanla zevk almaya falan başlıcaz heralde ağrıdan akjahjahkahkaBengeçmedi de, ama alıştım galiba artık. Belimden kalçaya vuran ağrı ben
Canım hayırlısı olsunSelam kızlar muayeneden yeni çıktım 2. Oğlum oluyor kesin ve net artıkbir umut kız der dedim. Hatta bu sefer usg de bacak arasını boş gördüm, ya da görmek istedi gözlerim 2. Pipiliye merhaba dedik
Ama gerçekten boş gibi değil mi ya
Amin inşallah tabi ki önemli olan sağlıklı olması ama bir umut kızdır demiştikCanım hayırlısı olsunmasallah her şey sağlıklı olsun Kız erkek farketmiyor
5 aya kadar sıkıntı olmuyor bence yüzüstü bilerek uzun süreli yatılmazsa bildiğim kadarıylaKızlar günaydin. Kısa süreli yüzüstü uyumuşum yanlışlıkla. Bir şey olmuş müdür doktora gitmeli miyim? Bir de hamileyken enfeksiyon olup fitil kullanan var mı?
Aynen oyleAaaa maviş onun basıncı bu demek ki
göbüş çıktı ya artık belirginleşiyor. sadece alt karnım vardı şimdi mideden aşağı doğru bi büyüme başladı
Vallahi bisey var ama pipi gibi de değil ya kesin mı dedi doktorunSelam kızlar muayeneden yeni çıktım 2. Oğlum oluyor kesin ve net artıkbir umut kız der dedim. Hatta bu sefer usg de bacak arasını boş gördüm, ya da görmek istedi gözlerim 2. Pipiliye merhaba dedik
Ama gerçekten boş gibi değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?