Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok teşekkürler canım benim yorumun için acaba sağlık ocağına gitsem dopplerle duyarlar mi kalbi
Bebeğe birşey olduğundan endişeleniyorsan git ama bence hiç gerek yok kendini boşuna strese sokma hiiç. Bisim gibi kaaaç hamile gidiyor diş için. Enfeksiyon bebeğe daha zararlı öyle düşünnn. Hiçbişi olmazz ama için raat olmayacak stres olacaksan doktora git. Asm deki aletler xan sıkıcı bence bide orda gerilme hiiç

Ya hala tam öyle hissedemiyorum. Ama çok yakında artık hissederim diye vazgeçtim almaktan 🫩

Rahim yukarı çıktıkça bele makata vuruyor ağrısı canım gobus çıktı mı

Ecosummm iyi misin nerelerdesin

İnşallah tecrübelidir yakın zamanda farklı iki doktora muayene aldım rahim ağzı güzel dedi sadece .Haftaya cuma tekrar randevum var.Bu konuda hiç bilgilendirilmemem tuhafıma gitti
Güzel dediyse bir sorun görmemiştir canım dert etme. Gerekli görünce de vajinal bakarlar

Ben geçmedi de, ama alıştım galiba artık. Belimden kalçaya vuran ağrı ben

Ben geçmedi de, ama alıştım galiba artık. Belimden kalçaya vuran ağrı ben
O agrı bende de var tabikii :) gecen ultrason sırasında ayağa kalkarken vurdu birden hormonel bi durummus bu da. Vucudumuz da üretilen bi hormon kas ve kemikleri doğuma hazırlık icin gevsetiyormus o gevseme ile de bu ağrılar olabilir kemikleri birbirine bile carpabilir agri normal dedi. Şekilde şekile girdik yahu :)

Selam kızlar muayeneden yeni çıktım 2. Oğlum oluyor kesin ve net artık bir umut kız der dedim. Hatta bu sefer usg de bacak arasını boş gördüm, ya da görmek istedi gözlerim 2. Pipiliye merhaba dedik
Ama gerçekten boş gibi değil mi ya

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 58
Canım hayırlısı olsun masallah her şey sağlıklı olsun Kız erkek farketmiyor

Kızlar günaydin. Kısa süreli yüzüstü uyumuşum yanlışlıkla. Bir şey olmuş müdür doktora gitmeli miyim? Bir de hamileyken enfeksiyon olup fitil kullanan var mı?
5 aya kadar sıkıntı olmuyor bence yüzüstü bilerek uzun süreli yatılmazsa bildiğim kadarıyla
Ve ben bi aydır enfeksiyon ile mücadele ediyorum önce bi paket şase verdi ama yine enfeksiyon çıktı fitil verdi ikili olandan birini kullandım diğerini 3 gün sonra kullanacağım faydası var mı bilmiyorum anlamadım şikayetim yoktu karın ağrısı dışında

Aaaa maviş onun basıncı bu demek ki
göbüş çıktı ya artık belirginleşiyor. sadece alt karnım vardı şimdi mideden aşağı doğru bi büyüme başladı
Aynen oyle
Oluyor canım şimdi mideye doğru bir baskın uygulamış baksana minik kız

Vallahi bisey var ama pipi gibi de değil ya kesin mı dedi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…