İyiyimm maviişEcosummm iyi misin nerelerdesin
Evimi diziyorumHangi sayfaydı
Bana 3 lüsünü verdi. Gynomax. Test yapmadan verdi. Benim sadece çok fazla akıntım var. Prospektüsünde hamilelere özel deneysel çalışma yapılmadığı yazıyor. Doktor sadece 1 tanesini kullan dedi doktora güvenip kullanmalı mıyım..5 aya kadar sıkıntı olmuyor bence yüzüstü bilerek uzun süreli yatılmazsa bildiğim kadarıyla
Ve ben bi aydır enfeksiyon ile mücadele ediyorum önce bi paket şase verdi ama yine enfeksiyon çıktı fitil verdi ikili olandan birini kullandım diğerini 3 gün sonra kullanacağım faydası var mı bilmiyorum anlamadım şikayetim yoktu karın ağrısı dışında
Benim doktorum da cuma bu ilacı yazdı. Tarif edemedim orada değişik bir his var enfeksiyon olabilir mi hocam idrar tahlili yapalım mı dedim. Ben çok kurcalayınca ne olduğunu tarif edemeyince ilaç yazdı artık. Teste gerek yok öyle bir enfeksiyon olsa belirtiler olurdu, bunu kullan bir tane dedi. Çok güvenilir bir doktor olmasa sorgulardım. Çok pimpirikliyim ama doktoruma güvendiğim için kullandım.Bana 3 lüsünü verdi. Gynomax. Test yapmadan verdi. Benim sadece çok fazla akıntım var. Prospektüsünde hamilelere özel deneysel çalışma yapılmadığı yazıyor. Doktor sadece 1 tanesini kullan dedi doktora güvenip kullanmalı mıyım..
Geçen ay pipi görmüştü. Bu ay Kesin erkek dedi artıkVallahi bisey var ama pipi gibi de değil ya kesin mı dedi doktorun
Hangisinden aldınBen aldım ama bu seferde bebeğe zararı olabilir mi acaba diye korktum duruyor bi köşedehaftalarımız yakın bende hissetmiyorum
Bir an önce hissetsekte rahat etsek
Aynı fitili mi kullandınız acaba. 3lü olan?Benim doktorum da cuma bu ilacı yazdı. Tarif edemedim orada değişik bir his var enfeksiyon olabilir mi hocam idrar tahlili yapalım mı dedim. Ben çok kurcalayınca ne olduğunu tarif edemeyince ilaç yazdı artık. Teste gerek yok öyle bir enfeksiyon olsa belirtiler olurdu, bunu kullan bir tane dedi. Çok güvenilir bir doktor olmasa sorgulardım. Çok pimpirikliyim ama doktoruma güvendiğim için kullandım.
evet adı gynomax xl 3'lüydü bir tanesini kullandım. sizin durumunuzu bilmiyorum tabi emin olamadıysanız doktorunuza tekrar sorabilirsinizAynı fitili mi kullandınız acaba. 3lü olan?
Bana da 1 tane kullan dedi. Test yapmaması kafamı kurcalamıştı ama demek yapmadan da verebiliyorlar. Teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladıevet adı gynomax xl 3'lüydü bir tanesini kullandım. sizin durumunuzu bilmiyorum tabi emin olamadıysanız doktorunuza tekrar sorabilirsiniz
İyiyim bende bebisim çocuklarla kosturmaca detaylim 5 Temmuz da bekliyoruz bakalım neler olacakİyiyimm maviişiş ev git gel takılıyorumm. Sen nasılsınn? Detaylın ne zaman kızzz?
O zaman erkektir canım detaylı ultrasona gireceksin misin net olarak orda belli oluyorGeçen ay pipi görmüştü. Bu ay Kesin erkek dedi artık
Gyno fem verdi bana uzman doktor verdiği için ve yine de eczacıya sordum doktor yazdığı için sıkıntı olmaz kullanın dedi ben test verdim ama testten önce dedi fitil vericem kullanırsınBana 3 lüsünü verdi. Gynomax. Test yapmadan verdi. Benim sadece çok fazla akıntım var. Prospektüsünde hamilelere özel deneysel çalışma yapılmadığı yazıyor. Doktor sadece 1 tanesini kullan dedi doktora güvenip kullanmalı mıyım..
Böyle birşeyHangisinden aldın
Yok ya hiç oynadığını bile bilmem tansiyonum oynamaya başladığında hamile olduğumu öğrendim. Yani hamilelik kaynaklıymış ama doğum sonrası da devam edebilir dediler. Benim ilk günden yüksek gitti yani. İlk günden beri günde iki kullanıyordum zaten. 3 e çıktık yetmedi direkt 4 yaptık, bundan sonra sadece ikişer doza çıkarabiliriz dedi. Ama bugün ilaçları kullandım uzun zamandır ilk defa kendimi insan gibi hissettim oturduğum yerden kalksam çarpıntım olurdu. Baş ağrısı yok çarpıntı nefes nefese kalma yok hareket etmeye korkuyormuşum artıkHay allah ya öncesinde tansiyon sorunun var mıydı? Bende tansiyon hastayım ama henüz ilaca başlamadım gebelikte düşük gidiyor
Ben o fitilden iki kez yaptim korkmayinBana 3 lüsünü verdi. Gynomax. Test yapmadan verdi. Benim sadece çok fazla akıntım var. Prospektüsünde hamilelere özel deneysel çalışma yapılmadığı yazıyor. Doktor sadece 1 tanesini kullan dedi doktora güvenip kullanmalı mıyım..
O şekilde giderseniz her türlü yaptırırsınızMerhaba beni de doktorum yönlendirdi ancak telefonla irtibat kuramıyorum bir türlü çarşamba günü hariç sabah erkenden gidip beklemek gerekiyor diye biliyorum hala aynı şekilde mi?
Ben de sabredemeyip 5 temmuza aldım 7sindeydiİyiyim bende bebisim çocuklarla kosturmaca detaylim 5 Temmuz da bekliyoruz bakalım neler olacak
Evet giricem canım 1 ay sonraO zaman erkektir canım detaylı ultrasona gireceksin misin net olarak orda belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?