Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bana 3 lüsünü verdi. Gynomax. Test yapmadan verdi. Benim sadece çok fazla akıntım var. Prospektüsünde hamilelere özel deneysel çalışma yapılmadığı yazıyor. Doktor sadece 1 tanesini kullan dedi doktora güvenip kullanmalı mıyım..

Benim doktorum da cuma bu ilacı yazdı. Tarif edemedim orada değişik bir his var enfeksiyon olabilir mi hocam idrar tahlili yapalım mı dedim. Ben çok kurcalayınca ne olduğunu tarif edemeyince ilaç yazdı artık. Teste gerek yok öyle bir enfeksiyon olsa belirtiler olurdu, bunu kullan bir tane dedi. Çok güvenilir bir doktor olmasa sorgulardım. Çok pimpirikliyim ama doktoruma güvendiğim için kullandım.

Aynı fitili mi kullandınız acaba. 3lü olan?

evet adı gynomax xl 3'lüydü bir tanesini kullandım. sizin durumunuzu bilmiyorum tabi emin olamadıysanız doktorunuza tekrar sorabilirsiniz
Bana da 1 tane kullan dedi. Test yapmaması kafamı kurcalamıştı ama demek yapmadan da verebiliyorlar. Teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı

Gyno fem verdi bana uzman doktor verdiği için ve yine de eczacıya sordum doktor yazdığı için sıkıntı olmaz kullanın dedi ben test verdim ama testten önce dedi fitil vericem kullanırsın

Hay allah ya öncesinde tansiyon sorunun var mıydı? Bende tansiyon hastayım ama henüz ilaca başlamadım gebelikte düşük gidiyor
Yok ya hiç oynadığını bile bilmem tansiyonum oynamaya başladığında hamile olduğumu öğrendim. Yani hamilelik kaynaklıymış ama doğum sonrası da devam edebilir dediler. Benim ilk günden yüksek gitti yani. İlk günden beri günde iki kullanıyordum zaten. 3 e çıktık yetmedi direkt 4 yaptık, bundan sonra sadece ikişer doza çıkarabiliriz dedi. Ama bugün ilaçları kullandım uzun zamandır ilk defa kendimi insan gibi hissettim oturduğum yerden kalksam çarpıntım olurdu. Baş ağrısı yok çarpıntı nefes nefese kalma yok hareket etmeye korkuyormuşum artık

Ben o fitilden iki kez yaptim korkmayin

Kızlar bu arada pazar günü tatile çıkıyoruz. Yarın bi kontrole gideyim dedim. Hep aylık gittik ilk defa keyfi gidicem. Gidiyim di mi içim rahat etsin di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…