Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim doktorum muayenehanede canım normalde, ama işlemlerini egepolde yapıyor valla ben de anlamadım ama doktorum farketse söylerdi ani gelişti sanırsam
C cilekcanavari canım hamileliğin her döneminde rahim ağzı kısalması olabiliyor her kontrole gittiğimizde dr karından bakarken ona da bakıyor içiniz rahat olsun bir risk görürse paylaşır hemen

Ay hadi hayırlısı sjdkdjdk senin cinsiyet işi benm bile kafamı karıstırıyor djdjdjdk kesinleşmedi dimi tam
Hahahahha asko en son erkek demişlerdi işte bir daha da dontora gitmedim ama devletteki de erkek dedi o yüzden kabullendim galiba

Erkek olsaydı Mete, Çınar, Toprak bunlardan birini koycaktim. Mete favorimizdi hatta. Kız ismine karar veremiyoruz. İnci,Ceylin,Aybüke olabilir henüz favoriyi secemedik ben de fikirlere açığım.

Ah canım vallahi tansiyonun korkusu bile insanı yoran bişey zaten. Allahtan ilacı var çaresi var. Bol bol limonlu su tüket sakin sakin uzanmaya calıs. Aldığın nefes bile tansiyonu etkiliyor yani o kadar ilginç ki. Çalısmıyorsan tüm gününü istirahatle geçireceksin artık yapcak bisey yok hayırlısıyla bi doğurana kadar

C cilekcanavari canım hamileliğin her döneminde rahim ağzı kısalması olabiliyor her kontrole gittiğimizde dr karından bakarken ona da bakıyor içiniz rahat olsun bir risk görürse paylaşır hemen
Ay allahım ya bi belirtisi de yok anladığım kadarıyla. Bu endişeler yüzünden 1 aylık kontrol süresi bana yine uzun gelmeye başladı

Düşük tansiyon da bir risk mi ki ya,sürekli 9 larda tansiyonum.Bir kalp atışım hızlanıyor

Düşük tansiyon da bir risk mi ki ya,sürekli 9 larda tansiyonum.Bir kalp atışım hızlanıyor
Benim de sizin gibi değerim ve kalp atışım genelde 95/105 arası.
Doktorum normal olduğunu söylemişti. İçimizi rahat tutalım

Benim de sizin gibi değerim ve kalp atışım genelde 95/105 arası.
Doktorum normal olduğunu söylemişti. İçimizi rahat tutalım
Öyle mi ben doktoruma sormadım bunu, daha doğrusu kalbim çok hızlı atınca birkaç gündür tansiyonumu kontrol ediyorum hep 9 olarak gidiyor ,çok şükür

Reactions: Uva
Merhaba ben beauty of Joseon’un relief sun : rice + probiotics ürününü kullanıyorum , SPF+50 , çok memnunum, ama bu ürüne ulaşamazsanız Avene çok iyidir bu konuda
Avene hamilelik için ayrı ürünü mü var yoksa uygun mu hepsi? Ben memnundum ondan ama bilmiyordum uygunluğunu

Ay allahım ya bi belirtisi de yok anladığım kadarıyla. Bu endişeler yüzünden 1 aylık kontrol süresi bana yine uzun gelmeye başladı
Belli bir haftadan sonra 15 güne inerler hatta doğuma yakın haftada bire bile düşerler sen yine de cabbarlik yapıp çok fazla ev işlerine girme sıcakta tansiyon çıkıyor herkesin

Avene hamilelik için ayrı ürünü mü var yoksa uygun mu hepsi? Ben memnundum ondan ama bilmiyordum uygunluğunu
Merhaba canım, daha önce Avene Fluid SPF +50 kullanmıştım, mineralli ve hamileler için uygundu ama zaten genel formül olarak marka uygun diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…