Yaaaa sende bendenBen de sabredemeyip 5 temmuza aldım 7sindeydison 11 gün
Hayırlı güzel haberler insallah canımEvet giricem canım 1 ay sonra
C cilekcanavari canım hamileliğin her döneminde rahim ağzı kısalması olabiliyor her kontrole gittiğimizde dr karından bakarken ona da bakıyor içiniz rahat olsun bir risk görürse paylaşır hemenBenim doktorum muayenehanede canım normalde, ama işlemlerini egepolde yapıyorvalla ben de anlamadım ama doktorum farketse söylerdi ani gelişti sanırsam
Ay hadi hayırlısı sjdkdjdk senin cinsiyet işi benm bile kafamı karıstırıyor djdjdjdkİyiyim bende bebisim çocuklarla kosturmaca detaylim 5 Temmuz da bekliyoruz bakalım neler olacak
İnşallah canım teşekkürlerYaaaa sende bendensayılı gün çabuk geçer
Hayırlı güzel haberler insallah canım
Hahahahha asko en son erkek demişlerdi işte bir daha da dontora gitmedim ama devletteki de erkek dedi o yüzden kabullendim galibaAy hadi hayırlısı sjdkdjdk senin cinsiyet işi benm bile kafamı karıstırıyor djdjdjdkkesinleşmedi dimi tam
Ah canım vallahi tansiyonun korkusu bile insanı yoran bişey zaten. Allahtan ilacı var çaresi var. Bol bol limonlu su tüket sakin sakin uzanmaya calıs. Aldığın nefes bile tansiyonu etkiliyor yani o kadar ilginç ki. Çalısmıyorsan tüm gününü istirahatle geçireceksin artık yapcak bisey yok hayırlısıyla bi doğurana kadarYok ya hiç oynadığını bile bilmem tansiyonum oynamaya başladığında hamile olduğumu öğrendim. Yani hamilelik kaynaklıymış ama doğum sonrası da devam edebilir dediler. Benim ilk günden yüksek gitti yani. İlk günden beri günde iki kullanıyordum zaten. 3 e çıktık yetmedi direkt 4 yaptık, bundan sonra sadece ikişer doza çıkarabiliriz dedi. Ama bugün ilaçları kullandım uzun zamandır ilk defa kendimi insan gibi hissettim oturduğum yerden kalksam çarpıntım olurdu. Baş ağrısı yok çarpıntı nefes nefese kalma yok hareket etmeye korkuyormuşum artık
Ay allahım ya bi belirtisi de yok anladığım kadarıyla. Bu endişeler yüzünden 1 aylık kontrol süresi bana yine uzun gelmeye başladıC cilekcanavari canım hamileliğin her döneminde rahim ağzı kısalması olabiliyor her kontrole gittiğimizde dr karından bakarken ona da bakıyor içiniz rahat olsun bir risk görürse paylaşır hemen
Ah canım vallahi tansiyonun korkusu bile insanı yoran bişey zaten. Allahtan ilacı var çaresi var. Bol bol limonlu su tüket sakin sakin uzanmaya calıs. Aldığın nefes bile tansiyonu etkiliyor yani o kadar ilginç ki. Çalısmıyorsan tüm gününü istirahatle geçireceksin artık yapcak bisey yok hayırlısıyla bi doğurana kadar
Benim de sizin gibi değerim ve kalp atışım genelde 95/105 arası.Düşük tansiyon da bir risk mi ki ya,sürekli 9 larda tansiyonum.Bir kalp atışım hızlanıyor
Öyle mi ben doktoruma sormadım bunu, daha doğrusu kalbim çok hızlı atınca birkaç gündür tansiyonumu kontrol ediyorum hep 9 olarak gidiyor ,çok şükürBenim de sizin gibi değerim ve kalp atışım genelde 95/105 arası.
Doktorum normal olduğunu söylemişti. İçimizi rahat tutalım
Avene hamilelik için ayrı ürünü mü var yoksa uygun mu hepsi? Ben memnundum ondan ama bilmiyordum uygunluğunuMerhaba ben beauty of Joseon’un relief sun : rice + probiotics ürününü kullanıyorum , SPF+50 , çok memnunum, ama bu ürüne ulaşamazsanız Avene çok iyidir bu konuda
Kızım olsa benim de düşündüğüm isimdiBizim de ismimiz Cemre olacak nasipse
Belli bir haftadan sonra 15 güne inerler hatta doğuma yakın haftada bire bile düşerler sen yine de cabbarlik yapıp çok fazla ev işlerine girme sıcakta tansiyon çıkıyor herkesinAy allahım ya bi belirtisi de yok anladığım kadarıyla. Bu endişeler yüzünden 1 aylık kontrol süresi bana yine uzun gelmeye başladı
Yok hamilelikte düşük tansiyon en güzeli. Kan akışını bozmaz bebeğe hiçbir zararı yokDüşük tansiyon da bir risk mi ki ya,sürekli 9 larda tansiyonum.Bir kalp atışım hızlanıyor
Evet canım ya ne kadar istirahat o kadar iyiBelli bir haftadan sonra 15 güne inerler hatta doğuma yakın haftada bire bile düşerler sen yine de cabbarlik yapıp çok fazla ev işlerine girme sıcakta tansiyon çıkıyor herkesin
Akşamları gocamı darlarken
Bu skeçi her gördüğümde bizim grup aklima geliyor :)))
Merhaba canım, daha önce Avene Fluid SPF +50 kullanmıştım, mineralli ve hamileler için uygundu ama zaten genel formül olarak marka uygun diye biliyorum.Avene hamilelik için ayrı ürünü mü var yoksa uygun mu hepsi? Ben memnundum ondan ama bilmiyordum uygunluğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?