Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
aaaaa inanmıyorum egepolde misin sen. doktorum şeker portakalım gökalp hoca
senin doktorun kimdi, ordakilerin çoğunu tanıyorum
şimdiye kadar nasıl farkedilmedi acaba bu
Benim doktorum muayenehanede canım normalde, ama işlemlerini egepolde yapıyor valla ben de anlamadım ama doktorum farketse söylerdi ani gelişti sanırsam

Baby Loof Koleksiyonu Ürünleri

Oda takımı da bunu istiyorum kocam biraz pahalı dediydi başta ama piyasa belli maalesef.
Siz hangisini tercih edeceksiniz?
ben odası için yetişkin yatağı alacağım. marangoza korkuluk yaptırcam. dolaplarını da ikea'dan beyaz alacağım. yine yetişkin dolabı gibi olacak. küçük olmayacak. beşik almayı düşünmüyorum. sizin gönderdiğiniz takım çok tatlıymış. rengi falan çok güzel belki ben de renklendirme için aksesuar kullanırım.

benim gebelik riskli olduğu için hiçbir şey almadım şu an 30.haftayı bekliyorum, sonra doğuma kadar alıcam yavaş yavaş.

kızlar böyle alışveriş listelerinizi paylaşmanız güzel oluyor. benim hiçbir fikrim yok bu konularda. bana ve benim gibilere yardımcı oluyor

Günaydın canım
Benimde dün çok ağrım oldu dediğin yerde, hatta uykudan uyandırdı pozisyon değiştirdim. Ama genel olarak bugünlerde vücut ağrılarım başladı sırtım falanda ilk uyandığımda yada desteksiz oturduğumda aşırı ağrıyor. Hatta klima falan mı çarpıyor yada gece çok mu açık yatıyorum da çarpıyor diye düşünüyorum ama bilemedim

Çok çok geçmiş olsun canımm inş bundan sonrası su gibi akıp gitsin

bende acaba bankadaki klimadan mı çarpılıyorum diyorum anasını satayım rutin kontrollerim öncesi hiçbir şikayetim olmuyor, doktorum cumartesi sordu bi şikayetin var mı diye hiçbişeyim yoktu. hastaneden döndüm bel ve kasık ağrısı başladı yine

Arkadaşlar günaydın 17+3 gebeyim de Pazar günü doktorumun da onayıyla iki dişimi çektirdim ama şimdi içim içimi yiyor bebise bişe olmuş mudur?

Kızlar bu rahim ağzını doktor ne zaman ölçülüyor benim hiç ölçülmedi,bir sıkıntı olsa ben söylerim diyor.Sadece rahim ağzı kapalı düşük tehlikesi yok dedi.Hiç ölçülmemesi çok kafamı karıştırıyor.

Benim randevu da 30 haziranda. 5. Ayıma girdim ilk defa 17 gün süre ile gitmemiş olucam her hafta gidiyordum. İyiyim dedim ya bir kere her tarafım ayrı ağrıyor dişetlerim zaten nefes alsam kanıyor. Sanırsam artık ağrı sızı dönemine girdik dicemde ikinci trimesterın bir keyfini alaydık önce

Anladım canım bebeğin ve sen iyi olda gerisi önemli değil onlar için herseye katlanıyoruz

Canım dr un tecrübeli ise karnından bebişe bakarken anlıyor zaten. Benim 13. Haftada kısa gibi gördü hemen vajinal baktı. 44 mm di. Sonra ki gittiğimde ben sordum ölçmeyecek misiniz diye gerekli gördüğümde ölçerim dedi. Şimdi 20. Haftadan sonra detaylıda seni de ölçerler

diş eti konusuna değinmiyorum bile artık. durduğu yerde kanıyor, çekilme var gebeliğin başından beri ilerliyor
tam iyiyim herşey harika derken bişey patlıyor. neyse bugünümüze şükür bak senin kontrol sürelerin bile uzadı artık. en sık gidenlerden biriydin

Askimmm günaydın işte bu ağrı son aylar da yasamamiz gereken bir ağrı ama benim de bu aylar da başladı dediğin gibi azıcık bir ev işi yapayım kendimi zorlayayım aynen öyle oluyorum dayanılacak gibi değilse doktoruna da danışabilirsin ama benim dinlenince geçiyor kuzum

Doktoruma danışmaya da utanıyorum artık ya iki gün önce kontrolde adam ısrarla sordu
dinlenince uzanınca rahatlıyor benimki de aşko ondan şimdilik cok üstünde durmuyorum ama bi yandan huzursuzum. makat ağrısı da oluyor mu o ne mana onu anlamadım

İnşallah tecrübelidir yakın zamanda farklı iki doktora muayene aldım rahim ağzı güzel dedi sadece .Haftaya cuma tekrar randevum var.Bu konuda hiç bilgilendirilmemem tuhafıma gitti

Kızlar güno, fetal doppler almayı düşünüyorum. Alan var mı? gereksiz mi sizce
Kalp atışı duyulan alet dimi ?
Bence gereksiz zaten hareketlerini hissediyorsundur veya da çok yakında hissedersin biraz çikolataya ya da kahveye bakar hareket ettirirsin için rahat eder bu zamana kadar dayanmissin şimdiden sonra hiç alma bence

Arkadaşlar günaydın 17+3 gebeyim de Pazar günü doktorumun da onayıyla iki dişimi çektirdim ama şimdi içim içimi yiyor bebise bişe olmuş mudur?
Bende perşembe çektircem. Dkktor okey diyosa hiçbi sıkıntı olmazz , olcak olsa zaten onay vermezs

Çoook geçmiş olsun canım sağlıkla bu süreci atlatırsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…