- 19 Aralık 2023
- 1.521
- 864
- 43
Benim doktorum muayenehanede canım normalde, ama işlemlerini egepolde yapıyoraaaaa inanmıyorum egepolde misin sen. doktorum şeker portakalım gökalp hoca
senin doktorun kimdi, ordakilerin çoğunu tanıyorum
şimdiye kadar nasıl farkedilmedi acaba bu
ben odası için yetişkin yatağı alacağım. marangoza korkuluk yaptırcam. dolaplarını da ikea'dan beyaz alacağım. yine yetişkin dolabı gibi olacak. küçük olmayacak. beşik almayı düşünmüyorum. sizin gönderdiğiniz takım çok tatlıymış. rengi falan çok güzelBaby Loof Koleksiyonu Ürünleri
Oda takımı da bunu istiyorum kocam biraz pahalı dediydi başta ama piyasa belli maalesef.
Siz hangisini tercih edeceksiniz?
kızlar böyle alışveriş listelerinizi paylaşmanız güzel oluyor. benim hiçbir fikrim yok bu konularda. bana ve benim gibilere yardımcı oluyorSepetimi seninle paylaşmak istiyorum! Göz at!
https://ty.gl/zsdp8612htz48
kızlar bunları sepete attım 16bin küsür tutuyor. Bunlardan hariç sadece oda takımı alcaz. Bunlarda eksilecekler de olur mutlaka.
Eşim huyumu bildiğinden sakın bir anda alma bak 5 ayımız var daha diyor hehehe. Aşırı sabırsızlanıyorum hepsini alsam da bi an önce gelse diyom
Sizin önereceğiniz alternatif ürün ve markalara açığım
Kızlar günaydın.
Bende iki gündür belden kalça ve makata vuran şiddetli bir ağrı var. dün evde süpürge tuttum akşam ve sonrasında tamamen tutuldu tüm gece lavaboya desteksiz kalkamadım.
20 hafta dolaylarında bunu yaşayan var mı ? şimdi işe geldim hala ağrıyor mesela sabah nineler gibi inleyerek indim arabadan
Selamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
Ahh ah bu gebişlik yolculuğu hep sürprizlerle dolu. Sağlıkla bi doğuraydıkBenim doktorum muayenehanede canım normalde, ama işlemlerini egepolde yapıyorvalla ben de anlamadım ama doktorum farketse söylerdi ani gelişti sanırsam
bende acaba bankadaki klimadan mı çarpılıyorum diyorumGünaydın canım
Benimde dün çok ağrım oldu dediğin yerde, hatta uykudan uyandırdı pozisyon değiştirdim. Ama genel olarak bugünlerde vücut ağrılarım başladı sırtım falanda ilk uyandığımda yada desteksiz oturduğumda aşırı ağrıyor. Hatta klima falan mı çarpıyor yada gece çok mu açık yatıyorum da çarpıyor diye düşünüyorum ama bilemedim
Benim randevu da 30 haziranda. 5. Ayıma girdim ilk defa 17 gün süre ile gitmemiş olucam her hafta gidiyordum. İyiyim dedim ya bir kere her tarafım ayrı ağrıyorbende acaba bankadaki klimadan mı çarpılıyorum diyorumanasını satayım rutin kontrollerim öncesi hiçbir şikayetim olmuyor, doktorum cumartesi sordu bi şikayetin var mı diye hiçbişeyim yoktu. hastaneden döndüm bel ve kasık ağrısı başladı yine
Anladım canım bebeğin ve sen iyi olda gerisi önemli değil onlar için herseye katlanıyoruzYoktu canım böyle bi durum sağolasın. Doktorum öncesinde ölçtü mü bilemiyorum ama benim ağrısız sancısız oldu kısalması ultrasonla bakmasalar anlamazlardı. Benim rahimimden kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum
Kızlar bu rahim ağzını doktor ne zaman ölçülüyor benim hiç ölçülmedi,bir sıkıntı olsa ben söylerim diyor.Sadece rahim ağzı kapalı düşük tehlikesi yok dedi.Hiç ölçülmemesi çok kafamı karıştırıyor.
diş eti konusuna değinmiyorum bile artık. durduğu yerde kanıyor, çekilme var gebeliğin başından beri ilerliyorBenim randevu da 30 haziranda. 5. Ayıma girdim ilk defa 17 gün süre ile gitmemiş olucam her hafta gidiyordum. İyiyim dedim ya bir kere her tarafım ayrı ağrıyordişetlerim zaten nefes alsam kanıyor. Sanırsam artık ağrı sızı dönemine girdik dicemde ikinci trimesterın bir keyfini alaydık önce
Askimmm günaydın işte bu ağrı son aylar da yasamamiz gereken bir ağrı ama benim de bu aylar da başladı dediğin gibi azıcık bir ev işi yapayım kendimi zorlayayım aynen öyle oluyorum dayanılacak gibi değilse doktoruna da danışabilirsin ama benim dinlenince geçiyor kuzumKızlar günaydın.
Bende iki gündür belden kalça ve makata vuran şiddetli bir ağrı var. dün evde süpürge tuttum akşam ve sonrasında tamamen tutuldu tüm gece lavaboya desteksiz kalkamadım.
20 hafta dolaylarında bunu yaşayan var mı ? şimdi işe geldim hala ağrıyor mesela sabah nineler gibi inleyerek indim arabadan
Doktoruma danışmaya da utanıyorum artık ya iki gün önce kontrolde adam ısrarla sorduAskimmm günaydın işte bu ağrı son aylar da yasamamiz gereken bir ağrı ama benim de bu aylar da başladı dediğin gibi azıcık bir ev işi yapayım kendimi zorlayayım aynen öyle oluyorum dayanılacak gibi değilse doktoruna da danışabilirsin ama benim dinlenince geçiyor kuzum
Canım dr un tecrübeli ise karnından bebişe bakarken anlıyor zaten. Benim 13. Haftada kısa gibi gördü hemen vajinal baktı. 44 mm di. Sonra ki gittiğimde ben sordum ölçmeyecek misiniz diye gerekli gördüğümde ölçerim dedi. Şimdi 20. Haftadan sonra detaylıda seni de ölçerler
Kalp atışı duyulan alet dimi ?Kızlar güno, fetal doppler almayı düşünüyorum. Alan var mı? gereksiz mi sizce
Bende perşembe çektircem. Dkktor okey diyosa hiçbi sıkıntı olmazz , olcak olsa zaten onay vermezsArkadaşlar günaydın 17+3 gebeyim de Pazar günü doktorumun da onayıyla iki dişimi çektirdim ama şimdi içim içimi yiyor bebise bişe olmuş mudur?
Çoook geçmiş olsun canımSelamlar kızlar. Şaka gibi bir gün yaşadım bugün. Önce detaylıya girdim her şey yolundaydı bebişim iyiydi ama doktor rahim ağzını ölçtü ve çok kısalmış dikmemiz gerek dedi. Doktorum da bugün serklaj yaptı şu an yatıştayım inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
Çok teşekkürler canım benim yorumun için acaba sağlık ocağına gitsem dopplerle duyarlar mi kalbiBende perşembe çektircem. Dkktor okey diyosa hiçbi sıkıntı olmazz , olcak olsa zaten onay vermezs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?