Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Anladım geçmiş olsun canm darısı bana ozaman yarın gideyim vurunaylım bakalım korkunun ecele faydası yok

İnşallah geçer canım bu sabah 15-95 çıktı mesela çok değişken stres de yaptırıyor insana yükseldikçe tabi nasıl kontrol edeceğim bakalım

Ponçikim stres yaptıkça da yükselir gün içinde limonlu su içsen falan fayda etmez mi?
Sık sık soğuğa yakın duş alıyorum suyuma da limon attım aralarda hep uzanıp sola yatıyorum falan birtakım önlemler aldım bakalım ilaca da daha yeni başladım ama düzelir inşallah doktorum bu sabah ilacı günde 3 e çıkardı

Kızlar selam, puset almadınız mı acaba ya da almayı düşünmüyor musunuz? Puset ve oto koltuğunda çok kararsızım oto koltuğu olarak da kullanılabilen travel sistem bebek arabası mı alsam yoksa kabin boy bebek arabası alıp direkt oto koltuğu mu alsam

Evet çok iyi yapmışsın düzelicek inşallah ilaçlar işe yarayacak tuzu da azaltmışsındır zaten. İçini ferah tut geçici bir durum bu

Merhaba canım hap şeklinde zaten. Normalde ağız yoluyla da alınabilen bir ilaç ama hep fitil olarak tavsiye ediyorlar hem etkisi artıyor hem de yan etkileri azalıyor diye. Eczacın da sana bilgi verir zaten

Ay canım nasıl yani hap şeklinde mi olup fitil gibi uygulayacağız,bu ilaç mı acaba

Eklentiler

• IMG_7923.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 55
Yok yok canım korkma için rahat olsun şifa olsun
Merhaba kızlar aşı yaptırdınızmıı o süreci nasıl atlattınızz çok ağrınızz ateşiniz falan oldumuu
ben yorumları gördükçe çok korkarak gitmiştim aşıya ama hafif bir ağrı dışında hiç sıkıntım olmadı zaten canlı bir aşı değilmiş. sağ koluma yaptırdım hatta ilk akşam üstüne bile yattım ateş yapmadı 37.2 oldu en fazla. cuma günü yaptırmıştım ağrı tamamen geçti sayılır. zaten hareket ettirince sızlıyodu sadece. o gün duş almak yasak bilgin olsun geceden alıp gidersin

kızlar bundan kullanıp memnun kalan veya almayı düşünen var mı

Eklentiler

• IMG_5003.webp
    39 KB · Görüntüleme: 54
Ay canım nasıl yani hap şeklinde mi olup fitil gibi uygulayacağız,bu ilaç mı acaba
Canım şekli daha çok fitile benziyor ama hem ağızdan hem fitil olarak verebiliyor doktorlar. Ağzıdan alındığında baş dönmesi sersemlik yapıyormuş sanırım

Canım şekli daha çok fitile benziyor ama hem ağızdan hem fitil olarak verebiliyor doktorlar. Ağzıdan alındığında baş dönmesi sersemlik yapıyormuş sanırım

Bir arkadaşıma sordum şimdi tablet formu fitil olarak kullanılıyormuş tablet olan ağızdan sanıyordum

Evet canım bu ilaç, ama sen dediği gibi fitil olarak kullan ben de çok kullanmıştım yan etkisi olmuyor sadece artık ilaç çok geliyor akıntıya sebep oluyor endişelenme

Gözün aydın canım hep böyle sağlıkla büyüsün tansiyon için de sen de yazmışsin tuzsuz beslenmek çok işe yarıyor bir de yükseldiği anda yarım limon suyunu yarım çay bardağı su ile karıştırıp iç ayaklarını da dik biraz yukarı 15-20 dakikada düşüyor çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…