Anladım geçmiş olsun canm darısı bana ozaman yarın gideyim vurunaylım bakalım korkunun ecele faydası yokBen 22.haftada bir aşı oldum sadece canım 4 hafta sonra çağırdı ikincisi için. 2020de de olmuştum o zaman ateşim olmuştu bu sefer de olur mu diye korktum ama olmadı, olursa da parol iç dedi hemşire. Aşırı yoğun ağrı oldu diyemem sol kolumun üstüne yatmıştım o yüzden biraz daha fazla ağrıdı ama geçti ertesi gün
Yok yok canım korkma için rahat olsun şifa olsunAnladım geçmiş olsun canm darısı bana ozaman yarın gideyim vurunaylım bakalım korkunun ecele faydası yok
İnşallah geçer canım bu sabah 15-95 çıktı mesela çok değişken stres de yaptırıyor insana yükseldikçe tabi nasıl kontrol edeceğim bakalımCanım çok geçmiş olsun. 14-9 tam sınır bir değer. Hemen farkedip ilaç a başlaman çok iyi olmuş. Benimde akımda direnç var ama bazı yerlerde bunun 25. Haftadan sonra düzeldiğini okudum. İnşallah geçer bizimki de.
Sağol canım Sıcak da zorluyor evet haklısın evde tıkandık kaldık zaten geçsin günler hızlıca inşallahGeçmiş olsun canım. Kendini yorma hiç. Havalar da çok sıcak. Dışarı çıkmak bile tansiyonu etkiliyor. Özellikle Ağustos bizleri çok zorlayacak gibi geliyor.
Ponçikim stres yaptıkça da yükselir gün içinde limonlu su içsen falan fayda etmez mi?İnşallah geçer canım bu sabah 15-95 çıktı mesela çok değişken stres de yaptırıyor insana yükseldikçe tabi nasıl kontrol edeceğim bakalım
Sık sık soğuğa yakın duş alıyorum suyuma da limon attım aralarda hep uzanıp sola yatıyorum falan birtakım önlemler aldım bakalım ilaca da daha yeni başladım ama düzelir inşallah doktorum bu sabah ilacı günde 3 e çıkardıPonçikim stres yaptıkça da yükselir gün içinde limonlu su içsen falan fayda etmez mi?
Canım ben soluma rahat yatabilmek için sağ koluma yaptırmıştım bilgin olsun. Hiç sorun yaşamadım, işlerimi aksaracak kadar da zorlamadı sağda olmasıAnladım geçmiş olsun canm darısı bana ozaman yarın gideyim vurunaylım bakalım korkunun ecele faydası yok
Ben şimdilik bebek arabası ve oto koltuğu aldım sadece. Kullananların tavsiye ve önerilerini dikkate aldim. Memnun kalacağımı düşünüyorum. Ben mağazadan aldım ama trendyol linkini ekledim.
Chicco Bı-seat Aır Bazalı Oto Koltuğu Black - Fiyatı, Yorumları
Chicco Bı-seat Aır Bazalı Oto Koltuğu Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Joie Marklaw Kids Joie Versatrax Bebek Arabası Koyu Gri - Fiyatı, Yorumları
Joie Marklaw Kids Joie Versatrax Bebek Arabası Koyu Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de Joie’nin Chrome modelini aldım, kardeşimde vardı hayran kalmıştım ben de onu aldım, Versatrax’ı da beğendim ama Chrome daha hafif olunca onu tercih ettim. Ebebekte güzel indirimler oluyor.
Chrome Bebek Arabası
Joie Chrome Bebek Arabası - ebebek
Evet çok iyi yapmışsın düzelicek inşallah ilaçlar işe yarayacak tuzu da azaltmışsındır zaten. İçini ferah tut geçici bir durum buSık sık soğuğa yakın duş alıyorum suyuma da limon attım aralarda hep uzanıp sola yatıyorum falan birtakım önlemler aldım bakalım ilaca da daha yeni başladım ama düzelir inşallah doktorum bu sabah ilacı günde 3 e çıkardı
Merhaba canım hap şeklinde zaten. Normalde ağız yoluyla da alınabilen bir ilaç ama hep fitil olarak tavsiye ediyorlar hem etkisi artıyor hem de yan etkileri azalıyor diye. Eczacın da sana bilgi verir zaten
Yok yok canım korkma için rahat olsun şifa olsun
ben yorumları gördükçe çok korkarak gitmiştim aşıya ama hafif bir ağrı dışında hiç sıkıntım olmadı zaten canlı bir aşı değilmiş. sağ koluma yaptırdım hatta ilk akşam üstüne bile yattım ateş yapmadı 37.2 oldu en fazla. cuma günü yaptırmıştım ağrı tamamen geçti sayılır. zaten hareket ettirince sızlıyodu sadece. o gün duş almak yasak bilgin olsun geceden alıp gidersinMerhaba kızlar aşı yaptırdınızmıı o süreci nasıl atlattınızz çok ağrınızz ateşiniz falan oldumuu
Canım şekli daha çok fitile benziyor ama hem ağızdan hem fitil olarak verebiliyor doktorlar. Ağzıdan alındığında baş dönmesi sersemlik yapıyormuş sanırımAy canım nasıl yani hap şeklinde mi olup fitil gibi uygulayacağız,bu ilaç mı acaba
evet canım ekstra hiçbirşeye tuz atmıyorum uzun zamandır, inşallah çok sağolEvet çok iyi yapmışsın düzelicek inşallah ilaçlar işe yarayacak tuzu da azaltmışsındır zaten. İçini ferah tut geçici bir durum bu
Canım şekli daha çok fitile benziyor ama hem ağızdan hem fitil olarak verebiliyor doktorlar. Ağzıdan alındığında baş dönmesi sersemlik yapıyormuş sanırım
İki şekilde de kullanılabilen bir ilaç doktorunuza danışın tabiBir arkadaşıma sordum şimdi tablet formu fitil olarak kullanılıyormuş tablet olan ağızdan sanıyordum
Evet canım bu ilaç, ama sen dediği gibi fitil olarak kullan ben de çok kullanmıştım yan etkisi olmuyor sadece artık ilaç çok geliyor akıntıya sebep oluyor endişelenmeAy canım nasıl yani hap şeklinde mi olup fitil gibi uygulayacağız,bu ilaç mı acaba
Ben de ona bakıyorum bu aralar internetten . Alırsan ya da incelersen buraya da olumlu olumsuz yorum yapar mısınPrego Ibiza plus alacağım ben cnm pusetli olanı
Evet canım bu ilaç, ama sen dediği gibi fitil olarak kullan ben de çok kullanmıştım yan etkisi olmuyor sadece artık ilaç çok geliyor akıntıya sebep oluyor endişelenme
Gözün aydın canım hep böyle sağlıkla büyüsünSelam kızlar buraya yazmaya pek fırsatım olmadı son haftalarsa biraz tansiyonla mücadele ediyorum. Detaylı usg iyiydi şükür bebeğim gayet sağlıklı herşey yolunda sağlıklı bir bebek dedi doktorum sadece benim kan akımımda sorun gördü zaten tansiyonum da 145-95 lere yükseliyordu ben de ohu söyleyince ecopirin başladı hemen 150mg doktorunla takip yap tekrar yükselirse hemen git ilaç başlansın dedi tabii ben dururmuyum ertesi günü kendi doktoruma gittim zaten 1 haftalık bir takip yapmıştım o gün hastanede de yüksek çıkınca hemen alfamet başladılar çünkü 11-7 ile başlayan genelik tansiyonum yükseliş eğiliminde ve bu haftalarsa zaten gebelikte tansiyon sorunlar ortaya çıkıyormış neyse şükür önlem alındı aabah akşam alfamet ve günde bir de ecopirin alıyorum bu durumda. Tansiton sebebi ile bebeğim bir tık minik olabilirmiş 3500 gr bir bebek beklemiyorum sendrn ama bu sağlıksız olacağı anlamına gelmiyor herşey yolunda beslenmeye dikkat ilaçlara devam dedi. Çok net foti alamadıl malesef çünkü rahim duvarına yaslanıyor küçük hanım kordonu da önünde eli de yüzünde narin kızımın1 ay sonra tekrar çağırdı perinatolog tansiyondan dolayı önlem olarak bebeğin gelişimini de takip edelim dedi durum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?