Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Valla canım bilmiyorum ya hala hiç hissemedim korkmaya başladım baya
Bende düzenli hissetmiyorum sabah mesela bikaç kez hissettim ama o kadar kaç saattir birşey yok
Haftamız daha küçük olduğu için normal olduğunu düşünüyorum
Bahsettiğiniz bel kasık ağrısı hatta daha fazlası bende de var
Biraz stres yapıp bekleyincede hiç hareket etmiyor bebişler
Korkma herşey yolundadır Allahın izniyle uyuyordur
Bu arada bebeklerimizin tahmini doğum tarihleri aynı

tüm gün araba baktım hala seçemedim bunu da favorilere ekledim yoyko city de duydum ondan da memnun olan çokmuş

Yaaa teşekkür ederim canım hissediyorum sanki biraz ama yine de yarın gideceğim randevu aldım Yaa son adet tarihin nedir

Yaaa teşekkür ederim canım hissediyorum sanki biraz ama yine de yarın gideceğim randevu aldım Yaa son adet tarihin nedir
Dün bende senin gibiydim hareket yok diye yürüdüm tatlı yedim soğuk su içtim
20. Hafta olunca beklentimi yüksek tuttum sanırım
22. Haftayı bekleyelim o haftalarda netleşiyormuş hareketler
Benim ki tüp bebek canım

Geçmiş olsun ponçiğim dikkat et kendine ilaçlarını da düzenli kullan allahım ne nazlı kızçeler çıktı bunlar ya ben de net göremedim hala bir sonraki kontrolü bekliyorum sürekli saklanıyor doğunca bu kadar naz yapmaz inş anacağına

İnşallah sağlıklı huzurlu şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı

Kızlar bu göbek sertleşmesi kasılma anlamına mı geliyor,göbeğim öyle sert ki yani bir anlam veremedim ve sanki devamlı bir şekilde.Kontrole cuma günü gitmiştim,bir sıkıntı yoktu.Rahim ağzı kapalı dedi.Sizin böyle bir durumunuz var mı

Benimki her akşam böyle. Sabahları normal akşam yemekten sonra sert fena halde ve bir nokta Ağrı oluyor bazen . Abartıli yemesemde ayni

Benimki her akşam böyle. Sabahları normal akşam yemekten sonra sert fena halde ve bir nokta Ağrı oluyor bazen . Abartıli yemesemde ayni

Benim sabahları da sert neden böyle diye biraz okudum korkunç şeyler gördüm ya,yalancı kasılma da böyle oluyormuş sanırım.Ben de çok fazla gerginlik oluyor ,aç tok fark etmiyor .

Canım ben iki kere özelde bir doktora gittim. O bana kasılmalarım olduğunu söyledi. Fakat bunu endişe verici bir şey olarak anlatmadı. Sadece ilişki esnasında erkeğin menisi bu kasılmaları arttırabilir. Bunu önermiyoruz dedi. Biz de öyle bir durum olmadığı için çok üstünde durmadık. Şimdi sen böyle söyleyince ben de bir şüpheye düştüm. Sıklıkla benim de karnımda sertlikler oluyor çünkü.

Bende de çok oluyor fark ettim ki özellikle sabahları oluyor en son kontrolümde doktoruma söylediğimde öyle olduğunda acile gel bir bakalım dedi ama uzun süreli olmuyor acile gidene kadar geçecek şekilde oluyor o nedenle hiç gitmedim

Bana doktor kasılmalardan hiç bahsetmedi,chatgbt ye sordum yalancı kasılma ağrısız ve sürekli olmaz demiş.Ağrım yok ama çoğunlukla gerginliğim var.Daha 2 önce gitmiştim doktora da hatta kasıklarımda bebek toplanıyor dedim rahim ağzı kapalı sorun yok dedi.Erkeğin menisinin bunu artırdığını ilk defa duydum.Ama şu an için bende de böyle bir durum söz konusu değil

Benim sertleştikten sonra genelde büyüme atağı oluyor. Bir bakıyorum göbüşüm biraz daha büyümüş

Akşam çok oluyor benim sabah bu kadar olmadı sanırım,kısa süreliyse sorun yokmuş sanırım .Ama benim pek kısa olmuyor

kızlar alt değeri yüksek olan var mı? kollarım ve bacaklarımda kaşınma başladı sıcaklardan mı anlayamadım yarın doktoruma sorucam ama yaşayan var mı merak ettim bu kaşıntıları

Ben kanama geçmişimden dolayı şehir hastanesine gidiyorum normalde. Perinatoloji bölümüyle ilerliyorum. Her seferinde farklı bir doktor oluyor maalesef. Ama hiçbirinden böyle bir şey duymadım. Özelde gittiğim doktor bunu söyleyince ben de şaşırmıştım. Her doktorun her konuda farklı bir fikri var. Anlayamıyorum

Buna hiç dikkat etmedim canım ama benim de göbek bir anda büyüdü acaba alakası var mıdır ki
Bence vardır çünkü karnımız bebek için büyürken geriliyor sertleşiyor. Ne zaman böyle sertlik yaşasam biraz daha büyüdü karnım. Hatta artık geliyor büyüme atağı yine diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…