Bende düzenli hissetmiyorum sabah mesela bikaç kez hissettim ama o kadar kaç saattir birşey yokValla canım bilmiyorum ya hala hiç hissemedim korkmaya başladım baya
tüm gün araba baktım hala seçemedimLink atıyorum ama yasak değildir inşallahPrego Range Travel Sistem Bebek Arabası Portbebeli 2093 - Fiyatı, Yorumları
Prego Range Travel Sistem Bebek Arabası Portbebeli 2093 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu şekilde gösterilmiş canım. Ekstra bir aparattan bahsedilmemiş. Muhtemelen kemer ile kullanılıyordur.
Yaaa teşekkür ederim canım hissediyorum sanki biraz ama yine de yarın gideceğim randevu aldımBende düzenli hissetmiyorum sabah mesela bikaç kez hissettim ama o kadar kaç saattir birşey yok
Haftamız daha küçük olduğu için normal olduğunu düşünüyorum
Bahsettiğiniz bel kasık ağrısı hatta daha fazlası bende de var
Biraz stres yapıp bekleyincede hiç hareket etmiyor bebişler
Korkma herşey yolundadır Allahın izniyle uyuyordur
Bu arada bebeklerimizin tahmini doğum tarihleri aynı
İnşallah canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım. Alınan önlemler ile birlikte inşallah bu tansiyon yüksekliği seni daha fazla yormaz ve sürecini sağlıkla, keyifle sürdürürsün
Dün bende senin gibiydim hareket yok diye yürüdüm tatlı yedim soğuk su içtimYaaa teşekkür ederim canım hissediyorum sanki biraz ama yine de yarın gideceğim randevu aldımYaa son adet tarihin nedir
Geçmiş olsun ponçiğim dikkat et kendine ilaçlarını da düzenli kullanSelam kızlar buraya yazmaya pek fırsatım olmadı son haftalarsa biraz tansiyonla mücadele ediyorum. Detaylı usg iyiydi şükür bebeğim gayet sağlıklı herşey yolunda sağlıklı bir bebek dedi doktorum sadece benim kan akımımda sorun gördü zaten tansiyonum da 145-95 lere yükseliyordu ben de ohu söyleyince ecopirin başladı hemen 150mg doktorunla takip yap tekrar yükselirse hemen git ilaç başlansın dedi tabii ben dururmuyum ertesi günü kendi doktoruma gittim zaten 1 haftalık bir takip yapmıştım o gün hastanede de yüksek çıkınca hemen alfamet başladılar çünkü 11-7 ile başlayan genelik tansiyonum yükseliş eğiliminde ve bu haftalarsa zaten gebelikte tansiyon sorunlar ortaya çıkıyormış neyse şükür önlem alındı aabah akşam alfamet ve günde bir de ecopirin alıyorum bu durumda. Tansiton sebebi ile bebeğim bir tık minik olabilirmiş 3500 gr bir bebek beklemiyorum sendrn ama bu sağlıksız olacağı anlamına gelmiyor herşey yolunda beslenmeye dikkat ilaçlara devam dedi. Çok net foti alamadıl malesef çünkü rahim duvarına yaslanıyor küçük hanım kordonu da önünde eli de yüzünde narin kızımın1 ay sonra tekrar çağırdı perinatolog tansiyondan dolayı önlem olarak bebeğin gelişimini de takip edelim dedi durum böyle
Dün bende senin gibiydim hareket yok diye yürüdüm tatlı yedim soğuk su içtim
20. Hafta olunca beklentimi yüksek tuttum sanırım
22. Haftayı bekleyelim o haftalarda netleşiyormuş hareketler
Benim ki tüp bebek canım
Amin canım inşallahİnşallah sağlıklı huzurlu şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı
Benimki her akşam böyle. Sabahları normal akşam yemekten sonra sert fena halde ve bir nokta Ağrı oluyor bazen . Abartıli yemesemde ayniKızlar bu göbek sertleşmesi kasılma anlamına mı geliyor,göbeğim öyle sert ki yani bir anlam veremedim ve sanki devamlı bir şekilde.Kontrole cuma günü gitmiştim,bir sıkıntı yoktu.Rahim ağzı kapalı dedi.Sizin böyle bir durumunuz var mı
Benimki her akşam böyle. Sabahları normal akşam yemekten sonra sert fena halde ve bir nokta Ağrı oluyor bazen . Abartıli yemesemde ayni
Canım ben iki kere özelde bir doktora gittim. O bana kasılmalarım olduğunu söyledi. Fakat bunu endişe verici bir şey olarak anlatmadı. Sadece ilişki esnasında erkeğin menisi bu kasılmaları arttırabilir. Bunu önermiyoruz dedi. Biz de öyle bir durum olmadığı için çok üstünde durmadık. Şimdi sen böyle söyleyince ben de bir şüpheye düştüm. Sıklıkla benim de karnımda sertlikler oluyor çünkü.Kızlar bu göbek sertleşmesi kasılma anlamına mı geliyor,göbeğim öyle sert ki yani bir anlam veremedim ve sanki devamlı bir şekilde.Kontrole cuma günü gitmiştim,bir sıkıntı yoktu.Rahim ağzı kapalı dedi.Sizin böyle bir durumunuz var mı
Bende de çok oluyor fark ettim ki özellikle sabahları oluyor en son kontrolümde doktoruma söylediğimde öyle olduğunda acile gel bir bakalım dedi ama uzun süreli olmuyor acile gidene kadar geçecek şekilde oluyor o nedenle hiç gitmedimKızlar bu göbek sertleşmesi kasılma anlamına mı geliyor,göbeğim öyle sert ki yani bir anlam veremedim ve sanki devamlı bir şekilde.Kontrole cuma günü gitmiştim,bir sıkıntı yoktu.Rahim ağzı kapalı dedi.Sizin böyle bir durumunuz var mı
Canım ben iki kere özelde bir doktora gittim. O bana kasılmalarım olduğunu söyledi. Fakat bunu endişe verici bir şey olarak anlatmadı. Sadece ilişki esnasında erkeğin menisi bu kasılmaları arttırabilir. Bunu önermiyoruz dedi. Biz de öyle bir durum olmadığı için çok üstünde durmadık. Şimdi sen böyle söyleyince ben de bir şüpheye düştüm. Sıklıkla benim de karnımda sertlikler oluyor çünkü.
Benim sertleştikten sonra genelde büyüme atağı oluyor. Bir bakıyorum göbüşüm biraz daha büyümüşKızlar bu göbek sertleşmesi kasılma anlamına mı geliyor,göbeğim öyle sert ki yani bir anlam veremedim ve sanki devamlı bir şekilde.Kontrole cuma günü gitmiştim,bir sıkıntı yoktu.Rahim ağzı kapalı dedi.Sizin böyle bir durumunuz var mı
Bende de çok oluyor fark ettim ki özellikle sabahları oluyor en son kontrolümde doktoruma söylediğimde öyle olduğunda acile gel bir bakalım dedi ama uzun süreli olmuyor acile gidene kadar geçecek şekilde oluyor o nedenle hiç gitmedim
Benim sertleştikten sonra genelde büyüme atağı oluyor. Bir bakıyorum göbüşüm biraz daha büyümüş
Ben kanama geçmişimden dolayı şehir hastanesine gidiyorum normalde. Perinatoloji bölümüyle ilerliyorum. Her seferinde farklı bir doktor oluyor maalesef. Ama hiçbirinden böyle bir şey duymadım. Özelde gittiğim doktor bunu söyleyince ben de şaşırmıştım. Her doktorun her konuda farklı bir fikri var. AnlayamıyorumBana doktor kasılmalardan hiç bahsetmedi,chatgbt ye sordum yalancı kasılma ağrısız ve sürekli olmaz demiş.Ağrım yok ama çoğunlukla gerginliğim var.Daha 2 önce gitmiştim doktora da hatta kasıklarımda bebek toplanıyor dedim rahim ağzı kapalı sorun yok dedi.Erkeğin menisinin bunu artırdığını ilk defa duydum.Ama şu an için bende de böyle bir durum söz konusu değil
Bence vardır çünkü karnımız bebek için büyürken geriliyor sertleşiyor. Ne zaman böyle sertlik yaşasam biraz daha büyüdü karnım. Hatta artık geliyor büyüme atağı yine diyorumBuna hiç dikkat etmedim canım ama benim de göbek bir anda büyüdü acaba alakası var mıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?