Canım ben soluma rahat yatabilmek için sağ koluma yaptırmıştım bilgin olsun. Hiç sorun yaşamadım, işlerimi aksaracak kadar da zorlamadı sağda olması
Teşekkür ederim kızlarr iÇim rahatldıben yorumları gördükçe çok korkarak gitmiştim aşıya ama hafif bir ağrı dışında hiç sıkıntım olmadı zaten canlı bir aşı değilmiş. sağ koluma yaptırdım hatta ilk akşam üstüne bile yattım ateş yapmadı 37.2 oldu en fazla. cuma günü yaptırmıştım ağrı tamamen geçti sayılır. zaten hareket ettirince sızlıyodu sadece. o gün duş almak yasak bilgin olsun geceden alıp gidersin
Bizim için oto koltuğunun güvenilirliği çok önemliydi. Açıkçası bu sebeple hem bebek arabası hem de araçta kullanılacak birşey bakmadık. Bebek arabamıza herhangi bir pusette takılabiliyor. Bunun için aparatı var. Zaten 3-4 ay kullanılabildiği için işimi görecek uygun bir puset bakacağım. Bebek arabasının kendi puseti yoktu. Ama kullanımı çok hoşuma gittiği için tercih ettim.Kızlar selam, puset almadınız mı acaba ya da almayı düşünmüyor musunuz? Puset ve oto koltuğunda çok kararsızım oto koltuğu olarak da kullanılabilen travel sistem bebek arabası mı alsam yoksa kabin boy bebek arabası alıp direkt oto koltuğu mu alsam
serviks uzunluğuna ultrasonla da bakılıyor. muayeneleriniz esnasında bakıyordur, size söylemiyordur normal aralıkta olduğu içinKızlar bu göbekte sertleşmeyi doktora sordum ,benim biraz uzun süreli sertleşmem var çok endişe ettim.O da sabah akşam progesteron fitil 200 ml kullan dedi.Rahim ağzım kapalıydı hep.Rahim ağzı kapalıysa serviks uzunluğuna bakılmıyor mu?Bir de bu fitili hiç kullanmadım neye dikkat etmem lazım.Tuhaf bir şekilde nefes almakta da zorluk çekiyorum.
Puset benim aldığım modelde dahildi, yine Joie marka, şuan için yeterli geldi bana. İlerisi için daha iyi bir oto koltuk ve daha pratik bir bebek arabası düşünüyorum, şuan f/p olarak bana bu model cazip geldi. Diğer kısım artık doğduktan sonra :))Kızlar selam, puset almadınız mı acaba ya da almayı düşünmüyor musunuz? Puset ve oto koltuğunda çok kararsızım oto koltuğu olarak da kullanılabilen travel sistem bebek arabası mı alsam yoksa kabin boy bebek arabası alıp direkt oto koltuğu mu alsam
Ben de senin gibi düşünüyorum, oto koltuğun güvenliği en önemlisi. Allah korusun. Bakalım henüz ona bakmaya başlamadım biraz daha vakti var diyeBizim için oto koltuğunun güvenilirliği çok önemliydi. Açıkçası bu sebeple hem bebek arabası hem de araçta kullanılacak birşey bakmadık. Bebek arabamıza herhangi bir pusette takılabiliyor. Bunun için aparatı var. Zaten 3-4 ay kullanılabildiği için işimi görecek uygun bir puset bakacağım. Bebek arabasının kendi puseti yoktu. Ama kullanımı çok hoşuma gittiği için tercih ettim.
Ben de öyle düşündüm canım bakıyordur herhalde ne bileyim bana söylemiyor ama bir problem olsa söylerdi herhalde,hatta bugün doktora yazdığımda da sıkıntı olacak olsa gel derdi diye düşündüm.Sadece progesteron alabilirsin dediserviks uzunluğuna ultrasonla da bakılıyor. muayeneleriniz esnasında bakıyordur, size söylemiyordur normal aralıkta olduğu için
ayakları yukarı kaldırmak yükseltiyor dedikleri için yapmıyorum artık ama evet limon içiyorum çok teşekkürlerGözün aydın canım hep böyle sağlıkla büyüsüntansiyon için de sen de yazmışsin tuzsuz beslenmek çok işe yarıyor bir de yükseldiği anda yarım limon suyunu yarım çay bardağı su ile karıştırıp iç ayaklarını da dik biraz yukarı 15-20 dakikada düşüyor çok geçmiş olsun
Canım gittin mi doktora ?Kızlar merhaba. 20.haftadayım ve nedense hareketleri hissetmiyorum yani 2 gün önce hissettim yemek yerken 10 saniye falan dünden beri bidaha hissetmedim. Öyle sık sık hissetmiyordum zaten genelde hapşurunca falan. Sadece sol kısımda toplanma kasılma tarzı bir şey hissediyorum dışarıdan da orası daha şiş zaten başından beri solda bebek. Bugün de biraz ağrı hissettim kasıklarımda belimde falan iyice korktum ya. Çok mu anormal düzenli hareket hissetmemem sizde durumlar nasıl
Canım gittin mi doktora ?
o kadar etkiliyor muymuş yaGittim canım plesenta öndeymiş bebeği hissetmeme sebebim oymuş enfeksiyon çıktı bi de idrarda
Benim arabamda boyle, kullanim ve hafiflik acisindan cok iyi, katlaninca cok az yer kapliyor ve hafif bir araba. Joie'nin chrome modelide guzel ona da bakabilirsiniz.Şuan gözüme bu modeli kestirdim ama tabi daha zaman var araştırmaya devam edeceğimpusetli kabin boy arabalar için fikri olan var mıı?
Benimkide ondeymis, yine biraz biraz hissediyorum ama etkisi var tabi, asmde bile kalp atisini dinlemek icin ugrastik baya. Enfeksiyon icin de ilac verdi mi, ben kullandim şaseden iyi geldi bana, gecmis olsunGittim canım plesenta öndeymiş bebeği hissetmeme sebebim oymuş enfeksiyon çıktı bi de idrarda
Canım ondandır senin de işte plesenta önde olunca his azalıyor demek kio kadar etkiliyor muymuş yabenim de plesentanın önde olduğunu söylemişti doktorum iki hafta önce. hala hissetmiyorum çok korktum tabi artık 20. hafta ikinci gebelik hissetmem gerekiyor gibi. arada bazı hisler oluyor tabi ama net bu diyemiyorum. gebelik ilerledikçe hareket hissi sıfırlandı. yarın randevum var bakalım
Evet verdi toz şeklinde ben kullanmıştım aslında 1 ay önce falan demek ki tekrarladıBenimkide ondeymis, yine biraz biraz hissediyorum ama etkisi var tabi, asmde bile kalp atisini dinlemek icin ugrastik baya. Enfeksiyon icin de ilac verdi mi, ben kullandim şaseden iyi geldi bana, gecmis olsun
Bende bugün hiç hissetmedim bebeği bakalım benlm kontrolde çarşamba günüGittim canım plesenta öndeymiş bebeği hissetmeme sebebim oymuş enfeksiyon çıktı bi de idrarda
Canım ben bunu kullanıyorum. Başka formu var mı bilmiyorum. Hastanede yatarken kanamam olduğu için minik bir hap içiyordum. Onun da Progestan olduğunu söylüyorlardı ama eczanede bana en başından beri bunu veriyorlar. Doktorlar fitil olarak kullanmanın daha etkili olduğunu söylüyorlar.Ay canım nasıl yani hap şeklinde mi olup fitil gibi uygulayacağız,bu ilaç mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?