Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Canım ben soluma rahat yatabilmek için sağ koluma yaptırmıştım bilgin olsun. Hiç sorun yaşamadım, işlerimi aksaracak kadar da zorlamadı sağda olması

Teşekkür ederim kızlarr iÇim rahatldı

Bizim için oto koltuğunun güvenilirliği çok önemliydi. Açıkçası bu sebeple hem bebek arabası hem de araçta kullanılacak birşey bakmadık. Bebek arabamıza herhangi bir pusette takılabiliyor. Bunun için aparatı var. Zaten 3-4 ay kullanılabildiği için işimi görecek uygun bir puset bakacağım. Bebek arabasının kendi puseti yoktu. Ama kullanımı çok hoşuma gittiği için tercih ettim.

serviks uzunluğuna ultrasonla da bakılıyor. muayeneleriniz esnasında bakıyordur, size söylemiyordur normal aralıkta olduğu için

Puset benim aldığım modelde dahildi, yine Joie marka, şuan için yeterli geldi bana. İlerisi için daha iyi bir oto koltuk ve daha pratik bir bebek arabası düşünüyorum, şuan f/p olarak bana bu model cazip geldi. Diğer kısım artık doğduktan sonra :))

Ben de senin gibi düşünüyorum, oto koltuğun güvenliği en önemlisi. Allah korusun. Bakalım henüz ona bakmaya başlamadım biraz daha vakti var diye

Şuan gözüme bu modeli kestirdim ama tabi daha zaman var araştırmaya devam edeceğim pusetli kabin boy arabalar için fikri olan var mıı?

Eklentiler

• IMG_5048.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_5049.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 70
serviks uzunluğuna ultrasonla da bakılıyor. muayeneleriniz esnasında bakıyordur, size söylemiyordur normal aralıkta olduğu için
Ben de öyle düşündüm canım bakıyordur herhalde ne bileyim bana söylemiyor ama bir problem olsa söylerdi herhalde,hatta bugün doktora yazdığımda da sıkıntı olacak olsa gel derdi diye düşündüm.Sadece progesteron alabilirsin dedi

ayakları yukarı kaldırmak yükseltiyor dedikleri için yapmıyorum artık ama evet limon içiyorum çok teşekkürler

Kızlar ben de anne yanı beşiği hakkında fikrinizi alabilir miyim ? Benim yatakodam dar yatağın kendi yattığım kısmını biraz açtım ama ona rağmen 72 cm bu nedenle park yatak değil de küçük yatak düşünüyorum. Yan odayı da çocuk odası yaptım zaten İkea Hemnes yatak var ona korkuluk alıp 1 yaştan sonra geçirirl yavaş yavaş diye. Kafam çok karışık bi maci coşa marka beşik gördük sizin önereceğiniz ya da aldığınız var mı

Canım gittin mi doktora ?

Gittim canım plesenta öndeymiş bebeği hissetmeme sebebim oymuş enfeksiyon çıktı bi de idrarda
o kadar etkiliyor muymuş ya benim de plesentanın önde olduğunu söylemişti doktorum iki hafta önce. hala hissetmiyorum çok korktum tabi artık 20. hafta ikinci gebelik hissetmem gerekiyor gibi. arada bazı hisler oluyor tabi ama net bu diyemiyorum. gebelik ilerledikçe hareket hissi sıfırlandı. yarın randevum var bakalım

Şuan gözüme bu modeli kestirdim ama tabi daha zaman var araştırmaya devam edeceğim pusetli kabin boy arabalar için fikri olan var mıı?
Benim arabamda boyle, kullanim ve hafiflik acisindan cok iyi, katlaninca cok az yer kapliyor ve hafif bir araba. Joie'nin chrome modelide guzel ona da bakabilirsiniz.

Gittim canım plesenta öndeymiş bebeği hissetmeme sebebim oymuş enfeksiyon çıktı bi de idrarda
Benimkide ondeymis, yine biraz biraz hissediyorum ama etkisi var tabi, asmde bile kalp atisini dinlemek icin ugrastik baya. Enfeksiyon icin de ilac verdi mi, ben kullandim şaseden iyi geldi bana, gecmis olsun

Canım ondandır senin de işte plesenta önde olunca his azalıyor demek ki

Benimkide ondeymis, yine biraz biraz hissediyorum ama etkisi var tabi, asmde bile kalp atisini dinlemek icin ugrastik baya. Enfeksiyon icin de ilac verdi mi, ben kullandim şaseden iyi geldi bana, gecmis olsun
Evet verdi toz şeklinde ben kullanmıştım aslında 1 ay önce falan demek ki tekrarladı teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Bende bugün hiç hissetmedim bebeği bakalım benlm kontrolde çarşamba günü
Benim plesenta da öndeymiş belki bende ondan hissetmiyorum
Çarşamba olsa da kontrole gitsem bian önce

Ay canım nasıl yani hap şeklinde mi olup fitil gibi uygulayacağız,bu ilaç mı acaba
Canım ben bunu kullanıyorum. Başka formu var mı bilmiyorum. Hastanede yatarken kanamam olduğu için minik bir hap içiyordum. Onun da Progestan olduğunu söylüyorlardı ama eczanede bana en başından beri bunu veriyorlar. Doktorlar fitil olarak kullanmanın daha etkili olduğunu söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…