Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Serviks de önemliymiş canım,bana bununla ilgili de bir şey demedi ama herhalde uzunluğu inşallah iyidir.Saatte 4 ten fazla olunca bir kontrol gerektirirmiş ama benim sanki hep sıkı ve gergin hiç anlayamadım.

kızlar eşya konusu açılmışken bebek arabası ve oto koltuğu alan var mı hangi marka model düşünüyorsunuz
Ben şimdilik bebek arabası ve oto koltuğu aldım sadece. Kullananların tavsiye ve önerilerini dikkate aldim. Memnun kalacağımı düşünüyorum. Ben mağazadan aldım ama trendyol linkini ekledim.

Günaydın kızlar.. Boğaz ağrısı ve hafif kırgınlık yaşıyorum. İlaç içmeden nasıl geçirebilirim? Bir de artık sabah ezanından sonra hiç uyku tutmuyor normal mi bu şimdiden..

Geçmiş olsun canım. Kendini yorma hiç. Havalar da çok sıcak. Dışarı çıkmak bile tansiyonu etkiliyor. Özellikle Ağustos bizleri çok zorlayacak gibi geliyor.

Ben de Joie’nin Chrome modelini aldım, kardeşimde vardı hayran kalmıştım ben de onu aldım, Versatrax’ı da beğendim ama Chrome daha hafif olunca onu tercih ettim. Ebebekte güzel indirimler oluyor.

Chrome Bebek Arabası
Joie Chrome Bebek Arabası - ebebek

Günaydın kızlar.. Boğaz ağrısı ve hafif kırgınlık yaşıyorum. İlaç içmeden nasıl geçirebilirim? Bir de artık sabah ezanından sonra hiç uyku tutmuyor normal mi bu şimdiden..

Nane limon içebilirsin canım doktor bana öyle demişti,bol sıvı tüket ve ılık bir duş alıp genellikle uzan .Geçmiş olsun inşallah

Eve bebişin bir eşyasının gelmesi harika bir duygu değil mi? Çok heyecanlanıyorum Böyle link paylaşmakta iyi oluyor. Henüz almadığım şeylerde fikir oluyor. Eminim herkesin işine yariyordur. Ben nereden başlayacağıma bir türlü karar veremiyorum hala. Sadece bebek arabası ve oto koltuğu var bebeğimin. Alışveriş listesi hazırlayan da paylaşsa güzel olur aslında.

Canım çok geçmiş olsun. 14-9 tam sınır bir değer. Hemen farkedip ilaç a başlaman çok iyi olmuş. Benimde akımda direnç var ama bazı yerlerde bunun 25. Haftadan sonra düzeldiğini okudum. İnşallah geçer bizimki de.

Kızlar bu göbekte sertleşmeyi doktora sordum ,benim biraz uzun süreli sertleşmem var çok endişe ettim.O da sabah akşam progesteron fitil 200 ml kullan dedi.Rahim ağzım kapalıydı hep.Rahim ağzı kapalıysa serviks uzunluğuna bakılmıyor mu?Bir de bu fitili hiç kullanmadım neye dikkat etmem lazım.Tuhaf bir şekilde nefes almakta da zorluk çekiyorum.

Kızlar haftaya ultasaon günü verdi doktor . Obstetrik us yazıyor. Ne için detaylı olan mi? Ama detaylı değildir çünkü il de yapılıyor dedi bu ne için acaba

Canım ben 6. haftamdan beri Progestan fitil kullanıyorum. Uzanıyorum ve bacaklarımı hafifçe kendime doğru çekip fitili itebildiğim kadar ileri itiyorum. Sonrasında 15 dakika ya da yarım saat uzanıyorum. Emilmeyen kısımlar bir süre sonra akıntı olarak geliyor. O yüzden günlük ped kullanıyorum. Saatlerini kaçırmamaya özen gösteriyorum. Rahim ağzına gelecek olursak benim de rahim ağzımın hep kapalı olduğu söylendi. Rahim ağzı uzunluğu ile ilgili hiçbir bilgim yoktu. Memlekette farklı bir doktora gidince o önce karından sonra da emin olmak için vajinal yoldan rahim ağzı uzunluğuna baktı. İyi olduğunu söyledi.

Sağol canım ben de senin gibi uygulayayım ama bu rahim ağzı uzunluğu 3 farklı doktora gittim hiç ölçülmedi,erken doğum riski yok dedi bana biri, biri de kapalı bir sıkıntı yok dedi.Bu serviks uzunluğu olayını anlamadım.Hayır ilk gebelik olunca karın şişliğini kasılma gibi bile anlamamışım kasılma kasıklarda olur sanmışım.Şimdi çok panik yaptım,biraz stresli bir dönemden geçiyorum ondan mı oldu anlamadım.Detaylı ultrasonu dört gözle bekliyorum ona da daha var.

Canım bunun görselini eczaneden aldığın şekliyle bana atar mısın bulamadım ben,hep hap çıkıyor

Canım bunun görselini eczaneden aldığın şekliyle bana atar mısın bulamadım ben,hep hap çıkıyor
Merhaba canım hap şeklinde zaten. Normalde ağız yoluyla da alınabilen bir ilaç ama hep fitil olarak tavsiye ediyorlar hem etkisi artıyor hem de yan etkileri azalıyor diye. Eczacın da sana bilgi verir zaten

Ben yaptırdım canım ateşim olmadı ama ağrı oldu biraz tam 1 gün sonra geçti
Bende yatıracağım bu hafta iki tanesini bir yapıyorlarmış sanırım çok ağrı oldu bebek hareketlerim azaldı kolumu kaldıramadım ateş yaptıı falan diye yazılar okudum merak ettim biraz korktum ama doktorumda yapılmasını önerdi yoğun ağrın faln oldumuu canm

Ben 22.haftada bir aşı oldum sadece canım 4 hafta sonra çağırdı ikincisi için. 2020de de olmuştum o zaman ateşim olmuştu bu sefer de olur mu diye korktum ama olmadı, olursa da parol iç dedi hemşire. Aşırı yoğun ağrı oldu diyemem sol kolumun üstüne yatmıştım o yüzden biraz daha fazla ağrıdı ama geçti ertesi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…