Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
KIZLARRRRRRRR tüy dökücü krem kullanmamız yasak diye biliyorum ama hamilelikte güvenli olan hiç yok mu acaba doktoruma perşembe gidince sorucam sizin bilginiz var mı kullanıyo musunuz

KIZLARRRRRRRR tüy dökücü krem kullanmamız yasak diye biliyorum ama hamilelikte güvenli olan hiç yok mu acaba doktoruma perşembe gidince sorucam sizin bilginiz var mı kullanıyo musunuz
Bak bunu ben de cok merak ediyorum ama niyeyse cekinip soramadim simdiye dek sen sorarsan bize de yaz bebisim

Bak bunu ben de cok merak ediyorum ama niyeyse cekinip soramadim simdiye dek sen sorarsan bize de yaz bebisim

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum
perşembe detaylım var sorcam kızlar açık tenliyim kıl tüy az bende ama takıntılıyım rahatsız hissediyorum jilet kaşıntı yapıyo alerji gibi ağda zaten imkansız lazer de yasak çok zor chatgpt veet pembe olanı önerdi de ona güven olmaz bana cinsiyeti de %70 kız demişti

Ben veet in hassas ciltler icin olanini kullaniyorum yillardir, hamilelikle bir yalan oldu tabi. Hamilelik oncesi obur doktoruma sormustum kimyasalinin ne derece zararli oldugunu, ona dikkat edip kullanmayacaksan yedigin her meyve sebzenin gidanin organikligini, ictigin suyun mineral degerinden ph degerine kdr herseyini de sorgulaman gerekir demisti ama tani hamilelik soz konusu oldu mu isler degisebilir gecen gun de kayinvalidem 3-5 dk beklehen bir merhem ne kadar zararli olabilir dedi aklimi celdi

Ben ağda yöntemini kullanıyorum her yerime. Doktorum da hijyen kurallarına uyulduğu sürece onay verdi. Diğerleri imkansız geliyor bana. Jilet hem kaşındırıyor hem de bir süre sonra eğilemeyeceğiz zaten

Ben ağda yöntemini kullanıyorum her yerime. Doktorum da hijyen kurallarına uyulduğu sürece onay verdi. Diğerleri imkansız geliyor bana. Jilet hem kaşındırıyor hem de bir süre sonra eğilemeyeceğiz zaten
ağda damarlarımı patlatıyo en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile
Egilemiyoruz artık
eveeet ayakkabı zor giyiyorum
ay evet aşkım chatgpt de senin kullandığını önerdi zaten hassas ciltler için olanı amonyaklı değilmiş parfüm de yokmuş içinde

Eklentiler

• IMG_5006.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 88
Dün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldı bebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az .

Kızlar günaydın,bana güneş kremi önerisi yapabilir misiniz? Suya dayanıklı, tatile gidicez. Evde bu var ama yeterli olur mu acaba bilemiyorum.

Eklentiler

• IMG_5718.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın inşallah güzel haberini bekliyorum haftaya. Bu konuda bilgim yok. Ama haftaya kadar prof. beklerken yine de farklı bir dr gitme imkanın varsa bence bir görüş istersen.

İnşallah güzel ilerler . Haftaya kadar bir doktor fikri daha al

Günaydın inşallah güzel haberini bekliyorum haftaya. Bu konuda bilgim yok. Ama haftaya kadar prof. beklerken yine de farklı bir dr gitme imkanın varsa bence bir görüş istersen.
ben zaten perinatoloji takipliyim canım .Normal kadın doğum doktorları ikiz diye hemen perinatoji görsün diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…