- 31 Mayıs 2025
- 359
- 338
- 18
- 27
Kullanmadım ama bende kullanışlı olacağını düşünüyorum o modele de mutlaka bakacağımBenim arabamda boyle, kullanim ve hafiflik acisindan cok iyi, katlaninca cok az yer kapliyor ve hafif bir araba. Joie'nin chrome modelide guzel ona da bakabilirsiniz.
ayyy çok güzel olmuş bayıldım ben tebrik ederim tekrarKızlar geçen hafta kendi ellerimle yaptığım minik bir pastayla oğlumuza hatıra kalsın diye baş başa cinsiyet kutlaması yaptık eşimle. Sizinle paylaşmayı çok istiyordum. Bugüne kısmetmiş
ayakları yukarı kaldırmak yükseltiyor dedikleri için yapmıyorum artık ama evet limon içiyorum çok teşekkürler
Bak bunu ben de cok merak ediyorum ama niyeyse cekinip soramadim simdiye dekKIZLARRRRRRRR tüy dökücü krem kullanmamız yasak diye biliyorum ama hamilelikte güvenli olan hiç yok mu acaba doktoruma perşembe gidince sorucam sizin bilginiz var mı kullanıyo musunuz
Çok teşekkür ederim canımayyy çok güzel olmuş bayıldım ben tebrik ederim tekrar
KIZLARRRRRRRR tüy dökücü krem kullanmamız yasak diye biliyorum ama hamilelikte güvenli olan hiç yok mu acaba doktoruma perşembe gidince sorucam sizin bilginiz var mı kullanıyo musunuz
Bak bunu ben de cok merak ediyorum ama niyeyse cekinip soramadim simdiye deksen sorarsan bize de yaz bebisim
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum
perşembe detaylım var sorcam kızlar açık tenliyim kıl tüy az bende ama takıntılıyım rahatsız hissediyorumBak bunu ben de cok merak ediyorum ama niyeyse cekinip soramadim simdiye deksen sorarsan bize de yaz bebisim
Ben veet in hassas ciltler icin olanini kullaniyorum yillardir, hamilelikle bir yalan oldu tabi. Hamilelik oncesi obur doktoruma sormustum kimyasalinin ne derece zararli oldugunu, ona dikkat edip kullanmayacaksan yedigin her meyve sebzenin gidanin organikligini, ictigin suyun mineral degerinden ph degerine kdr herseyini de sorgulaman gerekir demistiperşembe detaylım var sorcam kızlar açık tenliyim kıl tüy az bende ama takıntılıyım rahatsız hissediyorumjilet kaşıntı yapıyo alerji gibi ağda zaten imkansız lazer de yasak çok zor chatgpt veet pembe olanı önerdi de ona güven olmaz bana cinsiyeti de %70 kız demişti
Ben ağda yöntemini kullanıyorum her yerime. Doktorum da hijyen kurallarına uyulduğu sürece onay verdi. Diğerleri imkansız geliyor bana. Jilet hem kaşındırıyor hem de bir süre sonra eğilemeyeceğiz zatenperşembe detaylım var sorcam kızlar açık tenliyim kıl tüy az bende ama takıntılıyım rahatsız hissediyorumjilet kaşıntı yapıyo alerji gibi ağda zaten imkansız lazer de yasak çok zor chatgpt veet pembe olanı önerdi de ona güven olmaz bana cinsiyeti de %70 kız demişti
Egilemiyoruz artıkBen ağda yöntemini kullanıyorum her yerime. Doktorum da hijyen kurallarına uyulduğu sürece onay verdi. Diğerleri imkansız geliyor bana. Jilet hem kaşındırıyor hem de bir süre sonra eğilemeyeceğiz zaten
Aynen valla geçen mecbur jiletle bacağımı aldım çok zorduEgilemiyoruz artık
ağda damarlarımı patlatıyo en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum bileBen ağda yöntemini kullanıyorum her yerime. Doktorum da hijyen kurallarına uyulduğu sürece onay verdi. Diğerleri imkansız geliyor bana. Jilet hem kaşındırıyor hem de bir süre sonra eğilemeyeceğiz zaten
eveeet ayakkabı zor giyiyorumEgilemiyoruz artık
ay evet aşkım chatgpt de senin kullandığını önerdi zaten hassas ciltler için olanıBen veet in hassas ciltler icin olanini kullaniyorum yillardir, hamilelikle bir yalan oldu tabi. Hamilelik oncesi obur doktoruma sormustum kimyasalinin ne derece zararli oldugunu, ona dikkat edip kullanmayacaksan yedigin her meyve sebzenin gidanin organikligini, ictigin suyun mineral degerinden ph degerine kdr herseyini de sorgulaman gerekir demistiama tani hamilelik soz konusu oldu mu isler degisebilir gecen gun de kayinvalidem 3-5 dk beklehen bir merhem ne kadar zararli olabilir dedi aklimi celdi
Günaydın inşallah güzel haberini bekliyorum haftaya. Bu konuda bilgim yok. Ama haftaya kadar prof. beklerken yine de farklı bir dr gitme imkanın varsa bence bir görüş istersen.Dün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldıbebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az .
İnşallah güzel ilerler . Haftaya kadar bir doktor fikri daha alDün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldıbebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az .
ben zaten perinatoloji takipliyim canım .Normal kadın doğum doktorları ikiz diye hemen perinatoji görsün diyorlarGünaydın inşallah güzel haberini bekliyorum haftaya. Bu konuda bilgim yok. Ama haftaya kadar prof. beklerken yine de farklı bir dr gitme imkanın varsa bence bir görüş istersen.
inşallah canım çok tedirgin oldumİnşallah güzel ilerler . Haftaya kadar bir doktor fikri daha al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?