Ah buyumezler mi cok sekerdi valla insana yavrusu cok guzel geliyormus dogruymus bu ahdjdjdOh çok şükür kuzum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, ay nasıl büyümüş müü paşan benim daha iki hafta var kontrolüme kaç gram oldu büyüdü mü naptı diye meraktan çatlicamm
Bunu dusunerek surekli yemedigimiz surece sorun yok benceYaa bu doğru bence. İş yerinde dondurma ikram ettiler. Yedim ve gerçekten pıt pıt bi şeyler hissetmeye başladım.
Hayır alınmıyor ama randevu alırken yazıyor muydu detaylı ultrason yapılmamaktadır diyeDevlette detaylı ultrason da ücret alıyorlar mı randavu buldum şükür salı günü gideceğim
Güzel haberlerle gelmişsin canimAh buyumezler mi cok sekerdi valla insana yavrusu cok guzel geliyormus dogruymus bu ahdjdjdhani uc haftada bu kadar degiscegini dusunmezdim tip sima olarak, esim diyor ki ee bu bildigin bebek ahdjdjdjd bizim olaylara fransizlik
Ay valla bence bana benziyor ahahshsh yanak dudak ozellikleGüzel haberlerle gelmişsin canim
Gozunuzaydin yüzü kime benziyor sen bide doğunca gör sürekli değişecek yüz hatlari
Yaa büyüme atağı geçiriyolar bu ara anaları kurban olsunlar onlaraaAh buyumezler mi cok sekerdi valla insana yavrusu cok guzel geliyormus dogruymus bu ahdjdjdhani uc haftada bu kadar degiscegini dusunmezdim tip sima olarak, esim diyor ki ee bu bildigin bebek ahdjdjdjd bizim olaylara fransizlik
Kiz ben de oleyim salak salak sorular sordum bugun yine adama ajdjdjdj alisti artikYaa büyüme atağı geçiriyolar bu ara anaları kurban olsunlar onlaraaya ne dicem en son doktorumla konuştuğumda ay sonuna doğru aç gel şeker yüklemeni de yapalım demişti, bu şeker yüklemesini kendi doktorumuz reçete edip yapıyo dimi ya bi yerde dahiliye falan yapıyor diye okudum sanki. Bilmediğim için benim cahillik level
Amin kuzum bunu da atlatalım sağlıklahadi bakalım güzel sonuçların olsun canım sanırım ben de pazartesi yaptıracağım kontrolüm o gün
Canikom valla sabah 8.30da yaptırdım, hala kol ağrısı olmadı. Baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği yaptı sadece bende. Az önce de aniden 9/5e düştü tansiyonum. Bi sarstı ama iyi atlatıcaz gibi duruyor. Bebek hareketlerinde azalma oluyor diye duymuştum ama benm meraklı kızçe maşallah her sese tepki veriyor formundan bisey kaybetmediAşı işi de bitti çileğim ooh kurtuldun sıra şeker yüklemesindebizim haftamız seninle aynıydıı hemen hemen ay bende bu hafta yaptıracaktım sürekli erteliyorum. Her kalktığımda diyorum bugün hiç aşı olacakmışım gibi uyanmadım ya devam dhdjd cumaya falan yaptırayım bende haftasonu dinlenirim artık napayım kolum ağrır diye korkuyorum bende sonrasında çok ağrı oldu mu kolda
Evet simoşum aniden düştü bile eve gelip klimalı ortamda uzanınca. Bugünü atlattık mı tamamdırSifa olsun canimaksam bol bol dinlen duser tansiyonun insallah, havalar da aksi gibi sicak cok
Super superEvet simoşum aniden düştü bile eve gelip klimalı ortamda uzanınca. Bugünü atlattık mı tamamdır
Benim hiçbir şikayetim yok ama doktorum hiçbir detay atlansın istemiyor. Ne gerekiyorsa onu yapa yapa ilerliyoruz gebeliğin başından beri. Biz tüm tuşlara basalım, gerisi allahtan dedik tee gebeliğin en başından.Ben 24 te gittim, bana doktorum dedi ki halsizliğin yok, iştahın yok, kilo almadım ben üstüne 7 kilo verdim hamilelik boyunca hala da aynıyım. Suyun ve bebeğin kilosu da normal muhtemelen şeker testine gerek olmayacak dedi. Sadece 26 da bi kan vericem, orada da normalse boşuna şeker yüklemesi yapmayız dedi. Sizin şikayetleriniz var mı yine de yaparız dedi mi doktorunuz aklıma takıldı.
Komple rahmim top gibi oluyor belli bir tarafta değil, dün magnezyuma başladım suya dikkat ettim bugün epey azaldıPeki belli bir bölgesi mi sert oluyor sizde yoksa tek taraflı mı?
Oyy maşallah yavru kuşaKizlar ben de 24.hafta kontrolumden ciktim cok sukur oglusum iyi gayetdemirim biraz sinirdaydi en son olcumde, kan verdim yine eger iyice dusukse damaryolundan verilecek cikan sonuca gore. Seker yuklemesi de tedbiren bakalim dedi 50 mg lik yuklemeden recete etti, 2-3hafta sonra filan tekrar bana gel yaptir ki hemen sicagiyla degerlendirelim durumu bir sey cikarsa da dedi acelesi yokmus su an icin. Bir sey den mi suphelenip istiyorsunuz dedim hayir rutin dusun detayli usg gibi dedi. Her seye bakiyoruz bunu niye atlayalim gibisinden. Suyum filan normalmis yani cok sukur.
Bende havadisler boyle simdilik
İnşallah tamamen geçerKomple rahmim top gibi oluyor belli bir tarafta değil, dün magnezyuma başladım suya dikkat ettim bugün epey azaldı
Hayır öyle yazmıyor 26haftalik gebelikten sonrasına bakilmiyor yazıyor .Hayır alınmıyor ama randevu alırken yazıyor muydu detaylı ultrason yapılmamaktadır diye
Anladım aşkım şuan aydınlandım teşekkür ederimKiz ben de oleyim salak salak sorular sordum bugun yine adama ajdjdjdj alisti artik
O konu soyle canikom, bana doktorum recete gibi yazdi, istedigin hastane veya lab de yaptirabilirsin dedi. Ozel klinik oldugu icin benim doktorum her seyi haricen yapiyoruz bu sekilde o yuzden aliskinim ben sjdjfjf. Ben de ay sonu yaptiricam aceesi yok dedigi icin, ariycam hastaneleri gitmeden boyle boyle diye sorucam. Sen de oyle yap. Sabah erken ve ac olmak filan gerekiyor ya, doktorum guzel vakit ayir o ise kotu olabilirsin dedi bulanti vs yapabiliyormus sekerle de aram hic yok benim
Ay valla kurtulayım ne olacaksa olsun ya öyle veya böyle bi şekilde olcam o aşıyı, sağol kuşumCanikom valla sabah 8.30da yaptırdım, hala kol ağrısı olmadı. Baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği yaptı sadece bende. Az önce de aniden 9/5e düştü tansiyonum. Bi sarstı ama iyi atlatıcaz gibi duruyor. Bebek hareketlerinde azalma oluyor diye duymuştum ama benm meraklı kızçe maşallah her sese tepki veriyor formundan bisey kaybetmedi
Yaptır kurtul sende cuma günü ya bide bunun stresi kalmasın üstümüzde
Erkek de olsa ilk çocuk anneye benziyor annesi gibi badem gozlu bir oğlus olacak deseneAy valla bence bana benziyor ahahshsh yanak dudak ozellikleben erkek cocuk diye kocama benzer gibi dusunmustum ama yuz olarak gidisat ben gibi
O zaman sıkıntı olmaz canım bende almaya çalıştım ama o şekilde yazıyordu özelde yaptırdımHayır öyle yazmıyor 26haftalik gebelikten sonrasına bakilmiyor yazıyor .
Aynen risk sevmiyorlar ki en guzel tutum sanirim buOyy maşallah yavru kuşa
Benm doktorumun da şeker yüklemesine bakış açısı aynı. Ne gerekiyorsa biz yapalım hiç aklımızda acaba kalmasın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?