Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176

Yorulunca olması normalmiş canım,nerdeyse 1 hafta bunu yaşadım ama baya yorgun günlerim oldu.Ev taşıdım vs derken nerdeyse göbek hemen hemen her saat gergin ve sertti.Artık endişe edince doktor nst ye bağladı onda da sancı gözükmedi .Neyin ne olduğu çok karışıyor bu hamilelikte

hadi bakalım güzel sonuçların olsun canım sanırım ben de pazartesi yaptıracağım kontrolüm o gün

Ay bu bende de oluyor çok yemek yedim sanıyordum

Aşı işi de bitti çileğim ooh kurtuldun sıra şeker yüklemesinde bizim haftamız seninle aynıydıı hemen hemen ay bende bu hafta yaptıracaktım sürekli erteliyorum. Her kalktığımda diyorum bugün hiç aşı olacakmışım gibi uyanmadım ya devam dhdjd cumaya falan yaptırayım bende haftasonu dinlenirim artık napayım kolum ağrır diye korkuyorum bende sonrasında çok ağrı oldu mu kolda

kızlar antibiyotiğe rağmen idrar yolu enfeksiyonum geçmemiş kafayı yicem. lökosit 32 çıkmış. napıcam ben bu durumu yaşayan var mı :'(

Kızlar hamile yastığı alanlar vardı rica etsem hangisini aldınız bana atar mısınız önceki sayfalarda vardı bulamıyorum uykular haram oldu günlerdir uyuyamıyorum

Kızlar afedersiniz karnınız gaz dolu olur veya aşırı yemiş gibi dolu ve sertlik hissi var karnımda sabahtan beri. Gaz vs yok ama çok rahatsız ediyor. Buda kasılmaya mı giriyor acaba?
Sabahtan beri anlamlandıramadım ama gerçekten bi kötü hissettiriyor

Bende çilek gibi sabah aşı olup işe geldim. bende tansiyon vs sorunu olmadı ama yaklaşık 6 saat sonra güzel bir kol ağrısı başladı. Böyle kolunu kaldırmasan daha iyi hissetmeli bi ağrı

Sifa olsun canim aksam bol bol dinlen duser tansiyonun insallah, havalar da aksi gibi sicak cok

Ben 24 te gittim, bana doktorum dedi ki halsizliğin yok, iştahın yok, kilo almadım ben üstüne 7 kilo verdim hamilelik boyunca hala da aynıyım. Suyun ve bebeğin kilosu da normal muhtemelen şeker testine gerek olmayacak dedi. Sadece 26 da bi kan vericem, orada da normalse boşuna şeker yüklemesi yapmayız dedi. Sizin şikayetleriniz var mı yine de yaparız dedi mi doktorunuz aklıma takıldı.

Bende çilek gibi sabah aşı olup işe geldim. bende tansiyon vs sorunu olmadı ama yaklaşık 6 saat sonra güzel bir kol ağrısı başladı. Böyle kolunu kaldırmasan daha iyi hissetmeli bi ağrı
Yaa kol ağrısı yapar dediler de çok bende sürekli erteliyorum haftasonuna doğru olayım da kurtulayım bari. Soğuk kompres iyi gelir diyolar buz falan ama ne kadar etki eder bilmiyorum

ben de dayanamayıp öğlen kontrole gittim. her şey yolundaydı bebek de hareketliydi. hala hissetmediğimi söyledim plesentamın önde olduğunu zamanla hissedeceğimi söyledi doktor. benim gibi pek hissetmeyenler korkmasın. tipi de aynı ablası olmuş büyümüştü :)

Kizlar ben de 24.hafta kontrolumden ciktim cok sukur oglusum iyi gayet demirim biraz sinirdaydi en son olcumde, kan verdim yine eger iyice dusukse damaryolundan verilecek cikan sonuca gore. Seker yuklemesi de tedbiren bakalim dedi 50 mg lik yuklemeden recete etti, 2-3hafta sonra filan tekrar bana gel yaptir ki hemen sicagiyla degerlendirelim durumu bir sey cikarsa da dedi acelesi yokmus su an icin. Bir sey den mi suphelenip istiyorsunuz dedim hayir rutin dusun detayli usg gibi dedi. Her seye bakiyoruz bunu niye atlayalim gibisinden. Suyum filan normalmis yani cok sukur.
Bende havadisler boyle simdilik

Oh çok şükür kuzum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, ay nasıl büyümüş müü paşan benim daha iki hafta var kontrolüme kaç gram oldu büyüdü mü naptı diye meraktan çatlicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…