Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Gözün aydın canimuu şeker için korkma hiç 140 olması gereken 153 çıkmıştı benim suyumu fazla gördüğü için endokrinolojiye yönlendirme yapmıştı gittim 75 lik yükleme yaptık sınır içinde çıktı sadece bebeğin ilerlemesi 1 haftayı geçmesin dedi bir de rafine şeker içeren glukozlu şeyler yasak dondurma sadece pastane dondurması serbest o da yürüyüş yaparken meyveyi de akşam 10dan sonra yeme harcanmayan şekerler yağ olarak kalıyormuş

Benim doktorum da her hamilenin süreci ve ihtiyacı farklıdır. Sana şeker yüklemesi yapmayacağız dedi.

Benimki karpuza tepki veriyor öyle böyle değil hem de küçük popisini yediğim karpuzu seviyor galiba
Karpuzcu cikti demek seninki de kayinvalidem hep neyi cok yediysem aserdiysem cocuklarim da o gidalari cok sevip yedi der. Gorumceme gebeyken kahve telveleri yalarmis gizlice oyle kahve aserirmis. Gorumcem simdi oyle

Boy ve kg ilerlemesi hep bir hafta onde son uc kontroldur, belki de o suphelendirdi diye dusundum ben de canim ya inan meyvemi bile sirf lif olsun diye yiyorum sekerle tatliyla 31 senedir aram yok ama tum olayi tuzlu benim de uc haftadir yazliktayim hem yuruyorum hem yuzuyorum o yuzden tartilmadim da umarim kg ucmamistir soylediklerini de aklima yazdim tesekkur ediyorum bebisim cok

Karpuzcu cikti demek seninki de kayinvalidem hep neyi cok yediysem aserdiysem cocuklarim da o gidalari cok sevip yedi der. Gorumceme gebeyken kahve telveleri yalarmis gizlice oyle kahve aserirmis. Gorumcem simdi oyle
Yaa anlaşılan benimki sebzeci meyveci salataci olacak et balık türlerini hiç yiyesim gelmiyor da

Yaa anlaşılan benimki sebzeci meyveci salataci olacak et balık türlerini hiç yiyesim gelmiyor da
Bende hepsi mevcut karbonhidrattan proteine genis bir yelpaze ahshdjdj. Cocugumun göcmen genleri boreklere coreklere hayir diyemeyecek sanirim babasi kilikli bir tek duzenli balik yiyen biriydim baliktan cok tiksinti geldi, toplasan 5 kez yemisimdir alti ayda

Hiccc yemedim desem ton balığı sayilirsa salatanın içinde 3 kez falan yemisimdir ama arada sırada et yemeye dikkat ediyorum bir de köy tavuğu bulursam yiyorum karbonhidratla aram benim de iyi

Hiccc yemedim desem ton balığı sayilirsa salatanın içinde 3 kez falan yemisimdir ama arada sırada et yemeye dikkat ediyorum bir de köy tavuğu bulursam yiyorum karbonhidratla aram benim de iyi
Ton baligini civa miktari yuksek diye gebelikte hic yemedim normalde severim salatada ben de kirmizi et ve hindi yiyorum ben, mumkunse kuzu tercih ediyorum danayagore daha az hormona maruz kaliyormus daha temizmis diye. Yumurtami da yiyorum. Ama koy onume boregi mantiyi makarnayi babami tanimam eheheh

Canım düzenli bir hali olması ve yatınca ya da dinlenmeyince de geçmemesi lazımmış.Sen gittiğinden gene doktoruna bir danışırsın ama sanırım yalancı kasılma da çok yaygın
Evet nerden baksan 30 dk falan sürüyor dinlenme ile de geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…