Oyy anneleri yer onlariErkek de olsa ilk çocuk anneye benziyor annesi gibi badem gozlu bir oğlus olacak desene
Benimki karpuza tepki veriyor öyle böyle değil hem de küçük popisini yediğim karpuzu seviyor galibaGecen bir arkadas vanilyali dondurmaya en cok reaksiyon veriyorlar dedi ahdjdjdj bilmiyorum bilimsel yani var mi ama bi dene dilersen
Gözün aydın canimuuKizlar ben de 24.hafta kontrolumden ciktim cok sukur oglusum iyi gayetdemirim biraz sinirdaydi en son olcumde, kan verdim yine eger iyice dusukse damaryolundan verilecek cikan sonuca gore. Seker yuklemesi de tedbiren bakalim dedi 50 mg lik yuklemeden recete etti, 2-3hafta sonra filan tekrar bana gel yaptir ki hemen sicagiyla degerlendirelim durumu bir sey cikarsa da dedi acelesi yokmus su an icin. Bir sey den mi suphelenip istiyorsunuz dedim hayir rutin dusun detayli usg gibi dedi. Her seye bakiyoruz bunu niye atlayalim gibisinden. Suyum filan normalmis yani cok sukur.
Bende havadisler boyle simdilik
Benim doktorum da her hamilenin süreci ve ihtiyacı farklıdır. Sana şeker yüklemesi yapmayacağız dedi.Ben 24 te gittim, bana doktorum dedi ki halsizliğin yok, iştahın yok, kilo almadım ben üstüne 7 kilo verdim hamilelik boyunca hala da aynıyım. Suyun ve bebeğin kilosu da normal muhtemelen şeker testine gerek olmayacak dedi. Sadece 26 da bi kan vericem, orada da normalse boşuna şeker yüklemesi yapmayız dedi. Sizin şikayetleriniz var mı yine de yaparız dedi mi doktorunuz aklıma takıldı.
Ne tatlı büyümüş ya bu günlerin hayalini kurardık 9-10. HaftalardaKızlar bende son durum bu. Göbek artık gizlenemeyecek kadar büyüdü. 3,5 kilo aldım ama zaten kilolu başlamıştım.
Eki Görüntüle 3618280
Çok tatlis olmuş .Kızlar bende son durum bu. Göbek artık gizlenemeyecek kadar büyüdü. 3,5 kilo aldım ama zaten kilolu başlamıştım.
Eki Görüntüle 3618280
Evet çok şükür büyüdüler. Ahh ama nasıl ağrım var yine. Biraz da gaz sancısı eşlik ediyor. Sürünüyorum şuan.Ne tatlı büyümüş ya bu günlerin hayalini kurardık 9-10. Haftalarda
Teşekkür ederim canımÇok tatlis olmuş .
Nasıl bi ağrı nerede tam olarakEvet çok şükür büyüdüler. Ahh ama nasıl ağrım var yine. Biraz da gaz sancısı eşlik ediyor. Sürünüyorum şuan.
Karpuzcu cikti demek seninki deBenimki karpuza tepki veriyor öyle böyle değil hem de küçük popisini yediğim karpuzu seviyor galiba
Boy ve kg ilerlemesi hep bir hafta onde son uc kontroldur, belki de o suphelendirdi diye dusundum ben de canimGözün aydın canimuuşeker için korkma hiç 140 olması gereken 153 çıkmıştı benim suyumu fazla gördüğü için endokrinolojiye yönlendirme yapmıştı gittim 75 lik yükleme yaptık sınır içinde çıktı sadece bebeğin ilerlemesi 1 haftayı geçmesin dedi bir de rafine şeker içeren glukozlu şeyler yasak dondurma sadece pastane dondurması serbest o da yürüyüş yaparken meyveyi de akşam 10dan sonra yeme harcanmayan şekerler yağ olarak kalıyormuş
Yaa anlaşılan benimki sebzeci meyveci salataci olacak et balık türlerini hiç yiyesim gelmiyor daKarpuzcu cikti demek seninki dekayinvalidem hep neyi cok yediysem aserdiysem cocuklarim da o gidalari cok sevip yedi der. Gorumceme gebeyken kahve telveleri yalarmis gizlice oyle kahve aserirmis. Gorumcem simdi oyle
Masallah diyelim canim benim de boyle bir top gobegim tamKızlar bende son durum bu. Göbek artık gizlenemeyecek kadar büyüdü. 3,5 kilo aldım ama zaten kilolu başlamıştım.
Eki Görüntüle 3618280
Bende hepsi mevcut karbonhidrattan proteine genis bir yelpaze ahshdjdj. Cocugumun göcmen genleri boreklere coreklere hayir diyemeyecek sanirim babasi kilikliYaa anlaşılan benimki sebzeci meyveci salataci olacak et balık türlerini hiç yiyesim gelmiyor da
Hiccc yemedim desem ton balığı sayilirsa salatanın içinde 3 kez falan yemisimdir ama arada sırada et yemeye dikkat ediyorum bir de köy tavuğu bulursam yiyorum karbonhidratla aram benim de iyiBende hepsi mevcut karbonhidrattan proteine genis bir yelpaze ahshdjdj. Cocugumun göcmen genleri boreklere coreklere hayir diyemeyecek sanirim babasi kiliklibir tek duzenli balik yiyen biriydim baliktan cok tiksinti geldi, toplasan 5 kez yemisimdir alti ayda
Ton baligini civa miktari yuksek diye gebelikte hic yemedim normalde severim salatada ben deHiccc yemedim desem ton balığı sayilirsa salatanın içinde 3 kez falan yemisimdir ama arada sırada et yemeye dikkat ediyorum bir de köy tavuğu bulursam yiyorum karbonhidratla aram benim de iyi
Ay bu bende de oluyor çok yemek yedim sanıyordum
Evet nerden baksan 30 dk falan sürüyor dinlenme ile de geçmiyorCanım düzenli bir hali olması ve yatınca ya da dinlenmeyince de geçmemesi lazımmış.Sen gittiğinden gene doktoruna bir danışırsın ama sanırım yalancı kasılma da çok yaygın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?