Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Böbrek ilerleyen haftalarda normal seyrine geliyormuş takılma oraya hiç. Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün

Ayyy öyle olacak tabi emzirirken de gidecek, rihanna hamile o da dünyanın kilosunu almış napayım aman

Kızlar ben ne yaşadım, anlamadım. Bilen birisi bana anlatabilir mi? 21+2’deyim. Günde 1-2 kere olan hafif ve kısa süreli ağrılardan dolayı gittim acile. İdrar yolu enfeksiyonu oldum kesin dedim. Önce karından ultrasonla baktı doktor. Serviks kısalığından şüphelenince vajinal ultrasonla baktı. Ve 12 mm ölçtü. NST’ye girdim. Hiç sancım çıkmadı. Sonrasında idrar tahlili sonuçları için Pazartesi gününe randevu al dediler. Serviks kısalığıyla ilgili tekrardan bir şey söylemediler. Yatmak istiyorsan yatıralım dediler. Tehlikeli bir durum var mı şu an, yatmam gerekli mi dedim. Biz sadece seçenek sunuyoruz dediler. Ben de yatmak istemedim. Ve eve geldim.

Canım sanırım günde 1-2 defa hafif ve kısa süreli ağrılar olması normal .. yani bende de oluyor bazen. Rahim genişlemesine vs bağlıyorum genelde, iyi yapmışsın doktora gitmekle için rahat etmiştir ama çok acil bir durum olsa asla bırakmazlardı seni diye düşünüyorum. Nst’de güzel geçmiş istersen biraz dinlen , pazartesi günü idrarını verirsin

Canım sancının çıkmaması iyi, sancıya bağlı bir kısalık değilse yatak istirahati verirler veya Serklaj önerirler. Hiç endişelenme 20.haftamda ben de yaşadım aynısını. Pazartesiye kadar bol bol dinlen sen

İçimin rahat etmesi bir yana iyice stres yüklendim canım. İnşallah yanlış ölçüm yapılmıştır diye dua ediyorum. Dediğin gibi riskli bir durum olsa açıklar ve bırakmazdı diye düşünüyorum. Desteğin için teşekkür ederim

Etiket yapacaktım aslında ama yanlış birini etiketlemek istemedim. Şansıma sen yazdın canım Sen 20. haftanda mı serklaj oldun? Serviks ölçümün nasıldı? Bana serklajdan vs. bahsetmediler ama yarım saat içinde o kadar şey okudum ki kafam karıştı.

Çok geçmiş olsun canım bence direkt poliklinik randevusuna gitmelisin çünkü karından ölçülen serviks hatalı olabiliyormuş vajinal bakılması lazımmış. Ben de pazartesi gideceğim detaylıda baktıracağım. İnşallah bir sorun yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış

Canım benim de 11mm çıkmıştı tesadüfen farkedildi, ölçümler değişiyor cidden detaylıyı yapan doktor 13-14 ölçtü ama kendi doktorum 11 ölçünce Serklaj yapmamız gerekiyor dedi. 20.haftamda oldum o günden beri dinleniyorum belki tekrar ölçüldüğünde uzamış çıkar ilaçla geçirirsin süreci endişeleniyor insan ister istemez ama önemli olan bu tarz durumların tespit edilmesi kuşum sonra zaten gereken önlemi alırlar sen dediğim gibi bir sonraki kontrole kadar pek fazla iş güç yapmadan yatarak dinlenerek geçir ben sorularını cevaplarım

Teşekkür ederim canım. Pazartesi günü Perinatolojiye gideceğim. Zaten vajinal ultrasonla ölçüldü ama yine de yanlış olduğunu ummak istiyorum. Çünkü daha bir ay önce bakıldı ve doktor çok iyi demişti serviks uzunluğuna. Anlayamadım.
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İnşallah yanlış ölçülmüştür. Tek duam bu. Çünkü başından beri zor bir gebelik oluyor. Tam rahatladım derken böyle bir şey çıkınca baya sarsıldım yine. Ama dediğin gibi önemli olan sorunun tespit edilmesi. Allah dermansız dert vermesin

Rica ederim canım, yanlış ölçüm de olabilir öncesinde iyi dedilerse Ne olur ne olmaz yine de tekrardan ölçsünler gittiğinde, dualarımda olacaksın inşallah bir sıkıntı çıkmayacak

Rica ederim canım, yanlış ölçüm de olabilir öncesinde iyi dedilerse Ne olur ne olmaz yine de tekrardan ölçsünler gittiğinde, dualarımda olacaksın inşallah bir sıkıntı çıkmayacak
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun. İnşallah yanlış ölçmüşlerdir. Tavırları de pek hoş değil, insanın aklında bin tane soru işareti kalıyor. İnşallah iyi birilerine denk gelirsin pazartesi

Yatak minik bisey gercekten 40x67 gibi olcusu olmasi lazim. Ama yerinizde olsam vakumlamazdim ne olur ne olmaz hos cok yumos bir urun degil bebek yatagi oldugu icin ama riske atmaya da deger mi bilemedim. Bavula sigar bence bu ebatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…