Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ah canım benim aynıyız desene hareketsizliğin çok etkisi var, hayır işin garibi hareket yok ama acıkıyorum ben yine

İlk çocuk amatörlüğüyle eşim de alalım kullanmazsak da kullanmayız diyor da gereksiz eşyalar bana batıyor evde. Tehlikeli olduğuyla ilgili şeyler de görüp okuyunca hemen korktum zaten. En sağlıklısı eğimi ayarlanan beşik diyorlar aslında. Bebeğin reflü olacağı da kesin değil ama gerçekten sosyal medya etkisi mi gerekli mi kararsız kalıyorum.

Nacizane yorumumu eklemek istedim bu konuda, yaptigim arastirmalar sonucu aslinda tek amaci reflusu olan bebegi tedavi etmekten ziyade, bebegin hic refluye sahip olmadan o sureci atlatmasini saglamakmis ben anne yani besigini de egimi ayarlayabildigimiz versiyonlardan secmeme ragmen reflu yatagi aldim acikcasi, zaten minicik ve cok butceli bir urun degil biraz buna da guvenmis olabilirim

sosyal medya etkisi gibi geliyor bana da ve buna alet olmamalıyım diyorum ama olacağım muhtemelen. garip bir duygu sanki almazsam bir şeyler eksik olacakmış gibi. beşiğim de eğimli değil zaten

peki reflü bebeklerde çok sık rastlanan bir problem miymiş? yani öyleyse ben de alırım tabi. bir de benim park yatağım var öyle bir özelliği de yok. siz hangisini aldınız hemen karar değiştirdim alıyorum

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben hamile kalmadan başlamıştım buradan bir şeyler almaya ilk 3 aylık bütün kıyafetleri buradan

Evet ya, hatta suraya ilistireyim. Umarim olmazlar o ayri da
“Bebeklerde mide ve yemek borusu arasındaki kapakçığın henüz tam olgunlaşmamış olması, genellikle yatar pozisyonda olmaları, midelerinin küçük olması ve sıvı gıda ile beslenmeleri reflü belirtilerinin sık yaşanmasına neden olmaktadır.”
Bende yatas in junosu var,genel memnuniyet degerlendirme olarak onda cogunlukta diye onu tercih etmistim insallah memnun kaliriz bakalim

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben hamile kalmadan başlamıştım buradan bir şeyler almaya ilk 3 aylık bütün kıyafetleri buradan
Ben biraz geç keşfettim, kitikate’den basic bir şey almazdım bu markayı bilseydim çok beğendim kalitelerini ve çok da uygun buldum.
Babynesti de aldım

Selam kızlar,
bugün detaylı ultrasonum vardı, her şey yolunda çok şükür sadece bir böbrek diğerine göre daha büyükmüş, 28. haftada tekrar kontrol edilecek. Olabiliyor bu haftalarda, stres yapma dedi. Yapmam inşallah
Onun dışında eli kolu hiç durmuyor, çok hareketli bir bebek dedi. Onun ben de farkındayım zaten dedim Kızlar genelde babaya benzer ama bu kız daha çok anneye benziyor dedi. Buna da sevinmedim değil Bir de boyu biraz uzunmuş, ama beklediğimiz bir şeydi, ikimizin de boyu uzun çünkü :))

Ya bir de kiloma biraz laf etti, 4 kilo aldım şimdiye kadar, biraz fazla dedi. Hocam ne diyorsun diyecektim - demedim.

Ya kızlar ne güzel bu grupta herkes çok az kilo almış, ben 160 boyundayım, hamile kaldığımda 52.5 kilo falandım, şuan 24+5 teyim ve 60-61 arası gidip geliyorum.. ben başlarda çok saldım:) gözüm hiçbir şey görmedi çok yedim. Şimdi bir süredir aynı kilolarda geziyorum 62 ye çıkmayı gözüm yemiyor hiç. Ama bence göğüs olayı da doğru.. tatil için bikini bakayım dedim, normalde 75/80B giyen ben.. 85/90C arası ehhh yani oldu. Bütün arkadaşlarım onun 2-3 kilosu göğüs diyor yine de dikkat ediyorum bakalım doğumda bi 6-7 kilo gidiyormuş biraz ona güveniyorum

Canım göğüsler var, bebeğin sıvısı, kendisi falan derken 3-4 kilosunu ona bağlıyorum ben de sizin gibi ilk aylarda sürekli aşerdim bir şeyler yedim. Son trimestrda çok alınmıyormuş sanırım ne alırsak bu trimestrda

aaa bana da suan iyisin son aylarda kilo almaların başlar dediler .. bilemiyorum ya . Zaten çocuk doğur falan bide kilo verme işiyle uğraşmasak keşke :)) şaka bi yana en azından bulunduğum kiloyu şöyle 1 ay kadar sabit tutmaya çalışacağım bakalım

O kısımda mide yanmaları falan olunca iştah azalıyormuş yani inşallah öyle olur djdjdj

Kızlar bana şeker için gece tek doz insülin baslandi

O sırada her gün yarım avokado yiyen ben çok iyi canım maşallah bu saatten sonra alsan da çok problem değil yolun yarısını aştık
Ayy merhaba tekrardan, öğle arasındaydım detaylı yazamadım. Canım kilom boyuma göre zaten 5-6kilo fazlaydı. O yüzden bu aralar dikkat eder oldum. (Bunu yazarken kocasını markete çilek dondurma almaya gönderen ben)Kilo bir şekilde verilir hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım kilo için sıkma güzel canını bir emeklemeye başladılar mı peşinde koşmaya gider kilolarımız

Bir sorum olacaktı ama absürt mü olur bilemedim bu yataktan kendime de alacağım zaten ama tek tek uğraşmayı sevmediğim için tatilden sonra ekimde hepsini alacağım. Ama alışveriş konusunda çok kararsız da bir insanım iki gün sonra alıvermişte olabilirim ayy sohbet eder gibi yazıyorum keşke wp grubumuz olsaydı orada doğuma kadar haftada bir gün sohbet etseydik alışveriş, doğum her şey soruma geçeyim artık sayfayı doldurdum ben önümüzdeki hafta yurtdışına iş seyahatine gideceğim orada yaşayan bir tanışımızında kızına bu yataktan hediye götürcem ama büyük boy bavula sığar mı bu yatak? Bir de vakum yapsam özelliği gider mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…