- 19 Aralık 2023
- 1.483
- 844
- 43
Ah canım benim aynıyız desene+10 kilodayımm. 170 boyum, 63 ile hamile kaldım. şu an 73üm. kendimi avutuyorum işte bir yılda 4 tüp bebek denemem oldu, kanamam olduğu için hormon ilaçlarını daha iki hafta önce bırakabildim, operasyon geçirdim 1 ay raporluydum yattım, yürüyüş yasak. bence gayet normal az bile hıh
İlk çocuk amatörlüğüyle eşim de alalım kullanmazsak da kullanmayız diyor da gereksiz eşyalar bana batıyor evde. Tehlikeli olduğuyla ilgili şeyler de görüp okuyunca hemen korktum zaten. En sağlıklısı eğimi ayarlanan beşik diyorlar aslında. Bebeğin reflü olacağı da kesin değil ama gerçekten sosyal medya etkisi mi gerekli mi kararsız kalıyorum.ya reflü yatağı konusunda ben de çok kararsızım. ama bana gereksiz geliyor o yüzden, 6 aya kadar kullanabiliyorlarmış. 6 ay için de ne bileyim. yeğenimin zamanında bile yoktu hep yeni yeni icatlareşim de ne desem alalım modunda. ben tasarruf edelim modundayım. hayırlısı
Nacizane yorumumu eklemek istedim bu konuda, yaptigim arastirmalar sonucu aslinda tek amaci reflusu olan bebegi tedavi etmekten ziyade, bebegin hic refluye sahip olmadan o sureci atlatmasini saglamakmisİlk çocuk amatörlüğüyle eşim de alalım kullanmazsak da kullanmayız diyor da gereksiz eşyalar bana batıyor evde. Tehlikeli olduğuyla ilgili şeyler de görüp okuyunca hemen korktum zaten. En sağlıklısı eğimi ayarlanan beşik diyorlar aslında. Bebeğin reflü olacağı da kesin değil ama gerçekten sosyal medya etkisi mi gerekli mi kararsız kalıyorum.
valla ben de acıkıyorum ne yalan söyliyimAh canım benim aynıyız desenehareketsizliğin çok etkisi var, hayır işin garibi hareket yok ama acıkıyorum ben yine
sosyal medya etkisi gibi geliyor bana da ve buna alet olmamalıyım diyorumİlk çocuk amatörlüğüyle eşim de alalım kullanmazsak da kullanmayız diyor da gereksiz eşyalar bana batıyor evde. Tehlikeli olduğuyla ilgili şeyler de görüp okuyunca hemen korktum zaten. En sağlıklısı eğimi ayarlanan beşik diyorlar aslında. Bebeğin reflü olacağı da kesin değil ama gerçekten sosyal medya etkisi mi gerekli mi kararsız kalıyorum.
peki reflü bebeklerde çok sık rastlanan bir problem miymiş? yani öyleyse ben de alırım tabi. bir de benim park yatağım var öyle bir özelliği de yok. siz hangisini aldınız hemen karar değiştirdim alıyorumNacizane yorumumu eklemek istedim bu konuda, yaptigim arastirmalar sonucu aslinda tek amaci reflusu olan bebegi tedavi etmekten ziyade, bebegin hic refluye sahip olmadan o sureci atlatmasini saglamakmisben anne yani besigini de egimi ayarlayabildigimiz versiyonlardan secmeme ragmen reflu yatagi aldim acikcasi, zaten minicik ve cok butceli bir urun degil biraz buna da guvenmis olabilirim
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben hamile kalmadan başlamıştım buradan bir şeyler almayaGünaydın kızlar,
bugün benim detaylı ultrasonum var
Sizinle bir marka paylaşmak istiyorum, annem keşfetmiş ve kalitesine bayıldıııım. Zıbın ve müslin battaniye almış. Çok güzeller. Çok geniş bir ürün yelpazesi yok ve ürünler çok basic, fakat çok kaliteli ve çok uygun. Trendyol’da da var orada biraz daha pahalı ürünler. İhtiyacınız varsa mutlaka bakın, bu kaliteye bu fiyatlar zor bulunur.
Park yatak ne aldınızpeki reflü bebeklerde çok sık rastlanan bir problem miymiş? yani öyleyse ben de alırım tabi. bir de benim park yatağım var öyle bir özelliği de yok. siz hangisini aldınız hemen karar değiştirdim alıyorum
Evet ya, hatta suraya ilistireyim. Umarim olmazlar o ayri dapeki reflü bebeklerde çok sık rastlanan bir problem miymiş? yani öyleyse ben de alırım tabi. bir de benim park yatağım var öyle bir özelliği de yok. siz hangisini aldınız hemen karar değiştirdim alıyorum
Ben biraz geç keşfettim, kitikate’den basic bir şey almazdım bu markayı bilseydimKesinlikle tavsiye ediyorum. Ben hamile kalmadan başlamıştım buradan bir şeyler almayailk 3 aylık bütün kıyafetleri buradan
Ya bir de kiloma biraz laf etti, 4 kilo aldım şimdiye kadar, biraz fazla dedi. Hocam ne diyorsun diyecektim - demedim.Selam kızlar,
bugün detaylı ultrasonum vardı, her şey yolunda çok şükürsadece bir böbrek diğerine göre daha büyükmüş, 28. haftada tekrar kontrol edilecek. Olabiliyor bu haftalarda, stres yapma dedi. Yapmam inşallah
Onun dışında eli kolu hiç durmuyor, çok hareketli bir bebek dedi. Onun ben de farkındayım zaten dedimKızlar genelde babaya benzer ama bu kız daha çok anneye benziyor dedi. Buna da sevinmedim değil Bir de boyu biraz uzunmuş, ama beklediğimiz bir şeydi, ikimizin de boyu uzun çünkü :))
Hayır sadece tetanozla difteri sanırım bogmcayi bu sefer oldukBi sonraki çağırdığı tetanoz boğmaca mıuydı sadece ya söyledi ama unuttum asla gelmiyor aklıma
Canım göğüsler var, bebeğin sıvısı, kendisi falan derken 3-4 kilosunu ona bağlıyorumYa kızlar ne güzel bu grupta herkes çok az kilo almış, ben 160 boyundayım, hamile kaldığımda 52.5 kilo falandım, şuan 24+5 teyim ve 60-61 arası gidip geliyorum.. ben başlarda çok saldım:) gözüm hiçbir şey görmedi çok yedim. Şimdi bir süredir aynı kilolarda geziyorum 62 ye çıkmayı gözüm yemiyor hiç. Ama bence göğüs olayı da doğru.. tatil için bikini bakayım dedim, normalde 75/80B giyen ben.. 85/90C arası ehhh yani oldu. Bütün arkadaşlarım onun 2-3 kilosu göğüs diyoryine de dikkat ediyorum bakalım doğumda bi 6-7 kilo gidiyormuş biraz ona güveniyorum
aaa bana da suan iyisin son aylarda kilo almaların başlar dediler .. bilemiyorum ya . Zaten çocuk doğur falan bide kilo verme işiyle uğraşmasak keşke :)) şaka bi yana en azından bulunduğum kiloyu şöyle 1 ay kadar sabit tutmaya çalışacağımCanım göğüsler var, bebeğin sıvısı, kendisi falan derken 3-4 kilosunu ona bağlıyorumben de sizin gibi ilk aylarda sürekli aşerdim bir şeyler yedim. Son trimestrda çok alınmıyormuş sanırım ne alırsak bu trimestrda
O kısımda mide yanmaları falan olunca iştah azalıyormuş yani inşallah öyle olur djdjdjaaa bana da suan iyisin son aylarda kilo almaların başlar dediler .. bilemiyorum ya . Zaten çocuk doğur falan bide kilo verme işiyle uğraşmasak keşke :)) şaka bi yana en azından bulunduğum kiloyu şöyle 1 ay kadar sabit tutmaya çalışacağımbakalım
Ayy merhaba tekrardan, öğle arasındaydım detaylı yazamadım. Canım kilom boyuma göre zaten 5-6kilo fazlaydı. O yüzden bu aralar dikkat eder oldum. (Bunu yazarken kocasını markete çilekO sırada her gün yarım avokado yiyen bençok iyi canım maşallah bu saatten sonra alsan da çok problem değil yolun yarısını aştık
Bir sorum olacaktı ama absürt mü olur bilemedimNacizane yorumumu eklemek istedim bu konuda, yaptigim arastirmalar sonucu aslinda tek amaci reflusu olan bebegi tedavi etmekten ziyade, bebegin hic refluye sahip olmadan o sureci atlatmasini saglamakmisben anne yani besigini de egimi ayarlayabildigimiz versiyonlardan secmeme ragmen reflu yatagi aldim acikcasi, zaten minicik ve cok butceli bir urun degil biraz buna da guvenmis olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?