Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Gebelikte kullanılan ilaçları verir herhalde ya yada gebelik sonrasına atar tedaviyi bilemedim ki kuzum son 2 ayımız bi sağlıkla alsak kucağımıza

Tatlım çok geçmiş olsun ama benim dediğim rahatsızlığa bakmadın mı

Kızlar bugün odamız kuruldu girince çıkasım gelmiyor Normalde oda yapmayacaktım gereksiz geliyordu ama tamamen denk geldi kısmet oldu diyelim. Dolapları silmeye mecalim yok hiç yoksa o kadar istiyorum ki silip hemen elbiselerini alıp asmayı
Benim kaç yaşına kadar odam olmamıştı yavrunun -1 yaşında odası var. Maşallah, Rabbim bu şanslı çocuklarımıza aklı başında güzel hayatlar yaşamayı nasip etsin

Amiinnn dolabınızı kaç kapakli aldinizz

İyi geceler kızlar bacaklarınız nasıl benim o kadar çok uyuşuyor ki uyku uyuyamıyorum günde 2 magnezyum içtiğim halde huysuz bacak sendromu gibi oldum sağa sola yatmaktan belim de ayrı takılıyor takır tukur ediyor

Benimde aynı ya valiz mi var arttı mı anlmadim ozellikle uzatınca fna rahatsız ediyor

Bende gece uykusu diye birsey hiç yok artık. Herkes uyu bak bugünleri ćok ararsın diyor ama bu ağrılarla uyumak mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…