Yok kuzu tam aksi bide çok kilo almadım yani 5 6 kilo anca, bakalım bi ortopediste daha gözükeyim sanki böyle orda bi iltihap ödem var gibi ama olsa da ilaç antibiyotik vs kullanamam muhtemelen. Kullanacağım olsa da korkuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yani aman bişey olmasın bebeğime etkilemesin derken el mahkum çekecem gibi bakalım hayırlısı
Ahahhaha herrrr zamann kız ben yatalak kalcam galiba kalçam geçmedi yatakta dönemiyorum yürüyemiyorum moralim öyle bozuldu ki sinirimden ağlıyorum böyle yetemiyorum kendime diye, geçmiyo bi türlü delircem başka bi doktordan daha randevu aldım doktor doktor geziyorum ne krem kullandırtıyo doktorum ne ilaç 2 ay daha nasıl sabretcem böyle
Kızlar bugün odamız kuruldu girince çıkasım gelmiyor Normalde oda yapmayacaktım gereksiz geliyordu ama tamamen denk geldi kısmet oldu diyelim. Dolapları silmeye mecalim yok hiç yoksa o kadar istiyorum ki silip hemen elbiselerini alıp asmayı
Benim kaç yaşına kadar odam olmamıştı yavrunun -1 yaşında odası var. Maşallah, Rabbim bu şanslı çocuklarımıza aklı başında güzel hayatlar yaşamayı nasip etsin
Kızlar bugün odamız kuruldu girince çıkasım gelmiyor Normalde oda yapmayacaktım gereksiz geliyordu ama tamamen denk geldi kısmet oldu diyelim. Dolapları silmeye mecalim yok hiç yoksa o kadar istiyorum ki silip hemen elbiselerini alıp asmayı
Benim kaç yaşına kadar odam olmamıştı yavrunun -1 yaşında odası var. Maşallah, Rabbim bu şanslı çocuklarımıza aklı başında güzel hayatlar yaşamayı nasip etsin
İyi geceler kızlar bacaklarınız nasıl benim o kadar çok uyuşuyor ki uyku uyuyamıyorum günde 2 magnezyum içtiğim halde huysuz bacak sendromu gibi oldum sağa sola yatmaktan belim de ayrı takılıyor takır tukur ediyor
İyi geceler kızlar bacaklarınız nasıl benim o kadar çok uyuşuyor ki uyku uyuyamıyorum günde 2 magnezyum içtiğim halde huysuz bacak sendromu gibi oldum sağa sola yatmaktan belim de ayrı takılıyor takır tukur ediyor