Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Poncigimmm çok üzgünüm simayla çok zorlu bir yoldan geçiyorsunuz insan beklemeyince kabullenmesi de zor oluyor Allahtan gelene hiç biseyi yapamıyoruz maalesef dua etmekten başka keşke elimizden bisey gelseydi Rabbim gönlüne ferahlık sabirlar versin hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel kızın melek olmuş daima seninle kalacak. Acin acımızdır ne zaman istersen yaz tekrardan hamile olduğun sağlıkla kucağına aldığın günlere şahitlik ederiz insallah, seviliyorsun

Aynen ben de sizin gibi hissetmiştim bende de birçok başka sorun çıkınca bi de gebelik zehirlenmesi eklenirse tam olur diye çok korktum açıkçası 2-3 gün tedirgindim. İnsallah sizin de öyledir enfeksiyonla beraber biter o da hamilelik zor bir yolculukmuş

İnşallah Gerçekten çok zormuş. Ufak da olsa tehlikeli eşiği atlayabilmek, 28. haftaya gelebilmek için dua ediyorum hep.

İnşallah Gerçekten çok zormuş. Ufak da olsa tehlikeli eşiği atlayabilmek, 28. haftaya gelebilmek için dua ediyorum hep.
İnşallah gelirsiniz fazla bir şey kalmamış bende de su fazlalığı çıktı detaylı ultrasonda, doktor dikkat etmezsem erken doğum olabileceğini söyledi. Dikkat etmeme rağmen düzelmedi şimdi tam diyet yapıyorum şekerli seyler karbonhidrat tamamen yasak. Enfeksiyon da tetikliyormuş, yani su fazlalığı bir dert az olması ayrı bir dert Allah herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine

Canım o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki. Doktorlara bir türlü güvenemiyorum. Geçen 16-10 tansiyonla gönderdiler eve mesela. Kardiyoloji de kadın doğumda. Çoğu zaman sorularımın cevabını bile alamıyorum. Başka özel drlara gidiyorum sonuç değişmiyor. Açık açık diyorum ben tansiyon hastasıyım tansiyonlarım yüksek ödemim çok, ne kadar da bir idrar vereyim proteine bakılsın. Sallamıyorlar ya. Kfayı yicem.
En son gittiğim gelişim geriliği 30. Haftadan sonra olur. O zaman kadar bir gel de öyle düşünürsün dedi. bende gebelik öncesi de tansiyon olduğu, ve bebeği besleyen iki damardada direnç olduğu için çok gerginim. Ama Allahın dediği olur. Elimden geleni yapıyorum. Sende öyle. Elinde geleni yaptın. Beklemekten başka çaremiz yok.

Aynen öyle canım. Su fazlalığı da sıkıntıymış. Ama diyetle çoğu kişi üstesinden gelmiş. Seninki de normal düzeye döner inşallah
Doğru diyorsun canım. Allah’ın dediği olur. Biz imkanlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz. Bu tarz süreçler insanı maddi, manevi çok yoruyor Görümcemin ikiz çocukları var. Hamileliğinde birinin suyu neredeyse hiç yokmuş. Doğursan bile yaşamaz demişler. Şu an çocuklar ilkokul çağındalar. Bu dünyada alacak nefesleri varsa alacaklar, biliyorum. Ama insanın kötü ihtimalleri kabullenmesi de zor oluyor.

Sana ve S simlumina çokça sabır diliyorum. Hep birlikte başladığımız bu yolculuğu ortak bir mutlulukla tamamlamayı çok isterdim. Bu yaşanılan elbet tamamen unutulamaz ama İnşallah Rabbım acınızı hafifletsin ve en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir evlatla kucağınızı doldurup, yüzünüzü güldürsün. İkiniz içinde her zaman dua edeceğim.

Seni çok iyi anlıyorum insan kimsesizken her şeyi daha şiddetli yaşıyor. Devletteki doktora sor demesi çok garip geldi kendisinin uzmanlığı yok mu da başka doktora soruyorsun. ne diyeyim tez zamanda şifa bulursun bu günler geride kalır inşallah. Kronik bir hastalığın var mıydı? Coraspin neden verdi acaba

Kendilerinden doğum paketi almadığım için böyle bir tavır sergilediklerini düşünüyorum. Kimsenin günahına da girmek istemem tabii ama. Kronik bir rahatsızlığım yok. Kan sulanınca belki de bebeğe daha fazla oksijen gideceği için böyle bir şey önermiş olabilir diye düşündüm araştırmalarım sonucu. Ama tahlillerime bakmadan yazdığı için kullanmadım.

Ah canım benim başınız sağolsun sana eşine ailene bolca sabır diliyorum. Çok çok üzüldüm inan ki. Hayatta nelerle sınanacağımızı bilemiyoruz maalesef. Ne yazacağımı da bilemiyorum böyle bi durumda ne denebilir ki… meleğin her zaman seninle olacak annesi.
Allahım sana gönül ferahlığı versin inşallah.
Tekrar başınız sağolsun canım benim.

Ah canım ya senin de başın sağolsun ailene sana sabırlar diliyorum ne desem bilemiyorum çok çok üzgünüm

Rabbim sabırlar versin ne diyecegimi bilemedim arka arkaya aldığımız haber çok üzgünüm

Yarın şeker testi vereceğim on ikiden sonra birşey yiyip içme dedi doktor Su da içme dedi . Tahlil uzun sürüyor mu içtikten sonra kan mi veriyoruz

Kızlar bisey sorucam. Bebeklerinizin hareketlilik durumu nasıl? Bizde sanki biraz fazla gibi. Yarım saatten fazladır hiç durmadan tepiniyor. Kalkıp yürüyorum duruyor oturduğum anda geri başlıyor. Bu normal mi? Bi sorunu mu var anlamadım ki endişelendim gece gece. Çokta uykum var ama uyutmayacak kadar da güçlü vuruyor. Limonata içmiştim ondan mı oldu? Dün gece de sabaha kadar hep aktifti uyuyamamıstım. (Bu arada sorun benim uyuyamamam değil bebek açısından hersey yolunda mı acaba )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…