- 22 Şubat 2025
- 10
- 10
- 1
- 35
Ben de tiroid ilacı kullanıyorum ama sizinki kadar yüksek değil sanırımKizlar merhaba 35 yasindayim 26 hafta + 4 gunluk hamileyim ilk cocugum olacak, gebelikte hipertiroidim cikti ve endokrinle paralel takip edip ilacla gunu geciriyoruz. Beden ve mental durumum yuzunden bana heyet raporu verdiler 32. Haftaya kadar, calisamiyorum su an, sonra da yasal dogum iznimi baslaticaz. Gebelikte hipertiroid olan var mi aranizda? Bir gun kendimi cok iyi hissederken ertesi gun carpinti depresyon halsizlik oluyor cok yoruldum. Cok sukur bebegim iyi durumda allahim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah hepimizi bebeklerimize
Tsh 0,0001 cikmisti sabah oglen aksam birer adet propycil iciyorum 2 ayda tsh 0,05e cikarilabildi hala referans araliginda degil hala tiroid cok calisiyor siz ne iciyorsunuz ne kadar iciyorsunuz acaba? Bende yaptigi etkiler yuzunden doktorumdan psikiyatri yonlendirmesi istedim hayir gerek yok bunu tiroid yapiyor ve gececek diyorBen de tiroid ilacı kullanıyorum ama sizinki kadar yüksek değil sanırım
İki gün önce benim de oldu birkaç dakika sürdü geçti üstünde durmadım bir daha olmadığı içinmerhaba tatlış anneler, bugün kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı başladı bu sizde de oluyor mu, internete baktım 30. haftalarda olabilir diye yazıyo ama size sormak istedim
Normal göğüs ucu gibi koyulaştı da inşallah gelmez ondan ona uygun sağma pompası yok ahshshshkız benimd ekoltuk altımda meme bezi var ucu yokta, sanırım seninki sadece meme ucu yani meme bezi süt kanalı yok gelmez o yüzden süt
ahahha sorma benimki de şişti kocaman oldu asdasdfdaNormal göğüs ucu gibi koyulaştı da inşallah gelmez ondan ona uygun sağma pompası yok ahshshsh
Karbonatlı su bana çok iyi geliyor bir de onu dene istersenKızlarrr mide yanmasından uyuyamıyorum resmen ya, çok zorlanıyorum bir çözüm bulan var mı? Gece üç dört kere uyanıyorum. Gaviscon da işe yaramıyor
Bana da hem devlette hem özelde takipli olduğum doktorlar 32de bırakacağız dedi iğneye devam
Ben cprasprin kullanıyorum 32 haftya kadar ama doktorum biraz daha devam ederiz dedi. 35 e kadar
Kuzum ben sabahları 100lük coraspin, aksamları 4000lik oksapar kullanıyorum. Doktorum coraspini 35te, oksaparı 37de kesicez dedi
kızlar peki sizin aspirin kullanma sebepleriniz ne pıhtılaşma bozukluğu vs miBen kullanıyorum canım ve bilgim var ama şöyle kullanılmıyor. Hap kesilip iğne ile devam ediyormuş. Bunun sebebine de doktor demişti ki hap vücutta daha uzun süre kaldığı için erken doğum olur vs kanama riskini azaltmak için. İğne vücutta günlük kalıyormuş sanırım. O yüzden bıraktırılıyormuş.
Ay özür dilerim ben yanlış anlamışım benim yüksek tsh, sizin düşükmüşTsh 0,0001 cikmisti sabah oglen aksam birer adet propycil iciyorum 2 ayda tsh 0,05e cikarilabildi hala referans araliginda degil hala tiroid cok calisiyor siz ne iciyorsunuz ne kadar iciyorsunuz acaba? Bende yaptigi etkiler yuzunden doktorumdan psikiyatri yonlendirmesi istedim hayir gerek yok bunu tiroid yapiyor ve gececek diyor
O bana da iyi geliyor gebelikten önce hep içerdim de ChatGPT gebelikte önermedi, doktora sormayıp ona sorduğum için içmiyorum. Sana doktor mu önerdiKarbonatlı su bana çok iyi geliyor bir de onu dene istersen
Benim daha önce ilk haftalarda kayıplarım olduğu için önlem amaçlı kullandırttı doktorumkızlar peki sizin aspirin kullanma sebepleriniz ne pıhtılaşma bozukluğu vs mi
merhaba, ben daha 30 olmadım ama 2 aydır ara ara bende de oluyor olduğunda genellikle idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizinki gebelik haftanızdan kaynaklı olabilir ama yine de idrar tahlilinize bir baktırın bencemerhaba tatlış anneler, bugün kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı başladı bu sizde de oluyor mu, internete baktım 30. haftalarda olabilir diye yazıyo ama size sormak istedim
Gri olanı bende beğenmiştim alabilirim olarak aklımda ama diğeri de hoş görünüyor boyutları nasıl acaba biliyor musunuz?Kızlar anne bebek çantası için iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım
benim de 1 tane aynı şekilde 6. haftada kaybetmiştim. ama iğne hiç kullanmadım doktorum da 32'de aspirini bırakırız dedi de bırakmaya korkuyorum nedenseBenim daha önce ilk haftalarda kayıplarım olduğu için önlem amaçlı kullandırttı doktorum
Boyutlarını tam bilmiyorum ama bej olan sanki daha büyük gibi görünüyor fiyat olarakta iki katı ama uzun ömürlü de olsun istiyorum kararsız kaldımGri olanı bende beğenmiştim alabilirim olarak aklımda ama diğeri de hoş görünüyor boyutları nasıl acaba biliyor musunuz?
Canım bence meme kalkanı daha mantıklı, ben onu takıyordum hem akan süt içine doluyor ziyan olmuyor çamaşırla temas etmeyip hava aldığı için de hiç yaram olmadı hassasiyete de iyi geldi.Kız anneleeeer yokmu gümüş kapak alan daha önce kullanan veya kullanmayı düşünen. Yada düşünmeyip gereksiz diyen hele bi cevap verin dhdjd
Evet ben kalkan kullandım ve yine onu kullanacağımspongeboob Bütün tedbirini almışsın Göğüs ucunu uyarmak şimdilik tehlikeli olur belki diye kullanmaya başlamadım ben kremi. 35 den sonra kullanmaya başlıycam şimdilik böyle idare ediyorum. Sende dikkatli ol canım. Bakalım gümüş kapak kullanan vardır belki daha önce deneyimlere göre karar vericem. Phlipsin kalkanı da mantıklı geliyor aslında sızan sütü biyerde toplayıp meme ucunu kuru tutuyor galiba.
Karın olayına takılma benim karnımı gören de hep erkek diyor ama doktorlar kız olduğu konusunda hiç şüpheye düşmedi. Bir tanıdığıma da 30 haftaya kadar erkek dediler sonra kıza döndüGünaydın kızlar, şimdi korktuğum bi durumu paylaşacağım.
Benim çocuğuma kız diyolar ama hep yüzde 90 gibi bi netlikle. Dışarıda gören herkes karnın erkek karnı gibi, işte kız hamilelikleri sıkıntılı bulantılı oluyor sende olmadı, cildin bozulmadı gibi şeyler söyleyerek beni manipüle ediyolar
Çünkü benim çocuğum hep kapatıyor veya bağdaş kuruyo. Detaylı da dahil hiçbir muayenede yüzde 100 denmedi
Ama ben kızım olma fikrine çok alıştım ve ona göre alışveriş yaptım ve yapıyorum. Bu tarz şeyler yaşayıp da cinsiyeti farklı çıkan son aylarda öğrenen tanıdıklarınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?